Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar herkese

dünkü mesaj sayımı şöyle :

neyneyse: 17

elmalıturta: 14

ozlemmtekinn: 14

ipek61: 12

roseking35: 11

sementa33: 11

ferdici: 9

sakaleynmaster: 8

file76: 8

moonros: 2

prencess55: 1

ikbal05: 1

ebrulihayat: 0

2 kez kontrol ettim ama yinede yanlışm varsa şimdiden affola

kendimi çok yorgun hissediyom ya pufffbıraksalarda yatsam nolurduuuuuuu:84:
bahar havasından mı acep kansızlıktan mı anlam verememdim ayy ne uyuşuğum yaa hala doktora kontrole gitcem ben ama randevu alamıyorumm
bugün tartıya çıktımm şok oldum yaa kesin yanlış tartıyo bizim tartı 66.4 çıktım başka yerde 67 çıktım başka bi yerde 66.8 çıktımmm eee şimdi bunun hangisi doğru kiokadar hareket ve beslenmeye dikkat ederek kilo almış olamam heralde en son 66 idim eeeee o zamanda mı yanlış tarttı yoksa noluyoz yaaaaaaaaaa:84:

emeğine sağlık gülüm benim orti girmemişşş dün aaaa noldu acabaa girmeden durmazdı o bişi mi oldu acaba ya merak ettimmm şimdi

Son düzenleme:
annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm. kiraz zayıflatır canım benim bildiğim
çok sevdim bu lafı
pilav hariç detoks olmuş canım bu
gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..

ben o leslie yi nasıl indirdiysem sesi yok bende müzzikle yapıyorum.en iyisi öyleymiş demek

doktorunu niye aksatıyorsun..
baştan beri nerede tartılıyordunsa orda tartıl..o doğru rakamdır..

yok ya o kadarda aç gezmiyorum.
bu 2cisiydi 1tane sarı şekerimiz var ALLAHonu bagışlasın ona.

..............

kızalrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn mutlu sağlıklı azm dolu bir gün olsunnnn hepinize kucak dolusu sevgiler

bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.

hadi ya niye fazla ödesinki..ortak kullanımda ortak ödeme olur..ne alaka..limitlmiydi netiniz....

bazı insanlar böle patavatsız oluyo işte uygun bi dille sölese olmaz sanki illa gözüne gözüne vurcak olayın

Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.

hadi hayırlı olsun canım. geçmiş olsun sınavları atlattın. türkiyeye ne zaman dönüyordun? bu soruyu bayağı çok kere sordum sanırım
ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam. Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.
aferin diyetdaşıma Çok iyi bence

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw

Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.

ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam. Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.

:

çok sevindim caanımm memleket rize galibaa... karadenizi mutlaka görmek istiyorum bende.. inş bi gün gidiecez

herkese günaydın bu arada.. Hava güzel.Bu gün Berlin yakını bi şehirden 2 arkadaş gelecek,onlara rehberlik yapıp şehri turlatacağız.Vakit kaybetmeden dünkü menümü vercem.Dün Giremedim dışardaydım çoğu zaman.Ayaklarım koptu yürümekten.Sabah 11 de çıktım gece 1 gibi geldim yurda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…