günaydınlar herkese
dünkü mesaj sayımı şöyle :
neyneyse: 17
elmalıturta: 14
ozlemmtekinn: 14
ipek61: 12
roseking35: 11
sementa33: 11
ferdici: 9
sakaleynmaster: 8
file76: 8
moonros: 2
prencess55: 1
ikbal05: 1
ebrulihayat: 0
2 kez kontrol ettim ama yinede yanlışm varsa şimdiden affola
bu arada herkese günaydııııııııın
günaydın fıstıklarrrrrrrrr nasılsınız bakayımm
çok sevdim bu lafıannemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm.kiraz zayıflatır canım benim bildiğim
pilav hariç detoks olmuş canım buöyle bir geçer zamanki başladı onu izliyordum özetinde uyumuşum uyandım şimdide yatıcam yine menümüde ekliyeyim
sabah
1 elma
ara
1 portakal
öğlen
elma portakal muz çilekten oluşan yoğurtlu meyve salatası
ara
kuru kayısı 2 tane
altın çilek 10 tane
akşam
haşlama tavuk
4 kaşık pilav
salata
az gibi duruyor ama meyve çok tok tutuyor beni ne zamandır yemiyordumda
gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..
kendimi çok yorgun hissediyom ya pufffbıraksalarda yatsam nolurduuuuuuu:84:
bahar havasından mı acep kansızlıktan mı anlam verememdim ayy ne uyuşuğum yaa hala doktora kontrole gitcem ben ama randevu alamıyorumm
bugün tartıya çıktımm şok oldum yaa kesin yanlış tartıyo bizim tartı 66.4 çıktım başka yerde 67 çıktım başka bi yerde 66.8 çıktımmm eee şimdi bunun hangisi doğru kiokadar hareket ve beslenmeye dikkat ederek kilo almış olamam heralde en son 66 idim eeeee o zamanda mı yanlış tarttı yoksa noluyoz yaaaaaaaaaa:84:
yok ya o kadarda aç gezmiyorum.özlemcim çok güzel olmuş menün sınavlarda başarılar
elifcim sen aç geziyorsun sanki hergün buşekilde beslenmiyorsundur inşallah çok az
çok zor bir durum allah sabır versin ikinci bir evlatla acısını dindirsin inşallah
güzel canım sporda iyi zero neyin nesi o yakışmadı zaten faydasından çok zararı var kolanın
çok sevdim bu lafı
pilav hariç detoks olmuş canım bu
ben o leslie yi nasıl indirdiysem sesi yokbende müzzikle yapıyorum.en iyisi öyleymiş demek
günaydınlar herkese
dünkü mesaj sayımı şöyle :
neyneyse: 17
elmalıturta: 14
ozlemmtekinn: 14
ipek61: 12
roseking35: 11
sementa33: 11
ferdici: 9
sakaleynmaster: 8
file76: 8
moonros: 2
prencess55: 1
ikbal05: 1
ebrulihayat: 0
2 kez kontrol ettim ama yinede yanlışm varsa şimdiden affola
aynen bende ya kilolarım yüzünden bütün iş görüşmelerini geri çevirdim şimdi işsiz işsiz oturuyorumşimdi de onlar aramıyor :84:
günaydın ORTİMMMMMMMMMM bende seni düşünüyordum..nasılsın..?kızalrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn mutlu sağlıklı azm dolu bir gün olsunnnn hepinize kucak dolusu sevgiler
bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.
bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.
Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
hadi hayırlı olsun canım. geçmiş olsun sınavları atlattın. türkiyeye ne zaman dönüyordun? bu soruyu bayağı çok kere sordum sanırım
aferin diyetdaşımakızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay
öğlen
p. biberli yoğurt
ara
sade soda
ara
1 elma, 7 badem, bir hurma
akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata
misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...
Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.
ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam. Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?