Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vay be ne güzel yaa, keşke bende o kilolara insem ne güzel olur. ama olur olur dimi veririz:)

Boyum 1.63; kilom : 73 Yaş :30; hedef kilom:60

ve kurallarım okudum -anladım

tamam canım yazdım katılmak istediğimi bide kuralları söylersen çok iyi olur
teşekkür ederim

65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur

hoşgeldin , bende yeni katıldım buraya ama çoook keyifli

pideler hariçç menüü güzel guzum sporları da sayarsakkk
Boyum 1.63; kilom : 73 Yaş :30; hedef kilom:60

ve kurallarım okudum -anladım
hoşgeldin tekrar cnm
tamam canım yazdım katılmak istediğimi bide kuralları söylersen çok iyi olur
teşekkür ederim
65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur

sende hoş geldin canımm

hoşgeldin , bende yeni katıldım buraya ama çoook keyifli

hoşbulduk beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah

bugün yedikleri mi yazayım

1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz

dondurma vazgeçilmezim çook tüketiyorum ama azaltmam lazım kilo yapıyor

bir tabak kısır domates salatalık

şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor

pideler hariçç menüü güzel guzum sporları da sayarsakkk

hoşgeldin tekrar cnm

sende hoş geldin canımm

evet pideler işi bozuyor ama işyerinde de fazla alternatifin yok ne varsa onu yiyorsun . bende mümkün olduğu kadar az yemeğe çalıştım. ama dün hiç su içmedim

İnşallah ; menün güzel :) ama spor yok mu ?

bence 3 dilim ekmek fazla olmuş.. yani diğer öğünlerde ekmeğe çok yer vermiyceksen ok ama bence rejimlerde ekmek 3 dilimi geçmemeli..nacizane tavsiyem diyelim

İnşallah ; menün güzel :) ama spor yok mu ?

evet canım spor yapmayınca yağ gitmiyor kastan gidiyor oda tekrar geri geliyor fazlasıyla
birzdan yürüyüşe çıkacağım yanlız tempolu olmuyor 2 yaşında oğlum var onun hızıyla buda pek fayda etmiyor zaten o çabuk yoruluyor akşam egzersiz yapacam inşallah

bence 3 dilim ekmek fazla olmuş.. yani diğer öğünlerde ekmeğe çok yer vermiyceksen ok ama bence rejimlerde ekmek 3 dilimi geçmemeli..nacizane tavsiyem diyelim

haklısın canım ben diyet yapmaya öğleden sonra karar verdim yani yapmak istiyordum ama olmuyordu aynadaki görüntümden artık tiksiniyorum hele harika göbeğimben

bu yüzden sabah dikkat etmedim bundan sonra ekmeğe dikkat

Su bende zorla içiyorum , ama bildiğim kadarıyla meyvesuyunun kalorisi çok yüksek suyun ise kalorisi yok

ne güzel olurdu hepinizde verirdim

ah ahh keşkee

canım leslie'nin videolarını biliyormusun evde yürüyüş diye bak onlar vardır sitede onları yap 1 2 3 4 ve 5 mili var dışarıda spor yapamıyorsan ev içinde baya faydalı oluyor.

ekmek de şeker de çok fazla olmuş canım uzak durmamız gereken 3 şeyden gün içinde tüketmemiz gerekenin 2 sini sen sadece sabah kahvaltısında tüketmişsin zaten akşam yemeğini az tutmalısın bence en azından dengelersin günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…