günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn......iyi değilim yorgunum ağrı eksici içtim şimdede burda takılıyorum..
ve akşama misafirm varrrrrrrrrrrrr..mecbur dün biryere elimi sürmedim ev toplanıp temizlenecek..
Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yokoldu birşeyler ama daha kötü olduyüzüğümü çıkardım zaten bu saatten sonra hayır gelmez nasip kısmet diyorum. şimdi çok yanlızım manevi olarak fırsat buldukça foruma giriyorum zaman geçiriyorum birde çalışmayı düşünüyorum kilolarım yüzünden direncimde kırılıyor çok yavaş ilerliyorum sanırım stres bu mutsuzluk yüzünden biraz kilo vereyim işe başlamayı düşünüyorum
canım geçmiş olsun
selam fıstıklarrr napıyonuz bakayımmm spor yapan bacılarımı tbr ediyorumdiyerekten darısı başımıza diyorum
rabişşşşşş tartı için yazdıklarımı okudun mu gülüm ya nolcak derya her zamanki yerde tartıl dedi ama annem oranın altındaki halıyı almış ayarı bozmuş dün akşam ablamda tartıldı fazla gösteriyo dedi 55çıktı hem evli hem çocuklu hem 55 gösteriyoo aman yarabbiiiiiiiiinapcam bu tartıyıııı ben:44:
bu arada beni gören herkes ne güzel kilo verdin diyobitaneside hergün eriyon yeter artık dediii ama kilo aynı heralde spor beni sıkılaştırıyo aylık ölçümde belli olcak bakalımm ayyy gaza geldim ya
Teşekkür ederim rabia AblaTürkiyede memleketimde okuyorum Rize ünv.'de.Bu öğrenci değişim programı belki de yaşadığım en iyi tecrübelerden biri.Gezme konusunda belki öğrencilik bitince daha rahat gezerim diye düşünüyorum ama öyle değil galiba Dediklerinize bakılırsa.Sizler daha tecrübelisiniz.Mezun olunca falan şöyle bi gezi falan olmadı mı hiç? ben öyle bişiler planlıyodum.
evet yaa.Harika bi yıldı benim için.Geçen babamla konuşuyordum internette derslerin bittiyse gel kızım dedi.Yok ya gelmem dedim.Hem bilet geç dedim.Erkene alırız falan dedi.Yok dedim gelmiyomİyi alıştın unuttun bizi diyo o da.
Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık
35 dk spor yaptım.....
merhaba hanımlar
aranıza katılabilrmiyim yani yarışmaya ilk sayfaları okudum ama 2008 olunca emin olamadım
bana bilgi verirseniz sevinirim gerçekten kilo vermek istiyorum
geçmiş olsun ccaım sanada kızınada acil şifalar... grip geldi mi gitmek bilmiyo... ben iyileştim ama öksürük krizlerim ve burun akıntım hala gitmedi malesef:97:Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık
Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yok
bu arada leslie mi yaptım arkasından mekik bacak hareketleri falanda ekledim... bi sütlü nescafeyi hakettim:89:
sonrada temizlik yapıcam kararımı verdim halı filan sileyim akşamada yorgun ama mutlu bi şekilde muhteşem yüzyılı izlerim napıyım artık çocuksuz bi ev hanımı olarak başka atraksiyon bulamadım
35 dk spor yaptım.....
merhaba hanımlar
aranıza katılabilrmiyim yani yarışmaya ilk sayfaları okudum ama 2008 olunca emin olamadım
bana bilgi verirseniz sevinirim gerçekten kilo vermek istiyorum
bu arada leslie mi yaptım arkasından mekik bacak hareketleri falanda ekledim... bi sütlü nescafeyi hakettim:89:
sonrada temizlik yapıcam kararımı verdim halı filan sileyim akşamada yorgun ama mutlu bi şekilde muhteşem yüzyılı izlerim napıyım artık çocuksuz bi ev hanımı olarak başka atraksiyon bulamadım
- ben leslinin çenesine bile bayılıyorum bana nini gibi geliyo. enerji veriyor valla yerim onun ağzını ben ahahaha
canım sessliğindne anlamıştım bir sorun olduğunu..çok çok geçmiş olsun..bende nisan ayını es geçmiştim hep hastaydım..ve çocuklard ahastaydı am bak sağlık yerine gelince tıkır tıkrı gidiyor kafana takma..önce sağlığına kavuş..kuzucuğada geçmiş olsun..Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık
halı üsütnde tartılmayın çok farklı oluyor..abalnda süpermiş yani..selam fıstıklarrr napıyonuz bakayımmm spor yapan bacılarımı tbr ediyorumdiyerekten darısı başımıza diyorum
rabişşşşşş tartı için yazdıklarımı okudun mu gülüm ya nolcak derya her zamanki yerde tartıl dedi ama annem oranın altındaki halıyı almış ayarı bozmuş dün akşam ablamda tartıldı fazla gösteriyo dedi 55çıktı hem evli hem çocuklu hem 55 gösteriyoo aman yarabbiiiiiiiiinapcam bu tartıyıııı ben:44:
bu arada beni gören herkes ne güzel kilo verdin diyobitaneside hergün eriyon yeter artık dediii ama kilo aynı heralde spor beni sıkılaştırıyo aylık ölçümde belli olcak bakalımm ayyy gaza geldim ya
sek günlük sür şişesi çok iyi bidene al rabişşşşşşşşşşşş..ay çok güldüm
ya hala da bir şişem yok, yuh bana
diyetten geçişi başaramadım zaten bir türlü. tüyoya gerçekten ihtiyacım var. yarın protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah.
su normalde çok içen biriyim ama bazen ihmal ediyorum.
bir de tartın hep aynı yerde dursun. evde gezdirme. arka arkaya sık sık tartıya çıkma, kafayı yiyor
bir de tartının düz bir zeminde olmasına dikkat et.
hayırdır canım ya dünün yorgunluğu hastalık olarak mı çıktı?
misafir de gelecekmiş, Allah kolaylık versin..
valla katılıyorum. misafirlikleri açık büfe stili yapalım
spor yapılmışselamlar kızlar,
sporumu yaptım geldim
yalnız dışardan çok güzel bir yemek kokusu geliyornapcaz bilmem
teşekkürler canım.ben polonyadayım Canım.Öğrenci değişim programıyla geldim bir yıl için buraya.Şimdi 1 yıl geçtii gitti geri döncemÇok özleyecem burayı.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm
helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
neslivicdan canım ben acil çıkıyorum .
kapatn uğarar sana yardımcı our..hoş geldin..
.şimid ablam aradı bize geliyormuş..akşamda abim..ve onlardan başka diğer abim ve bir tanıdık eşiyle geliyor... ..
tamam canım yazdım katılmak istediğimi bide kuralları söylersen çok iyi olur
teşekkür ederim
65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur
çok teşekkür ederim canımm benim inşallah daha iyi olucam ve bomba gibi olucak herşeyişe budur ..bak boluk nasıl dolmuş..
sevende varmış..
canım sessliğindne anlamıştım bir sorun olduğunu..çok çok geçmiş olsun..bende nisan ayını es geçmiştim hep hastaydım..ve çocuklard ahastaydı am bak sağlık yerine gelince tıkır tıkrı gidiyor kafana takma..önce sağlığına kavuş..kuzucuğada geçmiş olsun..
halı üsütnde tartılmayın çok farklı oluyor..abalnda süpermiş yani..
spor sıkılaştırıyor..
sek günlük sür şişesi çok iyi bidene al rabişşşşşşşşşşşş..
yorgunluktu elim kolum kalkamıyordu ağrı eksici içtim..düzleidm.aza da oturdum tabi burda takılarak..baktım iyiyim kalkıp spor yaptım..şimidede evi toparlayacağım.akaşam misafir sayım arttı..
açık büfe misafirlik uygun..
tarı konusunda hem fikiriz..
spor yapılmışfıstık olma yolunda hızla ilerliyorsun..
yurt dışı harika ..yurt dışına çıkmış yaşamış birisi olarak ülkemiz başka tamamda oralarda çok güzel..tenziliği düzeni havası yeşilliği..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?