Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba hanımlar
aranıza katılabilrmiyim yani yarışmaya ilk sayfaları okudum ama 2008 olunca emin olamadım
bana bilgi verirseniz sevinirim gerçekten kilo vermek istiyorum

Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yok

evet sporun kesinlikle çok faydası var kızlar ya beni görenler 72 kilo olduguma inanmıyor daha az gösterdigimi söylüyorlar çünkü spor olayında 3 haftadır kendimi aştım deli gibi spor yapıyorum fırsat bu fırsat hazır çalışmıyorum derken inş. hep böyle giderim

birde yabancı damat buldun mu tamam babanın kalbine iner artık benim öyle ingiltereye giden arkadasım orda tanıstıgı brezilyalıyla evlendi şimdi brezilyada yaşıyor kadere bak ya nerden nereye

ay geçmiş olsun canım ya umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz

35 dk spor yaptım.....

tebrik ederimm canım

Son düzenleme:
tamam canım yazdım katılmak istediğimi bide kuralları söylersen çok iyi olur
teşekkür ederim

65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur

geçmiş olsun ccaım sanada kızınada acil şifalar... grip geldi mi gitmek bilmiyo... ben iyileştim ama öksürük krizlerim ve burun akıntım hala gitmedi malesef:97:
Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yok

6 lı rakamlara bi geleyim sonra isterse takılsın hiç dert etmicem

sen güzelii yok ozamannnn süpersinn

işe budur ..bak boluk nasıl dolmuş..
  1. ben leslinin çenesine bile bayılıyorum bana nini gibi geliyo. enerji veriyor valla yerim onun ağzını ben ahahaha
sevende varmış..
canım sessliğindne anlamıştım bir sorun olduğunu..çok çok geçmiş olsun..bende nisan ayını es geçmiştim hep hastaydım..ve çocuklard ahastaydı am bak sağlık yerine gelince tıkır tıkrı gidiyor kafana takma..önce sağlığına kavuş..kuzucuğada geçmiş olsun..
halı üsütnde tartılmayın çok farklı oluyor..abalnda süpermiş yani..
spor sıkılaştırıyor..
sek günlük sür şişesi çok iyi bidene al rabişşşşşşşşşşşş..
yorgunluktu elim kolum kalkamıyordu ağrı eksici içtim..düzleidm.aza da oturdum tabi burda takılarak..baktım iyiyim kalkıp spor yaptım..şimidede evi toparlayacağım.akaşam misafir sayım arttı..
açık büfe misafirlik uygun..
tarı konusunda hem fikiriz..
selamlar kızlar,
sporumu yaptım geldim
yalnız dışardan çok güzel bir yemek kokusu geliyornapcaz bilmem
spor yapılmışfıstık olma yolunda hızla ilerliyorsun..
teşekkürler canım.ben polonyadayım Canım.Öğrenci değişim programıyla geldim bir yıl için buraya.Şimdi 1 yıl geçtii gitti geri döncem Çok özleyecem burayı.

yurt dışı harika ..yurt dışına çıkmış yaşamış birisi olarak ülkemiz başka tamamda oralarda çok güzel..tenziliği düzeni havası yeşilliği..:)))

neslivicdan canım ben acil çıkıyorum .
kapatn uğarar sana yardımcı our..hoş geldin..
.şimid ablam aradı bize geliyormuş ..akşamda abim..ve onlardan başka diğer abim ve bir tanıdık eşiyle geliyor.....

Offf anca fırsat buldum işten güçten :) gerçe iş olsun dimi

Ben dün yaptıklarımı daha yazamadım . Önce sabah aç karnınna şekersin bitki çayı, ardından callenetics ve bol domates, salatalık, 1 dilim ekmek biraz light kaşar. 2 adet kepekli tuzlu Çörekotlu bisküvi, 1 yeşil elma, 3 dilim peynirli pide 10 adet erik, 2 kere güneşe selam hareketi (yoga) ve 1,5 saat yürüyüş,1 soğuk soda

Bu dün yediklerim ve yaptıklarım , buarada fırsat buldukca merdiven çıktık ve arabayı uzağa park edip yürümeye çalıştım .

çok teşekkür ederim canımm benim inşallah daha iyi olucam ve bomba gibi olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…