kızlar herkese günaydın
mesajları saydım birazdan yükliycem.Hemen dünkü menümü vereyim.
Sabah:
Haşhaşlı el ayası kadar çörek+1 bardak portakal suyu.
akşama kadar bunla durdum
Akşam 1 kase makarna salatası.
gün boyunca tabiki de dolanıyodum.Karış karış mağaza mağaza.
Su: farkettim de hiç su içmemişim
Rabia abla Kilomu yazcam 73.8 tanrım 73'ü gördüm
aygul bizim diyet noldu bacimözlem ne alemde..takip edemedim son gunler.. bende durum vahim duzensiz beslendim cok..dikkat etmeye calistim ama nafile..almisim bu hafta bi atak yapmak istiyom haftaya tr ye ucuyom cunku. hayalim 70 le gitmekti bu ay sonuna kadar ama erken gidiyom biraz.. orda devam edicem artik.. ama ben bizim listeye bagli kalamadim..
ebrucuuummmm canım benim.Diyet yalan oldu gibi.Ama bu aralar son dönemler benim de..Habire dışardayım ve paso geziyorum.Özlem en uygulayanımız gibi..Ama mesela aklıma geldikçe diyetin mantığını uygulamaya çalışıyorum.elimden geldiği kadar.
evet dışarıda olunca diyete devam etmek çok zor oluyor
dün akşam eşimle dışardaydık
ve ben çok pis boğazımdır ne görsem isterim kendimi çok zor tuttum
ebrucuuummmm canım benim.Diyet yalan oldu gibi.Ama bu aralar son dönemler benim de..Habire dışardayım ve paso geziyorum.Özlem en uygulayanımız gibi..Ama mesela aklıma geldikçe diyetin mantığını uygulamaya çalışıyorum.elimden geldiği kadar.
evet dışarıda olunca diyete devam etmek çok zor oluyor
dün akşam eşimle dışardaydık
ve ben çok pis boğazımdır ne görsem isterim kendimi çok zor tuttum
sementa33,
kilonu sadece bu haftalık aynı geçiyorum. bu durumun tekrarlanması halinde, kurallar gereği diskalifiye oluyorsun. umarım geçerli bir nedenin vardır.
evet yaa bu kolayı hayatımızdan çıkarmalıyız çok zararıvarya aynen ya..Bi de kalorisiz olcak diye habire zero içiyorum dişsiz kalacam bu gidişle
Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..
Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..
Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..
Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..
İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..
26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..
canım umudunu kaybetme önünde 3 ayın var çok başaranlar sen neden başaramayasın
burada hep beraber vereceğiz inşallah
kızını emziriyorsan 500 klaori kafadan gider canım
boyun uzun çok güzel senin için avantaj bence o zamana kadar 15 kilo versen bile çok güzel görüneceğine eminim
canım ben indirdi evde yürüyüş yaz google bir siteden indir benim indirdiğim 70 dk filangaliba 5 mil ben de tam olarak bilmiyorum
** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%)
sakaleynmaster ( 59.5 / 61 / -1.5 / -2.52%)
_ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%)
moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %)
roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%)
ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%)
file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
ipek61 ( 64.4 / 64.2 / / 2.42 )
elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) ( Yeni üye, 01.06.2011’de katıldı. Hedef: 60)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.0 / 0.00%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 786.2 / 780.6 / 5.6 / 0.71%)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?