sağol canım :) istanbulda okuyorumNe güzel tatil moduna girmek.
Nerede okuyorsun?
Sınavın da bitmiş geçmiş olsun.
günaydın canımm :)günaydın kızlar
maşallhkilomu bildiriyorum 67.100
günaydınngünaydınlar canlar:79:
tamam kaptanım annemı ıkna edıcem artıkcanım, perşembe günleri dışarıda tartılıp bildirebilirsin. ya da anneni sen bir ikna etmeye çalış. cuma günleri tartı günü çünkü.
ah aynen bitmez sınavlarcanım, sınav süreçleri zordur. öyle bir dönemden sonra şimdi böyle boş oturmak bile garip geliyordur sana. zamanla bu düzene de alışırsın. sonra zaten ygs koşturmacaları gelir
.
yaz yaz stres atıyorsun..sınav sınrası acayip boşluk hissi oluşur..
gece derken saat kaçta meyve de belli bir saatten sonra tüketilmli bence..
zumba dediğinizz zumba dansı vardı sanırım o mu?? bir yerde izlemiştim videoyu ama unuttum :18:
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin3 yıl bitti bugün itibariyle kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki? pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
eyvah yarın cuma kıss kilo bildircez naptın sen çabuk spor nayim yap
yarın i bildirimlerimizi sabah tartısı ilemi yapıyoruz..
son bir soum var bildirimlerimizi kime yapıcaz ?
kahve limon olayını çatlaklara mı kullanıyon sendesağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :)
benim de bugünkü menüm şöyleee:
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık
ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda
öğlen : yağsız kaşarlı tost
Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt
spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik+ dumbell çalışması
evet canım ben 2 ay kullandım bayağı azaldı bırakmıştım şimdi tekrar başladm umarım iyi gelir :)kahve limon olayını çatlaklara mı kullanıyon sendeben 1 haftadır kullanıyom bakalım hadi hayırlısı canımm
yaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendimeşimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana
günaydınlar canlar:79:
günaydıngünaydııııııııııın
kız bunada şükür et,bence haftaya güzel verecen.bugünkü kilom 65.7:84::84kadar dikkat ettim ya spor da yaptımmm giden 300 gr mııı:84:bananee ya o tartıyı kırcam ben kafayı yicem ya 7den sonra bişide yemedim ki 1haftadır :44:
ben de 60,4 çıktımhiç mezun olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım artık
gülşahcım, geçmiş olsun.
elif, çok güzel gitmiş kilolar.bilgisayar bozukken ne yaptığın anlaşıldı:)
evet bu hafta güzel gitti,artık koşu bandında 30dk 210 kalori yakıyorum.bizde sizi çok sevdik,nereye gidiyorsunuz daha çok işiniz var burda.burası bizi bizde burayı sevdik rabiaaaaaaa..
verirsin canım,niye vermiyesin bende 90 kiloyken verirmiyim diye düşünüyordum bak şimdi 7li rakamlardayım.Günaydın kızlar.. Kızımdan dolayı ancak girebildim..
Başlangıç kilosu olarak tammm 100 yazabilirsin kaptan.. :78:
İnşallah sizin verdiğiniz kilocukları gördükçe bende hırslanırım da devam ederim az yemeye ve spora da bende veririm..
günaydın
verirsin canım,niye vermiyesin bende 90 kiloyken verirmiyim diye düşünüyordum bak şimdi 7li rakamlardayım.
vuvvv inşş bendede işe yarar kullanıyorum bakalımmm ama sürdüğüm yerlerr bebe cildi gibi yumuşacık oluyoooevet canım ben 2 ay kullandım bayağı azaldı bırakmıştım şimdi tekrar başladm umarım iyi gelir :)
günaydın
kız bunada şükür et,bence haftaya güzel verecen.
evet bu hafta güzel gitti,artık koşu bandında 30dk 210 kalori yakıyorum.bizde sizi çok sevdik,nereye gidiyorsunuz daha çok işiniz var burda.
verirsin canım,niye vermiyesin bende 90 kiloyken verirmiyim diye düşünüyordum bak şimdi 7li rakamlardayım.
4 mil 15 dk sürmüyor yanlışın var canım..1 mill bile 21 dk..4 mill 1 saat 7 dk sürüyor..
kahve limon olayını çatlaklara mı kullanıyon sendeben 1 haftadır kullanıyom bakalım hadi hayırlısı canımm
vuvvvvvvvspora bakkk tü tüüü maşallahhh süpersin cnm
Digital tartımı almamız lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?