teşekkürler turtam
şık bi şal bulursam inşallah.Ya da bolero mu alsam diyorum ama bilmiyorum.Şal iyi fikir evet.Pembe bi şal olacaktı arkadaşta onu isterim artık.Ben de heyecanlanıyorum o ayakkabıları giyeceğim diye.Bi de ilk kez bu kadar ciddi makyaj falan yapacağım bakalım nasıl olacağım.Umarım yakışır.:44:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...
zaten sabah sabah 74 kilo çıktım..
bi günde 400 gr alınır mı yaaa....
herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:
hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa
sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım
inşallahne demek canımm. yok bolero olmaz şal iyi olur hem havalı olur hehehehhe. güzel olursun niden olmayasın hem ilk defa böyle ciddi makyaj falan yapıcaksan değişik olur insanlar da giderayak bir şok etkisi yaratırsınama topuklu ilk defa giyceksen alıştırma yap derim
kızlaaaaaar bilgisayarım yapılmışş kihkihgeçen hafta bir iş görüşmesine gitmiştim kabul edilmişim şaka gibi hiç beklemiyordum şartları çok ağır gerçi evime uzak çalışma saatleri falan uzun ama 2 ay bile çalışsam para paradırrr ya evde oturmaktan iyidir
artık gıdalara protein yağ karbonhidrat diye bakıyorum.bugün çikolata delisi arkadaşım hadi çikolata alalım dediğinde boşa karbonhidrat yüklemesi yapıp karaciğeri yormayalım dedim.gittim kiraz aldım ben O da baktı almıyom ben çikolata gitti çilek aldı
Yarın tartılacam bakalım kaç kiloyum.Vermem lazım.Az yedim ve çok yürüdüm.Karatay diyeti diye bişi okudum nette.Yapan arkadaşlar var mı? baya bi okuyup araştıracam.
Bi de sabahları midem bulanıyor ve gün içinde yiyesim gelmiyor.yurda gidince saldırıyorum.Allahtan artık çikolata falan yok odamda.Salatalığa ve meyveye saldırıyorum.Markete inmeye üşeniyorum.Su içmeyi çok azalttım.Onu düzeltmem lazım.
kaptiş haevet tşkk ederim kaptişiimm
kolayı bırakamıyorum diye bir şey yok aygülcüm. bırakırsın. ben bıraktım, kaç yıldır içmiyorum. nadiren gazoz içerim o kadar.Bugün çok gezdimAlışveriş yaptık Arkadaşımla.Karış karış dolaştık alışveriş merkezini.
Menümü veriyorum:
Sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğlen:
1 beyaz peynirli soğanlı sandviç + Kola:26210 kalori) çok alıştım burda ya bırakamıyorum kolayı.
Akşam:
Koca bir tabak kiraz+1 simit
gün boyu 1 litre anca su içtim.
artık gıdalara protein yağ karbonhidrat diye bakıyorum.bugün çikolata delisi arkadaşım hadi çikolata alalım dediğinde boşa karbonhidrat yüklemesi yapıp karaciğeri yormayalım dedim.gittim kiraz aldım ben O da baktı almıyom ben çikolata gitti çilek aldı
canım sıkılmazsın o kadar. burada da arkadaşların avrdır. gezip tozup yazın tadını çıkartırsınız.türkiyeye sadece 2 hafta kaldı.Bizimkileri aramıyorum daha çok özlesinler diye umarım sıkılmam orda.:44: Ama eminim çok sıkılacağım ve 3 gğne geçecek oraya olan özlemim.Ama yatağıma olan özlemim hayatta geçmez.Ahh nevresimim.Mis kokulu canım nevresimim.Ona olan aşkım hiç bitmeyecek
karatay çok moda bu aralar. farklı olarak söylediği 1-2 şey var. bana da çok mantıksız gelmedi. ara öğünleri gereksiz buluyor. zeytinyağı ve tereyağına izin veriyor. olmazsa olmazı ekmek ve şeker.Yarın tartılacam bakalım kaç kiloyum.Vermem lazım.Az yedim ve çok yürüdüm.Karatay diyeti diye bişi okudum nette.Yapan arkadaşlar var mı? baya bi okuyup araştıracam.
Bi de sabahları midem bulanıyor ve gün içinde yiyesim gelmiyor.yurda gidince saldırıyorum.Allahtan artık çikolata falan yok odamda.Salatalığa ve meyveye saldırıyorum.Markete inmeye üşeniyorum.Su içmeyi çok azalttım.Onu düzeltmem lazım.
evde alıştırma yap canım yeni ayakkabınla. yoksa kına günü ayakakbı ile boğuşursun.bugün yine koşuşturmacalı geçti ayakkabı aldım hayatımda ilk defa platform topuk giyicem aldım ama nasıl yürücem işte onu hiç bilmiyorum değil platform azıcık topuklu ayakkabı dahi giymedim ok nadirdir hep babet yada spor ayakkabı giydiğimden ayakkabılarım ok güzel ama
hayırlısı canım.kızlar bu cuma liseden sınıf arkadaşımda evleniyor cuma kınagecesi cumartesi düğün var hepten evde kaldımhepsi evlendi gibi bişi işin kötü tarafı yeni ayrıldığımız erkek arkadaşımda liseden sınıf arkadaşımdı ayrıca oda gelicek yani yüzyüze gelicez ve ben hiç istemiyorum tekrar barışırsak kandırırsa beni diye 2.5 yıllık beraberlik dile kolay artık bu ilişki bu kadar yara aldıktan sonra bize hayır getirmez diye düşünüyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum mecburen yüzyüze gelicez :26:
4 tane kısmet ha, bir de düğüne gitsen nolucak:)aklıma gelmişken hafta sonundan beri bilionuz hiç evde duramadım o kadar gez toz alışveriş derken pazardan beri 4 tane kısmetim çıktıtabiki ki hiç birine yüz vermedim uzun süreli bir ilişkim vardı ve yeni bitti ben hiç birşey yapmadım ama yinede kendimi kötü hissettim nedendir bilmiyorum ama sanki ihanet ediyorum hissine kapıldım neyse dediğim gibi uzun bir süre yalnızlardayım bu süreyi en hafif hasarla atlatabilmek iin kontrolümü elden bırakmamam gerekiyor ilk hedefim kilo vermek sonra iş bulmak geriside gelir zaten
oh oh yaprak dökümleri azar azar başlıyor. demek temmuzda samsun ihtimali var.:97:anlatıcak o kadar çok şey varki aslında birde yiğenim aradı erzurumda okuyor okul tatildeymiş memlekete gidicekmiş aradı beni abla samsuna gel görüşemioz kaç senedir diye büyük ihtimalle temmuzda yiğenimin düğününü atlattıktan sonra samsuna gidebilirim gibi bir surum söz konusu hem kafa dağıtmış olurum hemde samsunun o güzel ormanlarında sabah koşusuyla mis gibi doğada spor yapmış olurum öğlenleride karadenizin hırçın kızında yüzerek izmire döndüğümde bayağı kilo vermiş olurum diye düşünüyorum
komple bakım günü deseneartık yatayım bende yarında dışarıda olucam kredi ve kredi kartı ödemem var ordan elektriği yatırmam lazım eve gelip yarınki kına gecesi için ağda yapıcamsonra oje sürmem lazım kıyafetlerimi çantamı hazırlamam lazım ohooo bir dünya iş yemek yapıcam temizlik yapıcam daha bir dünya iş var hepinizi öpüyorum kızlar sizi seviyorum iyi geceler
ay kıyamam yaaa... üzüldüm şimdi sana hatırlattım diyee... amayakında geliyosun az kalldı...Proteine ağırlık ver 2 gün falan düzelecek.
böyle devam et veririsin canım.
ohh ohh zumba
geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.
hoş beş ne arkadaşlar tatlı mı?:44:
zeytinli poğaçaAnnemin poğaçalarını özledim.
:
canım bizde eşimle ilk 2 ay çıktık sonra 4 ay ayrı kaldık sonra 5 yıl daha çıktık ve evlendik... bi acayip dimikızlar bu cuma liseden sınıf arkadaşımda evleniyor cuma kınagecesi cumartesi düğün var hepten evde kaldımhepsi evlendi gibi bişi işin kötü tarafı yeni ayrıldığımız erkek arkadaşımda liseden sınıf arkadaşımdı ayrıca oda gelicek yani yüzyüze gelicez ve ben hiç istemiyorum tekrar barışırsak kandırırsa beni diye 2.5 yıllık beraberlik dile kolay artık bu ilişki bu kadar yara aldıktan sonra bize hayır getirmez diye düşünüyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum mecburen yüzyüze gelicez :26:
oh karadenize gitmek benim en büyük rüyam yaaa çok istiyorum inş bi gün gidicem....anlatıcak o kadar çok şey varki aslında birde yiğenim aradı erzurumda okuyor okul tatildeymiş memlekete gidicekmiş aradı beni abla samsuna gel görüşemioz kaç senedir diye büyük ihtimalle temmuzda yiğenimin düğününü atlattıktan sonra samsuna gidebilirim gibi bir surum söz konusu hem kafa dağıtmış olurum hemde samsunun o güzel ormanlarında sabah koşusuyla mis gibi doğada spor yapmış olurum öğlenleride karadenizin hırçın kızında yüzerek izmire döndüğümde bayağı kilo vermiş olurum diye düşünüyorum
tamam rabia ...
Oh oh mis gibi uyku çekilmiş..ne güzel dinlenilmiştir..
[sıze=3]canımm günaydın şimdi benim 17-18 haziran ya ben 16 haziranımı sayıcam tatlım. Sonra 17 haziranı sayıcam bu iekilde mi olucak ben hiç anlamıyorum kaç gündür de bunu düşünoyoum([/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?