Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler turtam

ne demek canımm. yok bolero olmaz şal iyi olur hem havalı olur hehehehhe. güzel olursun niden olmayasın hem ilk defa böyle ciddi makyaj falan yapıcaksan değişik olur insanlar da giderayak bir şok etkisi yaratırsın ama topuklu ilk defa giyceksen alıştırma yap derim

oh sezonu açtın demek ne güzel canım şu tartıda 1 ileri 2 geri gidiyor hep aynen bendegeçen cumadan beri tartıya çıkmıyordum şimdi baktım 67.700 gösterio 600 gr.fazla gerçi regl dönemindeyim ama 2 kına gecesi 2 düğün var beni bekleyen onlara koşuşturcam alışveriş yapcam diye bu hafta neredeyse fastfood beslenmek zorunda kaldım almışta olabilirim

azracım hoşgeldin demedim sanırım sana aramıza hoşgeldin ben gülşah :80: sabah sabah güzel spor yapmışsın 20 kilo dediğin nedir ya dermişim eğer hedefime ulaşabilirsem bende 26 kilo vermiş olucam inşallah

inşallah ya da ayakkabım da siyah ya bi de bel üstüne siyah bi kemer takcam dikkatleri göbeğe değil de yukarı çeksin diye şalı da siyah takarsam güzel olur galiba siyah ve pembe.şok etkisi..utanacağım kesin çünkü straplez hiç giymedim topuklu da Heyecanlıyım.

neyse kızlar yarın görüşürüz hepinize iyi geceler öpüyorum bal yanaklardan

hayırlısı olsun canım alanın neydi senin

en iyisini yapmışsın canım

karatay diyetimi hiç duymadım holding ismi gibi

bugün yine koşuşturmacalı geçti ayakkabı aldım hayatımda ilk defa platform topuk giyicem aldım ama nasıl yürücem işte onu hiç bilmiyorum değil platform azıcık topuklu ayakkabı dahi giymedim ok nadirdir hep babet yada spor ayakkabı giydiğimden ayakkabılarım ok güzel ama

kızlar bu cuma liseden sınıf arkadaşımda evleniyor cuma kınagecesi cumartesi düğün var hepten evde kaldım hepsi evlendi gibi bişi işin kötü tarafı yeni ayrıldığımız erkek arkadaşımda liseden sınıf arkadaşımdı ayrıca oda gelicek yani yüzyüze gelicez ve ben hiç istemiyorum tekrar barışırsak kandırırsa beni diye 2.5 yıllık beraberlik dile kolay artık bu ilişki bu kadar yara aldıktan sonra bize hayır getirmez diye düşünüyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum mecburen yüzyüze gelicez :26:

aklıma gelmişken hafta sonundan beri bilionuz hiç evde duramadım o kadar gez toz alışveriş derken pazardan beri 4 tane kısmetim çıktı tabiki ki hiç birine yüz vermedim uzun süreli bir ilişkim vardı ve yeni bitti ben hiç birşey yapmadım ama yinede kendimi kötü hissettim nedendir bilmiyorum ama sanki ihanet ediyorum hissine kapıldım neyse dediğim gibi uzun bir süre yalnızlardayım bu süreyi en hafif hasarla atlatabilmek iin kontrolümü elden bırakmamam gerekiyor ilk hedefim kilo vermek sonra iş bulmak geriside gelir zaten

anlatıcak o kadar çok şey varki aslında birde yiğenim aradı erzurumda okuyor okul tatildeymiş memlekete gidicekmiş aradı beni abla samsuna gel görüşemioz kaç senedir diye büyük ihtimalle temmuzda yiğenimin düğününü atlattıktan sonra samsuna gidebilirim gibi bir surum söz konusu hem kafa dağıtmış olurum hemde samsunun o güzel ormanlarında sabah koşusuyla mis gibi doğada spor yapmış olurum öğlenleride karadenizin hırçın kızında yüzerek izmire döndüğümde bayağı kilo vermiş olurum diye düşünüyorum

bugünkü menümüde yazayım

sabah
klasik kahvaltı

ara
yok (dışardaydım)

öğlen
sossuz lavaşsız sade iskender

ara (dışardaydım)

akşam
yok (gelir gelmez kendimi yatağa attım o yüzden yemedim )

gece
şimdi bir avuç leblebi aldım elime onu yiyorum
1 bardakta form çay

artık yatayım bende yarında dışarıda olucam kredi ve kredi kartı ödemem var ordan elektriği yatırmam lazım eve gelip yarınki kına gecesi için ağda yapıcam sonra oje sürmem lazım kıyafetlerimi çantamı hazırlamam lazım ohooo bir dünya iş yemek yapıcam temizlik yapıcam daha bir dünya iş var hepinizi öpüyorum kızlar sizi seviyorum iyi geceler

evet tşkk ederim kaptişiimm
kaptiş ha

kolayı bırakamıyorum diye bir şey yok aygülcüm. bırakırsın. ben bıraktım, kaç yıldır içmiyorum. nadiren gazoz içerim o kadar.

bak gördün mü işte yaşam tarzı budur. çok güzel.

canım sıkılmazsın o kadar. burada da arkadaşların avrdır. gezip tozup yazın tadını çıkartırsınız.

karatay çok moda bu aralar. farklı olarak söylediği 1-2 şey var. bana da çok mantıksız gelmedi. ara öğünleri gereksiz buluyor. zeytinyağı ve tereyağına izin veriyor. olmazsa olmazı ekmek ve şeker.

evde alıştırma yap canım yeni ayakkabınla. yoksa kına günü ayakakbı ile boğuşursun.

hayırlısı canım.
ya barışırsak diye korkmak gereksiz bence. barışacaksanız barışırsınız, bazı şeyler kaçınılmazdır. önemli olan senin ne kadar kararlı olduğun.
benim kendi fikrime göre de erkek arkadaşın davranış olarak çok saçmaladı. bir de araya bunca zaman girmesine göz yumdu. ancak nihai kararı sen ve kalbin verirsiniz.

4 tane kısmet ha, bir de düğüne gitsen nolucak:)

oh oh yaprak dökümleri azar azar başlıyor. demek temmuzda samsun ihtimali var.:97:

komple bakım günü desene

ay kıyamam yaaa... üzüldüm şimdi sana hatırlattım diyee... amayakında geliyosun az kalldı...
canım bizde eşimle ilk 2 ay çıktık sonra 4 ay ayrı kaldık sonra 5 yıl daha çıktık ve evlendik... bi acayip dimi ama kısmet bazı şeylerde olursa oluyo...olmazsa olmuyo...
oh karadenize gitmek benim en büyük rüyam yaaa çok istiyorum inş bi gün gidicem....

17-18 haziran diyor ya canım, hah o şu demek. 17 haziran günü yazılmış mesajlar sayılacak. 17 haziran gününü 18 haziran günü sayabilirsin. 18 haziran gününü de 19 haziranda sayacaksın ve görev tamam. hiç bir sıkıntı yok.

selam kızlaaaar
bugün bilgisayarıma bir sorun var yazamaya bilirim . Sinir oldum, dünden beri bir slayt yapıyorum tam oluyor problem çıkıyor sonra yine

neyse ben dünki menümü yazim hazır yazabiliyorken
5 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
1 fincan tek şekerli çay

1 elma

1 tavuk döner
1 ayran

spor

2saat yürüuüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…