Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
örneğin

neslivicdan(65/64.600/1.400/%2.15
kaptan her cuma listedeki arkadaşlar kilo bildirimini bu şekilde yapsa size daha kolay olmazmı sadece doğruluğunu kontrol edersiniz
bilmiyorum belki daha önce denenmiştir
sadece bir fikir

kızlaaar şimdi annem aradı antepe geliyorlarmış hemde annaannem dedem kardeşlerim yiğenim
hemde yarın çokk mutlu oldum çok özlemiştim
önce haber vermemişler kendimi yormayım diye aslında süpriz yapacaklarmış ama annem dayanamamış
oğlumun doğum günü için geliyorlar
ben kolları sıvayım görüşürüz ara girer mesjlara bakrım

unutmadan sabah 1 domates 1 salatalık iki çatal peynir 1 yumuta 2 dilim ekmek 3 bardak çay şekersiz

1 lt su şimdilik

canım sanırım senin yaptığın yanlış oldu
neslivicdan(65/64.600/0,40/%0,61çıktı bendede
kız sen 1,400ü nasıl buldun 63,600müsün yoksam eğer öleyse yaptığın doğru sanırım ama deilse benim yaptığım doğru galiba sanırsamm

merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım

kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım

hoşgeldin aramıza canımmm valla hergün menülerini yaz gün içinde mümkün oldukça aktif ol gerçi ben pek olamıyorum ama :))

kaptan nereye gidiyorsun
:84::84:
daha senden öğreneceklerimiz var en tecrübeli zamanında emekli olunurmu

öncelikle 20 kiloyu kaç ayda verdin?

arada kaçamakların oldumu?

hiç şok diyet uyguladınm ı?
kaptan ben sana demedim mi bak senden daha faydalanmak isteyen çokşaka bi yana biz seni çok da sevdik ondan istemiyoruz gitmeni
hoşgeldin cnm kaptan sana kurallarımızı yazar...
hoşgeldin aramıza canımmm valla hergün menülerini yaz gün içinde mümkün oldukça aktif ol gerçi ben pek olamıyorum ama :))

kız sen aktif değilsinde kim aktif söle bakim....:86:

evet yaa gitmeni istemiyorum sen burda kal ben elimden geleni yaparım yardım için....
canım benüm, teşekkür ederim çok tatlısın.
liste konusunda yardımlarınıza güvenebilirim o halde. bu cuma sen de ufak ufak denemelere başlarsın.

kaptan nereye gidiyorsun
:84::84:
daha senden öğreneceklerimiz var en tecrübeli zamanında emekli olunurmu

öncelikle 20 kiloyu kaç ayda verdin?

arada kaçamakların oldumu?

hiç şok diyet uyguladınm ı?

yaw komple gitmiyorum, burdayım hala:) belki yarın 60'ı göremem zaten, kimbilir.
20 kiloyu 7-8 ayda verdim. en hızlı kilomu ilk 4-5 ayımda verdim. son 5 kg zor gitti. ilk başta bu kadar zor değildi.
kaçamaklarım tabii ki de oldu. yalnız kaçamağı sürekli hale getirmedim. haftanın bir gününü kaçamak günü ilan etmedim açıkçası. verilecek kilolar gitmeden bu anlayış pek işe yaramıyor. vücudu şoklamak lazım.
şok demişken şok diyet uygulamadım. sadece 1 kez lapa günü yaptım. o da çok işimi görmedi. şu anda gereksiz olduğunu düşünüyorum. menülerim şimdiki gibiydi hatta daha çok meyve yerdim. ekmeği az yedim. akşamları salata yedim. sürekli yeşil çay içtim.
çok sır değil bu yazdıklarım. biraz dikkat ve irade.

anlaşıldı kaptannn şu hesaplamayı bi yapayım bakalımm
bide cuma günü takım kilo bildirimi yapıyoz ya onu nereye yapıyok yaaa bulamadım aklımda yemek yapmak varken şuan adapte olamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-295.html#post19701386
buraya paylaşıyoruz canım.

neslivicdan(65/64.600/0.400/%0.62
aradaki farkı yanlış almışsın, Allah mı yazdırıyor, yoksa yarın 1400 mü gidiyor?
herkes kendi yüzdesini yazsa da olur. daha önce denemeye çalıştık. yazmayanlar oldu. yine deneyebiliriz, önyargılı değilim.

gözün aydın canım. ne kadar çok sevinçlisindir sen şimdi.
hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum.

kaptan ben sana demedim mi bak senden daha faydalanmak isteyen çokşaka bi yana biz seni çok da sevdik ondan istemiyoruz gitmeni

slm kızlar umarım herkesler iyidir.
rabiacım mezun oluyormuşsun hayatım,e vakti gelmişti. çoook güzel ve istikrarlı bir yol katettin seni canı gönülden tebrik ederim.
bana gelince herşey aynı sporum bu ay sonu son. daha sonra eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse.
spora 59.5 la başladım. şimdi 57.5 kg geliyorum. yağdan 3 puan gitmiş yani 32 idim şimdi 29 um, kalça 3 belden 3 cm vermişim.
3 puan daha gitse süper olacak ama bende bu psikoloji varken iflah olmam. neyse ciciler,kendinize iyi bakın belki arada uğrar yediklerimi yazarım.

hoşgeldin canım. her yediğini yaz, her yaptığını yaz. bol bol paylaşım yap canım. heyecanın daimi olsun.

kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

asumancımm,
hoşgeldin canım benim. sen de çok güzel ilerleme kaydetmişsin canım. en güzeli yağdan verebilmek ve incelmek zaten. tebrik ederim seni. işyerinde ne var ne yok? haktan nasıl, öpersin böcüğü bizim için.
ben hedefe oldukça yakınım. aslında 1 kez hedefin altını gördüm ama 1 haftalık bir sonuç olmasın diye mezun olmadım.
sen de kendine iyi bak canım.

hayırlısı olsun canım alanın neydi senin

en iyisini yapmışsın canım

halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum ben canım ama malesef su anda alanımda çalışmıycam buraya bir başlayayımda bakalım daha iyisi gelirse neden olmasın hehe

hehehehe platform rahattır zorlanmazsın ya alışırsın kısa sürede

tşk ederim rabişim saoll

hoşgeldin asuman ablanasılsın canım işlerini toparlayabildin miiii bizden ayrı olduğun dönemde yağdan verdiğin içinnn tbrlerimi sunuyorummmsüpersinnn maşşallahhhdarısı başımızaa

hayırlısı olsun canım ya zamana bırak hiç belli olmuyor bu işler hiç beklemedigin anda biri çıkabiliyor karşına evleniyorsun vs vs

ayy olur böyle şeyler canım ya insanlarla ugrasmak zor iyi yapmıssın erken bunamamıdır nedir kadına bak

canııım hoşbulduk.
birazcık ilerlelme oldu rabiacım ama kaldım yine,o yüzden bu sıralar arabeske bağladım yine kendimi. spor bu ay sonu bitiyor,ozamana kadar diyet yapıp 2 kg versem süper olacakama önemliside o.
inşallah yaparım. haktan iyi çok şükür hayatım,önemli bir sorunumuz yok,bi aralar orta kulak iltihabı oldu zar kalınlaşması varmış çocukda neyseki geçti şimdi de geniz eti çıktı,antibiyotik kullanıyoruz 15 gün sonra kontrol var geçmezse alırız dedi dr. senin için çok çok öperim hayatım. sende enesi benim yerime çok çok öp annesi dilerim oda inşallah iyidir,sende ve eşinde iyisinizdir. rabiacım işyerimde işler durgun sıkılıyorum,sıkıcı iş bana göre değil iş yok ama sanki oturmamı istemiyorlarmış gibi,ne bileyim belkide ben çok rahatsız oluyorum o yüzden böyle hissediyorum. bakalım gittiği yere kadar gidecek böyle
kimsecikler gitmeni istemiyor hayatım,haksız değiller her yönünle ideal bir kaptansın. seni çok tebrik ediyorum. arada uğramaya çalışırırm yine. çok öpüyorum.

gözün aydın canım oh bol bol hasret giderirsinizzzzz

evde alıştırma yap canım yeni ayakkabınla. yoksa kına günü ayakakbı ile boğuşursun.

olmuyor olmuyor şimdilik sadece iki ayağımın üzerinde dengeyi tutturabiliyorum nolcak böyle kaptanım düğüne diyorum en iyisi ben herkesten önce gideyim oturayım bir masaya düğün bittikten sonrada herkes gitsin en son ben çıkayım

Selaaaaaaaam canlarımm napıyorsunuzz

ya kızlar bu işe girmek ne kaa zormuş çalışmasam daha az param giderdi. ikametgah nufus sureti 10 TL, saglık raporu 10 TL, sabıka kaydı 5 TL yol parası cabası şuraya bak işe başlamak bile parayla işe başlayacak param yok ondan başlayamıyorum deseler inanırım bundan sonra olaya bak zaten ilk maaşın yarısı gitti çoktan ayaklarıma kara sular indi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…