Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
örneğin
neslivicdan(65/64.600/1.400/%2.15
kaptan her cuma listedeki arkadaşlar kilo bildirimini bu şekilde yapsa size daha kolay olmazmı sadece doğruluğunu kontrol edersiniz
bilmiyorum belki daha önce denenmiştir
sadece bir fikir
merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım meselailk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım
kaptan ben sana demedim mi bak senden daha faydalanmak isteyen çokkaptan nereye gidiyorsun
:84::84:
daha senden öğreneceklerimiz var en tecrübeli zamanında emekli olunurmu
öncelikle 20 kiloyu kaç ayda verdin?
arada kaçamakların oldumu?
hiç şok diyet uyguladınm ı?
hoşgeldin cnm kaptan sana kurallarımızı yazar...merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım meselailk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım
hoşgeldin aramıza canımmm valla hergün menülerini yaz gün içinde mümkün oldukça aktif ol gerçi ben pek olamıyorum ama :))
canım benüm, teşekkür ederim çok tatlısın.evet yaa gitmeni istemiyorumsen burda kal ben elimden geleni yaparım yardım için....
kaptan nereye gidiyorsun
:84::84:
daha senden öğreneceklerimiz var en tecrübeli zamanında emekli olunurmu
öncelikle 20 kiloyu kaç ayda verdin?
arada kaçamakların oldumu?
hiç şok diyet uyguladınm ı?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-295.html#post19701386anlaşıldı kaptannn şu hesaplamayı bi yapayım bakalımm
bide cuma günü takım kilo bildirimi yapıyoz ya onu nereye yapıyok yaaa bulamadım aklımda yemek yapmak varken şuan adapte olamıyorum
neslivicdan(65/64.600/0.400/%0.62Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
örneğin
neslivicdan(65/64.600/1.400/%2.15
kaptan her cuma listedeki arkadaşlar kilo bildirimini bu şekilde yapsa size daha kolay olmazmı sadece doğruluğunu kontrol edersiniz
bilmiyorum belki daha önce denenmiştir
sadece bir fikir
gözün aydın canım. ne kadar çok sevinçlisindir sen şimdi.kızlaaar şimdi annem aradı antepe geliyorlarmış hemde annaannem dedem kardeşlerim yiğenim
hemde yarın çokk mutlu oldum çok özlemiştim
önce haber vermemişler kendimi yormayım diye aslında süpriz yapacaklarmış ama annem dayanamamış
oğlumun doğum günü için geliyorlar
ben kolları sıvayım görüşürüz ara girer mesjlara bakrım
kaptan ben sana demedim mi bak senden daha faydalanmak isteyen çokşaka bi yana biz seni çok da sevdik ondan istemiyoruz gitmeni
hoşgeldin canım. her yediğini yaz, her yaptığını yaz. bol bol paylaşım yap canım. heyecanın daimi olsun.merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
asumancımm,slm kızlar umarım herkesler iyidir.
rabiacım mezun oluyormuşsun hayatım,e vakti gelmişti. çoook güzel ve istikrarlı bir yol katettin seni canı gönülden tebrik ederim.
bana gelince herşey aynı sporum bu ay sonu son. daha sonra eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse.
spora 59.5 la başladım. şimdi 57.5 kg geliyorum. yağdan 3 puan gitmiş yani 32 idim şimdi 29 um, kalça 3 belden 3 cm vermişim.
3 puan daha gitse süper olacak ama bende bu psikoloji varken iflah olmam. neyse ciciler,kendinize iyi bakın belki arada uğrar yediklerimi yazarım.
hayırlısı olsun canım alanın neydi senin
en iyisini yapmışsın canım
bugün yine koşuşturmacalı geçti ayakkabı aldım hayatımda ilk defa platform topuk giyicem aldım ama nasıl yürücem işte onu hiç bilmiyorum değil platform azıcık topuklu ayakkabı dahi giymedim ok nadirdir hep babet yada spor ayakkabı giydiğimden ayakkabılarım ok güzel ama
tşk ederim rabişim saollcanım benüm, teşekkür ederim çok tatlısın.
liste konusunda yardımlarınıza güvenebilirim o halde. bu cuma sen de ufak ufak denemelere başlarsın.
yaw komple gitmiyorum, burdayım hala:) belki yarın 60'ı göremem zaten, kimbilir.
20 kiloyu 7-8 ayda verdim. en hızlı kilomu ilk 4-5 ayımda verdim. son 5 kg zor gitti. ilk başta bu kadar zor değildi.
kaçamaklarım tabii ki de oldu. yalnız kaçamağı sürekli hale getirmedim. haftanın bir gününü kaçamak günü ilan etmedim açıkçası. verilecek kilolar gitmeden bu anlayış pek işe yaramıyor. vücudu şoklamak lazım.
şok demişken şok diyet uygulamadım. sadece 1 kez lapa günü yaptım. o da çok işimi görmedi. şu anda gereksiz olduğunu düşünüyorum. menülerim şimdiki gibiydi hatta daha çok meyve yerdim. ekmeği az yedim. akşamları salata yedim. sürekli yeşil çay içtim.
çok sır değil bu yazdıklarım. biraz dikkat ve irade.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-295.html#post19701386
buraya paylaşıyoruz canım.
neslivicdan(65/64.600/0.400/%0.62
aradaki farkı yanlış almışsın, Allah mı yazdırıyor, yoksa yarın 1400 mü gidiyor?
herkes kendi yüzdesini yazsa da olur. daha önce denemeye çalıştık. yazmayanlar oldu. yine deneyebiliriz, önyargılı değilim.
gözün aydın canım. ne kadar çok sevinçlisindir sen şimdi.
hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum.
slm kızlar umarım herkesler iyidir.
rabiacım mezun oluyormuşsun hayatım,e vakti gelmişti. çoook güzel ve istikrarlı bir yol katettin seni canı gönülden tebrik ederim.
bana gelince herşey aynı sporum bu ay sonu son. daha sonra eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse.
spora 59.5 la başladım. şimdi 57.5 kg geliyorum. yağdan 3 puan gitmiş yani 32 idim şimdi 29 um, kalça 3 belden 3 cm vermişim.
3 puan daha gitse süper olacak ama bende bu psikoloji varken iflah olmam. neyse ciciler,kendinize iyi bakın belki arada uğrar yediklerimi yazarım.
kızlar bu cuma liseden sınıf arkadaşımda evleniyor cuma kınagecesi cumartesi düğün var hepten evde kaldımhepsi evlendi gibi bişi işin kötü tarafı yeni ayrıldığımız erkek arkadaşımda liseden sınıf arkadaşımdı ayrıca oda gelicek yani yüzyüze gelicez ve ben hiç istemiyorum tekrar barışırsak kandırırsa beni diye 2.5 yıllık beraberlik dile kolay artık bu ilişki bu kadar yara aldıktan sonra bize hayır getirmez diye düşünüyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum mecburen yüzyüze gelicez :26:
Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmiaaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
Ben bu sinirle şimdi nasıl gelin damat ağarlarım , biraz sakinleşmem lazım
asumancımm,
hoşgeldin canım benim. sen de çok güzel ilerleme kaydetmişsin canım. en güzeli yağdan verebilmek ve incelmek zaten. tebrik ederim seni. işyerinde ne var ne yok? haktan nasıl, öpersin böcüğü bizim için.
ben hedefe oldukça yakınım. aslında 1 kez hedefin altını gördüm ama 1 haftalık bir sonuç olmasın diye mezun olmadım.
sen de kendine iyi bak canım.
kızlaaar şimdi annem aradı antepe geliyorlarmış hemde annaannem dedem kardeşlerim yiğenim
hemde yarın çokk mutlu oldum çok özlemiştim
önce haber vermemişler kendimi yormayım diye aslında süpriz yapacaklarmış ama annem dayanamamış
oğlumun doğum günü için geliyorlar
ben kolları sıvayım görüşürüz ara girer mesjlara bakrım
merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
evde alıştırma yap canım yeni ayakkabınla. yoksa kına günü ayakakbı ile boğuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?