hehe aynen bende öyleyim ya topuklu giyemiyorumm inşşş gecen çok güzel geçerrrrr canımbugün yine koşuşturmacalı geçti ayakkabı aldım hayatımda ilk defa platform topuk giyicem aldım ama nasıl yürücem işte onu hiç bilmiyorum değil platform azıcık topuklu ayakkabı dahi giymedim ok nadirdir hep babet yada spor ayakkabı giydiğimden ayakkabılarım ok güzel ama
hedefleriiii başaralımm ileriye bakalımmm herşeyyy olurrraklıma gelmişken hafta sonundan beri bilionuz hiç evde duramadım o kadar gez toz alışveriş derken pazardan beri 4 tane kısmetim çıktıtabiki ki hiç birine yüz vermedim uzun süreli bir ilişkim vardı ve yeni bitti ben hiç birşey yapmadım ama yinede kendimi kötü hissettim nedendir bilmiyorum ama sanki ihanet ediyorum hissine kapıldım neyse dediğim gibi uzun bir süre yalnızlardayım bu süreyi en hafif hasarla atlatabilmek iin kontrolümü elden bırakmamam gerekiyor ilk hedefim kilo vermek sonra iş bulmak geriside gelir zaten
oy oyyy samsun çok güzel yaa hoş karadenizin heryeri öledeanlatıcak o kadar çok şey varki aslında birde yiğenim aradı erzurumda okuyor okul tatildeymiş memlekete gidicekmiş aradı beni abla samsuna gel görüşemioz kaç senedir diye büyük ihtimalle temmuzda yiğenimin düğününü atlattıktan sonra samsuna gidebilirim gibi bir surum söz konusu hem kafa dağıtmış olurum hemde samsunun o güzel ormanlarında sabah koşusuyla mis gibi doğada spor yapmış olurum öğlenleride karadenizin hırçın kızında yüzerek izmire döndüğümde bayağı kilo vermiş olurum diye düşünüyorum
afiyet olsunnnn guzummbugünkü menümüde yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
yok (dışardaydım)
öğlen
sossuz lavaşsız sade iskender
ara (dışardaydım)
akşam
yok (gelir gelmez kendimi yatağa attım o yüzden yemedim )
gece
şimdi bir avuç leblebi aldım elime onu yiyorum
1 bardakta form çay
sürekli koşuşturmaca oluncada fazla çıkar tartıda bakalım cumaya nolcakkkoh sezonu açtın demek ne güzel canım şu tartıda 1 ileri 2 geri gidiyor hep aynen bendegeçen cumadan beri tartıya çıkmıyordum şimdi baktım 67.700 gösterio 600 gr.fazla gerçi regl dönemindeyim ama 2 kına gecesi 2 düğün var beni bekleyen onlara koşuşturcam alışveriş yapcam diye bu hafta neredeyse fastfood beslenmek zorunda kaldım almışta olabilirim
azracım hoşgeldin demedim sanırım sana aramıza hoşgeldin ben gülşah :80: sabah sabah güzel spor yapmışsın 20 kilo dediğin nedir ya dermişimeğer hedefime ulaşabilirsem bende 26 kilo vermiş olucam inşallah
süpersinnn canımmm en iyisini yapmışsınnartık gıdalara protein yağ karbonhidrat diye bakıyorum.bugün çikolata delisi arkadaşım hadi çikolata alalım dediğinde boşa karbonhidrat yüklemesi yapıp karaciğeri yormayalım dedim.gittim kiraz aldım ben O da baktı almıyom ben çikolata gitti çilek aldı
ah ahhh suyu hiç sorma damacanayı kafaya diksemmm banamısın demezferdici senin menünde süpermiş
4 lt su
kızlar bugün biraz daha iyiyim. şimdi en azından bi 30 dkk spor yapıp duş alıp uyuycamkendinize çok ama çok iyi bakın. hepiniz uykularınızda güzelleşin zayıflayın iyiki varsınız hayırlı geceler öpüldünüz
canım, ben yine burda devam ederim inşallah. ancak takımca kendi kendinize yetebilmenizi de istiyorum açıkçası. sorumluluk tek bir kişi de olunca gerçekten stresli oluyor.canım yaa ben forumda dolanırken bi takımda görmüştüm... takımın kaptanı mezun olmuş ama püsküüüt kaptan olarak devam etmesine izin vermiş öyle bişiy olamaz mı kiiiii
oy oy deryoş'dan çok farklı bir menügünaydın..nasılsınız.?
dünkü menümü hemen yazayım..
sabah 1 kayısı kurusu su
kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
azcık tereyağ
yarım çay kaşığı bal
öğle
et döner
yanındaki soğandan ve azda pidesindende yedim..(
normalde protein günümdü onlar yasak ama azcuk tırıtkladım..
ara
çay yanında
yarım elmalı pasta
akşam
yemek yiyemedim uzun zamandır kaçamksız gidince dün miğdem bozuldu..mahvoldum elmalı pasta acayip kötü geldi anlatamam ..akşam 1çay bardağı süte 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği katıp yiyebildim...
su 2.5 litre
1 adette maden suyu :))
spor 2.5 saat dışarda dolaşmışız..bunun 35 dk tam aktfi sabit eve yüryüş oldu..totuşum bacakalrım hala ağrıyor..
sakin ol canım ya. 1 bardak su falan al. ne yazık ki art niyetli insanlar var. sen de bugün onlardan birine denk gelmişsin. 100 liralık işi 70 liraya kapatmak niyetindeymiş bayan. bütün tripler ondan bence.Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmiaaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
Ben bu sinirle şimdi nasıl gelin damat ağarlarım , biraz sakinleşmem lazım
canım, ben yine burda devam ederim inşallah. ancak takımca kendi kendinize yetebilmenizi de istiyorum açıkçası. sorumluluk tek bir kişi de olunca gerçekten stresli oluyor.
canım, tek tek cevap yazmak kaptanlık göreviyle ilgili değil. kaptan olmadan önce de yazıyordum, burdaki ortamı sevdiğim için. ben takımdan çok faydalandım, aynı şekilde faydalı olmaya da çalıştım. kaptan olmasam da yine yazarım inşallah. sen merak etme tatlımcanım sorumluluğu paylaşmak tabiki gerekli her şeyi her zaman senin yapman gerçekten zor senin için cuma stersi yaratır... ama sen kaptan olaark grubu çok iyi motive ediyorsun... hem herkesin önünde çok güzel bi örnek oluyorsun hemde herkese tek tek cevap yazarak grubu bir nevi toparlıyosun. hepimiz herkese cevap yazmaya çalışıyoruz ama bence bu işi şuanda en iyi sen yapıyosun... :89:o yüzden kaptan olarak kalamaz mıısn dedim .. tabi yine son karar senin...
Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmiaaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
17-18 haziran diyor ya canım, hah o şu demek. 17 haziran günü yazılmış mesajlar sayılacak. 17 haziran gününü 18 haziran günü sayabilirsin. 18 haziran gününü de 19 haziranda sayacaksın ve görev tamam. hiç bir sıkıntı yok.
canım, tek tek cevap yazmak kaptanlık göreviyle ilgili değil. kaptan olmadan önce de yazıyordum, burdaki ortamı sevdiğim için. ben takımdan çok faydalandım, aynı şekilde faydalı olmaya da çalıştım. kaptan olmasam da yine yazarım inşallah. sen merak etme tatlımben biliyorum seni, gitmeyim istiyorsun. temmuzda ufak bir tatil dışında bir yere gitme planım yok zaten yaw. ayrıca kaptan olarak kalabilirim. şu hesaplama işlerinde sizleri biraz daha dahil edersek neden olmasın?
gayet başarılı cnmmmselam kızlaaaar
bugün bilgisayarıma bir sorun var yazamaya bilirim . Sinir oldum, dünden beri bir slayt yapıyorum tam oluyor problem çıkıyor sonra yine
neyse ben dünki menümü yazim hazır yazabiliyorken
5 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
1 fincan tek şekerli çay
1 elma
1 tavuk döner
1 ayran
spor
2saat yürüuüş
kızlar bu cuma liseden sınıf arkadaşımda evleniyor cuma kınagecesi cumartesi düğün var hepten evde kaldımhepsi evlendi gibi bişi işin kötü tarafı yeni ayrıldığımız erkek arkadaşımda liseden sınıf arkadaşımdı ayrıca oda gelicek yani yüzyüze gelicez ve ben hiç istemiyorum tekrar barışırsak kandırırsa beni diye 2.5 yıllık beraberlik dile kolay artık bu ilişki bu kadar yara aldıktan sonra bize hayır getirmez diye düşünüyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum mecburen yüzyüze gelicez :26:
en güzeli fıstık git gez dolaş en iyisi valla hiç bişeyu kafana takma amannnnnnnnnnn salla gitsinanlatıcak o kadar çok şey varki aslında birde yiğenim aradı erzurumda okuyor okul tatildeymiş memlekete gidicekmiş aradı beni abla samsuna gel görüşemioz kaç senedir diye büyük ihtimalle temmuzda yiğenimin düğününü atlattıktan sonra samsuna gidebilirim gibi bir surum söz konusu hem kafa dağıtmış olurum hemde samsunun o güzel ormanlarında sabah koşusuyla mis gibi doğada spor yapmış olurum öğlenleride karadenizin hırçın kızında yüzerek izmire döndüğümde bayağı kilo vermiş olurum diye düşünüyorum
valla az yemişsin ama öz yemişsin güzel keşke ara öün saypasaydınbugünkü menümüde yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
yok (dışardaydım)
öğlen
sossuz lavaşsız sade iskender
ara (dışardaydım)
akşam
yok (gelir gelmez kendimi yatağa attım o yüzden yemedim )
gece
şimdi bir avuç leblebi aldım elime onu yiyorum
1 bardakta form çay
hoş beş ne arkadaşlar tatlı mı?:44:
aklıma gelmişken hafta sonundan beri bilionuz hiç evde duramadım o kadar gez toz alışveriş derken pazardan beri 4 tane kısmetim çıktıtabiki ki hiç birine yüz vermedim uzun süreli bir ilişkim vardı ve yeni bitti ben hiç birşey yapmadım ama yinede kendimi kötü hissettim nedendir bilmiyorum ama sanki ihanet ediyorum hissine kapıldım neyse dediğim gibi uzun bir süre yalnızlardayım bu süreyi en hafif hasarla atlatabilmek iin kontrolümü elden bırakmamam gerekiyor ilk hedefim kilo vermek sonra iş bulmak geriside gelir zaten
günaydınlar kızlarr:87:
herkese günayddııınnnllllarrrrrrrrrrrrrrrr
canım iskender çekti şimdikkkkselam kızlaaaar
bugün bilgisayarıma bir sorun var yazamaya bilirim . Sinir oldum, dünden beri bir slayt yapıyorum tam oluyor problem çıkıyor sonra yine
neyse ben dünki menümü yazim hazır yazabiliyorken
5 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
1 fincan tek şekerli çay
1 elma
1 tavuk döner
1 ayran
spor
2saat yürüuüş
oy canım ya anlayabiliyorumm bazen bizede müşteri geliyo bi bilezik alıyo 1100 tutuyoo diyelim 1000tl versem olmaz mı bende 1200 alsam olmaz mı diyorum gıcık oluyorum öle tiplere sen sakin ol hayatım değmez emeğe saygı duymayan insanlar için sinirlerimizi bozmaya değmezzz kendine bi kahve yappp sakinleşirsin hemde enerji dolarsınnnn emin ollAllahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmiaaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
senin gitmeni kimse istemiyo ki rabişim yaaacanım, tek tek cevap yazmak kaptanlık göreviyle ilgili değil. kaptan olmadan önce de yazıyordum, burdaki ortamı sevdiğim için. ben takımdan çok faydalandım, aynı şekilde faydalı olmaya da çalıştım. kaptan olmasam da yine yazarım inşallah. sen merak etme tatlımben biliyorum seni, gitmeyim istiyorsun. temmuzda ufak bir tatil dışında bir yere gitme planım yok zaten yaw. ayrıca kaptan olarak kalabilirim. şu hesaplama işlerinde sizleri biraz daha dahil edersek neden olmasın?
aynennnnn:82:evet yaa gitmeni istemiyorumsen burda kal ben elimden geleni yaparım yardım için....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html#post1710741
vakit bulduğunuzda lütfen yukardaki linki inceleyin kızlar. cuma zayıflama yarışmalarının işleyişi ile ilgili gerekli bilgiler var.
gelelim hesaplamalara:
BAŞLIK : Takım Numarası / Etap Numarası (örn: 7. Takım / 40. Etap)
Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
(Püsküüt örneğinden yola çıkalım)
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %
Sonuç olarak; bütün takımlar kilo bilgilerini bu şekilde, standart olarak yazacaklar. Bundan sonra kilo bildirme FORMATI budur.
sorularınız varsa alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?