Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi kızlar,
ben malum mezuniyete yakınım. bugün sabah tartıldım 60.4 gösterdi hain tartı. ama 60 rakamını gördüğümde mezun olmak istiyorum artık. ee benim mezun olmam ne demek? sizin bir kaptana ihtiyacınız var demek. şu anda kaptan yardımcımız sakaleynmaster, yani derya. yalnız görüyorsunuz çoluk çocuk derken çok yoğun. kaptan olması için bir engel değil tabi, iyi bir yardımcısı olursa gayet rahat kaptanlık yapar. ilk konumuz bu, takıma kaptan ve yardımcısı belirlemek.
2. konu ise ben hepinizin liste hesaplamalarını yapabilir durumda olmasını istiyorum. yeri geliyor bilgisayar sorunlu oluyor, yeri geliyor misafir geliyor. hesaplamalar için ben olayım, başkası olsun kaptan ortada yoksa kendi listenizi kendiniz ekleyebilmelisiniz. satır arasında ifade edeyim ki cuma günleri listesini paylaşıma veremeyen takımlar için ucu cuma yarışmalarından diskalifiye edilmeye ve hatta takım kapanmasına varan sonuçlar var. günlük mesaj sayımı için uyguladığımız sistemi cuma listesi hazırlamada uygulayacağız. her cuma için 2 kişi belirleyeceğim. ayrıca bir önceki cuma günü listeyi hazırlayan 2 kişi de kontrol mekanizması olacak ertesi hafta. örneğin ilk hafta ben ve derya hazırladık diyelim, gelecek hafta biz kontrol edeceğiz başka arkadaşlar hazırlayacak..bu şekilde bir kontrol grubu, bir de hazırlama grubu olacak.
hesaplamaları ayrı bir mesajda yazacağım. lütfen herkes not alsın veya bilgisayarına kaydetsin.
listemiz:

17.06.2011 sakaleynmaster ve neyneyse
24.06.2011 ferdici ve moonros
01.07.2011 roseking ve sementa33
08.07.2011 ozlemmtekinn ve ikbal
15.07.2011 chika ve elmaliturta
22.07.2011 neslivicdan ve ipek61

bu tarihlerde işi olan arkadaşlar haber verirse gerekli düzeltmeleri yapayım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html#post1710741
vakit bulduğunuzda lütfen yukardaki linki inceleyin kızlar. cuma zayıflama yarışmalarının işleyişi ile ilgili gerekli bilgiler var.

gelelim hesaplamalara:

BAŞLIK : Takım Numarası / Etap Numarası (örn: 7. Takım / 40. Etap)
Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
(Püsküüt örneğinden yola çıkalım)
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

Sonuç olarak; bütün takımlar kilo bilgilerini bu şekilde, standart olarak yazacaklar. Bundan sonra kilo bildirme FORMATI budur.

sorularınız varsa alayım

canım yaa ben forumda dolanırken bi takımda görmüştüm... takımın kaptanı mezun olmuş ama püsküüüt kaptan olarak devam etmesine izin vermiş öyle bişiy olamaz mı kiiiii

günaydın..nasılsınız.?
dünkü menümü hemen yazayım..
sabah 1 kayısı kurusu su
kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
azcık tereyağ
yarım çay kaşığı bal
öğle
et döner
yanındaki soğandan ve azda pidesindende yedim..(
normalde protein günümdü onlar yasak ama azcuk tırıtkladım..
ara
çay yanında
yarım elmalı pasta
akşam
yemek yiyemedim uzun zamandır kaçamksız gidince dün miğdem bozuldu..mahvoldum elmalı pasta acayip kötü geldi anlatamam ..akşam 1çay bardağı süte 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği katıp yiyebildim...
su 2.5 litre
1 adette maden suyu :))
spor 2.5 saat dışarda dolaşmışız..bunun 35 dk tam aktfi sabit eve yüryüş oldu..totuşum bacakalrım hala ağrıyor..

hehe aynen bende öyleyim ya topuklu giyemiyorumm inşşş gecen çok güzel geçerrrrr canım
hedefleriiii başaralımm ileriye bakalımmm herşeyyy olurrr geçmişi de zamana bırak kısmetinse tekrar olur deilse yeni kısmetlere bakarıkkkk
oy oyyy samsun çok güzel yaa hoş karadenizin heryeri ölede bende ünyeliyim cnm tam yaşancak yerr ama emekli oluncaa
afiyet olsunnnn guzumm
sürekli koşuşturmaca oluncada fazla çıkar tartıda bakalım cumaya nolcakkk
süpersinnn canımmm en iyisini yapmışsınn
ferdici senin menünde süpermiş

4 lt su
ah ahhh suyu hiç sorma damacanayı kafaya diksemmm banamısın demezhararett varrr

iyi olmana sevindim deryacımm daha iyi olalımm inşşş

Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmi aaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
Ben bu sinirle şimdi nasıl gelin damat ağarlarım , biraz sakinleşmem lazım

canım heryerde var değişik değişik insan tipleri.... boşverrrrr yap kendine güzel bi kahve keyfine bakkkk....aç bide güzel müzik ohhh bırak o sinirlwenip kendini yıpratsın... resimleride gitmiş... vahvah....

canım yaa ben forumda dolanırken bi takımda görmüştüm... takımın kaptanı mezun olmuş ama püsküüüt kaptan olarak devam etmesine izin vermiş öyle bişiy olamaz mı kiiiii
canım, ben yine burda devam ederim inşallah. ancak takımca kendi kendinize yetebilmenizi de istiyorum açıkçası. sorumluluk tek bir kişi de olunca gerçekten stresli oluyor.

oy oy deryoş'dan çok farklı bir menü
uzun zaman sonra olur bu kadar. zaten miden de fırsat vermemiş ki tadını çıkarasın:) iyi mi kötü mü bilemedim canım.

sakin ol canım ya. 1 bardak su falan al. ne yazık ki art niyetli insanlar var. sen de bugün onlardan birine denk gelmişsin. 100 liralık işi 70 liraya kapatmak niyetindeymiş bayan. bütün tripler ondan bence.
resimleri yırtıp vermemen de gayet iyi cevap olmuş. en azından içinde kalmamış.
şimdi bir derin nefes al. böyle insanlar olduğu gibi gerçekten iyi niyetli, dünya tatlısı insanlar da var. Allah onlarla karşılaştırsın.:97:

canım, ben yine burda devam ederim inşallah. ancak takımca kendi kendinize yetebilmenizi de istiyorum açıkçası. sorumluluk tek bir kişi de olunca gerçekten stresli oluyor.

canım sorumluluğu paylaşmak tabiki gerekli her şeyi her zaman senin yapman gerçekten zor senin için cuma stersi yaratır... ama sen kaptan olaark grubu çok iyi motive ediyorsun... hem herkesin önünde çok güzel bi örnek oluyorsun hemde herkese tek tek cevap yazarak grubu bir nevi toparlıyosun. hepimiz herkese cevap yazmaya çalışıyoruz ama bence bu işi şuanda en iyi sen yapıyosun... :89: o yüzden kaptan olarak kalamaz mıısn dedim .. tabi yine son karar senin...

canım, tek tek cevap yazmak kaptanlık göreviyle ilgili değil. kaptan olmadan önce de yazıyordum, burdaki ortamı sevdiğim için. ben takımdan çok faydalandım, aynı şekilde faydalı olmaya da çalıştım. kaptan olmasam da yine yazarım inşallah. sen merak etme tatlım ben biliyorum seni, gitmeyim istiyorsun. temmuzda ufak bir tatil dışında bir yere gitme planım yok zaten yaw. ayrıca kaptan olarak kalabilirim. şu hesaplama işlerinde sizleri biraz daha dahil edersek neden olmasın?

Canım benim üzülme ne olur çıkıyo işte böyle dengsesizler sen sakın sinirini bozma emi datlum :)

tama şimdi anladım yaniiii 17 haziranda ki mesajları sayıcam 18 inde buraya yazıcam. 18. inde yine sayıcam 19 da yazıcam bitecek tamam cnmm ayy inşallah yapabilirm :)

evet yaa gitmeni istemiyorum sen burda kal ben elimden geleni yaparım yardım için....

gayet başarılı cnmmm

bence biten bitti arkana hiç bakma gelecek güzel günlere odaklan. hem evlenmek için acle etme güzelim hayrılısı olsun cnmm benimm :)

en güzeli fıstık git gez dolaş en iyisi valla hiç bişeyu kafana takma amannnnnnnnnnn salla gitsin

valla az yemişsin ama öz yemişsin güzel keşke ara öün saypasaydın

hoş beş ne arkadaşlar tatlı mı?:44:

gofret canım yaa şu ince olanlarından ben çok yerdim 8 gün önceye kadar

canım gez toz bekarlığın tadını çıkar nasıl olsa evlenirsin
bekarlık sultanlıktır

günaydınlar kızlarr:87:

herkese günayddııınnnllllarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar herkeslere........

ben bugün çok geç kalktım aslında erkende yatmıştım offff oğlumla uyuya uyuya şişmişiz aslında çook işim var ama salak gibiyim

kaptan nereye gidiyorsun
:84::84:
daha senden öğreneceklerimiz var en tecrübeli zamanında emekli olunurmu

öncelikle 20 kiloyu kaç ayda verdin?

arada kaçamakların oldumu?

hiç şok diyet uyguladınm ı?

canım iskender çekti şimdikkkk
oy canım ya anlayabiliyorumm bazen bizede müşteri geliyo bi bilezik alıyo 1100 tutuyoo diyelim 1000tl versem olmaz mı bende 1200 alsam olmaz mı diyorum gıcık oluyorum öle tiplere sen sakin ol hayatım değmez emeğe saygı duymayan insanlar için sinirlerimizi bozmaya değmezzz kendine bi kahve yappp sakinleşirsin hemde enerji dolarsınnnn emin oll
senin gitmeni kimse istemiyo ki rabişim yaaa
evet yaa gitmeni istemiyorum sen burda kal ben elimden geleni yaparım yardım için....
aynennnnn:82:

anlaşıldı kaptannn şu hesaplamayı bi yapayım bakalımm
bide cuma günü takım kilo bildirimi yapıyoz ya onu nereye yapıyok yaaa bulamadım aklımda yemek yapmak varken şuan adapte olamıyorum

bu arada sabahtan beri su içmekten lavobanın yollarını aşındırdım bide kahveee su atımına yardımcı heraldeee önceden de bu kadar su içiyodum ama bu kadar gitmiyodum yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…