ay ay sitemlerini sevsinler
geldim menü yazıcaktım.
bu kiloları ne zaman tartılarak gördün canım?
özlem benim ismim neslihan anladım canım hayırlısı olsun
zaten 10 000 alımda biyolojiye pek alım yapmazlar seneye şansın daha yükselir
canım, bu rakamlardan hangisi sabah kalkar kalkmaz, aç karnına tartıda gördüğün rakamsa biz o rakamı kilon olarak alıyoruz. hangisi canım?yok kaptan ne sitemi 20 kilo vermişsin tecrüberin çok tabiki bizde yararlanıyoruz
hergün sabah tartılıyrum aslında haftada bir olmalı ama ben dayanmıyorum
bu yazdıklarım bugün için de gördüklerim
dolapsız kalınca bol bol salata ve meyve yersin canım. detoks gibi olurrabiacım evde hazırlık yapamadım çünkü sabah kalkana kadar gideceğim belli değildi... çünkü bugün hava durumu izmiri sağanak yağış gösteriyodu ama bi kalktım güneş var... pohaçayıda hepsini bi kerede yemedim ama haklısın yinede... kilo almam inş...
buzdolabınada başka tamirci çağıramıyorum çünkü dolabın daha 2 yıl garantisi var... kendi servisini çağırmam gerekiyo.. ama evde yapılacağını zannetmiyorum götürcekler heralde... dolapsız ve yemeksiz kaldım ne etçem bilmiyorum
neslivicdan cnm adını unuttum yaw... ben bu sene kpss ye ek çalışamadım... eğer eylüle kadar istediğim gibi bi iş olmassa dersaneye yazılıcam.. bu senede gircem ama öylesine...
Proteine ağırlık ver 2 gün falan düzelecek.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...
zaten sabah sabah 74 kilo çıktım..
bi günde 400 gr alınır mı yaaa....
herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:
böyle devam et veririsin canım.hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa
sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım
ohh ohh zumbagünaydın kızlaaaaar
dün çok yorucu ve karmakarışık bir gün geçirdim, işler yoğundu saat 21.30 da işyerinden çıktım ve kızlarımı konservaturadan almay gittim. Gece 1 de de yattım, sabah da 9 da kalktım.
Neyse artık dün dünde kaldı, ben dünki menümü yazim:
1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 elma
1 sandviç (kepekli, marul, peynir,domates, salatalık)
1 ayran
2 Zeytinyağlı biber dolması
1 por. karpuz
Spor:
30 Zumba
geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm
akşamenüm
2 kaşık köfteli bezelye
salata
1 bardak limonata
4 tane hoşbeş dayanamadım çok güzeeeel
iyi akşamlar hepinize
geleyim bugünkü menüme
gün içinde toplamm 3 tane zeytinli pohaça büyüktüler.
4 sarma
1 soda
1 ayran
10 erik
şimdide karpuz peynir yiycemm
zeytinli pohaçalar kötü oldu ama başka türlü dayanamazdım...
yaklaşık 3 saat yüzdüm... suyun altında spor yaptık bacak karın hareketleri...
hep yazlıkta kalanlar çok şanslı valla her gün yapsalar ne selülit kalır ne yağ
kızlar iyi geceler.ayyyy çok yoruldum bugün.bir arkadaşın partisi vardı ordan geliyoruz.ohh ohhh baya döktüm kurtlarımı.kusura bakamayın,bir duş alıp yatcam hepiniizi öptm tek tek.bugünkü msjları ben sayıcam yarın öğlen gibi sayıp yazarımm.iyi geceler:)
pcnin yapılmasına çok sevindim cnm gözümüz aydınnn
kızlar bugün biraz daha iyiyim. şimdi en azından bi 30 dkk spor yapıp duş alıp uyuycamkendinize çok ama çok iyi bakın. hepiniz uykularınızda güzelleşin zayıflayın iyiki varsınız hayırlı geceler öpüldünüz
hayırlı olsun canım işin
bilgisayarında yapılmış gözün aydın
ne kadaa az yemişsin kız hiç miden kazınmadımı
spors bak maşallah
ben hiç soğuk su içmem ılık içerim yazın bile sevmem
bundan sonra içeyim belki faydası olur
hoşgeldin fundacım. hem bilgisayarın gelmiş, hem işe başlıyorsun. güzel haberler ard arda gelmiş. tebrik ederim.
:
herkese iyi geceler kızlar benim acayip uykum geldi...
biraz mekik ve bacak hareketi yapıp yatıcam...:79:
kızlar iyi geceler.ayyyy çok yoruldum bugün.bir arkadaşın partisi vardı ordan geliyoruz.ohh ohhh baya döktüm kurtlarımı.kusura bakamayın,bir duş alıp yatcam hepiniizi öptm tek tek.bugünkü msjları ben sayıcam yarın öğlen gibi sayıp yazarımm.iyi geceler:)
Bugün çok gezdimAlışveriş yaptık Arkadaşımla.Karış karış dolaştık alışveriş merkezini.
Menümü veriyorum:
Sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğlen:
1 beyaz peynirli soğanlı sandviç + Kola:26210 kalori) çok alıştım burda ya bırakamıyorum kolayı.
Akşam:
Koca bir tabak kiraz+1 simit
gün boyu 1 litre anca su içtim.
evet canım.haklısın ama zero yoktu aldığım yerde.Mecburen bunu aldım. KIyafet işini hallettim canım.Straplez pempe şeker bi elbise buldum ve siyah topuklu ayakkabılar aldım.Konsept pembe olacak.Makyajım falan.Bu cuma olacak Gala.İnşallah Katılayım da buraya da koyacağım fotoğraf.Yorumlarını beklerim canımkızz bari zeroo içç en azından 210 kalori almazsınbu arada kıyafet olayını naptın canıııııııım aklına yatan birşeyler bulabildin mi ??
evet canım.haklısın ama zero yoktu aldığım yerde.Mecburen bunu aldım. KIyafet işini hallettim canım.Straplez pempe şeker bi elbise buldum ve siyah topuklu ayakkabılar aldım.Konsept pembe olacak.Makyajım falan.Bu cuma olacak Gala.İnşallah Katılayım da buraya da koyacağım fotoğraf.Yorumlarını beklerim canımAma straplezden bıngıl bıngıl kollarım çıkacak dışarı onları kapatmak için bişey bulmam lazım da ne? bi türlü karar veremiyorum:44:
merak ettim simdiden resimleriiii şal gibi birşey alsan üstüne hava nasıldır orda bilmiyorum ama hani kollarını kapatır diyerekten ilk o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?