Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ay sitemlerini sevsinler
geldim menü yazıcaktım.
bu kiloları ne zaman tartılarak gördün canım?

yok kaptan ne sitemi 20 kilo vermişsin tecrüberin çok tabiki bizde yararlanıyoruz
hergün sabah tartılıyrum aslında haftada bir olmalı ama ben dayanmıyorum
bu yazdıklarım bugün için de gördüklerim

rabiacım evde hazırlık yapamadım çünkü sabah kalkana kadar gideceğim belli değildi... çünkü bugün hava durumu izmiri sağanak yağış gösteriyodu ama bi kalktım güneş var... pohaçayıda hepsini bi kerede yemedim ama haklısın yinede... kilo almam inş...
buzdolabınada başka tamirci çağıramıyorum çünkü dolabın daha 2 yıl garantisi var... kendi servisini çağırmam gerekiyo.. ama evde yapılacağını zannetmiyorum götürcekler heralde... dolapsız ve yemeksiz kaldım ne etçem bilmiyorum

neslivicdan cnm adını unuttum yaw... ben bu sene kpss ye ek çalışamadım... eğer eylüle kadar istediğim gibi bi iş olmassa dersaneye yazılıcam.. bu senede gircem ama öylesine...

özlem benim ismim neslihan anladım canım hayırlısı olsun
zaten 10 000 alımda biyolojiye pek alım yapmazlar seneye şansın daha yükselir

herkese iyi geceler kızlar benim acayip uykum geldi...
biraz mekik ve bacak hareketi yapıp yatıcam...:79:

yok kaptan ne sitemi 20 kilo vermişsin tecrüberin çok tabiki bizde yararlanıyoruz
hergün sabah tartılıyrum aslında haftada bir olmalı ama ben dayanmıyorum
bu yazdıklarım bugün için de gördüklerim
canım, bu rakamlardan hangisi sabah kalkar kalkmaz, aç karnına tartıda gördüğün rakamsa biz o rakamı kilon olarak alıyoruz. hangisi canım?

dolapsız kalınca bol bol salata ve meyve yersin canım. detoks gibi olur

kızlar iyi geceler.ayyyy çok yoruldum bugün.bir arkadaşın partisi vardı ordan geliyoruz.ohh ohhh baya döktüm kurtlarımı.kusura bakamayın,bir duş alıp yatcam hepiniizi öptm tek tek.bugünkü msjları ben sayıcam yarın öğlen gibi sayıp yazarımm.iyi geceler:)

Proteine ağırlık ver 2 gün falan düzelecek.

böyle devam et veririsin canım.

ohh ohh zumba

geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.

akşamenüm

2 kaşık köfteli bezelye
salata
1 bardak limonata
4 tane hoşbeş dayanamadım çok güzeeeel

iyi akşamlar hepinize

hoş beş ne arkadaşlar tatlı mı?:44:

zeytinli poğaça Annemin poğaçalarını özledim.

ohh oh devam dans etmeye.Farketmeden kilo veriyon valla.

pcnin yapılmasına çok sevindim cnm gözümüz aydınnn

tşk ederim canım aynen bende sevindirik oldum

iyi geceler canımm

saol cnm. ya bilmiyorum bu aralar canım hiç yemek yemek istemiyor havalardan herhalde anlamadım normalde çok iştahlıyımdır

hoşgeldin fundacım. hem bilgisayarın gelmiş, hem işe başlıyorsun. güzel haberler ard arda gelmiş. tebrik ederim.

:

evet tşkk ederim kaptişiimm

Son düzenleme:

oh ohhhhh iyi yapmışssın bacuuuuuuum hadi sana da iyi geceler

Bugün çok gezdim Alışveriş yaptık Arkadaşımla.Karış karış dolaştık alışveriş merkezini.

Menümü veriyorum:
Sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğlen:
1 beyaz peynirli soğanlı sandviç + Kola:26210 kalori) çok alıştım burda ya bırakamıyorum kolayı.

Akşam:

Koca bir tabak kiraz+1 simit

gün boyu 1 litre anca su içtim.

artık gıdalara protein yağ karbonhidrat diye bakıyorum.bugün çikolata delisi arkadaşım hadi çikolata alalım dediğinde boşa karbonhidrat yüklemesi yapıp karaciğeri yormayalım dedim. gittim kiraz aldım ben O da baktı almıyom ben çikolata gitti çilek aldı

kızz bari zeroo içç en azından 210 kalori almazsın bu arada kıyafet olayını naptın canıııııııım aklına yatan birşeyler bulabildin mi ??

türkiyeye sadece 2 hafta kaldı.Bizimkileri aramıyorum daha çok özlesinler diye umarım sıkılmam orda.:44: Ama eminim çok sıkılacağım ve 3 gğne geçecek oraya olan özlemim.Ama yatağıma olan özlemim hayatta geçmez.Ahh nevresimim.Mis kokulu canım nevresimim. Ona olan aşkım hiç bitmeyecek

Yarın tartılacam bakalım kaç kiloyum.Vermem lazım.Az yedim ve çok yürüdüm.Karatay diyeti diye bişi okudum nette.Yapan arkadaşlar var mı? baya bi okuyup araştıracam.

Bi de sabahları midem bulanıyor ve gün içinde yiyesim gelmiyor.yurda gidince saldırıyorum.Allahtan artık çikolata falan yok odamda.Salatalığa ve meyveye saldırıyorum.Markete inmeye üşeniyorum.Su içmeyi çok azalttım.Onu düzeltmem lazım.

Kızlar geç geldim zaten kimse de yok.Geçmişi okumak keyifliydi.Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.

kızz bari zeroo içç en azından 210 kalori almazsın bu arada kıyafet olayını naptın canıııııııım aklına yatan birşeyler bulabildin mi ??
evet canım.haklısın ama zero yoktu aldığım yerde.Mecburen bunu aldım. KIyafet işini hallettim canım.Straplez pempe şeker bi elbise buldum ve siyah topuklu ayakkabılar aldım.Konsept pembe olacak.Makyajım falan.Bu cuma olacak Gala.İnşallah Katılayım da buraya da koyacağım fotoğraf.Yorumlarını beklerim canım Ama straplezden bıngıl bıngıl kollarım çıkacak dışarı onları kapatmak için bişey bulmam lazım da ne? bi türlü karar veremiyorum:44:

merak ettim simdiden resimleriiii şal gibi birşey alsan üstüne hava nasıldır orda bilmiyorum ama hani kollarını kapatır diyerekten ilk o geldi aklıma

merak ettim simdiden resimleriiii şal gibi birşey alsan üstüne hava nasıldır orda bilmiyorum ama hani kollarını kapatır diyerekten ilk o geldi aklıma

şık bi şal bulursam inşallah.Ya da bolero mu alsam diyorum ama bilmiyorum.Şal iyi fikir evet.Pembe bi şal olacaktı arkadaşta onu isterim artık.Ben de heyecanlanıyorum o ayakkabıları giyeceğim diye.Bi de ilk kez bu kadar ciddi makyaj falan yapacağım bakalım nasıl olacağım.Umarım yakışır.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…