slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
2. aldığımı acayip beğendim:76:
Selam canım tekrar hoşgeldin o zamanfunda ben yaptığın çok yanlış ama zorla da olsa yemen lazım birşeyler yoksa kilo veremezsin ki vücut kendini korumaya alıyor biliyorsun
yeni gelen çıtırlar hoşgeldiniz
sabah kahvaltım:
biberiye suyum.
20 dk sonra
- bir dilim yağsız beyaz peynir
- 6 yeşil zeytin
- 2 bardak şekersiz çay
- bir dilim ekmek
- bi çay kaşığı vişne reçeli. (regl olduğum için canım inanılmaz tatlı istior günün diğer saatlerinde yiyeceğime kahvaltıda kısıtlayarak yiyorum)
- 1 salatalık, bir domates
öğlen: bi iki çorba kaşığı cacık
saat 4 gibi işim bitince hafif bişiler yiycem ve yeme işlemini bitiricem.. 2 litre su içtim şimdiye kadar. malum evi temizliyorum çarşafları falan değiştim yıkadım hepsini. diğer çamaşırları hallediyorum şimdi. bir de iki küçük yolluğum var banyoda serdim onları yıkıycam anca biter işim.. aralarda uğrarım yine.. öpüldünüz
sonra akşam saldırırsın bişeyler ye mutlaka...Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
Takım oldukça hareketli duruyor.
Benim en büyük sorunum düzensiz beslenme.
Bu saat oldu daha ağzıma birşey koymadım kahve haricinde.
merakkk ettim şimcüüüüüüüüük elbiseleriniiiiiii
yeni gelen 3 arkadaşada hoşgeldiniz diyorumm...gerçi eski bir masal bana biraz tanıdık geldi. neyneysenin eski yazılarını okurken görmüştüm...
bende kendimi tantayım...
adım özlem, 24 yaşındayım, izmirde yaşıyorum,1 yıldır evliym, kpss ye çalışmaya çalışıyorum.
sonra akşam saldırırsın bişeyler ye mutlaka...
koycam cnm en yakın zaman da...
Burada çok düzenli gözüken bir menü görüyorum.
Afiyet olsun.
Diğer öğünleri,n de böyleyse tebrik ediyorumm
Hoşbuldumm ..
biliyorum ya bilmem mi onun için gayret edeceğim düzenli bir şekilde yemeye en azından.
Şimdi gideyim sütle nesfit falan alayım da en azından canım istemeyince birşeyler onu yerim.
Sen ne zamandan beri buradasın?
evet cnm zaten düzenli besleniyorum ama bu ara yeme şeklimi değiştim.. iki öğün yiyorum kahvaltıyı ve akşam yemeğini yiyorum.. akşamda hafif şeyler yemeye dikkat edicem. artık yeni şeyler almak istiyorum. zayıflamak istiyorum. ve bir mağazaya girdiğim zaman 46 44 bedeni var mı bunun diyeceğime bunun 38 bedeni var mı diye sormak istiyorum. kilomla birlikte hayatımda bir çok şey değişmek istiyorum.. saçlarımı kestirmek istiyorum ne zamandır ama dur diyorum biraz daha zayıfla kendine bi yenilik getir diyorum.. böyle işte azmim ve hırsım had safhada vazgeçeceğe benzemiyorum dimi
Önceden de takımdaydım.
Bir izine ayrıldım baya uzun sürdü ..
Eğitim fakültesi mezunum musun?
Kpss deyince direk..
herkese günaydııın hareket dolu bi gün olsuuun bu şarkıyla
[video=youtube;1wxwy66brna]http://www.youtube.com/watch?v=1wxwy66brna&feature=related[/video]
10 gibi 1 bardak kahve içtim.şimdi öğle niyetine ne yiyeceğime karar vermekteyim.ondan önce 3 küçük salatalık yerim.
canım şok diyet önereceğim ama düğünden sonra yol su elektrik olarak geri alacaksın onu maalesef.
ayakkkkkkkklarım çok ağrıyorrrrrr moreeeee bugun osmaniyedeki adliyeye yürüdüm evden birde geri yürüdüm tekrar ayaklarım koptuYa kızlar bir sabıka kaydı alcaktım altı üstü önümde 100 kişi vardı sırada Neyseki kızın biri fazla numarasını bana verdi de 5 kişi sonra işimi hallettim Gelirken de ip aldım artık komşuların tepesinde tepincem hohohohohohoohoho
evet cnm zaten düzenli besleniyorum ama bu ara yeme şeklimi değiştim.. iki öğün yiyorum kahvaltıyı ve akşam yemeğini yiyorum.. akşamda hafif şeyler yemeye dikkat edicem. artık yeni şeyler almak istiyorum. zayıflamak istiyorum. ve bir mağazaya girdiğim zaman 46 44 bedeni var mı bunun diyeceğime bunun 38 bedeni var mı diye sormak istiyorum. kilomla birlikte hayatımda bir çok şey değişmek istiyorum.. saçlarımı kestirmek istiyorum ne zamandır ama dur diyorum biraz daha zayıfla kendine bi yenilik getir diyorum.. böyle işte azmim ve hırsım had safhada vazgeçeceğe benzemiyorum dimi
ben de 2 2,5 haftadır burdayımm canım
cnm ben biyoloji mezunuym.. formasyonumda var... bide işletme 3. sınıfta okuyorm açıktan... onuda bugün öğrendim gerçi...3 e geçmişim bide çalışmadan gitmiştim sınavlara bazı arkadaşlar hatırlar... oku oku bi işe yarasa bari...:97:
spor yap canım. çık sabah akşam yürü. şok diyeti boşver. bol sporla istediğin kiloya düşmen hayal değil.:97:Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo
62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa
güzel şarkıymış aygülcüm.herkese günaydııın hareket dolu bi gün olsuuun bu şarkıyla
[video=youtube;1WXwY66BrNA]http://www.youtube.com/watch?v=1WXwY66BrNA&feature=related[/video]
10 gibi 1 bardak kahve içtim.Şimdi öğle niyetine ne yiyeceğime karar vermekteyim.Ondan önce 3 küçük salatalık yerim.
ayakkkkkkkklarım çok ağrıyorrrrrr moreeeee bugun osmaniyedeki adliyeye yürüdüm evden birde geri yürüdüm tekrar ayaklarım koptuya kızlar bir sabıka kaydı alcaktım altı üstü önümde 100 kişi vardı sırada neyseki kızın biri fazla numarasını bana verdi de 5 kişi sonra işimi hallettim gelirken de ip aldım artık komşuların tepesinde tepincem hohohohohohoohoho
slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
yeni gelen çıtırlar hoşgeldiniz
sabah kahvaltım:
biberiye suyum.
20 dk sonra
- 6 yeşil zeytin
- 2 bardak şekersiz çay
- bir dilim ekmek
- bi çay kaşığı vişne reçeli. (regl olduğum için canım inanılmaz tatlı istior günün diğer saatlerinde yiyeceğime kahvaltıda kısıtlayarak yiyorum)
saat 4 gibi işim bitince hafif bişiler yiycem ve yeme işlemini bitiricem.. 2 litre su içtim şimdiye kadar. malum evi temizliyorum çarşafları falan değiştim yıkadım hepsini. diğer çamaşırları hallediyorum şimdi. bir de iki küçük yolluğum var banyoda serdim onları yıkıycam anca biter işim.. aralarda uğrarım yine.. öpüldünüz
Aaaaa iyice fit hatun olcan sen ortimuuuuuu
Ben de ip alcam ya.. 1 günlük yazlık bana aydınlanma gezisi gibi geldiilla yürüyüşe kanalize olmşum, onu da kızım yüzünden yapamıyorum, halbuki en sevdiğim şey dans etmek.. bundan sonra dans etmeye ve ip atlamaya karar verdim :79:
Merak ettim şimcikk, beklemedeyizzzz...
Selam, ben Eda, 26 yaşındayım, 3 aylık bi kızım var ve tostoparlağım
Ama burda incelicem inşallah
Bende normalde hiç kahvaltı edemezdim, yiyemiyorum sabah sabah bişeyler, ama artık zorluyorum kendimi peynir ekmek yine yiyemiyorum ama meyve falan yiyorum en azından, yada nesfit
Senin şu menü yazışına hastayım, nasıl benimsemişsin biberiye suyunu, "biberiye suyum" diye yazıyon..
Şaka bi yana ne güzel alışkanlık edinmişsin ve içmemezlik yapmıyosun
bende bulsam şöyle sütüme zararlı olmayan ve zayıflamaya yardımcı bişeyler de böyle her gün rutin bi şekilde tüketebilsem..
Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
sabah 30 gr beyaz peynir 40 gr ekmek yarım domates yedim
öylen ise melemen 25 gr ekmem
Fkt şu an canıp tatlı çekio hemde fecii ne yapmalıyım
Dietlerim hep bu tatlı yüzünen bozuluyor yha
sevgiliyle barışınca moraller de düzeldi tabiÇok aşırı kilo aldım Neyneysecim.
Bir tartıldım bu sabah 67 kilo olmuşum.
Nasıl olmuşum, nasıl bırakmışım o kadar anlamadım.
Aama son 2 aydır yediğim cipslerin çikolataların abur cuburun haddi hesabı yok.
67 kiloyum şuan.
170 boyum var.
55 kiloya falan inmek istiyorum. :)
20 yaşındayım Ankara'da okuyorum.
Takım çok değişmiş farkettim okuyunca Neyneysecim.
O zaman tekrar buradayım.
tamam canım.Okudum , anladım , kabul ediyorum.
Hedefim 60kg.
Başka sitelere de üyeyim ancak buradaki paylaşımların çok daha sıcak ve içten olduguna şimdiden kanaat getirdim.Takıma olabildiğince pozitif katkı sağlamayı ümit ediyorum.Herkese sevgiler.
hoşgeldin moreeayakkkkkkkklarım çok ağrıyorrrrrr moreeeee bugun osmaniyedeki adliyeye yürüdüm evden birde geri yürüdüm tekrar ayaklarım koptuya kızlar bir sabıka kaydı alcaktım altı üstü önümde 100 kişi vardı sırada neyseki kızın biri fazla numarasını bana verdi de 5 kişi sonra işimi hallettim gelirken de ip aldım artık komşuların tepesinde tepincem hohohohohohoohoho
elbiselerin hayırlı olsun canım.slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
sorma kaptişşşşim az daha akşama kalıyordum şansım yaver gitti de 5 kişi bekledim sadece
evet bol bol içicem bugun
alışırsın canım çabucak. şimdi de çok sıcak arkadaşlar var. ben bu takımdan bundan vazgeçemiyorum sanırım:)Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
kolay gelsin canım. işleri bayağı kolaylamışsın. beslenmen de güzel. maşallah.yeni gelen çıtırlar hoşgeldiniz
sabah kahvaltım:
biberiye suyum.
20 dk sonra
- 6 yeşil zeytin
- 2 bardak şekersiz çay
- bir dilim ekmek
masal benden biraz daha sonra katılmıştı, zannediyorum. eski üyelerden.yeni gelen 3 arkadaşada hoşgeldiniz diyorumm...gerçi eski bir masal bana biraz tanıdık geldi. neyneysenin eski yazılarını okurken görmüştüm...
bende kendimi tantayım...
adım özlem, 24 yaşındayım, izmirde yaşıyorum,1 yıldır evliym, kpss ye çalışmaya çalışıyorum.
tebrik ederim canım.cnm ben biyoloji mezunuym.. formasyonumda var... bide işletme 3. sınıfta okuyorm açıktan... onuda bugün öğrendim gerçi...3 e geçmişim bide çalışmadan gitmiştim sınavlara bazı arkadaşlar hatırlar... oku oku bi işe yarasa bari...:97:
hadi bakalım bugünlük böyle olsun ama biliyorsun düzenli istiyoruz. geçmişte senle az uğraşmadık bu düzen hususundaSabah kahve içmiştim.
Şimdi sütümü içiyorum.
Bugün de böyle düzensiz geçsin de yarından itibaren düzenli menüye başlayayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?