Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeni gelen çıtırlar hoşgeldiniz

sabah kahvaltım:
biberiye suyum.
20 dk sonra

- bir dilim yağsız beyaz peynir
- 6 yeşil zeytin
- 2 bardak şekersiz çay
- bir dilim ekmek
- bi çay kaşığı vişne reçeli. (regl olduğum için canım inanılmaz tatlı istior günün diğer saatlerinde yiyeceğime kahvaltıda kısıtlayarak yiyorum)
- 1 salatalık, bir domates

öğlen: bi iki çorba kaşığı cacık

saat 4 gibi işim bitince hafif bişiler yiycem ve yeme işlemini bitiricem.. 2 litre su içtim şimdiye kadar. malum evi temizliyorum çarşafları falan değiştim yıkadım hepsini. diğer çamaşırları hallediyorum şimdi. bir de iki küçük yolluğum var banyoda serdim onları yıkıycam anca biter işim.. aralarda uğrarım yine.. öpüldünüz

Son düzenleme:

merakla bekliyoru(z)m cnm

Selam canım tekrar hoşgeldin o zaman funda ben yaptığın çok yanlış ama zorla da olsa yemen lazım birşeyler yoksa kilo veremezsin ki vücut kendini korumaya alıyor biliyorsun

Hoşbuldumm ..
biliyorum ya bilmem mi onun için gayret edeceğim düzenli bir şekilde yemeye en azından.
Şimdi gideyim sütle nesfit falan alayım da en azından canım istemeyince birşeyler onu yerim.
Sen ne zamandan beri buradasın?

Burada çok düzenli gözüken bir menü görüyorum.
Afiyet olsun.
Diğer öğünleri,n de böyleyse tebrik ediyorumm

yeni gelen 3 arkadaşada hoşgeldiniz diyorumm... gerçi eski bir masal bana biraz tanıdık geldi. neyneysenin eski yazılarını okurken görmüştüm...
bende kendimi tantayım...
adım özlem, 24 yaşındayım, izmirde yaşıyorum,1 yıldır evliym, kpss ye çalışmaya çalışıyorum.
sonra akşam saldırırsın bişeyler ye mutlaka...
merakkk ettim şimcüüüüüüüüük elbiseleriniiiiiii

koycam cnm en yakın zaman da...

Önceden de takımdaydım.
Bir izine ayrıldım baya uzun sürdü ..
Eğitim fakültesi mezunum musun?
Kpss deyince direk..

Burada çok düzenli gözüken bir menü görüyorum.
Afiyet olsun.
Diğer öğünleri,n de böyleyse tebrik ediyorumm

evet cnm zaten düzenli besleniyorum ama bu ara yeme şeklimi değiştim.. iki öğün yiyorum kahvaltıyı ve akşam yemeğini yiyorum.. akşamda hafif şeyler yemeye dikkat edicem. artık yeni şeyler almak istiyorum. zayıflamak istiyorum. ve bir mağazaya girdiğim zaman 46 44 bedeni var mı bunun diyeceğime bunun 38 bedeni var mı diye sormak istiyorum. kilomla birlikte hayatımda bir çok şey değişmek istiyorum.. saçlarımı kestirmek istiyorum ne zamandır ama dur diyorum biraz daha zayıfla kendine bi yenilik getir diyorum.. böyle işte azmim ve hırsım had safhada vazgeçeceğe benzemiyorum dimi

vazgeçme zateeeen

Önceden de takımdaydım.
Bir izine ayrıldım baya uzun sürdü ..
Eğitim fakültesi mezunum musun?
Kpss deyince direk..

cnm ben biyoloji mezunuym.. formasyonumda var... bide işletme 3. sınıfta okuyorm açıktan... onuda bugün öğrendim gerçi... 3 e geçmişim bide çalışmadan gitmiştim sınavlara bazı arkadaşlar hatırlar... oku oku bi işe yarasa bari...:97:

haribden güzelmiş :)

şanslı günüdeymişsin fıstık ip bile atlamış yaaa helal sana valla

Aslında en önemlisi beslenme şeklini değiştirmek hayat boyu.
Ama biz kadınlar genellikle kilo verdikten sonra eski düzene devam.
O yüzden ben böyle düzenli menüleri çok beğeniyorum çünkü çok kalıcı oluyor.
Zayıfladığında zaten çok büyük bir değişiklik oluyor sonra saç şekil derken ohh .
Biz burada az bakım maskeleri de paylaşmazdık.
Hepimiz bakımlı olmuştuk.

ben de 2 2,5 haftadır burdayımm canım

2.5 haftada mı verdin 9 kilooo??

Zor ya bu kpss derdi falan.
Kolay gelsin valla.
Benim de aynı dert olacak başımda da ..
tebrik ederim derslerin için de.

Sabah kahve içmiştim.
Şimdi sütümü içiyorum.
Bugün de böyle düzensiz geçsin de yarından itibaren düzenli menüye başlayayım ben de.

spor yap canım. çık sabah akşam yürü. şok diyeti boşver. bol sporla istediğin kiloya düşmen hayal değil.:97:

güzel şarkıymış aygülcüm.
hava da güzel, oh yandan yandan

Aaaaa iyice fit hatun olcan sen ortimuuuuuu
Ben de ip alcam ya.. 1 günlük yazlık bana aydınlanma gezisi gibi geldi illa yürüyüşe kanalize olmşum, onu da kızım yüzünden yapamıyorum, halbuki en sevdiğim şey dans etmek.. bundan sonra dans etmeye ve ip atlamaya karar verdim :79:

Merak ettim şimcikk, beklemedeyizzzz...

Selam, ben Eda, 26 yaşındayım, 3 aylık bi kızım var ve tostoparlağım
Ama burda incelicem inşallah
Bende normalde hiç kahvaltı edemezdim, yiyemiyorum sabah sabah bişeyler, ama artık zorluyorum kendimi peynir ekmek yine yiyemiyorum ama meyve falan yiyorum en azından, yada nesfit

Senin şu menü yazışına hastayım, nasıl benimsemişsin biberiye suyunu, "biberiye suyum" diye yazıyon..
Şaka bi yana ne güzel alışkanlık edinmişsin ve içmemezlik yapmıyosun
bende bulsam şöyle sütüme zararlı olmayan ve zayıflamaya yardımcı bişeyler de böyle her gün rutin bi şekilde tüketebilsem..

Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
sabah 30 gr beyaz peynir 40 gr ekmek yarım domates yedim
öylen ise melemen 25 gr ekmem
Fkt şu an canıp tatlı çekio hemde fecii ne yapmalıyım
Dietlerim hep bu tatlı yüzünen bozuluyor yha

Ben de en azından birşeyler yemem gerektiğini düşünüyorum.
Metabolizmanın erken çalışmaya başlaması önemli.
Bir de yıllardır kilo veremeyen halam 3 ay gibi bir sürede bir ilaçla çok güzel zayıfladı.
İçeriğine de baktık hoş.
2-3 hafta sonra başlasam diyorum ben de ..

hemen bir fikir.
Süt sever misin bilmiyorum ama sütün içineyaz mevsiinde soğuk süt güzel gider kat bir çay kaşığı tarçını iç.
Tatlı isteğini kesiveriyor.

sevgiliyle barışınca moraller de düzeldi tabirahat rahat atıştırmalar yapılıyordur. yine de boyuna göre orantılı senin kilon canım.
asılırsan veriyorsun sen. bu sefer moralin de sağlam, maşallah. kısa sürede verirsin inşallah.
hedeflediğin kilo ne olucak canım? artık onu da bildirmemiz gerekiyor da.

tamam canım.
sen ne kadar katılım yaparsan o kadar pozitif dönüş olur canım. inşallah faydalı oluruz birbirimize.

hoşgeldin moree
Allahtan ballı kızsın da işin rast gidiyor. adliye işleri uzun sürer yoksa, biliyorm.
hakikaten sizin alt komşular ne düşünüyor çok merak ediyorum
ipten sonra çeşitli dualar yollarlar sana artık, Allahım bir an evvel dal gibi olsun da tepemizde tepinmesin şeklinde

elbiselerin hayırlı olsun canım.
fotolarını bekleriz

sorma kaptişşşşim az daha akşama kalıyordum şansım yaver gitti de 5 kişi bekledim sadece

evet bol bol içicem bugun

alışırsın canım çabucak. şimdi de çok sıcak arkadaşlar var. ben bu takımdan bundan vazgeçemiyorum sanırım:)

kolay gelsin canım. işleri bayağı kolaylamışsın. beslenmen de güzel. maşallah.

masal benden biraz daha sonra katılmıştı, zannediyorum. eski üyelerden.
kaçak arkadaşımız bir ara kayboldu ama şimdi geri döndü.
darısı dombilinin başına

tebrik ederim canım.

Sabah kahve içmiştim.
Şimdi sütümü içiyorum.
Bugün de böyle düzensiz geçsin de yarından itibaren düzenli menüye başlayayım ben de.
hadi bakalım bugünlük böyle olsun ama biliyorsun düzenli istiyoruz. geçmişte senle az uğraşmadık bu düzen hususunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…