Senin şu menü yazışına hastayım, nasıl benimsemişsin biberiye suyunu, "biberiye suyum" diye yazıyon..
Şaka bi yana ne güzel alışkanlık edinmişsin ve içmemezlik yapmıyosun
bende bulsam şöyle sütüme zararlı olmayan ve zayıflamaya yardımcı bişeyler de böyle her gün rutin bi şekilde tüketebilsem..
Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
sabah 30 gr beyaz peynir 40 gr ekmek yarım domates yedim
öylen ise melemen 25 gr ekmem
Fkt şu an canıp tatlı çekio hemde fecii ne yapmalıyım
Dietlerim hep bu tatlı yüzünen bozuluyor yha
Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
Ben de en azından birşeyler yemem gerektiğini düşünüyorum.
Metabolizmanın erken çalışmaya başlaması önemli.
Bir de yıllardır kilo veremeyen halam 3 ay gibi bir sürede bir ilaçla çok güzel zayıfladı.
İçeriğine de baktık hoş.
2-3 hafta sonra başlasam diyorum ben de ..
hemen bir fikir.
Süt sever misin bilmiyorum ama sütün içineyaz mevsiinde soğuk süt güzel gider kat bir çay kaşığı tarçını iç.
Tatlı isteğini kesiveriyor.
kayısı kurusu, kuru incir, kuru hurma. çok güzel tatlı isteğini bastırır bunlardan biri.Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
saol cnm benimevet benimsemem gerekiyor başka türlü olmuyor. biberiye suyu yağ yakmanın dışında bi çok hastalığa deva özellikle kadın hastalıkları enfeksiyon iltihap akıntı sorunu olanlar için.. senin için söyliyebileceğim.. günlük biberiye funda ve enginar suyu kullanmam hepsini ayrı ayrı alıp kullanman.. biberiye ve funda kilo vermene yardımcı olur.. enginar suyu ise sütünü arttırır.. istersen bu üç bitkiyi de netten araştırabilirsin.. fayda görürsün inş. cnm .
sevgiliyle barışınca moraller de düzeldi tabirahat rahat atıştırmalar yapılıyordur. yine de boyuna göre orantılı senin kilon canım.
asılırsan veriyorsun sen. bu sefer moralin de sağlam, maşallah. kısa sürede verirsin inşallah.
hedeflediğin kilo ne olucak canım? artık onu da bildirmemiz gerekiyor da.
tamam canım.
sen ne kadar katılım yaparsan o kadar pozitif dönüş olur canım. inşallah faydalı oluruz birbirimize.
hoşgeldin moree
Allahtan ballı kızsın da işin rast gidiyor. adliye işleri uzun sürer yoksa, biliyorm.
hakikaten sizin alt komşular ne düşünüyor çok merak ediyorum
ipten sonra çeşitli dualar yollarlar sana artık, Allahım bir an evvel dal gibi olsun da tepemizde tepinmesin şeklinde
elbiselerin hayırlı olsun canım.
fotolarını bekleriz
alışırsın canım çabucak. şimdi de çok sıcak arkadaşlar var. ben bu takımdan bundan vazgeçemiyorum sanırım:)
kolay gelsin canım. işleri bayağı kolaylamışsın. beslenmen de güzel. maşallah.
masal benden biraz daha sonra katılmıştı, zannediyorum. eski üyelerden.
kaçak arkadaşımız bir ara kayboldu ama şimdi geri döndü.
darısı dombilinin başına
tebrik ederim canım.
hadi bakalım bugünlük böyle olsun ama biliyorsun düzenli istiyoruz. geçmişte senle az uğraşmadık bu düzen hususunda
AYYY sağol alah razı olsun sendenhemen denemeliyim şimdi ama sütü sulanırayımmı light yok çünki
Sağol canım,
bi araştırıyım bakiyim, ne kadar içmem lazım fln diye..
Valla düzeldi moralim Neyneysecim.
Ne zamanlar atlatıldı ama aşk işte.
Duygusallığımı da biliyorsun zaten.
55 kiloya düşmek istiyorum.
Eylüle kadar falan düşsem de hiç fena olmaz.
Cidden çok uğraştık o düzen için ama baya oturmuştu inşallah yine oturttururuz.
Malum korkuyorum senden.
Ben tatlı delisi bir insanım ben de bile işe yarıyorsa yarar diye umuyorum dene bakalım bir.
Kışın da salep vazgeçilmezler arasına girebiliyor hem açlığı bastırıp hem tarçınla tatlı isteğini azaltarak ama heralde sıcakta içemezsin.
içemmi içmemmi yeterki bastırsın şu tatlı ihtiyacıımı
ah bir sihir olsa şıp die o kiloma ulaşsam
Kızlar ya bişey sorucam, malum hava sıcak humana still tea'm var süt için onu içmem gerekiyo 2-3 kez gün içinde, ama canım hiiiiç sıcak bişe içmek istemiyo.. ben onu ölçeğine göre kaynar suyla sulandırsam da buzdolabında tutsam ordan içsem arada soğuk olarak olur mu ki? :44:
O nasıl birşey ki?
Bilemediğimden yorum yapamıyorum ama merak ettim.
Eski_bir_masal
valaha doğru söylüorsun siz olmasanız şimdi çoktan çikulatanın dibini vururdum
ama vallaha bu tarjın ajayip mucize valla iye yaradı
vallaha 1000 kaloriyi geçmemem lazım ilk önce 54 kilo sonra 52 kilo
Hadi hayırlısı:97:
Emziren anneler için çaylar varya canım onlardan işte.. granül şeklinde, kaynar su atıyosun üstüne eritiyosun o granülleri içiyosun, içinde bebeği rahatlatan gazını mazını azaltan şeyler var papatya rezene vs.
Biberiye çayı ve yeşil çay maalesef tansiyonumu düşürüyor ve elim ayağım titriyor , ne bulursam yiyiyorum iyi hissetmek için.
Benim sıkıntım çoğu zaman elime ne geçerse ağzıma atmam.Sanki beynimin kontrolünü bir başkası ele geçiriyor.İşten eve dönünce adeta kendimi kaydediyorum.İş yerinde şartlanmışım tabi , buzdolabı ve elimin altında yiyyecek olmadığı için hiç acıkmıyorum.Ama eve gidince yatana kadar doymak bilmiyorum.Midem neredeyse çatlayacak gibi oluyor ama ben gene de yiyecek arıyorum.Benim gibi olup da çare bulan var mı içinizde?
İşte o benim.
Acıktığımdan da değil ihtiyaç duyduğumdan.
Başka şeylerle ilgilenmeye çalış evde, fırsat bulamamaya çalış.
Yada buzdolabında abur cubur tutma.
Ama benim bunu yapmama engel neyneyse olmuştu zamanında, nasıl korkuttuysa elime abur cubur almamla neyneyseyi hatırlıyordum.
Demekki bana da bir eli maşalı lazım.:26:
Buraya katılmak istememin sebebi zaten, belki burda sopa yersem biraz aklım başıma gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?