Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnm benim evet benimsemem gerekiyor başka türlü olmuyor. biberiye suyu yağ yakmanın dışında bi çok hastalığa deva özellikle kadın hastalıkları enfeksiyon iltihap akıntı sorunu olanlar için.. senin için söyliyebileceğim.. günlük biberiye funda ve enginar suyu kullanmam hepsini ayrı ayrı alıp kullanman.. biberiye ve funda kilo vermene yardımcı olur.. enginar suyu ise sütünü arttırır.. istersen bu üç bitkiyi de netten araştırabilirsin.. fayda görürsün inş. cnm .

canım canın çok tatlı isterse bir çay kaşığı bal pekmez reçel at ağzına hemen yutma damağın doysun o tada... yada bi çay kaşığı çikolata.. emerek yavaş yavaş ye damağın doyarsa isteğin azalır.. ha yok mu ozaman bir bardak süt ılıt içine biraz tarçın serp iç.. hafif sahlep tadında olur ve tarçın tatlı isteğini azaltır..

canım eğer evinde şuan yoğurt ve meyve varsa, onları rondodan geçirip koyu kıvamlı bi içecek yapabilrsin.. eğer yeterince tatlı olmazsa en fazla bi çay kaşığı şeker ekle sen bilirsin..
Ben de bazen krizim tutunca süt yoğurt ve çileği karıştırıyorum kocaman bi bardaga koyup milkshake gibi içiyorum

AYYY sağol alah razı olsun senden hemen denemeliyim şimdi ama sütü sulanırayımmı light yok çünki

kayısı kurusu, kuru incir, kuru hurma. çok güzel tatlı isteğini bastırır bunlardan biri.
eski bir masal'ın yazdığı tarçınlı süt formülü de süperdir.
daha olmuyorsa 1 tane muzu al, güzelce ez. dolaba koy, biraz soğusun. sonra içine tarçın ve 1 tane ceviz. pastane tatlısı yemiş kadar olursun

Sağol canım,
bi araştırıyım bakiyim, ne kadar içmem lazım fln diye..

Valla düzeldi moralim Neyneysecim.
Ne zamanlar atlatıldı ama aşk işte.
Duygusallığımı da biliyorsun zaten.
55 kiloya düşmek istiyorum.
Eylüle kadar falan düşsem de hiç fena olmaz.
Cidden çok uğraştık o düzen için ama baya oturmuştu inşallah yine oturttururuz.
Malum korkuyorum senden.

AYYY sağol alah razı olsun senden hemen denemeliyim şimdi ama sütü sulanırayımmı light yok çünki

Ben tatlı delisi bir insanım ben de bile işe yarıyorsa yarar diye umuyorum dene bakalım bir.
Kışın da salep vazgeçilmezler arasına girebiliyor hem açlığı bastırıp hem tarçınla tatlı isteğini azaltarak ama heralde sıcakta içemezsin.

Sağol canım,
bi araştırıyım bakiyim, ne kadar içmem lazım fln diye..

hepsinin orantısı aynı cnm.. bir çay bardağını yarıdan daha az bitki suyundan koyuyosun geri kalanına su ekleyip içiyosun. funda ve enginar suyunun tadı yok saman gibi zorlanmadan içersin.. ama biberiye biraz acımsı nefesini tutup içmen lazım.. ben bu üçünüde kullandım oğlanı emzirirken.. çok faydasını gördüm.. sonra bi rahatsızlığa yakalandım çok kilo almama sebep oldu.. 3 aydır ilacı bıraktım yeniden başladım herşeye.. yaklaşık 10 kg verdim. devam ediyorum

içemmi içmemmi yeterki bastırsın şu tatlı ihtiyacıımı
ah bir sihir olsa şıp die o kiloma ulaşsam

Kızlar ya bişey sorucam, malum hava sıcak humana still tea'm var süt için onu içmem gerekiyo 2-3 kez gün içinde, ama canım hiiiiç sıcak bişe içmek istemiyo.. ben onu ölçeğine göre kaynar suyla sulandırsam da buzdolabında tutsam ordan içsem arada soğuk olarak olur mu ki? :44:

içemmi içmemmi yeterki bastırsın şu tatlı ihtiyacıımı
ah bir sihir olsa şıp die o kiloma ulaşsam

Buranın en güzel yanı bu.
Ne zaman bir şey yeme ihtiyacı duysan yazmaya başlıyorsun elbet durduran birisi oluyor.
Ben yoksa şu abur cubur olayını kesemem.
Amaç istediğimiz kiloya inmekse hep beraber moral vereceğiz.

O nasıl birşey ki?
Bilemediğimden yorum yapamıyorum ama merak ettim.

Eski_bir_masal
valaha doğru söylüorsun siz olmasanız şimdi çoktan çikulatanın dibini vururdum
ama vallaha bu tarjın ajayip mucize valla iye yaradı
vallaha 1000 kaloriyi geçmemem lazım ilk önce 54 kilo sonra 52 kilo
Hadi hayırlısı:97:

O nasıl birşey ki?
Bilemediğimden yorum yapamıyorum ama merak ettim.

Emziren anneler için çaylar varya canım onlardan işte.. granül şeklinde, kaynar su atıyosun üstüne eritiyosun o granülleri içiyosun, içinde bebeği rahatlatan gazını mazını azaltan şeyler var papatya rezene vs.

kızlar ben bişeyler hazırlayıp yiyecem sonra kalan işlerimi hallederim.. gelirim yine. görüşürüz ii bakın kendinize öpüldünüz

Son düzenleme:

Aaa çok sevindim işe yaradığına .

Anladım da, soğuk olunca etkisini azaltabilir gibi geldi bana.
Normalde de soğuk şeyler gaz yapar çünkü.

Biberiye çayı ve yeşil çay maalesef tansiyonumu düşürüyor ve elim ayağım titriyor , ne bulursam yiyiyorum iyi hissetmek için.
Benim sıkıntım çoğu zaman elime ne geçerse ağzıma atmam.Sanki beynimin kontrolünü bir başkası ele geçiriyor.İşten eve dönünce adeta kendimi kaydediyorum.İş yerinde şartlanmışım tabi , buzdolabı ve elimin altında yiyyecek olmadığı için hiç acıkmıyorum.Ama eve gidince yatana kadar doymak bilmiyorum.Midem neredeyse çatlayacak gibi oluyor ama ben gene de yiyecek arıyorum.Benim gibi olup da çare bulan var mı içinizde?

İşte o benim.
Acıktığımdan da değil ihtiyaç duyduğumdan.
Başka şeylerle ilgilenmeye çalış evde, fırsat bulamamaya çalış.
Yada buzdolabında abur cubur tutma.
Ama benim bunu yapmama engel neyneyse olmuştu zamanında, nasıl korkuttuysa elime abur cubur almamla neyneyseyi hatırlıyordum.

Şimdi internetten baktım, isteğe göre sıcak ılık yada soğuk içilebilir yazıyo...
bende yaptım bi 1lt.lik sürahiye, bugün yarın onu içerim artık.. başka türlü elim gitmiyo bu sıcakta sıcak çaya ya..

Yeşil çayı da bikaç deneme yapıp (limonlu ananaslı vs) soğuk yapmayı planlıyorum, arada sıcak da içerim tabi de, arada da böyle deniycem bakalım, eğer tadı güzel olan bi tarif olursa yazarım buraya

Ben de iyice Ebe Nine'ye bağladım olayı

Demekki bana da bir eli maşalı lazım.:26:
Buraya katılmak istememin sebebi zaten, belki burda sopa yersem biraz aklım başıma gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…