Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm.Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.
Hoşbuldukk...hoşgeldin aramıza canım.Grup maşallah büyüyo da büyüyo
Canım benim ağzından bal şakır şakır damlıyor inşallaaaahhhhhhhMerhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm.Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.
Hoşbuldukk...
Ne güzel burası kadınların dayanışması artı birlikte sayıflama
yaşasın kadınların gücüüü
Bu aralar zaten birsürü şarkı ve klip indiricem, spor yapamadığım zamanlarda, bari belki müzik dinlerken dans edebilirim biraz..
Kızım sağolsun öyle yürüyüş pilates fln yapamıyorum..
Bari döktüriyimmm
eveet.Özellikle küçük mp3 var takıyom kulaklığı habire oyna dur valla.Müzik bi başka.
Canım benim ağzından bal şakır şakır damlıyor inşallaaaahhhhhhh
hoşgeldin canımMerhaba 13. takım :)
Nasılsınız iyi misiniz?
Neyneysecim ama takımda yer var mı ben tekrar dahil olmak istiyorum.
hoşgeldin canım. kuralları ekleyeceğim, orada sorularına cevaplar bulacaksın. benim sana sormak istediğim ise hedef kilon nedir canım?Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
hoşgeldin canım.Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
hoşgeldin canım
takımda yer var, bu hafta izinli arkadaşlar var. bugünden itibaren paylaşıma bekliyorum o halde.
kaç kilo oldun bakayım? çok aşırı aldığını zannetmiyorum.
istersen kendini kısaca tekrardan tanıt, sen izne ayrıldığından beri takım komple değişti sanırım
hemen hemen aynı kiloyla başlamışız cnm.. Allah sabır versin.. inş kısa zamanda istediğimiz kiloya geliriz hep beraber...
cnm olur bende 3 aydır başladım iki kez böyle duraksama oldu 3 hafta hiç kilom değişmedi nerdeyse ilk bir aydan sonra... sabır lazım sadece.. düzelir.
canlarım günaydın.. bugün temizlik günüm.. evimi baştan aşşaı temizliycem bi kaç parça ütü var onları yaparım.. aralarda girerim yine
daha kahvaltı etmedim bir bardak ılık süt içmeyi düşünüyorum.. sürekli sıvı tüketicem.. sadece akşam 5 gibi yemek yiycem. beslenme şeklimi değiştirdim vucuduma bi şok lazımgerçi yaz geldi istesemde öle canım bişi istemio anca kavun karpuz erik çilek erik ve çilek bahçemde var kavun karpuzda yemek istemiyorum çünkü çok şeker içeriyolar.. kızlar valla bahçedeki meyvenin tadı öle çarşıdan aldıklarımız gibi değil.. bu sene ilk yedim çileği ve eriği süper tadları ama kaçırmamak lazım
İyiyim canım nolsun, yazlığa gittik geldik 1 günlüğüne, güzeldi ama yoruldum baya yani değdi mi değmedi mi bilmiyorum..
Ne güzel ya sabah sabah pisiklett falan yapıyosun
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber
veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...
n3:
Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo
62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa
herkese günaydııın hareket dolu bi gün olsuuun bu şarkıyla
[video=youtube;1WXwY66BrNA]http://www.youtube.com/watch?v=1WXwY66BrNA&feature=related[/video]
:
Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Evet valla, bazen yemek yaparken falan da takıyorum kulaklığı, bi ayndan dans bi yandan yemek
Çok komik oluyo ama napim
hoşgeldinn:79:Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. İnsanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..
6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.
Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim
Çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm
kolay gelsin canım. halledersin akşama artık.günaydıııııııııııııın canımmmmmmmmmmm ne var ne yokk
bu arada herkesciklere günaydııııııın bende piiisikletime bindim kahvaltımı yaptım geldimbirazdan sabıka kaydıydı cartıydı curtuydu için adliyeye gidicem poooooooofffff :86:
şişkinliktir o, hiç moralini bozma. çözümü zaten bulmuşsun. yeşil çay çok faydalı.kızlar yaa rejimi hiç bozmadıgım halde bugun niyeyse 1 kilo fazlaydım tartıda moralim bozuldu niden olabilir :18: :26: şişlik yapacak birşey de yemedim ki regl dönemim de yeni bitti zaten ondan da olamazzzzz.. bari bol bol yeşil çay içeyim ben bugunduraklama dönemine giricem sanırım yakınlarda 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı böyük ihtimalle duraklıcam bu aralar
evde büyük temizlik var sanırım, kolay gelsin canım.canlarım günaydın.. bugün temizlik günüm.. evimi baştan aşşaı temizliycem bi kaç parça ütü var onları yaparım.. aralarda girerim yine
daha kahvaltı etmedim bir bardak ılık süt içmeyi düşünüyorum.. sürekli sıvı tüketicem.. sadece akşam 5 gibi yemek yiycem. beslenme şeklimi değiştirdim vucuduma bi şok lazımgerçi yaz geldi istesemde öle canım bişi istemio anca kavun karpuz erik çilek erik ve çilek bahçemde var kavun karpuzda yemek istemiyorum çünkü çok şeker içeriyolar.. kızlar valla bahçedeki meyvenin tadı öle çarşıdan aldıklarımız gibi değil.. bu sene ilk yedim çileği ve eriği süper tadları ama kaçırmamak lazım
hoşgeldin canım.tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumartesiden beri evde misafir varr pazar günü evden dışarı zor attım kendimi akşam 9a kadarr sonra yine misafirrr dışardada çok gezdim dolaştım havada sıcakkk zaten....
çok uykusuz ve yorgunummmm geçmişi okuyayım dönücem sizeeee
sizlerr nasılsınızzz bakalım inş herkes iyidir
bugün gezmelerdesin sanırım, buzdolabı da hallolduktan sonra hakkındır bence.:81:herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber
veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...
neyneysecm galiba ben lapa gününü biras yalnış uyguladım:) ama bi dahakine aklımda bulundururum söylediklerini...saolasın..
cozutmak yok, hadi bakıyım toparlanın.Selam fıstıklar iyi haftalarrrrrrr
valla ben 3 gündür cozuttum bu gün toparlamaya geçtim inşallah ii bir hadta olsun hepimiz için :)
kolay gelsin canım. halledersin akşama artık.
şişkinliktir o, hiç moralini bozma. çözümü zaten bulmuşsun. yeşil çay çok faydalı.
:
slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
2. aldığımı acayip beğendim:76:
Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
Takım oldukça hareketli duruyor.
Benim en büyük sorunum düzensiz beslenme.
Bu saat oldu daha ağzıma birşey koymadım kahve haricinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?