hedef kilom 75 neyneyse..
iyi geceler herkese...
kızlar yaa rejimi hiç bozmadıgım halde bugun niyeyse 1 kilo fazlaydım tartıda moralim bozuldu niden olabilir :18: :26: şişlik yapacak birşey de yemedim ki regl dönemim de yeni bitti zaten ondan da olamazzzzz.. bari bol bol yeşil çay içeyim ben bugunduraklama dönemine giricem sanırım yakınlarda 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı böyük ihtimalle duraklıcam bu aralar
günaydıııııııııııııın canımmmmmmmmmmm ne var ne yokk
bu arada herkesciklere günaydııııııın bende piiisikletime bindim kahvaltımı yaptım geldimbirazdan sabıka kaydıydı cartıydı curtuydu için adliyeye gidicem poooooooofffff :86:
katılıyorm sana canım yalnız anne kısmında değil... anneler oğullarını yontmaya çalışmıyolar... oğulları ne yaparsa yapsın genelde pohpohluyolar onları... o yüzden erkekler bizden de aynı şeyi bekliyolar... anneler biras daha farklı yetiştirse ne biliyim ör. arada bi kendine yardım ettirtse yeri gelir bizede yardımederledi evlenince... ama bizim sevgili kayınvalidelerimiz oğullarını genelde el üstünde tutup hiç bişiy yaptırmamış... bu durumda yontma işi bize kalıyo...aynen öyle herşey iletişim bozukluğundan kaynaklanıyor... bir insan isteğini sakin bir dille anlatıp karşısında anlamsız bi yüksek sesle cvp gelince olmuyor.. ben kırıldığımı anlatsamda haklı o :) değişen bişey yok..
hep ne derim biliyomusun?
bir erkeği çekip çeviren herzaman bir kadındır.. ilk annesi sonra eşi sevgilisi vs. erkek kadına geldiğinde odundur.. kadın yontar bi şekil vermeye çalışır.. zaman geçer bakarsın bi harika yaratmışsın o odun parçasından.. ama ham maddesi değişmez.. o yine bi odundur tek farklı biraz daha şekilli olmasıdır.. düşünceme katılmayanlar olabilir saygı duyarım ama bu benim kendi düşüncem.. ve bu düşüncem çoğu kez beni haklı çıkarmıştır
menün güzel cnm ama o üçgen peynirlerde çok yağ yok mu?
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. Insanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..
6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.
Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim
çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm
Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo
62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa
dünden beri bu şarkıyı dinliyorum yerimde duramıyorum gece yarısı keşfettim yatakta ellerim ayaklarım durmuyo yaa
Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
Şarkı çok güzelmişş
Bi ara ben de bu şarkı için öyle olmuştum, gece gündüz dinliyodum, çok seviyorum arabik tarzı şarkıları
Hoşgeldin canım..
Kaptan sana hoşgeldin mesajında kuralları yazacaktır zaten.. Onlar dışında bişey yok.
Kendini tanıtmanı isteyecek bir de, ismin yaşın boyun kilon ne, hedef kilon ne vs..
Tekrar hoşgeldin..
Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
ohh döktür döktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?