Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.

inş. hep böyle devam etsin darısı başıma

ayyy yazık israf oldu güzelim yiceklerrrr bana göndereydin ya hehehe neyse cnm nefsinle yemek arasında kalcana bölesi daha iyi görünüyo

1,5 ltlik şişeleri alıp onlarla mı çalışsam napsammm:)))

kdumbell al kız internetten 1,5 kiloluk hem ucuzlarda 3 günde geliyor onlarla çalış çok iyi dumbellarla kol çalışmak

kızlar ipeği göremedim inşallah iyidir

evet ya gene sesi solugu kesildiiiiiiiiii ipek böcügünün

evet dimi çok güzel bi davranışşşş darısı başımaaaönce bi aday bulalımmm

aynen aynen

demin çekmeceleri karıştırıken not defteri buldum içine şunu yazmışım

kg: 78.2......24.01.2011

bugünse 72.8 çıkmıştım yaklaşık 5 ay sonra ama olsun yinede hoşuma gitti

benim de çoğu defterim kilo çielgesiyle doludur

her evlilikte olur böyle şeyler canım önemli olan kavgaları çok uzatmamak ve sinirle kalp kırmamak yoksa tartışmalar eninde sonunda çözülür

sıkılaşır evet, kilo verdikçe de küçülür zaten. al sana kilo vermek için bir neden daha
benim teyzemin kızı doktorla evli, uzmanlığı pediatri. şimdi bitirdi de biraz rahatladılar. uzmanlık sürecinin zorluğunu ordan biliyorum.

Son düzenleme:
hain turta gelmiş.
yokluğun belli oluyor canım. akşamları bizi ihmal etmezsin umarım
bu arada işin de hayırlı olsun. bir tek işe başlamak kaldı sanırım.:97:

nerden buluyorsunuz bu avatarları yaaaa
kk'dan
kulitta diye bir arkadaş çok güzel avatarlar paylaşıyor. daha önce linki paylaşmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.html

Son düzenleme:

burada adımı görmeyince içim tuhaf oldu..
ahanda ağlattınız beni ..birdne kendimi çok yanlız hissettim burası bunları yazacak yer değil belki ama içimden ne geliyorsa yazmak paylaşmak istedim....

derya,
hoşgeldin canım. merakta kaldık yaw.
canım her gün yeniden tartışıyorsanız altta yatan bir neden olmalı. o an tartıştığınız şey sadece tartışmaya vesile oluyor gibi anladım ben. aranızda çözemediğiniz başka bir problem mi var?
kv ile fazla anlaşamadığını yazmıştın bir ara, onlar mı çomak sokuyor?
nedeni ne bilmiyorum ama çok üzüldüm. her gün her gün tartışma iyi bir şey değil. seni ve eşini çok yıpratır.
burası bunları yazacak yer değil diye yazılır mı hiç? bence içinden geçenleri yazmak bir nebze olsun rahatlatır seni. adını da listeye ekleriz canım ya üzüldüğün şeye bak

şok diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü moralim çok bozuldu evde olsam diyetimi asla bozmazdım ama genelde gezerken antepte bulduğumuz yerde yedik et ağırlıklı malesef
telafi edeceğim
lavaşsız sossuz etse nolcak ki ondan.

ohh ohh soslu spagetti yaramış hep oda arkadaşım yüzünden.Almış hapları paso içiyo.gözümün önünde eridi gitti poposu.gerçi kilolu değil o kadar ama basenleri bardı.Hala da var..ama az..

uff canım maşallah.Nazar değmesin devam süngerler çalışmaya

zero kalorisiz diye içiyodum ama İce tea'ye döndüm bu gün Dişim asitte eriyecek idye korkuyorum ondan bıraktım kolayı.Rabia abla haklısın bıraktım dedin mi bırakılıyo.

[/QUOTE]

hee bunu biliyom markette görmüştüm en kısa zamanda denerim bir ara öğünüm olaraktan

Evet bu cumadan sonra İzine ayrılıyorum Sizi çok özleyecem ya.Türkiye'de net fırsatı bulduğum her vakit uğrayacağım buraya

Rabi abla kızma kızma saçmalamışım ilaç milaç Hemen aklımın köşesinden attım. Yazın bol hareketli olacak sadece diyete devam edeceğim.Buranın desteği iyi oluyodu ama günlük tutacağım.ve size haberleri bildireceğim.

kızlar ipeği göremedim inşallah iyidir

evet ipek yok meydanlarda ya.Umarım iyidir.

ee yani tabii ki bırakılıyor. çok şükür mantıklı, aklı başında insanlarız.
canım, sen bir günlük tut ve net fırsatı bulduğunda bizimle de paylaşırsın. bizi unutmayacağını düşünüyorum ben.:97:
tamam unuttum o ilaç konusunu

Bu gün yediklerime gelince :
Kahvaltı
2 Yağsız Tavuk sosisi
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 kayısı

Öğle:

1 kayısı ve 1 muz

Ara:

1 koca bardak Ice tea

akşam:

2 bardak Ice tea.Şimdilik bu kadar.

günü sıvılara yüklenerek geçirmişsin. bence bu sıcaklarda yapılacak en iyi şey

evet günlüğümü dökeceğim buraya böylece kopmamış olacağım sizden..

Bugün yediklerim:

Sabah:

- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- ballı elma sirkeli su=
- 1 domates= 14 kalori
- 1 kk peynir = 75 kalori
- 1 tane mısır ve pirinç patlaklı eti form= 23 kalori
Öğle:

- Yarım domates.=7 kalori
- Haşlama kuşbaşı et= 60 kalori

Ara:
-Light bisküvi=160 kalori

Akşam:
- 2 minik patates: 150 kalori
- Yarım kk peynir: 37 kalori
- Yarım domates: 7 kalori
- Ton balığı: 100 kalori
- 1 bardak ayran: 70 kalori

TOPLAM: 703 kalori

hayırlı olsun yeni işin canım
huzurlu bir iş hayatın olur inşallah

çözülmeyecek dert yok canım kendini bu kadar üzme
halledrsiniz sorunlarızı kendini yıprattığınl kalırsın canım

en iyisini yapmışsında keşke çöpe dökmeseydin canum ya sokak hayvanlarına vs verseydin gerçi o civarda sayıları nedir bilemicemde

haklısın aslında buradaköpek filan görmedim ama illaki kedi vardr
ama yiyecekleri sitenin içine döktürmezlerdi

biz de o günleri görecezmi acaba

Kızlar mesaj sayma günlerinde sırası ayın 30undan önce olan birisi benimle yer değiştirebilir mi acaba?

canım ben değişebilirim hangi günler sayım yapacaksın
benim24 25

Çok teşekkür ederim.
1-2 temmuzda yapacaktım ben uygun mu acaba sana?

Hoşbulduk!

Kabul ettiğiniz için teşekkürler! Elimden gelenin en iyisini yapacağım, hem kendim için hem de takım için...

Sadece "7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur." kuralı beni endişelendiriyor çünkü gün içinde hiç evde bulunmuyorum çoğu zaman ve internete ulaşamayabiliyorum... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…