Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim temmuz dokuzda 2. ayım dolacak karpuzda şekerli oldugu için çok yenilmemesi lazım tabikiiii ama ara ögünlerde tercih edebilirsin bir zararı olmazz ben şahsen bayılıyorum karpuzaaaa

avatarın çok hoş olmuş, yakışmış
yaw bir kargo şirketi için ne teferruatlı işmiş. nerdeyse 1 ay eğitim ha ama güzel işi ciddiye alıyorlar demek ki.

tşk ederim evet ya bende çok mrk ettim ne taşıyorlar devlet hazinesimi acaba benim asıl istedigim iş hosteslik şu kilolar bir gitsinde o zaman basvurucam o zamana kdr idare etsin beni bu kadar ugrastırdıklarına göre cv de görünmesi bu şirketin yararlı olur herhalde bana

afiet olsun, çok güzel. köfte ekmeksiz olduğu için miktarında sorun yok.
sporlar can yakıyor

kimse yooooook herkes hürremi miiiiii izliyooooor moreeeeee
ben de baktım ucundan biraz. ama hep aynı safsata, kapattım.

Canımı çektirdiniz işteee
1,5 bardaktan bulgur pilavı yaptım, 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla soğanını kavurdum sadece başka yağ koymadım, 1 tane de havuç koydum, yedim 6-7 kaşık saat 7de
afiyet olsun. bulgur çok güzel süt yapar, biliyor musun

çizelgeni profil sayfanda çizelge yazan bir satır var, oraya kopyalamalısın canım.
hayırlı olsun çizelgen bu arada.
ilk menünde ilk göze çarpan şey atladığın bir öğün. ondan hariç akşam saatlerinde tost iyi durmuyor.
spor, su ne alemde?

bir de canım çok fena karpuz çekiyor ne zamandır, yasak mıı??? :26:
bu yasak olayı nasıl bir diyet takip ettiğinle ilgili canım.
mesela o karbonhidrat diyeti yapıyor olsan yasağa yakın olurdu ya da gündüz konuştuğumuz glisemik endeks takibi yapıyorsan da yasak olurdu.
benim şahsi görüşüm herhangi bir sıkıntı yoksa abartmadan yenebilir. tatlıya saldırmaktan iyidir.

1 yıldır almanyadayım.gezmek için çok güzel , hele yazın harika.düğün telaşı, diyet, tez çalışması derken kendimi kaybetmem umarım
yok yok kaybetmezsin, dur daha sen bize lazımsın:)

valla bence de cv'de iyi durur

2 saattir rabianın verdiği bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum fikir alabilirmiyim diye ama kadın maşallah iyi yiyor cipsler mantılar çekirdekler....
egzersizde yok kilosu sabit kalıyor
biraz yürüyünce bugün aktiftim yazmış
valla ben ne yemem gerektiği konusunda fikir alamadım
ama günlük tutmak fikri süper

rabia nereden buluyorsun bu siteleri
teşekkürler emeğin için
bulgur yemekleride güzel duru bulgurun kitabıvar bende bizim akraba olularda

canım, o siteden alabileceğin en güzel fikir nasıl dengelediği olur. bir öğün kaçırsa başka bir öğünü azaltıyor. azar azar da her şeyden yiyor. fotoğrafları gördün mü bilmiyorum ama kilo vermeye çalışan biri değil. kilosunu korumaya çalışıyor. bence kilo koruma dönemleri için takip edilebilir biri. egzersize pek ihtiyacı yok bence canım, kadın full koşturuyor zaten:)
bir karamanlı olup da bulgurun favorin olmaması mümkün mü? ben kitabı çok önceden keşfetmiştim. siteyi de son zamanlarda keşfettim.
duru bulgurda akrabalar var ha:) çok kaliteli bakliyat üretiyorlar, ben ürünlerini seviyorum.

destekleriniz için teşekkürler..eşim görevde yanlız kalmak iyi geldi..akşam üzüüride abimler ablam felan geldi oturduk konuştuk..daha iyiyim...öyle çözülemeyecek sorun yok şükür ama üst üste olunca zor oluyormuş...

inşallah, elimden geleni yapıyorum... bu akşama bakarsam 5 mesaj çok da fazla değilmiş aslında =)

84,5 kiloyum, şimdilik 65'e düşmek istiyorum, ama kendime 4-5 ay verdim bunun için, kolay değil çünkü 20 kilo.
tabi 65 nihai hedef değil! ama bir ulaşayım, yeni bir hedefim olacak tabiki...

benim temmuz dokuzda 2. ayım dolacak karpuzda şekerli oldugu için çok yenilmemesi lazım tabikiiii ama ara ögünlerde tercih edebilirsin bir zararı olmazz ben şahsen bayılıyorum karpuzaaaa

2 ayda 9 kilo!!! harikaymış! inşallah ben de aynı başarıyı gösterebilirim!
karpuuuuuj!!!

çizelgemi doğru şekilde yayınlamayı henüz beceremedim ama azimliyim olucak =) bu sırada diğer forum sayfalarında da gözükecek mi o durumda çizelgem??
öğün atlamış sayılmam aslında, sadece geç kalktığım için. eski diyetisyenimin önerdiği benim yaş grubum için ideal öğün aralığı 2-2.5 saat. bugün de öyle oldu aslında...
spor değil ama haftada bir kavitasyona gidiyorum, su da aklıma geldikçe içiyorum. bazen çok içiyorum bazen hiç. belli bir düzenim yok malesef su konusunda =(

evet tatlıdansa çok daha iyi karpuz. kesinlikle, yanında birazcık da beyaz peynir... hayır canım çekmiyor hayır çekmiyor!

pekkiiiii...
yarın çalışacağım yerde öğlen yemeğimizi kurum karşılıyor ve bize iki seçenek sunuyorlar; pide veya adana/urfa dürüm. n'apmalıyım sizce? pide çok yağlı oluyor, dürümlerinden yemiştim geçenlerde, epey kuruydu... uygun mudur sizce???

uzman tvdeki nide izledim canım evet zaten çok normal kiloda
o zaman sevinmeliyiz demekki kilo verdiğimiz zaman korumak için çoğu şeyden hayatımız boyunca uzak durmayacağız
kadın çok sosyal
dur bulguru tek geçerm

ben kaçtım uyuyayım yarın çok işim var bugün hiçbirini yapmadım yorgundum hepsi yarına kaldı iyi geceler

slm kızlar yeni geldim acayip bi baş ağrısıyla beraber okudum geçmişi pek algılayamadım aslında
canım üzüldüm aslında öğüt vericek deneyime sahip değilim ama sanırım yaptığımız hata tartışmak yada tartışmaya dahil olmak... sakin kalıp kendimizi bizi üzen şeyleri ifade etsek belkide daha kolay atlatılabilir böyle durumlar.... ama ben genelde sakin kalmayı pek başaramıyorum ... başkaasına söylemek kolay...

çabuk atlatırsınız inş cnm abinlere çaktırmasaydın sonra siz barışınca onlar tavır yapmasın...

Teşekkür ederim Neyneysecim.
Azimliyim özellikle şu 10 gün boyunca.
10 günde 4-5 kilo versem diyorum.

saol canım istedikten sonra herşey olur merak etme bence ikisinide yeme yanında kepekli sandviç götür arasına ton balıgı veya evde uygun olan birşeyler koy onu ye öyle bir imkanın varsa derim yada sabah kepekli yagsız tost yaptır artık her yer yapıyor çayla vs onu ye. ne güzel yemekhanede çıkacak yemeklerin önceden belli olması ona göre ayarlabilirsin kendini

ben kaçtım uyuyayım yarın çok işim var bugün hiçbirini yapmadım yorgundum hepsi yarına kaldı iyi geceler

iyi gecelerrrrr görüşürükk cnmm

Son düzenleme:

yemekhane değil de dışardan söylüyorlar. ama evet önceden belli olması iyi bişey.
ama işte civarda başka bişey söylicek tost falan yaptırıcak yer yok
neyse bakalım bir yolunu bulucaz...

canımmmm süpersin yani.bravooooooo.sakın pes etme bende 44 giyiyordum oda bende biraz bolardı gibi.bu cuma iyi bir tartı günü bekliyorum herkezden:)

pes etmek yok gittiği yere kadar kilolar pes edicek biz etmicez

ohh ciciler de alınmış ne güzel.
alışveriş kolik olup çıkılıyor zaten kilo verdikçe.

aynen ya ev bütçesi dayanmıcak

alışverişe doyamadı ha biri
güle güle giy aldıklarını canım.

valla kaptanım böyle yok 1 kilo verdim 2 kilo verdim diyince hemen kendimi dolabımın başında buluyorum şu küçüldümü bu sıkıyordu nasıl oldu diye

ay benide valla bence kadınların hepsi alışveriş yapınca mutlu oluyor... sanırım genlerle ilgili...

bir buket çiçek verilen kilo torbalar dolusu alışveriş kuaför ilgi alaka iltifat bunlardan başka ne istiyoruzki çok şeymi yani demi ama

ayy evet yaa alışveriş.bu kilomda vazgeçemiyorsam;hedef kiloma düşünce hiç çıkmayacam Avmlerden outletlerden Hayırlı olsun canım güle güle eskit

avmleri zengin edicez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…