ayyyy çok teşekkür ederim böyle güzel karşılanmak harika harika!!!
aslında öğün araları aşağı yukarı 2-3 saat oldu kahvaltıyı geç yapınca... eski diyetisyenim benim yaş grubumda en ideal öğün aralığı 2-2.5 saat demişti...
bu sırada sizin çizelgelerinize baktım da yolu yarılamışsınız ne güzel! ne kadar zamanda oldu bu başarı?
önümdeki yol çok mu uzun sizce?
bir de canım çok fena karpuz çekiyor ne zamandır, yasak mıı??? :26:
avatarın çok hoş olmuş, yakışmış
yaw bir kargo şirketi için ne teferruatlı işmiş. nerdeyse 1 ay eğitim haama güzel işi ciddiye alıyorlar demek ki.
afiet olsun, çok güzel. köfte ekmeksiz olduğu için miktarında sorun yok.benim de bugün kü menüm şöylee :
sabah sirkeli ballı su + 1 dilim ekmek + peynir + domates + salatalık
Ara : 1 bardak süt + 1 orta türk kahvesi
öğlen : 8 tane köfte ekmeksiz
ara : 1 bardak yeşil çay
Akşam : 1 yarım yağlı sütle nescafe + bir avuç fındık
spor olarak da : 1 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
bu kaaaaaa canikolarrımm :90::90:
ben de baktım ucundan biraz. ama hep aynı safsata, kapattım.kimse yooooook herkes hürremi miiiiii izliyooooor moreeeeee
afiyet olsun. bulgur çok güzel süt yapar, biliyor musunCanımı çektirdiniz işteee
1,5 bardaktan bulgur pilavı yaptım, 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla soğanını kavurdum sadece başka yağ koymadım, 1 tane de havuç koydum, yedim 6-7 kaşık saat 7de
çizelgeni profil sayfanda çizelge yazan bir satır var, oraya kopyalamalısın canım.ilk günkü menümü paylaşıyorum arkadaşlar!
sabah (aslında geç kalktık, 12de kahvaltı yaptım): domates, salatalık, beyaz peynir, kepek ekmeği, çay
öğleden sonra: 2 grissini
akşamüstü, 17:00 gibi: starbucks'ın mango'lu soğuk içeceğinden (küçük boy)
19:30 : karışık tost
veee ilk kilo çizelgemi de yaptım arkadaşlar, desteğinizi bekliyorum!
bu yasak olayı nasıl bir diyet takip ettiğinle ilgili canım.bir de canım çok fena karpuz çekiyor ne zamandır, yasak mıı??? :26:
yok yok kaybetmezsin, dur daha sen bize lazımsın:)1 yıldır almanyadayım.gezmek için çok güzel , hele yazın harika.düğün telaşı, diyet, tez çalışması derken kendimi kaybetmem umarım
valla bence de cv'de iyi dururtşk ederimevet ya bende çok mrk ettim ne taşıyorlar devlet hazinesimi acaba benim asıl istedigim iş hosteslik şu kilolar bir gitsinde o zaman basvurucam o zamana kdr idare etsin beni bu kadar ugrastırdıklarına göre cv de görünmesi bu şirketin yararlı olur herhalde bana
aygülcüm kaju fıstığın yandan yemişiama tadı daha güzel...
canım, o siteden alabileceğin en güzel fikir nasıl dengelediği olur. bir öğün kaçırsa başka bir öğünü azaltıyor. azar azar da her şeyden yiyor. fotoğrafları gördün mü bilmiyorum ama kilo vermeye çalışan biri değil. kilosunu korumaya çalışıyor. bence kilo koruma dönemleri için takip edilebilir biri. egzersize pek ihtiyacı yok bence canım, kadın full koşturuyor zaten:)2 saattir rabianın verdiği bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum fikir alabilirmiyim diye ama kadın maşallah iyi yiyor cipsler mantılar çekirdekler....
egzersizde yok kilosu sabit kalıyor
biraz yürüyünce bugün aktiftim yazmış
valla ben ne yemem gerektiği konusunda fikir alamadım
ama günlük tutmak fikri süper
rabia nereden buluyorsun bu siteleri
teşekkürler emeğin için
bulgur yemekleride güzel duru bulgurun kitabıvar bende bizim akraba olularda
iyi geceler canım. yarın yazarsın artık bugün ne yaptın ne ettin..ve daha kalorilisi
kızlar kusura bakmayın inanın çok yorgunum yarın bugün ne yaptıklarımı yazarım.. ayaklarım sızlıyo.. hayırlı geceler Allah'a emanetsiniz
rica ederiz canım ne demek. listeye de girersin inşallah. bu durum biraz da senin elinde.
7. madde takımdaki motivasyonu sürekli tutmak adına gerekli canım. günlük takıma, 5 mesajla olsun, vakit ayırabilmeli her takım ferdi.
bu arada hedeflediğin kilo nedir? şu an kaç kilosun?
benim temmuz dokuzda 2. ayım dolacakkarpuzda şekerli oldugu için çok yenilmemesi lazım tabikiiii ama ara ögünlerde tercih edebilirsin bir zararı olmazz ben şahsen bayılıyorum karpuzaaaa
çizelgeni profil sayfanda çizelge yazan bir satır var, oraya kopyalamalısın canım.
hayırlı olsun çizelgen bu arada.
ilk menünde ilk göze çarpan şey atladığın bir öğün. ondan hariç akşam saatlerinde tost iyi durmuyor.
spor, su ne alemde?
bu yasak olayı nasıl bir diyet takip ettiğinle ilgili canım.
mesela o karbonhidrat diyeti yapıyor olsan yasağa yakın olurdu ya da gündüz konuştuğumuz glisemik endeks takibi yapıyorsan da yasak olurdu.
benim şahsi görüşüm herhangi bir sıkıntı yoksa abartmadan yenebilir. tatlıya saldırmaktan iyidir.
canım, o siteden alabileceğin en güzel fikir nasıl dengelediği olur. bir öğün kaçırsa başka bir öğünü azaltıyor. azar azar da her şeyden yiyor. fotoğrafları gördün mü bilmiyorum ama kilo vermeye çalışan biri değil. kilosunu korumaya çalışıyor. bence kilo koruma dönemleri için takip edilebilir biri. egzersize pek ihtiyacı yok bence canım, kadın full koşturuyor zaten:)
bir karamanlı olup da bulgurun favorin olmaması mümkün mü? ben kitabı çok önceden keşfetmiştim. siteyi de son zamanlarda keşfettim.
duru bulgurda akrabalar var ha:) çok kaliteli bakliyat üretiyorlar, ben ürünlerini seviyorum.
canım üzüldüm aslında öğüt vericek deneyime sahip değilim ama sanırım yaptığımız hata tartışmak yada tartışmaya dahil olmak... sakin kalıp kendimizi bizi üzen şeyleri ifade etsek belkide daha kolay atlatılabilir böyle durumlar.... ama ben genelde sakin kalmayı pek başaramıyorum ... başkaasına söylemek kolay...merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......
destekleriniz için teşekkürler..eşim görevde yanlız kalmak iyi geldi..akşam üzüüride abimler ablam felan geldi oturduk konuştuk..daha iyiyim...öyle çözülemeyecek sorun yok şükür ama üst üste olunca zor oluyormuş...
afiyet olsun canım, güzel menü çıkartmışsın maşallah
göreceksiniz inşallah canım.
bir doktorun iş yaşantısı her zaman bir nebze zordur ama uzmanlıklarını alınca biraz rahatlıyorlar. darısı başınıza inşallah.
rica ederiz canım ne demek. listeye de girersin inşallah. bu durum biraz da senin elinde.
7. madde takımdaki motivasyonu sürekli tutmak adına gerekli canım. günlük takıma, 5 mesajla olsun, vakit ayırabilmeli her takım ferdi.
bu arada hedeflediğin kilo nedir? şu an kaç kilosun?
afiyet olsun, böyle de güzel olmuş.
tamam canım, teşekkür ederim.
avatarın çok hoş olmuş, yakışmış
yaw bir kargo şirketi için ne teferruatlı işmiş. nerdeyse 1 ay eğitim haama güzel işi ciddiye alıyorlar demek ki.
2 ayda 9 kilo!!! harikaymış! inşallah ben de aynı başarıyı gösterebilirim!
karpuuuuuj!!!
pekkiiiii...
yarın çalışacağım yerde öğlen yemeğimizi kurum karşılıyor ve bize iki seçenek sunuyorlar; pide veya adana/urfa dürüm. n'apmalıyım sizce? pide çok yağlı oluyor, dürümlerinden yemiştim geçenlerde, epey kuruydu... uygun mudur sizce???
ben kaçtım uyuyayım yarın çok işim var bugün hiçbirini yapmadım yorgundum hepsi yarına kaldı iyi geceler
saol canımistedikten sonra herşey olur merak etme bence ikisinide yeme yanında kepekli sandviç götür arasına ton balıgı veya evde uygun olan birşeyler koy onu ye öyle bir imkanın varsa derim yada sabah kepekli yagsız tost yaptır artık her yer yapıyor çayla vs onu ye. ne güzel yemekhanede çıkacak yemeklerin önceden belli olması ona göre ayarlabilirsin kendini
canımmmm süpersin yani.bravooooooo.sakın pes etmebende 44 giyiyordum oda bende biraz bolardı gibi.bu cuma iyi bir tartı günü bekliyorum herkezden:)
ohh ciciler de alınmış ne güzel.
alışveriş kolik olup çıkılıyor zaten kilo verdikçe.
alışverişe doyamadı ha biri
güle güle giy aldıklarını canım.
ay benide valla bence kadınların hepsi alışveriş yapınca mutlu oluyor... sanırım genlerle ilgili...
ayy evet yaa alışveriş.bu kilomda vazgeçemiyorsam;hedef kiloma düşünce hiç çıkmayacam Avmlerden outletlerdenHayırlı olsun canım güle güle eskit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?