Aman biz tartışmadan durabilir miyiz sonra fazla mutlu oluruz falan ne olur dimi?
benim hatamdı ilk başta ama sonra konu öyle yerlere gitti ki, konuşmalarımız beni kırdı.
Canım sıkıldı iyice, zaten uzağız zaten zor birşeyler böyle olunca iyice kötü oluyor.
patlıcanları közledim.. sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.. üstünede 2 domates rendeledim.. içine karabiber ve birazcık tuz attım pişirip üzerine ekledim.. "0" yağkarnımda oldukça doydu.. akşam hafif şeyler daha iyi.. 4 dilim ekmek ile yedim ama :18: ne zamandır bu kadar çok ekmek yememiştim.. yürüyüşe çıkıcam şimdi telafi ederim.. çok öptüm hepinizi hazırlanıp çıkıcaz..
slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...
patlıcanları közledim.. sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.. üstünede 2 domates rendeledim.. içine karabiber ve birazcık tuz attım pişirip üzerine ekledim.. "0" yağkarnımda oldukça doydu.. akşam hafif şeyler daha iyi.. 4 dilim ekmek ile yedim ama :18: ne zamandır bu kadar çok ekmek yememiştim.. yürüyüşe çıkıcam şimdi telafi ederim.. çok öptüm hepinizi hazırlanıp çıkıcaz..
slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...
uzakta olunca birbirini yanlış anlama da çok oluyo. ben de çok yaşıyorum. en iyisi sakince düşünüp konuşmak, kırmamaya çalışmak.ve tabi sabretmek. sonradan acısını bişekilde çıkarırız zaten
ben de yazayım bugünümü, kalkınca yeşilçay içtim. sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. 750 ml su içtim
Kahvaltı : 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 3 tane zeytin, şekersiz bol çay
Öğle : Beyaz peynirli salata (yağsız ve bol limonlu) , bitki çayı
Şimdi tekrar 1 saat yürüyüşe gidecem, sonra 750 ml su ... akşam yemeği olarak dalight süt ve şeftali düşünüyorum. Vakit kalırsa şu basen göbek eritme hareketlerini de yapmayı planlıyorum görüşürüzzzzzzz
ben de yazayım bugünümü, kalkınca yeşilçay içtim. sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. 750 ml su içtim
Kahvaltı : 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 3 tane zeytin, şekersiz bol çay
Öğle : Beyaz peynirli salata (yağsız ve bol limonlu) , bitki çayı
Şimdi tekrar 1 saat yürüyüşe gidecem, sonra 750 ml su ... akşam yemeği olarak dalight süt ve şeftali düşünüyorum. Vakit kalırsa şu basen göbek eritme hareketlerini de yapmayı planlıyorum görüşürüzzzzzzz
bende yediklerimi yazayım kızlar bugün bütün günüm dışarda geçti ya kardeşim ev taşıyor birazdan eşya yerleştirmeye gidicezzzz kol kası yapmak istiyorsanız bahaus daki arabalarla hergün bir saat gezinyok böyle bir araba yani boşken bile acaip efor sarfettiriyor insana
sabah : 2 dilim k.e. + yağsız omlet 1 yumurta ile + domates+salatalık
Ara : starbucks vanilyalı frappucino (yağsız süt ile)
öğlen : 1 tabak türlü yemeği + 1 kase yoğurt + 1 bardak yeşil çay
Ara : karpuz
Akşam : 1 fincan yarım yağlı sütle nescafe
bu gece uzun olacaga benziyor çok geç saate kadar işimiz sürerse lebleli yada salatalık tarzı şeyler yerim.
Spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş
dumbell + sopa + mekik
Menünü de sporunu da çok beğendim tebrik ediyorum seni.
Yalnız birşey soracağım omlet yağsız yapılınca yanmıyor mu?
tşk ederim yok teflon tavada yapıyorum o zaman yanmıyor çok da lezzetli oluyor zaten içine az light peynir katıyorum o zaman peynirin suyu zaten yağ yerine geçiyor
Aman biz tartışmadan durabilir miyiz sonra fazla mutlu oluruz falan ne olur dimi?
benim hatamdı ilk başta ama sonra konu öyle yerlere gitti ki, konuşmalarımız beni kırdı.
Canım sıkıldı iyice, zaten uzağız zaten zor birşeyler böyle olunca iyice kötü oluyor.
Yediklerimi yazayım ben de.
Sabah: 1 bardak süt:70 kalori
Öğle: 1 bardak meyve suyu: 75 kalori
Akşam: karpuz: 100 kalori
Toplam: 245 kalori
Bol stresle birleşince muhtemelen bir kilo vermişimdir.:18::18:
arkadaşlar bu sırada alakasız olcak ama, benim bir blogum var...
makyajlikedi.blogspot.com
kozmetik ve makyaj ürünlerini tanıtıyorum blogumda.
ilginizi çekerse beklerim
baktım canım güzel
makyaj yapmayı sevirsun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?