canım uzakta olunca eften püften sebeplerle çok kavga edilir yaşadım biliyorum
ilişkinizi yıpratmayın canım
baktın konuşmalar tartışmaya dönüşüyor kapat telini biraz sakinleşince ara iki üç sevgi sözcüğü bitti gitti
tecrübeyle sabittir
geçmiş olsun canım tedavisi var tabiki çoğu insanda var moralini bozma
çook az yiyorsunmetabolizmana savaş açma
kendini kıtlıkta zannedim ne gelirse depolamaya çalışacak
menüm sabah
1 salatalık
1domates
ince dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
bir dilim karpuz 5-6 çubuk kraker
öğle
5 kaşık yeşil fasülye
1 dilim ekmek
ara
1 bardak fanta
ince dilim irmiktatlısı sütlü olanan (regl oldum tatlı krizi)
akşam
tavuk haşlaması 50 gr var yok
1 dilim ekmek
Çok güzel incecik bir geiln olacaksın, hem de çok mutlu..
Ama o su miktarını biraz arttırsak nasıl olur?
teşekkürlerrrrr
çook zor su içiyorum, resmen zorluyorum kendimi, ama deneyecem artık biraz daha içerim inş
ara öğün hiç yememişsiiiiiiiiiiinnnn yemek lazim cnmm ama sporun güzelmiş ben bir saat yürüyemiyorum ya çok sıkılıyorum müzik dinlesemde sıkılıyorum
aç kalmak, öğün atlamak, gazete – dergi – internet gibi kitle iletişim araçlarından temin edilen şok diyetleri uygulamak zayıflatmaz, aksine kilo aldırır! Kişiye özel hazırlanmayan düşük kalorili diyetler, vücudu açlıktan ölme paniğine sürükler ve “kıtlık” moduna geçen metabolizma yavaşlar, yağ yakmak yerine tüketilen her besini yağ şeklinde depolama yoluna gider. Tıpkı, su kesildiğinde bidonlarda depo edilen suyu kullanıp; suyun az da olsa akmasıyla birlikte yeniden depolama işlemine başlamak gibi.
Sıvı tüketiminizi artırın:Günlük su tüketimi de azalırsa vücutta depolanan yağ miktarı artar. Sonuçta böbrekler fonksiyonlarını tam olarak yerine getiremediği için yağları enerjiye çeviren karaciğer böbreklerin işini üstlenir ve yağlar vücutta toplanır. Çay, kahve, kola, çorba, sebze, meyve… tüketilmesi de sıvı ihtiyacını karşılar. Ancak en iyi çözücü su olduğu için, ihtiyacın 3/4’ü sudan gelmelidir. O nedenle günde 10 – 14 bardak su içilmelidir.
kızlar bişeyi merak ettim de , ben kahveyi çok severim. şekersiz içiyorum. ama süt tozu kullanıyorum. bunun diyete bir zararı var mıdır ? kalori, metabolizma vs. açısından yani...size bi danışayım dedimmmm
Tabiki süt tozunda kalori vardır ama çok aşırı olduğunu zannetmiyorum ama onun yerine süt kullansan?
senin kilo vermendeki yavaşlık anlaşıldı şimdii ama tedavisi var onun canım üzülme sen öyle oldugu halde kilo veriyorsun birde tedavi edildimi seni kimse tutamazz
ya sütü katınca soğuyo kahveyurtta kalıyorum , sütü alıp ısıtmak zor. onun için süt tozu kullanıyorum. hani bişeylerden kısıp da sonra kahve yüzünden de kilo almak istemem
canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
kızlar bişeyi merak ettim de , ben kahveyi çok severim. şekersiz içiyorum. ama süt tozu kullanıyorum. bunun diyete bir zararı var mıdır ? kalori, metabolizma vs. açısından yani...size bi danışayım dedimmmm
Hmm o zaman sorun olmaz abartmadıkça.
bardağı en fazla 50 kalori falandır.
Hayır hayır aksine kilo verdirir tedavi.
Yüksek olduğu dönemde bebeğin uterusa tutunması zor olur diye biliyorum ama tedavisi çok uzun değildir diye tahmin ediyorum.
Ve kalıcı bir problem olmaz.
Tabi morali yüksek tutuyoruz.
hadi sil bakalım gözyaşlarını gülümse ..
saol cnm inş dediğini gibidir ve düzelir...
canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
menüm sabah
1 salatalık
1domates
ince dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
bir dilim karpuz 5-6 çubuk kraker
öğle
5 kaşık yeşil fasülye
1 dilim ekmek
ara
1 bardak fanta
ince dilim irmiktatlısı sütlü olanan (regl oldum tatlı krizi)
akşam
tavuk haşlaması 50 gr var yok
1 dilim ekmek
ara öğün yediğim zaman sanki sürekli yiyormuşum gibi geliyooo. bu dengeyi bi kuramadım gitti.yarın bi denerim artıkkkyürüyüşde benim de sıkıldığım zamanlar oluyo ama mecbur yapacaz, hedefimiz var, hem kilo verecezzz hem de sıkılaşacazzzz
ya sütü katınca soğuyo kahveyurtta kalıyorum , sütü alıp ısıtmak zor. onun için süt tozu kullanıyorum. hani bişeylerden kısıp da sonra kahve yüzünden de kilo almak istemem
bu gece pek bi ıssız burasıcuma geceleri böyle mi oluyo yoksa :97: neyse bende kaçayım bari...herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?