Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman bitsin artık şu uzaklık ben delirmeden ya.
Beyefendinin sakinleşmesi mümkün olmadığı için birşey değişmiyor.
Ben de moralim bozuk olunca birşey yiyemedim yoksa haklısın tamamen.

Tatlı yine çok ağır değil de şu asitli şeylerden uzak durmak lazım ..
Ama o da bağımlılık işte.

aç kalmak, öğün atlamak, gazete – dergi – internet gibi kitle iletişim araçlarından temin edilen şok diyetleri uygulamak zayıflatmaz, aksine kilo aldırır! Kişiye özel hazırlanmayan düşük kalorili diyetler, vücudu açlıktan ölme paniğine sürükler ve “kıtlık” moduna geçen metabolizma yavaşlar, yağ yakmak yerine tüketilen her besini yağ şeklinde depolama yoluna gider. Tıpkı, su kesildiğinde bidonlarda depo edilen suyu kullanıp; suyun az da olsa akmasıyla birlikte yeniden depolama işlemine başlamak gibi.
Sıvı tüketiminizi artırın:Günlük su tüketimi de azalırsa vücutta depolanan yağ miktarı artar. Sonuçta böbrekler fonksiyonlarını tam olarak yerine getiremediği için yağları enerjiye çeviren karaciğer böbreklerin işini üstlenir ve yağlar vücutta toplanır. Çay, kahve, kola, çorba, sebze, meyve… tüketilmesi de sıvı ihtiyacını karşılar. Ancak en iyi çözücü su olduğu için, ihtiyacın 3/4’ü sudan gelmelidir. O nedenle günde 10 – 14 bardak su içilmelidir.

Son düzenleme:
ara öğün hiç yememişsiiiiiiiiiiinnnn yemek lazim cnmm ama sporun güzelmiş ben bir saat yürüyemiyorum ya çok sıkılıyorum müzik dinlesemde sıkılıyorum

ara öğün yediğim zaman sanki sürekli yiyormuşum gibi geliyooo. bu dengeyi bi kuramadım gitti.yarın bi denerim artıkkk yürüyüşde benim de sıkıldığım zamanlar oluyo ama mecbur yapacaz, hedefimiz var, hem kilo verecezzz hem de sıkılaşacazzzz

. Avrupa’da yapılan bir araştırmaya göre şu sonuçlar alınmıştır: 3000 kişinin katıldığı bu çalışmada bireylerin %10’luk bir kesimi sadece diyet ile “spor yapmadan” zayıflamıştır. Öte yandan sadece spor yapan “diyet yapmayan” bireyler ise %1 oranında zayıflamışlar. Halbuki hem diyet hem de spor yapan bireyler %89 gibi yüksek bir oran ile zayıflamışlar. Buna sinerjik etki denilmektedir. Spor ve diyet birlikte olduğu taktirde birbirlerinin etkinliğini artırırlar

Aman ya diyette değilken çok yiyorum diyet modunda yiyemiyorum yok mudur bunun arası da?
Tamamen haklı bilgiler.

kızlar bişeyi merak ettim de , ben kahveyi çok severim. şekersiz içiyorum. ama süt tozu kullanıyorum. bunun diyete bir zararı var mıdır ? kalori, metabolizma vs. açısından yani...size bi danışayım dedimmmm

Tabiki süt tozunda kalori vardır ama çok aşırı olduğunu zannetmiyorum ama onun yerine süt kullansan?

senin kilo vermendeki yavaşlık anlaşıldı şimdii ama tedavisi var onun canım üzülme sen öyle oldugu halde kilo veriyorsun birde tedavi edildimi seni kimse tutamazz

canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...

ya sütü katınca soğuyo kahve yurtta kalıyorum , sütü alıp ısıtmak zor. onun için süt tozu kullanıyorum. hani bişeylerden kısıp da sonra kahve yüzünden de kilo almak istemem

Hmm o zaman sorun olmaz abartmadıkça.
bardağı en fazla 50 kalori falandır.

Hayır hayır aksine kilo verdirir tedavi.
Yüksek olduğu dönemde bebeğin uterusa tutunması zor olur diye biliyorum ama tedavisi çok uzun değildir diye tahmin ediyorum.
Ve kalıcı bir problem olmaz.
Tabi morali yüksek tutuyoruz.
hadi sil bakalım gözyaşlarını gülümse ..

hamutrancım, süt tozu dediğin tamamen kimyasal metodlarla yapay olarak hazırlanmış birşey! tıpkı hazır kahve gibi. gdo dedikleri şey var ya... zamanla kansere ve çeşitli hastalıklara yol açacaklar.

kahveye bence süt de şeker de yakışmaz ama eğer yumuşatmak istiyorsan bence yağsız süt kullansan en iyisi...

kahve gibi dedim. hazır kahve de kimyasal üretim ve gdo'nun kendisi. barsak hastalıklarına da yol açtığı kanıtlanmış. o yüzden filtre kahve içmeni öneririm. tabi sen ne tür kahve içtiğini yazmamışsın ama sen filtre içiyorsan da hazır kahve içenlere yazmış olayım bu kısmını

Son düzenleme:
bugünkü menü sabah kalkınca 2 gün kurusu
sabah 1 simit
ara yeşilçay
öğlen karpuz peynir
ara yeşilçay karpuz peynir
akşam 2yk haşlanmış tavuk göğsü 4yk patates yemeği
ara kiraz

biraz önce 30 dk spor yaptım evde
su 3lt

saol cnm inş dediğini gibidir ve düzelir...

seni çok iyi anlıyorum hatırlıyorum pkoslu olduğumu duyunca bide dr bebeğin zor olur demişti 2 gece deli gibi ağlamıştım
şimdi o günlerimi hatırlıyorum da boşyere kendimi üzmüşüm
sende boşuna üzülme tedavisi var canım
ilaçlarda kilo yapmaz sadece iştah açar sende dikkat edersen kilo almazsın
unutmadan internette bunu araştırma maşallah felaket tellalı gibi e n kötüsünü yazarlar oraya

ne yaptın bacum sen hadi tatlıyı yedinn niye fanta içtin hadi onuda içtin akşam niye ekmek yedin bu dönemde hızlı kilo vericen yerde hızla kilo alıcaksın gibime geliyor

ya sütü katınca soğuyo kahve yurtta kalıyorum , sütü alıp ısıtmak zor. onun için süt tozu kullanıyorum. hani bişeylerden kısıp da sonra kahve yüzünden de kilo almak istemem

canım ama ara öğünsüz neslivicdan arkadaşımızında belirttiği üzere vücut kendini korumaya alır ve kilo veremezsin sen en iyisi bir an önce ara öğünlere alıştır kendini süt tozuda hem kalorili hem zararlı sütü ısıtamıyorsan nescafeni gene sıcak suyla yap ama içine soğutmayacak şekilde az bişey süt kat ben okuldayken öyle yapıyordum

tsh yüksek olunca bebek çok zor oluyor diye biliyorum canım yumurtlama yapamıyor vücut çünkü. olsada düşük tehlikesi vb. sorunları yanında getiriyor ama üzülmene hiç gerek yok çünkü tedavisi olan birşey bu ve tedavi edilip değerler normale döndüğüne çok rahat bebek sahibi olabilirsin ama troid alanında uzmanlaşmış bir doktora git mutlaka hatta testleri 2, 3 farklı doktora göster fikir al çünkü ilk teşhis her zaman için çok önemlidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…