Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaaaaar anca geldim ev yerleştirmektennnn ayy gözümün önünde hapur hupur götürdüler pizzaları bir dene bile almadım oturdum müsli kemirdim neyse bende yatar görüşürük yarınn yani bugün

çokk geçmiş olsun tatlım bakalım doktor nasıl bi tedavi uygulicakk rabbim şifa versinn

teşekkür ederim kızlar... bakalım pztesi gidicem doktora... inş iyi olur... kafam çok bulanık o zamana kadar pek katılamayabilirim... zaten hafta sonu... belkide gelirim hiç bilmiyorum... uyusam uyansam rüya olsa keşke... evet neslicim internette acayip acayip şeyler yazıyo bakmamak lazım... görüşmek üzere...

herşey iyi olacak canım bu tip hormon rahatsızlıklarında moralini yüksek tutman lazım stres daha kötü yapar

bravo sana ben olsam bir dilim yemiştim

sen birde hafta sonları gör ıssızlığı

evet kimsecikler olmuyor

galiba öyle olacak krizim yüksek

Son düzenleme:
canım internete bakma sen yani bakta aldırma iyi bi doktora git hatta arkadaşların dediği gibi bi kaç doktora git bakalım ne diceklerr bizdende kopmayı düşünme içinde olanları bizlerle paylaşki yardımcı olabilelim tamm mı kuzumm kendine çok iyi bakkk
günaydıın herkese.....

günaydın tatlımm

günaydıın herkese.....

günaydın canımmm

evet katılıyorum canımmm stres yapmamaya çalışş.

neslüüü ahah ay dedim bu saatte bir dilim yiyip vicdan azabı çekceme hiç yemeyeyim

güüüüüüüüüüüünaydıııııııııııııııııııınnnn 13. takımın fıstıklarıııııı herkese mutlu hafta sonlarıııııı

masal mesaj sayımını bugün sen yapacaksın tamammı tatlım
ben çıkıyorum kızlar kocam ve oğlumla gezcez
inşallah kendimi kaybedip diyeti bozmam

ozlemmtekinn: 27
eski_bir_masal:25
elmaliturta: 21
neslivicdan: 15
_ferdici_: 10
hamutran 1:
neyneyse:9
sezinonur : 7
dryrgp: 7
kedican 1:
chika: 2
ikbal05: 2
roseking35: 1
moonros: 0
fundurtan: 0
ipek61: 0
sementa 33: 0

hamutran 1:
kedican 1:

masalcım, 24 haziran mesaj sayısıysa benim sayımda bir yanlışlık oldu sanırım, çünkü kesinlikle 1 tane mesaj yazmadığımdan eminim... :26:

hamutran 10
kedican 5

kızlar başka yanlışlık var mı ki ?

Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki

Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm

Hala mı
Biraz daha devam ederse bu akşam müsait değilim düğününe beklerim de bence.
Ayy kıyamam ben ona ya ..
havalar hazır iyiyken gün içinde arada üstünü tamamen çıkarıp öyle tutsan nasıl olur ki*

Aynen yaa, bugün gelmeyin ama yarın kınasına beklerim diyim bi dahakine

Altını açıp bırakıyorum zaten canım ama, tamamen soyup bırakmaya güvenemiyorum daha üşür diye.. :97:
ama geçmezse onu da yapıcaz mecbur..
sorma ya kıpkırmızı olmuş bide emzirirken kucağımda tutuyorum ya sırtına kolum değdiği için içli içli bi ağlaması var, içim gidiyo... yanı tam ağlamak da değil de, böyle acıklı sesler çıkarıyo, kedilerin bağırışı gibi böyle "uvvvaaaaaaaooouuuvvvvv diye canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…