Aynen yaa, bugün gelmeyin ama yarın kınasına beklerim diyim bi dahakine
Altını açıp bırakıyorum zaten canım ama, tamamen soyup bırakmaya güvenemiyorum daha üşür diye.. :97:
ama geçmezse onu da yapıcaz mecbur..
sorma ya kıpkırmızı olmuş bide emzirirken kucağımda tutuyorum ya sırtına kolum değdiği için içli içli bi ağlaması var, içim gidiyo... yanı tam ağlamak da değil de, böyle acıklı sesler çıkarıyo, kedilerin bağırışı gibi böyle "uvvvaaaaaaaooouuuvvvvv diyecanım benim ya
Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki
Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm
Ya ben anlamam tabi pek ama yanına uzanıp falan emzirsen olmaz mı yavrum canı acımasın ..
allah bağışlasın! tam yemeliktir şimdi mini mini ayakları parmaklarıyla
selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?
Denedim canım, ama ememiyo öyle
Anaaa diyette aç kala kala kızıma mı göz diktin
Sağol canım Amiiinnnn,evet yaaa, her anneye çocuğu tatlı gelir biliyorum ama napiyim çok tatlııııı bi de şu pişik derdimiz bitse, daha iyi olucak..
hoşbuldum canım.Hoşgeldin neyneysecim.
Bebiş ne durumda?
hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.
hala merak ediyor musun bilmiyorum ama o yüzde değil canım. o, o hafta verdiğimiz toplam kilo.yüzdeliği anladım da toplam yüzdesini niye 3.3 yaptık ki yaaaçç karnınaa kafam çalışmıyooo yaww:18:
eline sağlık canım.canım ben verdim paylaşıma birazdan doktora test sonuçlarını almaya gidicem... vermeseydim akşama kadar bakamıcaktım aklım kalıcaktı... pek renkli olmadı ama sorun olmaz umarım...
deneme süresinde dahil edilmiyor canım.takım ortalamasına yeni gelenler dahil edilmiyor sanırım?
ben de sabah dertle derman arasında tartılıp koşup buraya yazdım kilomu
sabah 84kg çıkmıltım ama bütün gün bücürleri gezdirip geldikten sonra tartılınca 83,4 çıktı... güneşin altında terlerken "eriyorum" derken gerçekten de erimişim sanırım
slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım ya.canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.hamutrancım, süt tozu dediğin tamamen kimyasal metodlarla yapay olarak hazırlanmış birşey! tıpkı hazır kahve gibi. gdo dedikleri şey var ya... zamanla kansere ve çeşitli hastalıklara yol açacaklar.
kahveye bence süt de şeker de yakışmaz ama eğer yumuşatmak istiyorsan bence yağsız süt kullansan en iyisi...
kahve gibi dedim. hazır kahve de kimyasal üretim ve gdo'nun kendisi. barsak hastalıklarına da yol açtığı kanıtlanmış. o yüzden filtre kahve içmeni öneririm. tabi sen ne tür kahve içtiğini yazmamışsın ama sen filtre içiyorsan da hazır kahve içenlere yazmış olayım bu kısmını
eline sağlık canım.ozlemmtekinn: 27
eski_bir_masal:25
elmaliturta: 21
neslivicdan: 15
_ferdici_: 10
hamutran1:
neyneyse:9
sezinonur : 7
dryrgp: 7
kedican1:
chika: 2
ikbal05: 2
roseking35: 1
moonros: 0
fundurtan: 0
ipek61: 0
sementa 33: 0
amin canım.Ayyy geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin o minik meleğeAilesine de sabır versin tabi.. İnşallah iyileşir bi an önce..
canım, aynen yazdığın gibi oldu: aceleden unuttum.canım umarım kötü bir şey yoktur.. Allah yolunuzu açık etsin..
ama merak ettiğim bir şey var 20 gün takımdan ayrı kaldım pc'im olmadığı için. geri döndüğümde o haftaki kilo bildirim listesine katılamadım yani bildirimde bulundum fakat listeye dahil olmadım. bunu sana sormuştum kaptanım liste kalabalık haftaya dahil olursun demiştin.. ama şimdi bakıyodum geçmişe ben yokum listede.. acaba bende mi diskalifiye oldum ki anlamadımyada aceleyle yazdın da unuttun mu beni? ben yine yarın bildirimde bulunurum.. şimdi çıkmam lazım hayırlı geceler tekrardan.
bana düşmez ne demek yawwcnm bana düşmez tabi ama takımdan bir kaç kişi son anda izne çıktı 2 kişinin diskalifiye olacağıda belli değildi... sanırım o yüzden sana dolu demiştir... bence nete girebilseydi bu şartlarda senide alırdı.... gibime geliyor.... yarın konuşuruz yine bi toplu...
üzgünüm canım, moralini bozmak kesinlikle istemezdim.Günaydın aslında sabah 6.30 pc başındaydım daha doğrusu işteyim şöyle bir bakim ve koşturma başlamadan kilo bildirim dedim ama malesef diskalifiye olmuşumo kadara moralim bozuldu ki ağlama sembolünü bile bulamadım
çok sevindim deryacım.günaydın..
bu hafta aktif olamdım..ama ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE SORUNLARIMIZI HALLETTİK..akşam oturup ne var n eyok konuştuk..10 yılın kriteri gibi bişey oldu..rabbim bir daha yaşatmaısn kaç gündür göz yaşlarım sel oldu aktı..
eşime dedim ne var ne yok ortaya dökülsün..ya düzelir ya biter dedim...neyse sonuç yola devam sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yuva içerisinde sevgii dolu bir ortam da yola devam dedik....Asıl üzüldüğüm sorun hep 3. şahıslar şükürki ikimiizn arasında aşılaması imkansız hiç bir sorun olmadı olmasında..çok zorişin özü konuşmak konuşmak konuşmak diyorum..şimidİ listemize bir bakayım..
1 kg almışsın kız cadıbugünkü kilo 66.4 1 kilo almışım dünkü yediklerimden sonraa aman yarabbiiiiiii
65.4/66.4/-1.0/-1.53
offfff bi ileri bi geriiii off ya
merhabalar elifcim.Slm herkese dün gelip yazmak isterdim ama gelemedim,ben iki haftalık izne ayrılmıştım ama daha uzun kalmam gerekecek,burda listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var onların haklarına girmek istemem,kaptanım geç yazdığım için özür dilerim.
Teşekkür ederim Neyneysecim ..hala merak ediyor musun bilmiyorum ama o yüzde değil canım. o, o hafta verdiğimiz toplam kilo.
yüzde 0,50
eline sağlık canım.janjanlı olması hiç önemli değil. önemli olan saati geçmeden orada olması.
deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.
geçmiş olsun canım ya.
lütfen kendini bu kadar sıkma, çok stres de bebek olmasına engel teşkil ediyor diye duymuştum.
tsh ilaçları kullanmanı isteyeceklerdir muhtemelen. tiroid hormonu bozuklukları yaygındır, Allahın izniyle düzelir canım.
kilo vermenin de neden yavaş olduğunu anlamış olduk.
sana tavsiyem alternatif tıbbı da araştır. bu tarz hormon bozuklukları için güzel bitki tedavileri de var.
Rabbim şifa versin.
bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?
eline sağlık canım.
ikbal,fundurtan,ipek,sementa ve moonros'u sayman gerekmiyor. yarınki listende silebilirsin.
hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.
amin canım.
bütün aile diken üstündeyiz. Allah hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.
senin bızdık da isilik olmuş sanırım. havalar ısındı artık, maalesef olur. kremi falan vardır sanırım, kremlersin geçer inşallah.
ben mustelanın bebek kremlerini kullandım, biz çok isilik yaşamadık ama bizimki erkek bebek. genelde kızlar daha çok isilik oluyor diyorlar. doğru mudur bilmiyorum.
sağolasın canım benim.Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Yarın yazmam o zaman listeye.
Umarım bir an önce iyileşir ve ilk galibiyetini alarak 1-0 önce başlar bu minik ..
Dualarım sizinle..
evet, çoğu önleyici. bakınız bizim acemi anıEşim işyerinin ordaki eczaneden bi ilaç almış eczacının tavsiyesiyle..
Pişik kremi olarak kullanılan kremlerin çoğu "önleyici" krem demiş, adını unuttum şimdi bi krem önermiş bu oluşan pişikleri kısa zamanda geçiriyo demiş, almış eşim de akşam getiricek, onu da deniycem bakalım,inşallah işe yarar.. %40 çinko oksit içeriyomuş..
Anaammm kaptana bakk, korktum hee.. :18:1 kg almışsın kız cadı
Allahtan kork, ne yedin?
sağolasın canım benim.
inşallah bebişimizin bu günlerini ilerde kendisine birer anı olarak anlatırız.
evet, çoğu önleyici. bakınız bizim acemi anı
asıl bu pişiğe karşı olanlarda çinko var, hatta bizim kullanığımız da öyle bir şeydi sanırım. 25 lira falandı geçmiş zaman fiyatı. böyle değişik de bir paketi vardı, merhem paketi gibi değildi.
inşallah bebişe şifa olsun da gerisi mühim değil gerçi.:97:
Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki
Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm
selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?
hoşbuldum canım.
slm kızlar doktordan geldim demir zaten düşük alıştıkta tsh ım(tiroid) çok yüksekmiş çok kilo alırsın bu şekilde dedi doktor... ne rejim yaparsan yap veremezsin dedi... moralim çok bozuldu.. pazartesi hastaneye gidicez... tedavi ediliyo galiba ama ne biliyim yinede cnm sıkıldı daha öncede ölçtürmüştüm normaldi... ne ara oldu anlamadım yani püffff.... şimdide annemlere gidiyoruz... görüşmek üzere...
canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?