Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ben anlamam tabi pek ama yanına uzanıp falan emzirsen olmaz mı yavrum canı acımasın ..

allah bağışlasın! tam yemeliktir şimdi mini mini ayakları parmaklarıyla

Ya ben anlamam tabi pek ama yanına uzanıp falan emzirsen olmaz mı yavrum canı acımasın ..

Denedim canım, ama ememiyo öyle

allah bağışlasın! tam yemeliktir şimdi mini mini ayakları parmaklarıyla

Anaaa diyette aç kala kala kızıma mı göz diktin
Sağol canım Amiiinnnn, evet yaaa, her anneye çocuğu tatlı gelir biliyorum ama napiyim çok tatlııııı bi de şu pişik derdimiz bitse, daha iyi olucak..

selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?

Hoşgeldin neyneysecim.
Bebiş ne durumda?

Ayy
Korkulur bu diyet yapanlardan.

Hoşgeldin neyneysecim.
Bebiş ne durumda?
hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.

Ayyy geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin o minik meleğe Ailesine de sabır versin tabi.. İnşallah iyileşir bi an önce..

yüzdeliği anladım da toplam yüzdesini niye 3.3 yaptık ki yaaaçç karnınaa kafam çalışmıyooo yaww:18:
hala merak ediyor musun bilmiyorum ama o yüzde değil canım. o, o hafta verdiğimiz toplam kilo.
yüzde 0,50

canım ben verdim paylaşıma birazdan doktora test sonuçlarını almaya gidicem... vermeseydim akşama kadar bakamıcaktım aklım kalıcaktı... pek renkli olmadı ama sorun olmaz umarım...
eline sağlık canım. janjanlı olması hiç önemli değil. önemli olan saati geçmeden orada olması.

deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.

geçmiş olsun canım ya.
lütfen kendini bu kadar sıkma, çok stres de bebek olmasına engel teşkil ediyor diye duymuştum.
tsh ilaçları kullanmanı isteyeceklerdir muhtemelen. tiroid hormonu bozuklukları yaygındır, Allahın izniyle düzelir canım.
kilo vermenin de neden yavaş olduğunu anlamış olduk.
sana tavsiyem alternatif tıbbı da araştır. bu tarz hormon bozuklukları için güzel bitki tedavileri de var.
Rabbim şifa versin.

bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?

ozlemmtekinn: 27
eski_bir_masal:25
elmaliturta: 21
neslivicdan: 15
_ferdici_: 10
hamutran 1:
neyneyse:9
sezinonur : 7
dryrgp: 7
kedican 1:
chika: 2
ikbal05: 2
roseking35: 1
moonros: 0
fundurtan: 0
ipek61: 0
sementa 33: 0
eline sağlık canım.
ikbal,fundurtan,ipek,sementa ve moonros'u sayman gerekmiyor. yarınki listende silebilirsin.

Ayyy geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin o minik meleğe Ailesine de sabır versin tabi.. İnşallah iyileşir bi an önce..
amin canım.
bütün aile diken üstündeyiz. Allah hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.
senin bızdık da isilik olmuş sanırım. havalar ısındı artık, maalesef olur. kremi falan vardır sanırım, kremlersin geçer inşallah.
ben mustelanın bebek kremlerini kullandım, biz çok isilik yaşamadık ama bizimki erkek bebek. genelde kızlar daha çok isilik oluyor diyorlar. doğru mudur bilmiyorum.

canım, aynen yazdığın gibi oldu: aceleden unuttum.
bebek gece doğmuş, sabah bizi aradılar. biz de yola çıkmaya karar verdik. hem çantayı hazırladım hem buraya yazdım derken seni atlamışım.
neyse çok şükür düzelttik.
ama bir dahaki sefere "ben de bildirim yapmıyorum o zaman" falan istemem ona göre
Allahtan kızlar orta yolu bulmuşlar.:81:

bana düşmez ne demek yaww

üzgünüm canım, moralini bozmak kesinlikle istemezdim.
yoğun olduğunu anladım ama buraya 1 satır yazmak ne kadar uzun sürüyor ki?
sana işlerinde kolaylıklar diliyorum.
ailevi sorunlar için de Allah yardımcın olsun, inşallah aşarsınız.

çok sevindim deryacım.
iyi bir ieltişimin çözmeyeceği sıkıntı sayısı azdır zaten. siz de iletişim kurma kanalını seçmişsiniz ki en güzeli.
3. şahıslar büyük problem maalesef. rabbim sizi ve yuvanızı kem gözlerden korusun.
seni, sormadan izne ayırdım ama iyi mi yaptım? eğer dönmek istersen her zaman için dönebilirsin canım.

bugünkü kilo 66.4 1 kilo almışım dünkü yediklerimden sonraa aman yarabbiiiiiii

65.4/66.4/-1.0/-1.53
offfff bi ileri bi geriiii off ya
1 kg almışsın kız cadı
Allahtan kork, ne yedin?

merhabalar elifcim.
özüre gerek yok canım, için rahat olsun.
en kısa zamanda dönmeni bekliyoruz.

Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Yarın yazmam o zaman listeye.

Umarım bir an önce iyileşir ve ilk galibiyetini alarak 1-0 önce başlar bu minik ..
Dualarım sizinle..

Eşim işyerinin ordaki eczaneden bi ilaç almış eczacının tavsiyesiyle..
Pişik kremi olarak kullanılan kremlerin çoğu "önleyici" krem demiş, adını unuttum şimdi bi krem önermiş bu oluşan pişikleri kısa zamanda geçiriyo demiş, almış eşim de akşam getiricek, onu da deniycem bakalım,inşallah işe yarar.. %40 çinko oksit içeriyomuş..

Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Yarın yazmam o zaman listeye.

Umarım bir an önce iyileşir ve ilk galibiyetini alarak 1-0 önce başlar bu minik ..
Dualarım sizinle..
sağolasın canım benim.
inşallah bebişimizin bu günlerini ilerde kendisine birer anı olarak anlatırız.

evet, çoğu önleyici. bakınız bizim acemi anı
asıl bu pişiğe karşı olanlarda çinko var, hatta bizim kullanığımız da öyle bir şeydi sanırım. 25 lira falandı geçmiş zaman fiyatı. böyle değişik de bir paketi vardı, merhem paketi gibi değildi.
inşallah bebişe şifa olsun da gerisi mühim değil gerçi.:97:

Son düzenleme:

Evet canım inşallah geçirir de ağlamaz kuzum..

havalar çok sıcakk ortimuu normaldir krem vs sür iyi gelir

selamlar kızlar,
ben döndüm çok şükür:81:
ne var ne yok bi bakayım?

hoşgeldin kaptişş

Bugün yediklerimi yazayım ..

Sabah:

- yarım domates : 7 kalori
- 1 kk peynir:75 kalori
- 1 yumurta:80 kalori
- Yarım simit:125 kalori
Ara:
- adaçayı
Öğle:
- karpuz : 100 kalori
Ara:
- adaçayı
Akşam:
- Metabolizma hızlandırıcı macunum.
- Haşlanmış makarna: 170 kalori
- 1 çay bardağı yoğurt: 95 kalori

TOPLAM: 652 Kalori

kıyamam canım ya çok geçmş olsun allah şifa versin :26:

geçmiş olsun canım tedavisi olan birşey sıkma canını sıkıntıda tetidkliyor diye biliyorum

canım çok fazla bilgim olmamakla beraber benim halamdada var 3 defa ameliyat oldu ama onun sürekli yeniliyor 2 tanede oğlu var çocuk için problem olurmu dedin ya ona istinaden söyleyeyim birazda olsa için rahatlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…