Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel spor yapıyorsunuz siz öyle.
Ben de spor yapmak istiyorum yaa ama ..

sen neden yapamıyorsun ? bir sağlık sorunun mu var :44:

He o kadar ucuzsa alırım yaw, ben daha pahalı bişey sanıyodum onları.

link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela bak burdan bakabilirsin canum

2KG X2= 4 KG PLASTİK DAMBIL DUMBELL AĞIRLIK HO53 GittiGidiyor.com'da #41105811
1x2=2 Kg Vinly Dumbell Dambıl Ağırlık Seti 060 GittiGidiyor.com'da #41387546

kargoları ücretsiz sanırım bunların
:44:

Tamamen üşengeçlikten kaynaklanan bir durum.
Yoksa zamanında günde 3 saat spor yaptığım zamanları biliyorum.
1 saat durmadan koşabiliyordum ama o zaman inceydim

Benim de hayatım boyunca en şişman olduğum zaman 66 kilo oldugum zamandı..
Sonra ise, önce sigarayı bıraktım, sonra gecesi gündüzü düzensiz olan bi işe girdim gece çalıştıgım zamankı yemekler kilo aldırdı, sonra işten ayrıldım evde oturmaya alışkın olmadığım için kilo almaya başladım.. 80 kilo olmuştum... ve bir süre sonra "bu kilolar hayatta gitmez ömrümü böyle geçiricem artık" gibi depresif bi hale büründüm ve iyice saldım.. Sonuç,97 kiloyla hamile kaldım.. Doğuma gittiğimde 113 kiloydum.. 1 ay sonra 100 kiloya indim.. ama 2 aydır 100de takılmıştım.. 2 haftadır burdayım ve şuan hamile kaldığım kiloya düştüm,, gerisi de gidicek inşallah... Kızım 3 aylık benim de, emziriyorum.. Az yemeye başladığımdan beri milupa ve humananın çaylarına dadandım, prenatal vitaminlerimi ve demir hapımı hala alıyorum, sütüm iyi çok şükür şimdilik.. Benim kızım pek izin vermediği için evde yürüyüş bandım olmasına rağmen gündüzleri yürüyemiyorum, ancak akşamları eşim gelince, o da 30 dk falan..
Eğer bebişin izin veriyosa edebildiğin kadar hareket et, hiçbişey yapamıyosan bile belden aşağın sabit kalacak şekilde kendini sağa sola çevir, yanlarına eğil falan, o tarz hareketleri yap.. Ben de gündüzleri ancak onu yapabiliyorum
Ama ne olursa olsun umutsuz olma.. İnşallah başarıcaz.. Benim de daha çooook yolum var, ilk hedef 75 ama bi 75 oliyim 60a kadar yolu var

Sütüm yok artık demişsin? Nedeni var mı (ilaç vs gibi) yoksa kendiliğinden mi azalarak bitti?

bende bir ara çok üşengeçtim ama bir başlasan devamı geliyor zaten şimdi yapmazsam vicdan azabı çekiyorum

ben de 1 aydır sabah akşam yürüyüş yapıyorum. ama 1 gün yapmasan ertesi gün de canım istemiyo. kaçamak kaçamağı tetikliyo yani
şimdi çok alıştım ama, yapmayınca gerçekten vicdan azabı çekiyorum. hani başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynen öyle. başladın mı spora , iyi ki yapmışım diyosun. bahanelere sığınıp üşenince de hep yarın başlarım diyosun ve o yarın bitürlü gelmiyooo

evet kesinlikle birde etkilerini görünce daha da çok yapasın geliyorr

ayy bebişler çoğaldı takımda
Cinsiyeti nedir?
Erkekse beşik kertmesi mi yapsak chika

Anaaaaa 2 arada bi derede everdiler kızımı
Benim kocam kimseye vermicekmiş kızını öyle diyo, sen başkasınınkini alırken iyiydi dimiii diorum bende

ayy kıyamam ya kobay gibi herkes bişey söyler, dinlesen dert dinlemesen aklın kalıcak acaba yapsa mıydım diye...
sen bebişin için en iyi çözümü bulursun o güzel anne kalbinle canım!

Aynen canım kim ne derse denedim,çocuk domates oldu.. artık sadece o kremi deniyce ve hergün günde 2 kere yıkıycam, geçer inşallah

Aaaa sağol canım, bi de uğraşmış dumbell bulmuş bana, sağol uğraştığın için
Bi bakim ben bunlara..

Hey allahım ya delüü...

kızlar dün gece eve çok geç geldim sanırım saat 1'e geliyordu..

bugünde kahvaltı yapıp yeni eltime gittim misafiri vardı yardıma çağırdı..

akşam 5.30 da ordan çıktık (bu arada yürüyerek gittim evlerine yaklaşık 25 dkk)

eşim geldi almaya yürüyerek dolaşa dolaşa eve geldik.. (40 dkk falan)

şimdi başım inanılmaz ağrıyodu eşim dışarı çıkalım dedi saat 23 de çıktık 35 dkk yürüdük..

yaptığım sporlar bunlardı.. başım inanılmaz ağrıyo nedenini anlamadım.. ilaç falan aldım ama para etmedi.. gidip yatıcam şimdi..

hee şimdi derseniz ki bunları nie yazdın pek paylaşımda bulunamadım ondan...

hayırlı geceler dilerim.. Allah rahatlık versin..

Ayy bu babalar yok mu?
3 aylık da olsa 30unda da kızı dizinin dibinde olsun.
Ama babamız biraz daha kıskanç sanırım
Ben de babama aynen karşılık veriyorum bu arada, ama sen annemi aldınnn ..

iyi geceler kızlar... moralim hala çok bozuk doktorla konuşmadan da rahatlamam zor gibi gözüküyor... geçmişi okumaya çalışıyorum onu bile yapamıyorum... beni bir kaç gün idare ederseniz sevinirim... rabiacım hoşgeldin inş sizin bebiş de iyi olur... ben rahatlayana kadar sizide sıkmak istemiyorum... kendinize iyi bakın ara ara gelirim yine gruptan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama biraz sakinleşmeye ihtiyacım var... her okuduğum yazı beni korkutuyo... gülşah ameliyat yeniliyo filan demiş bende henüz öyle bişiy yok şükür ama yine de korktum... kısacası biraz kendimi toparlıyım aranıza dönücem...bu arada sıkıntıdan bişiyde yiyemiyorum midem flan bulanıyo... kusuruma bakmayın....belki çok abartmışımdır ama bilgisizlik ve sürekli değişik senaryolar insanı korkutuyor...iyi geceler tekrardan...

Dikkat et kendine.
Bak moral çok önemli sıkma canını, tıp ne kadar ilerledi nelerin çözümü var bunun da eminim çok zor değildir.
Doktorla konuşman rahatlaman için en iyisi anlaşılan.
Bize arada haber ver olur mu merakta kalmayalım?

Ayy bu babalar yok mu?
3 aylık da olsa 30unda da kızı dizinin dibinde olsun.
Ama babamız biraz daha kıskanç sanırım
Ben de babama aynen karşılık veriyorum bu arada, ama sen annemi aldınnn ..

Evet kızlarına kıyamıyo babalarr.. 3 aylığı bırak o daha karnımdayken pazarlık yapıyodu vermiycem kimselere kızımı diye

Canım söylemesi kolay biliyorum ama nolur üzme kendini, herşey olucağına varıcak ve herşeyin tedavisi var artık.. Ama öyle ama böyle, sonuç her neyse, sen kısa zamanda tedaviyle yada kendiliğinden yine değerlerin normale dönücek ben inanıyorum..
İnşallah doktorla konuşunca senin de kalbin rahatlar, stres yapıcak bişey yoktur umarım.. Canın sıkıldıkça yaz bize kafanı dağıt tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…