Ne güzel spor yapıyorsunuz siz öyle.
Ben de spor yapmak istiyorum yaa ama ..
He o kadar ucuzsa alırım yaw, ben daha pahalı bişey sanıyodum onları.
hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...
sen neden yapamıyorsun ? bir sağlık sorunun mu var :44:
link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela bak burdan bakabilirsin canum
2KG X2= 4 KG PLASTİK DAMBIL DUMBELL AĞIRLIK HO53 GittiGidiyor.com'da #41105811
1x2=2 Kg Vinly Dumbell Dambıl Ağırlık Seti 060 GittiGidiyor.com'da #41387546
kargoları ücretsiz sanırım bunların
:44:
Sormaaaaaaa.. Ben acıılaaaaar kadınıyııımmmm..
Tamamen üşengeçlikten kaynaklanan bir durum.
Yoksa zamanında günde 3 saat spor yaptığım zamanları biliyorum.
1 saat durmadan koşabiliyordum ama o zaman inceydim
hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...
bende bir ara çok üşengeçtim ama bir başlasan devamı geliyor zaten şimdi yapmazsam vicdan azabı çekiyorum
bende bir ara çok üşengeçtim ama bir başlasan devamı geliyor zaten şimdi yapmazsam vicdan azabı çekiyorum
ben de 1 aydır sabah akşam yürüyüş yapıyorum. ama 1 gün yapmasan ertesi gün de canım istemiyo. kaçamak kaçamağı tetikliyo yani
şimdi çok alıştım ama, yapmayınca gerçekten vicdan azabı çekiyorum. hani başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynen öyle. başladın mı spora , iyi ki yapmışım diyosun. bahanelere sığınıp üşenince de hep yarın başlarım diyosun ve o yarın bitürlü gelmiyooo
ayy bebişler çoğaldı takımda
Cinsiyeti nedir?
Erkekse beşik kertmesi mi yapsak chika
ayy kıyamam ya kobay gibi herkes bişey söyler, dinlesen dert dinlemesen aklın kalıcak acaba yapsa mıydım diye...
sen bebişin için en iyi çözümü bulursun o güzel anne kalbinle canım!
sen neden yapamıyorsun ? bir sağlık sorunun mu var :44:
link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela bak burdan bakabilirsin canum
2KG X2= 4 KG PLASTİK DAMBIL DUMBELL AĞIRLIK HO53 GittiGidiyor.com'da #41105811
1x2=2 Kg Vinly Dumbell Dambıl Ağırlık Seti 060 GittiGidiyor.com'da #41387546
kargoları ücretsiz sanırım bunların
:44:
Anaaaaa 2 arada bi derede everdiler kızımı
Benim kocam kimseye vermicekmiş kızını öyle diyo, sen başkasınınkini alırken iyiydi dimiii diorum bende
Aynen canım kim ne derse denedim,çocuk domates oldu.. artık sadece o kremi deniyce ve hergün günde 2 kere yıkıycam, geçer inşallah
Aaaa sağol canım, bi de uğraşmış dumbell bulmuş bana, sağol uğraştığın için
Bi bakim ben bunlara..
Hey allahım ya delüü...
iyi geceler kızlar... moralim hala çok bozuk doktorla konuşmadan da rahatlamam zor gibi gözüküyor... geçmişi okumaya çalışıyorum onu bile yapamıyorum... beni bir kaç gün idare ederseniz sevinirim... rabiacım hoşgeldin inş sizin bebiş de iyi olur... ben rahatlayana kadar sizide sıkmak istemiyorum... kendinize iyi bakın ara ara gelirim yine gruptan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama biraz sakinleşmeye ihtiyacım var... her okuduğum yazı beni korkutuyo... gülşah ameliyat yeniliyo filan demiş bende henüz öyle bişiy yok şükür ama yine de korktum... kısacası biraz kendimi toparlıyım aranıza dönücem...bu arada sıkıntıdan bişiyde yiyemiyorum midem flan bulanıyo... kusuruma bakmayın....belki çok abartmışımdır ama bilgisizlik ve sürekli değişik senaryolar insanı korkutuyor...iyi geceler tekrardan...
Ayy bu babalar yok mu?
3 aylık da olsa 30unda da kızı dizinin dibinde olsun.
Ama babamız biraz daha kıskanç sanırım
Ben de babama aynen karşılık veriyorum bu arada, ama sen annemi aldınnn ..
iyi geceler kızlar... moralim hala çok bozuk doktorla konuşmadan da rahatlamam zor gibi gözüküyor... geçmişi okumaya çalışıyorum onu bile yapamıyorum... beni bir kaç gün idare ederseniz sevinirim... rabiacım hoşgeldin inş sizin bebiş de iyi olur... ben rahatlayana kadar sizide sıkmak istemiyorum... kendinize iyi bakın ara ara gelirim yine gruptan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama biraz sakinleşmeye ihtiyacım var... her okuduğum yazı beni korkutuyo... gülşah ameliyat yeniliyo filan demiş bende henüz öyle bişiy yok şükür ama yine de korktum... kısacası biraz kendimi toparlıyım aranıza dönücem...bu arada sıkıntıdan bişiyde yiyemiyorum midem flan bulanıyo... kusuruma bakmayın....belki çok abartmışımdır ama bilgisizlik ve sürekli değişik senaryolar insanı korkutuyor...iyi geceler tekrardan...
günaydınnnkızlarrrrrr günaydın hayırlı sabahlrrr nasılsınızz bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?