Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canim ya bende 8 yil once sigarayi biraktim yerini sporla doldurdugum ve abur cubur yerine bol su ictigim icin sigara sonrasi kilo almadigim gibi vermistimde..
yeniden azimle spor yapayim diyorum bir kac gun yapim birakiyorum istikrarli devam etsem sorun kalmiycak vericem kiloyu ama o kadar yoruluyorumki spora enerjim kalmiyor.... sutum sebebsiz cekildi birden stres, hastalik, vs gibi bir etken olmadan bende anlamadim kismet 3 ay icebildi kuzum...
ins herkes verir istedigi vucuda sahip olur ins bende kilomu verince yani burdan mezun olurken :) oncesi ve sonrasi resimlerimi paylasmak istiyorum hem kendime hem sizlere motive olsun....

bu arada sabahki menum..
bir fincan yesilcay isirgan karisimi..
bir dilim ekmek ince bir dilim peynir..
domates,salatalik,maydonoz..
sasilacak olan ben bu kadarcik seyle doymus hissediyorum hayret

tşklerr

hoşgeldin canımmmmm kararlı oldugun sürece hepsinden kurtulursun inş.

sen dünde çok yememişmiydin yada bir kaçamak yapmıştın sanki nesliiiiiiiiiiiii varya seni

çok yemedim canim sadece fanta ve irmik tatlısı yemiştim küçük kaçamak
eşimle olduğum için yedim işte fazladan spor yaparak telafi edrim

canım boynunun ağrımaması için ensene koyuyorsun ya ellerini dirsekklerini açabildigin kadar yanlara aç o zaman boynun agrımaz zedelenmez

deniyeceğim teşekkürler
umarım yapabilirim

ederim canım inşallah
ben diyete başlamadan önce benim beslenme düzenim hep kırıntı üzerine olduğu için kilo aldım
oturduğum zaman 5 dilim pasta yada yarım kilo dondurma yerdim lütfen ohhaaaa demeyin doğumumdada sadece 11 kilo aldım
benim metabolizmam çok hızlıdır normalde yediklerime göre yinede çok fazla kilo almadım başksı olsa 90 ı görmüştü
aslında ben arada böyle beslenerek kilo vermek istiyorum kendimi çok kısarsam biliyorumki vazgeçerim

teşekkürler canım sende yapmaya başlarsın inşallah karını inceltmenin başka yolu yok

Son düzenleme:
lesli ile yürüyüşümü yaptım burası felaket sıcak offff

kahvaltım 2 grisini bir dilim peynir yarım salatalık yeşil çay

ara bir avuç kiraz bol su

heeeerkese iyi pazarlaaar!

pazar kahvaltıları fazla kaçmadı di mi kızlar?

ben 10da başlayan ehliyet dersime geç kaldım bugün gene, 10da kalktım çünkü. o yüzden kahvaltı yapamadım bu sabah. ama öğle arasında eve gelip 1 tost ve 1 bardak ice tea içtim sonra koşa koşa derse geri döndüm...

herkese harika pazarlar diliyoruum!:80:

herkese merhaba ben de aranıza bugün katıldım :) 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56.6.. 48 ya da 49 olmak istiyorum.. ama aşırı dereede miskin bi insanım ve spor yapmaktan nefret ediyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıcam tabii.. fazla yemek yiyen bi insan değilim ama abur cuburla aram çok iyidir maalesef.. ama bugün aranıza katılarak onlara da veda ediyorumm... inşallah burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız :)

sabahki menüm;
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir

şimdi de gidip bir çay bardağı yarım yağlı süte tarçın ekleyip içicem canım tatlı çekti çünkü

eski_bir_masal:24
elmaliturta: 17
chika: 17
hamutran :8
neyneyse:8
neslivicdan: 6
kedican 6
roseking35: 4
dryrgp: 3
_ferdici_: 2
ozlemmtekinn: 2
sezinonur : 0

Aynen ben işte, kilolarımın hepsi abur cuburdan gelme ve spora başlıyamıyorum ..
Ama bugün başlayacağım artık ..
Hoşgeldin bu arada

oglum oldu.. canim gerci ben kiz istiyordum saglikli olsunlarda cok sukur....

maşallah ne kadar tatlıdır şimdi o ..

bu arada sabahki menum..
bir fincan yesilcay isirgan karisimi..
bir dilim ekmek ince bir dilim peynir..
domates,salatalik,maydonoz..
sasilacak olan ben bu kadarcik seyle doymus hissediyorum hayret

demek ki aklında oturtmuşsun diyet olayını ..
tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…