çok güzel, maşallah sana
selam kizlar bende araniza katildim ins hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz.
benim hamilelik ve dogumdan kalan 13 kiloyu vermem lazim..
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ins diet ve sporla kisa zamanda bende eski zayif halime donmek istiyorum..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayimsu an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim
menüm
bugüneşim nöbetten sabah çıktı hafta sonu olduğu için gelirken sıcak poğaça getirmiş kıramadım 1 tane yedim
şekersiz çay bir poğaça bir dilim peynir
zero kola 1 bardak,2 çorba kıyma kavurması .1 dilim ekmek domates biber
bir çikolatalı gofret,soda,2 top dondurma
güzel bir öğün olmadı yarın telafi edrim ama dışarıda yemek yemedim buda benim için başarı kendimi tuttum
leslie ile 5 milin yarısı yürüş
maşallah canım ben mekik çekmeyi pek beceremiyorum boynumu ağrıtıyorum
nasıl öğreneceğim doğru yapmayı bilmiyorum
hoşbuldum canım.
bebiş ameliyat oldu, 3 saatten fazla ameliyatta kaldı yavrucak. doktorlar ameliyatı başarılı bulmuş. şimdi bekliyoruz. artık çocuk ne kadar sürede yoğun bakımdan çıkar bilmiyoruz. ya da çıkar mı, düşünmek istemiyoruz ama o da var.
deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.
bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?
iyi akşamlarr canumm şöyle yapıyorum mesela başlıyorum 200 yada 250 tane mekik çekiyorum bazen farklı şekillerde tamamlıyorum 250ye internetten bakıyorum o hareketlere.
sopa çalışmasınıda spor hocamın bana gösterdigi hareketleri internette bulursam sana link atarım böyle 4 - 5 tane hareket var her birini 50 x 4 yapıyorum bazen daha fazla yapıyorum eger halim olursa yani
sonra da dumbella kol hareketlerini yapıyorum 2 3 hareket var sonrada dumbella yan yağlarım için 50x3 yapıyorum her iki tarafa canum ben sana bulurum hareketleri çok yararlı hareketler yani yag yağlarım azaldı çok şükür insan gibüü giyiniyorum artık yaa zaten spor hocam demişti bana boş kaldıkça sopa çalış diye sopa olmasa bile dedi iki yana elinde dumbell varmış gibi iş yerinde vs hareket et demişti
eveet hiç şüphem yok bal gibidir o!
pişik derdine pudra da mı çözüm olmuyor??
menüm
bugüneşim nöbetten sabah çıktı hafta sonu olduğu için gelirken sıcak poğaça getirmiş kıramadım 1 tane yedim
şekersiz çay bir poğaça bir dilim peynir
zero kola 1 bardak,2 çorba kıyma kavurması .1 dilim ekmek domates biber
bir çikolatalı gofret,soda,2 top dondurma
güzel bir öğün olmadı yarın telafi edrim ama dışarıda yemek yemedim buda benim için başarı kendimi tuttum
leslie ile 5 milin yarısı yürüş
selam kizlar bende araniza katildim ins hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz.
benim hamilelik ve dogumdan kalan 13 kiloyu vermem lazim..
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ins diet ve sporla kisa zamanda bende eski zayif halime donmek istiyorum..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayimsu an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim
Hmmmm teşekkürler anlattığın için canuum.. Bi ara linkleri de atarsın züper olur.. Mekik yapamıyorum dikişlerimden ama sopa ve dumbell yapmayı düşünüyorum.
Dumbell da 3er kiloluk var eşimin, onlar çok gelir başlangıç için muhtemelen 1-2 gün 1/2 lt.lik su şişelerini doldurup, ondan sonra 2 gün fln da 1,5 lt.lik şişelerle denerim napim, alana kadar ilkel ilkel takılırım
Ya şu belim biraz incelsin istiyorum bi an önce, insan ne kadar olsa daha zayıf duruyo beli ince olunca..
off ya poğaça mı.hem de sıcak sıcak. zero cola, çikolata,dondurmaaa offf yaa, ama olmaz ki siz böyle yerseniz benim de canım çeker
sanırım burda irade dersi de alıyorum.
neyse canım telafi edersin nasılsa, önemli olan hedeften vazgeçmemek
maşallah canım ben mekik çekmeyi pek beceremiyorum boynumu ağrıtıyorum
nasıl öğreneceğim doğru yapmayı bilmiyorum
off ya poğaça mı.hem de sıcak sıcak. zero cola, çikolata,dondurmaaa offf yaa, ama olmaz ki siz böyle yerseniz benim de canım çeker
sanırım burda irade dersi de alıyorum.
neyse canım telafi edersin nasılsa, önemli olan hedeften vazgeçmemek
Bende hep boynumu ağrıtıyodum canım. Turta'nın dediği gibi yap ellerin boynundayken kolları tamamen açarak, bayağı farkediyo.. Ama ellerini de iyice bağlama birbirine boynunda, çoook hafifçe destekle sadece..
Yıllarca boynumu ağrıttım mekik çekicem diye, tam öğrendim nasıl ağrısız yapılır diye onda da dikişleri zorladık..Yapamıyorum şimdi
Hoşgeldin canım
Bende bebiş kilomu yeni attım ama şimdi eskileri vermeye çalışıyorum..
Beraber topikçe incelicez inşallah
Anlamadım anlamadım canın ne istiyor senin ??
yok sakın 3 kiloluklarla baslama direk kalas gibi bir belin olur kızz internette çok ucuza 1,5 kiloluk dumbellar var onlara bir bak alışveriş sitelerinde satılıyor ben ordan aldım 5 liramı neydi geçen sene daha iyi olur. benim de belim çok ince ya yani acaip ince bir belim var o yüzden de yan yaglarım sorun oluyor yani haddinden fazla çok gözüküyor belim yüzünden o yüzden bende sopa çalışıyorum sürekli
ayy bahtsız ortim benim
hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...
böyle zamanlarda direk kilolarımı düşünüyorum ben yani sonuçta çikolatada pizzada vs vs da her yerde her zaman 10 sene sonrada 20 sene sonrada bulabilecegimiz şeyler ama aldıgımız kiloları verirken çektigimiz eziyetler iğrenç ondan şimdi onu yiyip kiloma kilo katmaktansa zayıfladıktan sonra nasıl olsa abartmadan her istedigimi yiyebilcem diye düşünürüm yemem onları
Yok be canım, hiç birşey kar etmedi.. Birinden duyup o kahvaltılık için olan yumuşak margarinler varya onu bile sürdüm 1 kere,sonra kendime geldim dedim "bre delü, ne derlerse sürüyon popişine kızın tabi geçmez"
bugün eşim eczaneden bi krem almış pişik için, ona başladım bugün itibariyle.. Bakalım inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?