Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel, maşallah sana

tşklerr

hoşgeldin canımmmmm kararlı oldugun sürece hepsinden kurtulursun inş.

sen dünde çok yememişmiydin yada bir kaçamak yapmıştın sanki nesliiiiiiiiiiiii varya seni

Son düzenleme:

acil şifalar dilerim bebişe! bir yakının sanırım, allah ailesine de yakınlarına da sabır versin.
bir an evvel sağlığına kavuşsun inşallah canım!

deneme süresinde dahil edilmiyor canım.
sabah vakitli yazmakla çok iyi yaptın canım.

evet, inşallah kabul edilirsem her cuma giden kilolarımı paylaşırım sizlerle

bak burda ilginç bir paylaşım olmuş.
ama ben şu filtre kahve olayını anlamadım? hazır kahve dediğin hangisi neskafe mi?

hazır kahve dediğim evet Nescafe gibi markaların pazarladığı toz kahve, granül kahve gibi ürünler. suda eriyen kahve işte.
bildiğim kadarıyla şöyle üretiliyor;
filtre kahve demleniyor, sonra o filtre kahvenin suda çözünmeyen kahve kısmı atılıyor, demlenmiş kahveden oluşan sıvının içindeki su buharlaştırılıyor ya da yoğunlaştırılarak ve çeşitli kimyasallarla katı hale getiriliyor. işte ortaya çıkan, içinde aslında kahve içermeyen toz da bize Nescafe adıyla, oldukça da pahalıya satılıyor.
basur ve hemoroid gibi barsak hastalıklarına yol açtığı biliniyor çünkü sindirilemeyen kristal toz parçacıkları dokulara zarar veriyor.

filtr kahve ise, öğütülmüş hali suda çözünmeden demlendiğinden içindeki aromasını suya veriyor ve hiçbir zararı dokunmuyor. içinde karbonhidrat veya yağ da bulunmadığından kilo da aldırmıyor. kahve aromalı suya süt eklendiğinde de, hele ki yağsız sütse, o sütün kalorisini düşünmeye gerek bile yok.

türk kahvesi mantığı aslında filtre kahve de... türk kahvesi de suda çözünmez, telve olarak kalır fincanın dibinde. filtre kahveyi de süzmezseniz dibinde kalacaktır. sadece farklı cins kahveler ikisi.

biliyorsunuz nescafe'ler paketi açıldıktan sonra uzun süre dayanıyor. bu da içinde koruyucu maddeler bulunduğunun bir kanıtı.
ama filtre kahveyi mesela starbucks'dan aldığınızda çekirdek hali öğütüldükten sonra 7 günde tüketin diyor. çünkü içinde katkı maddesi yok ve dayanma süresi kısa. gerçi ben daha uzun süre kullanıyorum yani bir haftada 250gr kahve içemem elbette ama biliyorum ki içinde yabancı madde yok.

ilk başta filtresiydi veya makinasıydı biraz teferruatlı gibi geliyor herkese filtre kahve olayı ama bir kere çok keyifli, özellikle kahve seven için.
farklı menşeili kahveler deneme imkanı oluyor falan.

biraz uzattım ama böylece kendi kahve kültürümü de biraz gözden geçirmiş oldum, iyi oldu

Hmmmm teşekkürler anlattığın için canuum.. Bi ara linkleri de atarsın züper olur.. Mekik yapamıyorum dikişlerimden ama sopa ve dumbell yapmayı düşünüyorum.
Dumbell da 3er kiloluk var eşimin, onlar çok gelir başlangıç için muhtemelen 1-2 gün 1/2 lt.lik su şişelerini doldurup, ondan sonra 2 gün fln da 1,5 lt.lik şişelerle denerim napim, alana kadar ilkel ilkel takılırım
Ya şu belim biraz incelsin istiyorum bi an önce, insan ne kadar olsa daha zayıf duruyo beli ince olunca..

eveet hiç şüphem yok bal gibidir o!
pişik derdine pudra da mı çözüm olmuyor??

Yok be canım, hiç birşey kar etmedi.. Birinden duyup o kahvaltılık için olan yumuşak margarinler varya onu bile sürdüm 1 kere, sonra kendime geldim dedim "bre delü, ne derlerse sürüyon popişine kızın tabi geçmez"
bugün eşim eczaneden bi krem almış pişik için, ona başladım bugün itibariyle.. Bakalım inşallah iyi gelir

off ya poğaça mı.hem de sıcak sıcak. zero cola, çikolata,dondurmaaa offf yaa, ama olmaz ki siz böyle yerseniz benim de canım çeker
sanırım burda irade dersi de alıyorum.
neyse canım telafi edersin nasılsa, önemli olan hedeften vazgeçmemek

Hoşgeldin canım
Bende bebiş kilomu yeni attım ama şimdi eskileri vermeye çalışıyorum..
Beraber topikçe incelicez inşallah

yok sakın 3 kiloluklarla baslama direk kalas gibi bir belin olur kızz internette çok ucuza 1,5 kiloluk dumbellar var onlara bir bak alışveriş sitelerinde satılıyor ben ordan aldım 5 liramı neydi geçen sene daha iyi olur. benim de belim çok ince ya yani acaip ince bir belim var o yüzden de yan yaglarım sorun oluyor yani haddinden fazla çok gözüküyor belim yüzünden o yüzden bende sopa çalışıyorum sürekli

Anlamadım anlamadım canın ne istiyor senin ??

maşallah canım ben mekik çekmeyi pek beceremiyorum boynumu ağrıtıyorum
nasıl öğreneceğim doğru yapmayı bilmiyorum

Bende hep boynumu ağrıtıyodum canım. Turta'nın dediği gibi yap ellerin boynundayken kolları tamamen açarak, bayağı farkediyo.. Ama ellerini de iyice bağlama birbirine boynunda, çoook hafifçe destekle sadece..

Yıllarca boynumu ağrıttım mekik çekicem diye, tam öğrendim nasıl ağrısız yapılır diye onda da dikişleri zorladık.. Yapamıyorum şimdi

böyle zamanlarda direk kilolarımı düşünüyorum ben yani sonuçta çikolatada pizzada vs vs da her yerde her zaman 10 sene sonrada 20 sene sonrada bulabilecegimiz şeyler ama aldıgımız kiloları verirken çektigimiz eziyetler iğrenç ondan şimdi onu yiyip kiloma kilo katmaktansa zayıfladıktan sonra nasıl olsa abartmadan her istedigimi yiyebilcem diye düşünürüm yemem onları

ayy bahtsız ortim benim

Hoşgeldin canım
Bende bebiş kilomu yeni attım ama şimdi eskileri vermeye çalışıyorum..
Beraber topikçe incelicez inşallah

hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...

He o kadar ucuzsa alırım yaw, ben daha pahalı bişey sanıyodum onları.

ayy bebişler çoğaldı takımda
Cinsiyeti nedir?
Erkekse beşik kertmesi mi yapsak chika

evet, kesinlikle haklısın.
ideal kiloya ulaşınca da bu çektiğimiz eziyetleri düşünüp hepsinden azar azar yemek lazım.
kaçamak yok. gitsin kilolarrrr

ayy kıyamam ya kobay gibi herkes bişey söyler, dinlesen dert dinlemesen aklın kalıcak acaba yapsa mıydım diye...
sen bebişin için en iyi çözümü bulursun o güzel anne kalbinle canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…