Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar buradaki yagmuru anlatamam size..acayip bir yagmur var.. ucusuyor heryer....

bugun gec kalktim epey yine ananas ve yogurt klasigimi yaptim.

peynirli salata yiyecegim birazdan..

deli gibi gok gurluyor suan allam..

hakkiniz var kendimi acikmaya cok sartlandiriyorum ama kizlar beni bilseniz. gunde aldigim kaloriyi hesapladim (normal yasamda) diceksiniz abartiyosun ama hayir 6000-6500 kcal arasi yiyomusum. evet insan diil kucuk bir tombisim :)

o yuzden heralde bu benim icin efsane bi durum. 6 gundur boyleyim. ve onemli olan kararlilik ve sureklilik bu ikisi olmazsa bosuna ac kaliyorum demektir.

sabah kahvalti nden yapmiyorum normal?
buradaki zeytin peynir gibi seyler hic guzel degil. bir de ekmek almak istemiyorum. ekmek malesef bozuluyor. cunku bitiremiyorum hic bole genelde tost ekmegi olarak satiliyor. dolaptan cikar pisir. bi de ben sabah inanilmaz ac oluyorum o kahvaltiyi hazirlarken sinir harbi yasiyorum.
ve nasi desem cok dayanilmaz geliyor o an diyet miyet hersey
o yuzden benim icin biseyin kolay hazirlanmasi coooooooook onemli.
yogurt hemen hazirda bisi..

ama bu kahvaltiyi degistiricem sanirim haftaya nesfit tarzi bisi ve yagsiz sut takilicam bir sure de :)

bir de protein olarak et eklemek istiyorum ama burdaki etleri hiiiiiiiiiiiic sevmiyorum ya saman gibiler ve kani icinde kaliyor

ama en basit cozum tadi daha iyi olur diye kiyma alip kiyma kavurayim diyorum. ne dersiniz? domates karabiberli filan?

burada sanki yagmur yagmiyor da. yagmur yagmuruyor. :) acayip birsey....

evet ananas gercekten muthis bi kere sekerli sekerli numnumm.
bir de gercekten tok tutuyor yani bi etkisi olduguna kesinlikle eminim. ben yogurtla birlikte tuketiyorum ve cidden beni bile hani o seker ihtiyacimi gercekten cok iyi karsiliyor kendisini tebrik ederim :)

ya bir de kizlar
kolay yiyeceklerden sabah icin ozellikle
1 kati yumurta yemeyi dusunuyorum..

yumurta sonucta
cok faydali hem de coook tok tutan bisidir ya.
ama her sabah yemek zararli ve agir mi olur?

ne dersiniz?

ben de cok severdim salatalik ama burada virus korkusundan salatalik almiyorum. :)
domates alayim bari :)

tuvalet sorunu icin birseyler yazilmis yukarida
otlar motlar birakin oyle bagirsak tembellestirici seyleri kizlar...

bunun ilaci elmadir, armuttur ve bol su icmektir :) bir de yapamadim bugun de, niye yapamadim kac saat oldu vs. diye dusunmemektir tabi. :):)

geçmiş olsun cnm sanada..

kızlar sabah size yazdıktan sonra köye gitmeye karar verince geri dönüş yapamadım..

demin geldim.

sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su

-5 yk spical k
-1 bardak soğuk light süt ile.

öğlen 3-4 gibiydi (akşam sayılır)

-4-5 yk pilav
-3-4 yk sebzeli tavuk (tavuk yemedim)
-1 dilim ekmek
-2 bardak ayran (tuzsuz)

ara: 1 bardak şekersiz çay 1 tane benim o

şimdi kiraz yiyorum.. bu saatten sonra zaten yemek yemem anca su.. kiraz da bir kase yiyorum

Son düzenleme:

canım sen kaç civarı yatıyosun? ben de dün 6dan sonra yememeye çalıştım ama ben çok geç yatıyorum açlıktan başıma ağrılar girdi olmuyo 7de yemek zorunda kalıyorum ben

canım sen kaç civarı yatıyosun? ben de dün 6dan sonra yememeye çalıştım ama ben çok geç yatıyorum açlıktan başıma ağrılar girdi olmuyo 7de yemek zorunda kalıyorum ben

mrb cnm.. hoşgeldin öncelikle..

saat 12-1-2 gibi yatıyorum.. benim sıpanın uyama zamanı bozuk biraz.. gerçi bozuk olmasada sıcaktan oturuyorum 1-2 ye kadar.. acıktıkça su içiyorum.

günlük 4, 4.5 litreyi buluyor su içmem.

kizlar selam
spor anlaminda bisiler yapamiyorum bunu yazmayi unutmusum
yani cidden vaktim yok
bu yuzden de ip atliyorum atlayabildigim kadar
gunde 100 le basladim
arttirarak atliyorum hergun

6000-6500 mü???
yavrum sen ne yiyorsun öyle?
cips? kızarmış ürünler? hamburger?
nerdesin peki öyle salatalık virüslü, ekmek kötü, kahvaltılık çirkin, et çirkin?
bence sen bir an evvel yurda dön, burda herşey mis gibi!

o değil de ekmeği kesmeyin diyor uzmanlar. günde 3 dilime kadar ekmek muhakkak veriyorlar. hatta patates yiyeceksen ekmek yerine değil pilav makarna yerine yiyin diyorlar.
3 çok gelirse bile en azından 2 dilim yemek lazım.
artık kendin mi yaparsın, alıp deepfireez'e mi atarsın ben karışmam. ama öyle ananas yoğurt ananas yoğurt olmaz.
vücudun dirençsiz kalır.
et de yemelisin, balık da. yapacak bişey yok malesef tatlım, kiloyu geçtim, sağlık söz konusu ve vücudunun ihtiyaç duyduğunu vermezsen acısını fena çıkarıyor.

bu sırada önceden yazdın sanırım ama ben kaçırmışım sanırım, başlangıç kilon kaçtı?

Kızlar merhaba.
İznim bitti ben geldim.
Harika bir 10 gün geçirdim diyebilirim.
8 ayın özlemini gidermeye çalıştık ama gitmiyor.
Bu arada dediğim gibi beraberken en ufak bir problem bile olmuyor.
Rüya gibiydi yani ..
Şimdi tekrar gün saymaya başladık.
Geçecek umarım bir an önce ..
Bu arada hiç dikkat etmedim yediklerime ne bulduysam yedim.
Kıtlıktan çıkmış gibiydim resmen ama tartıya çıktım biraz önce 65 falanım.
Hem akşam saati hem günlerdir tuvaletimi yapmıyorum.
O yüzden çok kilo almamış gibiyim mutlu oldum.
O yemeye deli gibi almışımdır demiştim.
Şimdi kaldığımız yerden devam ..
Siz nasılsınız iyi misiniz?

diet yaparken ilk başta sindirim sorunu yaşamak evet çok normal. vücut kendini şaşırıyor...
en iyi ilacı da yazın taze, her mevsimde de gün kurusu kayısı.
bire bir...

masalcım çok sevindim iyi vakit geçirmene, boşver 1-2 kilo da nazar boncuğu olsun güzel günlerinizin
saydığınız günler bir an önce bitsin, Allah kavuştursun tatlım!

hoşbulduk canım :)

2ye kadar iyi idare ediyosun o zaman ya :26:

allah analı babalı büyütsün :)

masalcım çok sevindim iyi vakit geçirmene, boşver 1-2 kilo da nazar boncuğu olsun güzel günlerinizin
saydığınız günler bir an önce bitsin, Allah kavuştursun tatlım!

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.
Biraz sabır işte umarım herşey güzel olur, en azından o son zamanlardaki moral bozukluğum gitti.
Bu da kilo vermede yararlı olur diye düşünüyorum.
Sen nasılsın?

olacaktır canım moral herşeyden önemli. sağlık için önemli öncelikle.
sağol tatlım ben de çok iyiyim...

hoşgeldinnnnnnn
nerde kaldın ama özledik çokkk.ne güzel herşey istediğin gibi gitmiş. rüya gibi wayyy maşallah size
kilo da almamışsın öyle, 1 haftada o 1 kilocuğu da verirsin, hadi bakalım kaldığımız yerden devam

Son düzenleme:

Valla nerede kaldım? Dünyada değildim sanki
Ama geldimm ..
Veririz artık ne yapalım bir derdimiz o kilocuklar olsun vereceğiz değil mi?
Sen ne yaptın bakayım bol bol suyunu içtin mi?

bu arada kahvaltıdan sonra kahve arası verdim, öğle yerine geçti bu
akşam olarak da balık kroket ve küççük bir ekmek ve su. odamdaki son yiyeceklerde tükendi
bavulları hazırlıyorum ama ne zormuş ya, bir türlü ayarlayamadım :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…