Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HERKESE TEŞKR EDERİM ÖNCELİKLE

oğlum şuan biraz daha iyi sanki. evet cnm kusma ve ishal vardı düzeldi sadece ishal şimdi bağırsakları enfeksiyon kapmış.. 18.100 kg dı bugün tarttım 16.200 kg olmuş.. eridi çocuk resmen.. bu arada tartımda düzeldi.

dün akşam giremedim eve geç geldik baya yürüyüş yapmışız. ondan direk uyudum yorgundum.. kahvaltı edicez şimdi. bu arada tartıldım

92.500 kg dedi tartı bozuntusu gün içinde uğrarım yine. hoşçakalın kızlar..

yok doyurmuyorum cunku yemek yedikten sonra catali koydugum an acikiyorum :)
1. haftam dolmadi henuz...
pazartesi dolacak midem biraz kuculur biraz daha alisirim sanirim bu duruma..
ah ah

tatlım çok aıktığın zaman bir salatalık yiyebilirsin, biliyosun kalorisi yok salatalığın.

ama sendeki biraz psikolojik olabilir, kendini acıktığına şartlamış olabilir misin acaba? acıkmadığına ikna etmeyi denesen kendini?

geçmiş olsun tatlım iyileşsin biran önce.
tavuklu pilavla salata da ne güzel gider mmmmh
merak etme bugün telafi edersin canım

ne makinası bu anlamadım canım
ama egzersiz olmuş sana en azından iyi tarafından bak

merhaba mcrgozde, hoşgeldin demiş miydim
5 gün diyetinin sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. ya bazen ben de mi denesem diyorum. haberlerini bekliyorum canım

merhaba hamutran hoşbulduk

şuanlık iyi gidiyor diyetim çok merak ettiğimden her sabah tartılıyorum her sabah 600 gr-1000 gr arası kilo kaybım olduğunu görüyorum tabi aslında diyetim bittikten sonra tartılmak en mantıklısı.ben şuan için memnunum yani diyetimden.et günü biraz zorladı insan her öğününde et yemeye alışık olmadığı için istemeyerek yedim.bittiğinde daha sağlıklı bir açıklama yaparım hepinize

acikmamak icin yaptiklarim:

1-gun icinde su kaynatip icine cubuk tarcin atiyorum
bundan bole 8 10 bardak filan iciyorumdur sanirim bir de tabi su iciyorum ayriyetten ama su fazla icmiyorum bu yetiyor

yalnız canım dikkat et tarçınlıyı suyu fazla içme derim ben o içtiğimiz su şeker düşürmekte kullanılıyormuş şekerin düşebilir yani.ben 2 bardak içiyorum

bu arada hepinize günaydın kızlarr

şuan kahvaltımı sindiriyorum süpperr bi kahvaltı ettim.5 gün diyeti yaptığım için bugün meyve yiyorum ananas şeftali ve karpuz üçlüsünden meyve salatası yaptım kendime çok lezzetliydi ve şuan inanılmaz tokum ananas tok tutuyormuş diye duymuştum.

açlığını düşünürsen hiç geçmez o his canım 2 saatte bir agzına birşey at iki fındık at iki saat geçsin bir meyve ye iki saat geçsin yogurt ye böyle yaparsan hem acıkmazsın hem de çok fazla yemek yememiş olursun. en önemlisi açlığoını düşünme nasıl acıkmıycam diyede o zaman daha kötü olursun

geçmiş olsun canımm umarım iyidir kuzucuuuun

haha yok canım yaa cümleleri degistirerek yazdım evet ama sanırım test cevaplarıma bakarken kopyalarımda bir kayma olmuş ondan kaynaklandı o 7 puan evet valla şifreleri verdim ben sonraki arkadaşlara muaahahha ama kameradan korkuyolar bakamıyorlar ben baktım valla hiç ne olcaksa olsun dedim

ayyyy bir de senin gibi temiz insana yapılır mı bu ben olsam yayar totomu yatardım valla amaaan derdim kokarsa koksun kuruyunca halıcıya veririm

herkeseeeee hayırlı pazarlar canlarımm 18 19 benim mesaj sayma günüm ama ben akşamları çok geç geldigim için eve eger sayamazsam birisi yerime sayabilir mi???;? çünkü çıkış saatim hiç belli olmuyor bazen bir msj atıp yatıyorum ben saymaya calısıcam ama yapamazsam haberiniz olsunn

bol yağmurlu bir pazar geçiriyorum, hava buzzzzz gibi
sanırım bugün dışarı çıkamıyacağım
kahvaltım : yumurta, b. beynir ve küçük bir ekmekçik yanında da bol şekersiz çay (bu havada iyi gidiyo)

bizede soğuk hava gönder oralardan
hahvaltında güzel canım afiyet olsun

pazartesi salıyımı sayacaksın sorun olursa bana msj at ben sayarım

kahvaltım küçük karışık tost çay şekeri 1 kesme şekerle

bol su bol bol temizlik 4 saatttir koşturuyorom baya kalori yakmışımdır

Selam herkese.. Nasilsiniz? Ben iyi degilim cunku yatili misafir geldi Dun de ugrayamadim.. Zaten dunku yediklerimi yazmasam daha iyi, kimseye kotu ornek olmak istemiyorum ama bugun telafi ettim hatami bence.. Bugunku menum;

kahvalti
yarim salatalik
yarim domates
cok az beyaz peynir
1 dilim ekmek

ara
1 seftali

oglen bir sey yemedim.. Aksam da balik yapacakmis annem ama benim balikla pek aram olmadigimdan sadece salata yicem sanirim..

kızlar şimdiye kadarki menümü yazayım

sabah limonlu su
sonra kahvaltı: yarım kibrit kutusu peynir, yarım domates, yarım salatalık, domatesli omlet, 1,5 dilim ekmek, 2 bardak çay

ara: 5 tane vişne

öğlen: ızgarada 1 ince tavuk göğüs, salçalı makarna, yoğurt

akşam da fırında kabak yemeyi düşünüyorum kızlar. yanında da yoğurt...

hadi öptüm hepinizi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…