kızlar ben ufak ufak kaçıyorum
hepinize iyi geceler :79:
kızlar bide bitkiler 1 sene sonra hiç bi işe yaramıyormuş iyi bi yerden almak lasım o yüzden... taze olmaları şart... benim 5i bi yerde çayımı alalı 1 seneyi geçti ama ben hala içiyorum... psikolojik olarak etkilesin yeter diye ama aslında yanlış...kesinlikle haklısın canım, ama herşeyin fazlası zarar değil mi zaten. Bir de her bitki herkese faydalı olmayabilir. Yani bilinçli tüketici olmak lazım aslında
kız ben anlamadım neyi yeni anladınız...di mi harika!
bazen böyle birileri bişeyler yazıyor anlamıyorum kim ne dedi ki nolmuş ki diye kalakalıyorumböyle, süper olmuş bence
yok doktor tavsiyesi değildi canım, tansiyonum çıkmıştı sıcaktan, sabah da feci halsizlik vardı, eczacı önerdi.
şimdi daha dikkat ediyorum, sadece diet için eğil vitaminli sebze meyve de yiyorum. yetmezse çaresiz ilaçlara başvurucaz ama şimdilik iyi gibiyim.
folik asit balıkta falan var diye biliyorum ama ne işe yaradığını bilmiyorum. bemix'i de blmiyorm neymiş?
kızlar mrb.. geçmişi okudum geldim..
sabahtan beri hastanedeyiz çocuk 2 gündür afedersiniz inanılmaz ishal ama böyle bir koku yok.. çocuk kendinden tiksindi o derece...
bağırsakları ciddi derecede enfeksiyon kapmış. demin eve geldim. ve kötü bir haber daha tartm bozulmuş.. 2-3 kg fazla tartıyo benim oğlan en son 18.1 kg dı geçen hafta
okadar hastalık ishal bu sabah tarttım 21 kg.. imkansız bişey çünkü pantolonları belinde durmuyor. eşim tartıldı oda aynı fazla çıktı.. bende 95 gördüm tartıda moralmanlarım çöktübu hızla ben yemeğe veririm kendimi neyse şaka bir yana tartım bozuk moralimde bozuk.. oğlum çok şükür ii şimdi. babası ilaçlarını almaya gitti.
gelelim sabah kahvaltıma:
yarım litre soğuk su.
5 kaşık special K
1.5 bardak soğuk süt ile.. (12 de yaptım kahvaltı)
henüz bişey yemedim daha..
ayy 93 almışımsertifikamı da aldım pazartesi yeni şubeme geçicem şu turta önce kendi dötünü bir kurtarsa başka birşey istemiyorda
tşk ederim canımmpazartesi görüşmeye gitcem bakalım hayırlısı artık puanım iyi ama istedigim yer için
kızlar bide bitkiler 1 sene sonra hiç bi işe yaramıyormuş iyi bi yerden almak lasım o yüzden... taze olmaları şart... benim 5i bi yerde çayımı alalı 1 seneyi geçti ama ben hala içiyorum... psikolojik olarak etkilesin yeter diye ama aslında yanlış...
kız ben anlamadım neyi yeni anladınız...
ben bu bemixi saçlarıma süürüyorum ampul şeklinde onumu içiyosunuz....
ben de zor veriyorum kilo.72-73 ile başladım.yaklaşık 1,5-2 ayda 65 e düştüm. sonra biraz durdu kilo vermem.sinirlerim gerilmeyebu böyle gitmez demeye başlayıca bu foruma katıldım. ama yine yavaş gidiyo. 20 haziran da 65 dim. yani yaklaşık 1 ayda vermiş oldum. hızlanmam lazım. off yaa
kızlar bide bitkiler 1 sene sonra hiç bi işe yaramıyormuş iyi bi yerden almak lasım o yüzden... taze olmaları şart... benim 5i bi yerde çayımı alalı 1 seneyi geçti ama ben hala içiyorum... psikolojik olarak etkilesin yeter diye ama aslında yanlış...
kız ben anlamadım neyi yeni anladınız...
ben bu bemixi saçlarıma süürüyorum ampul şeklinde onumu içiyosunuz....
iyi geceler
menumu yazip yaticagim kizlar cok yorgunum:85:
minik kuzum hasta gibi hic durmadi bugun birseyde yemedi acaip moralim bozuk
off neyse allaha emanet olsun kuzum..
kizlar bugun gune 5 y.k cornflases ve az yagli yogurtla basladim..
yesil cay ve bol su..
oglene dogru 1 bardak sut..
aksamda pilav haslanmis tavuk ve salata yedim ama SIKINTIDAN biraz fazla yedim
neyse oglusum uyumusken ben yatayim..
hepinize iyi geceler kizlar
bende yeni farkettim desem:78:Ayy canım geçmiş olsun ya, kıyamam ona benn, canı ne ki onun ishal olmuş bidee.. Şimdi iyidir inşallah
O 7 puanı da bilerek almadın dimi, kopya çektiğin anlaşılmasın diye
Bu arada bi söylenti yayalım biz topikçe, mng sınavlarında şifre var diye
İnşallah istediğin yer olur canım.
Alıntı yapıldığında "bilmemne kullanıcısından alıntı" yazan yerin yanında küçük bi işaret var. mavi, içinde 2 küçük okçuk bulunan bi kutucuk, ona tıklayınca alıntı yapılan mesaja yönlendiriyo da seni, onu diyolar canım.
kızlar makinmin filtresini temizlemiştim malesf iyi takammışım
bir güzel su akıtmış ben hiç farkına varmadım makinemde dolabın iççinde antrede antredeki halımın yarısı ıslanmış
bende gece gece halıyı yıkamak zorunda kaldım balkonda
kızlar makinmin filtresini temizlemiştim malesf iyi takammışım
bir güzel su akıtmış ben hiç farkına varmadım makinemde dolabın iççinde antrede antredeki halımın yarısı ıslanmış
bende gece gece halıyı yıkamak zorunda kaldım balkonda
bir soda 5-6 kiraz bir küçük salkımda üzüm yedimbu günü kapattım duş alıp yatacağımherkese iyi geceler
2 gün oruç tutmak iyi geldi 1 kiloya daha veda ettim şimdi tam 63 inşallah geri almam
kızlar bende yatıyorum herkese iyi gecceler....
iyi geceler
menumu yazip yaticagim kizlar cok yorgunum:85:
minik kuzum hasta gibi hic durmadi bugun birseyde yemedi acaip moralim bozuk
off neyse allaha emanet olsun kuzum..
kizlar bugun gune 5 y.k cornflases ve az yagli yogurtla basladim..
yesil cay ve bol su..
oglene dogru 1 bardak sut..
aksamda pilav haslanmis tavuk ve salata yedim ama SIKINTIDAN biraz fazla yedim
neyse oglusum uyumusken ben yatayim..
hepinize iyi geceler kizlar
merhaba puffycikcik,
öncelikle 1 hafta çook az bir süre, ama 1 ay da değişiklikler görebilirsin, dayanmak gerekir, öyle 1 hafta da bişe olmadı diye de yediklerini azaltmak yanlış olur bence. birsüre aynı git, zaten burada paylaşım yaparken yanlışı doğruyu görebiliyoruz, sıkma kendini, zaten diyette en zor şey SABIRRRRR, KENDİNE vücuduna ZAMAN TANIMALISIN
bu arada ismine de bayıldım puffycikcik, aklıma eti nin puf larını getiriyo, çok severim yaaa onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?