Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

acikmamak icin yaptiklarim:

1-gun icinde su kaynatip icine cubuk tarcin atiyorum
bundan bole 8 10 bardak filan iciyorumdur sanirim bir de tabi su iciyorum ayriyetten ama su fazla icmiyorum bu yetiyor

2-tok tutan meyve tercihi ki bu da ananasmis ondan ananas yiyorum. bir dilim.

3-yogurt yiyorum ogunlerimin yaninda mutlaka. cook faydasi varmis.

bu kadar :)

yine de aciim aciiim aciiiim

alisacagim kizlar... bu acligi hissedince kilo verdigimi hissediorum
umarim ise yariyordurr

kesinlikle haklısın canım, ama herşeyin fazlası zarar değil mi zaten. Bir de her bitki herkese faydalı olmayabilir. Yani bilinçli tüketici olmak lazım aslında
kızlar bide bitkiler 1 sene sonra hiç bi işe yaramıyormuş iyi bi yerden almak lasım o yüzden... taze olmaları şart... benim 5i bi yerde çayımı alalı 1 seneyi geçti ama ben hala içiyorum... psikolojik olarak etkilesin yeter diye ama aslında yanlış...
di mi harika!
bazen böyle birileri bişeyler yazıyor anlamıyorum kim ne dedi ki nolmuş ki diye kalakalıyorum böyle, süper olmuş bence
kız ben anlamadım neyi yeni anladınız...

ben bu bemixi saçlarıma süürüyorum ampul şeklinde onumu içiyosunuz....

iyi gecceler kızlar tekrardan.... eve yeni geldim... sabah annemler gitmiştim akşam kayınvalidelere... bu arada benim medem genişledi galiba yaw:2: doymak bilmiyorum hemen midem kazınıyo bugün bol bol meyve yedim bu yüzden... inş küçültücem gene... bide boğazım acıyo biras inş hasta fln olmam bu yaz sıcağında... püfff......:97:
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler.....inş hep beraber vercez bu kilockları....:13:

iyi geceler
menumu yazip yaticagim kizlar cok yorgunum:85:
minik kuzum hasta gibi hic durmadi bugun birseyde yemedi acaip moralim bozuk
off neyse allaha emanet olsun kuzum..
kizlar bugun gune 5 y.k cornflases ve az yagli yogurtla basladim..
yesil cay ve bol su..
oglene dogru 1 bardak sut..
aksamda pilav haslanmis tavuk ve salata yedim ama SIKINTIDAN biraz fazla yedim
neyse oglusum uyumusken ben yatayim..
hepinize iyi geceler kizlar

Ayy canım geçmiş olsun ya, kıyamam ona benn, canı ne ki onun ishal olmuş bidee.. Şimdi iyidir inşallah

ayy 93 almışım sertifikamı da aldım pazartesi yeni şubeme geçicem şu turta önce kendi dötünü bir kurtarsa başka birşey istemiyorda

O 7 puanı da bilerek almadın dimi, kopya çektiğin anlaşılmasın diye
Bu arada bi söylenti yayalım biz topikçe, mng sınavlarında şifre var diye

tşk ederim canımm pazartesi görüşmeye gitcem bakalım hayırlısı artık puanım iyi ama istedigim yer için

İnşallah istediğin yer olur canım.

Alıntı yapıldığında "bilmemne kullanıcısından alıntı" yazan yerin yanında küçük bi işaret var. mavi, içinde 2 küçük okçuk bulunan bi kutucuk, ona tıklayınca alıntı yapılan mesaja yönlendiriyo da seni, onu diyolar canım.

canım 1 ayda 5 kilo çok çok güzel daha fazlasını veremezsin zaten
kendimden utandım şimdi 1 ayda 1 kilo verdimde

yok canım isim benzerliği sadece normal reçeteli ilaç

geçmiş olsun canım kuzucuğuna
yat dinlen canım iyi geceler

kızlar makinmin filtresini temizlemiştim malesf iyi takammışım

bir güzel su akıtmış ben hiç farkına varmadım makinemde dolabın iççinde antrede antredeki halımın yarısı ıslanmış

bende gece gece halıyı yıkamak zorunda kaldım balkonda

bir soda 5-6 kiraz bir küçük salkımda üzüm yedimbu günü kapattım duş alıp yatacağımherkese iyi geceler
2 gün oruç tutmak iyi geldi 1 kiloya daha veda ettim şimdi tam 63 inşallah geri almam

bende yeni farkettim desem:78:

iyi kalori yakmışsındır canım gece gece...

Oyyy, gece gece iş çıkmış sana da, ama uyku öncesi iyi hareket olmuştur bi bakıma

bir soda 5-6 kiraz bir küçük salkımda üzüm yedimbu günü kapattım duş alıp yatacağımherkese iyi geceler
2 gün oruç tutmak iyi geldi 1 kiloya daha veda ettim şimdi tam 63 inşallah geri almam

İyi geceler canım...

kızlar bende yatıyorum herkese iyi gecceler....

İyi geceler özlemcim

Bende şimdiye kadar olan msjları sayıyım da bari yarın bitek, bu saatten sabaha kadar olanları sayıp ekler yazarım, malum kociş evde yarın, fazla girmem nete

Şimdi gördüm canım, inşallah ufak bi huysuzluktur, bişeyi yoktur kuzunun, nazar değmesin sıpalarımıza ya, onlar hasta olunca çok kötü oluyo insan

hihi evet aslinda tombiscik anlami tasiyor benim boyum baya kisa 1.55 boyunda oyuncak gibi kizim. ondan bu kadar kilo alinca tombis oldum resmen =) sabredicem evet ara ara cok aklim celinio suana kadar 0 kacamakla atlattim ve oyle de yapicam cunku ben biseyden bi parca yiyince butun paketi yemeden birakmayanlardanim o yuzden bana yasak. enteresandir simdiden hafifleme hissediorum tartilamadim henuz cunku tarti bulamadim pazartesi bir haftam dolacak :)

iyi gecelerrrr tesekkuryummler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…