Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarım kutu tulumba tatlısı ve susamlı çubuk kraker.... sağlıklı bi insanın yiyceği bişiy değil yani.... moralim bozuk çok işle ilgili... yani işsizlikle ilgili...şuan gözlerim dolu dolu inan....

Bu dersane işinden ya da babandan ses var mı?
Normal değil cidden tamamen sıkıntıdan olan bir şey inan çok iyi anlıyorum seni.
Ama bunun yerine acaba bir uğraş falan bulamaz mısın?

bazen takmıyorum bazen de birin görüp te hala çalışmıyo musun diye sorduğu an yerin dibine giriyorum.... sanane diye bağırasım geliyor.....

bazen takmıyorum bazen de birin görüp te hala çalışmıyo musun diye sorduğu an yerin dibine giriyorum.... sanane diye bağırasım geliyor.....

İnsanları çok fazla takmamak lazım Özlemcim.
Ona ne !!
İster çalışırsın istersen çalışmazsın ona mı kalmış ?
Bence olumlu yönünden bakmalısın çok uzun süreceğini zannetmiyorum çalışmaya başlamanın.
Ondan sonra yorulacaksın geç geleceksin kendine çok fazla zamanın kalmayacak.
Ne yap şimdi olumlu bakıp bu zamanların tadını çıkar.
Kalk kendine güzel bir bakım yap.
Otur saatlerce kitap oku.
Sevebileceğin bir film aç keyfini çıkar.
Sporunu yap.
Eşinle güzel güzel vakit geçir.
Zamanla bunlar lüks gelecek düşün bir de çocuk olunca, tabiki onun tadı da bir başka güzel olacak ama elindekinin kıymetini bil bu süre içinde.

evet cnm çok haklısın ama insan bazen kendini kaybediyor elindekilerin değerini bilemiyor... teşekkür ederim hatırlattığın için...
Acaba dersaneye başlasan da eğer babandan haber gelirse bıraksan olmaz mı?
Hem inan çocuklarla ( hoş lise öğrencileri olacak ama ..) zaman geçirmek çok iyi geliyor.
lise öğrencilerinide çok seviyorum ben ücretli öğretmenlik yapmıştım geçen sene çok güzeldi... dersaneye başlarsam sözleşme yapılack... o yüzden açmazdayım resmen... neyse herşey yine olcağına varcak tabi... ama ben bu gidişle biraz zor zayıflıycm... senidde sıktım akşam akşam kusura bakma...

Ne sıkması Özlemcim olur mu öyle şey ..
Ben de aynen senin gibiyim bir anda bütün moralimi alt üst edip hep kötü şeyleri görüyorum.
O an birinin beni durdurması güzel şeyleri göstermesi gerekiyor.
Bak o yediğin tatlının hesabını yapmıyoruz bugün moralini bozma akşam aynen güzel bir şekilde devam ediyoruz.
Dünkü menünü hatırla ne güzeldi.
Bir de evde sadece sen varken bu tatlıları evde bulundurmamaya çalışsan hoş olur.
Emin ol önümde olsa ben de aynısını yaparım sıkıntıyla.
Babanın söylediği iş neydi ?
Daha mı iyi olacak sence orası?

o iş memuriyet tarzı biş iş... hafta sonu tatil...hem kpss ye bi yandan hazırlanabilirim... dersaneye başlarsam her açıdan zor olcak öncelikle kpss yi unutçam... eşimle hiç aynı gün evde olamıycaz... günde 12 saaate yakın işte olucam... bu şartta çalışan yok mu elbette vardır ama ben bu işi en son seçenek olarak düşünüyorum yani 30 a yaklaşıp hala işsiz olursam gibi... o dersaneyede ben başvurmamıştım kariyerden bulmuşlar cv mi... bilmiyorum nolcak....

merhaba kızlar.. bugün herkesin canı sıkkın galiba

Valla benimkisi kronik hale gelmeye başladı ..
Bugüne özel değil ..

Öğretmenlik çok güzel de işte şartlar ..
Bir kere eşinle aynı gün evde olamamanız artı 12 saatin yorgunluğu huzursuzluk olarak yansıyacaktır.
O yüzden bence de en son çare olarak bırakmalısın onu.
Kpss'ye bence şu an daha müsaitken çalışmaya başlamalısın.
Kolay değil biliyorum onun stresi alınan kişi sayısı düşünülünce ama en önemli şey moral.
Moralini bir düzeltirsen ev iş kpss hepsi daha güzel olacaktır.
Ama en başta sen varsın unutma.
Özelsin ve sen iyi olmadan hiç bir şey iyi olmaz ..

cnm ben bulandırdım ortalığı yoksa gayet neşeliydi forum... kusurma bakmayın... hayırdır sende mi sıkkınsın???

Hemen çıkar mısın o halinden lütfen ..
Tabiki birbirimizle paylaşacağız ..
Diyorum ya benim genel halim son günlerde senlik bir şey yok.

SELAMLIQUE bu sayfa benim hoşuma gidiyor... inandığımdan değilde güzel şeyler söylüyor hep... deneyin derim...

Hemen bakıyorumm ..

çok saol canım... içime biraz su serptin... bu iş olmadı dersaneye yazılayım öğrenci olarak... kpss dersanesine yani... o da çok stresli olcak herkesin beklentisi olcak o kdar dersaneye gittin falan dencek ama... bak şimdiden neler geliyor aklma... peki bu düzensiz yeme işi nolcak... hilalcim seni psikoloğum gibi görmeye başladım galiba...

bu arada tulumbaları ben almadım kayınvalidem verdi dün eve koymuş.... hain kayınvalide... bende nankör gelin

Önce sana bvir şey itiraf edeyim.
En büyük hayalimdi psikolog olmak sonra sayısal seçtim ama içimde bir uktedir hala.
Belki de o beklenti senin için de iyi olacaktır ne dersin?
Bir öğrenci olarak düşüncem ders çalışmayı sevmiyoruz.
Oturup çalışayım demek de çok zor gelecektir.
Ama şartlar uygunsa bir dersane çok güzel olur diye düşünüyorum.
Hem düzenli konular işlenirken takip edip evde çalışman açısından hem de aa etraf biliyor çalışayım dedirtir bir şekilde. ( Ne kadar umursamamız gerekse de umursuyoruz işte biz bu çevreyi.)
İnternette bazı siteler var konularu takip edeceğin böyle de çalışabilirsin aslında en azından şimdilik başlamış olursun.
Yemek konusunda aynıyım seninle ya o sıkkınlıkla elime ne geçerse yiyebilirim ama o an için yapılabilecek en iyi şey bulundurmamak.
Bulundurduysan da elini uzatırken derin bir nefes al.
Biliyorum de 1 tane yersem bunun devamı gelecek.
Ama yersem bunun pişmanlığı ile daha da kötü hissedeceğim kendimi de kaldır koy kenara.
Sonra hemen aynanın karşısına geç küçülecek bu popo de ( benimkisi kocamand a )
O aldığın güzel elbiseyi giy bak bir kendine ohh daha güzel duracak de ..
Ve sonra hemen kendine bir iş bul ya etrafı topla ya kısa bir yürüyüş yap ..
Zamanla inan azalıyor ama sıkıntılar geçmeden geçmiyor.
Şu an gidip kocaman bir paket cips alsam mı düşüncem var hiç aç değilim ama nedeni belli ..

bu arada tulumbaları ben almadım kayınvalidem verdi dün eve koymuş.... hain kayınvalide... bende nankör gelin

Sen diyettesin diye mi yapıyor ki ..
Ben de az değilim yahu.
Bitirt kalanın hepsini şimdi eşine.

kızlar eşim geldi çıkıyorum şimdilik... akşam girerim yine... öpüldünüz...

Görüşürüz Özlemcim.
Bir de eşine sımsıkı sarıl yanında olduğu için ne kadar şanslı olduğunu hisset.
Rahatlatacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…