zaten regl donemımdeyım cnm cektı bak sımdı:))
yok yemıcem gayret edıorumm..şu okullar acılana kdr 4 kılo daha versem ne ıyı olurdu
cnm ben bulandırdım ortalığı yoksa gayet neşeliydi forum... kusurma bakmayın... hayırdır sende mi sıkkınsın???
evet ya benim de canım sıkkın
Senin neden sıkkın canın?
yarın sözlümle doktora gidicez ona endişeleniyorum fena bişey olmaz inş
kimsecikler yok mu ya
Ben kaçırmışım galiba da öğretmen misin_?
yok hılalcım bankacıyım benn.doğumdan sonra bıraktım...
kendıme oyle bı gun verdım.yanı okullar acılana kdr bakalım ne kdr verebılcem dıye
Selam kızlar..
Bugün sinir oldum ya giremedim kilo bildirimine, saat 10 gibi girdim siteye bikaç mesaj okudum o sırada kızım ağlamaya başladı emziriyim de bi 15 dk sonra yazarım kilomu dedim.. biraz sonra bi girdim internet çekmiyo! Eltimlerde ya bizim modem üst katta, o da annesine gitmiş, modemin kablosunu çıkarıp takmak gerekiyo böyle durumlarda, o evde olmayınca yapamadım da.. şimdi kaynım gelmiş de evden bişeyler almaya hemen çıktım yaptım..
Ama bu hafta kilom değişmedi zaten aynıyım, hiç vermemişim
Önce mazeretimi yaziyim dedim net yine gider mider neme lazım.. şimdi biraz geçmiş okıyım sonra da iftar hazırlamaya...
Hayırdır Hanginiz için neden ?
Neyiniz var ??
İftar saati yaklaştı ya ondan boşaldı sanırım buralar.
o rahatsız burnu kanıyo sürekli korkuyorum ya
Hmm okullar deyince okulla alakalı bir şey mi acaba dedim ben de..
Kim bakacak ufaklığa?
Hoşgeldin Chikacım ..
İzin vermemiş küçük cadı ..
Sonra da aksilik işte olur öyle şeyler ..
sımdılık kesın çıktım.ama bıraz buyusun tekrarr gırcem..bırtanede 7 yasında kızım var benım.2ye gectı..bıraz onlarla ılgılenmek ıstıyorum
Sağlık bu ihmale gelmez tabiki gidin doktora ama sıcaklarla alakalı olabilir tansiyon falan da olabilir.
Umarım yoktur önemli bir şey ama için rahatlasın.
Evet menümü yazıyorumm ..
Şaşırtmaya kaldığım yerden devam ..
- İlk önce 1 litreye yakın süt içtim.
- Sonra bir adı olup olmadığını bilmediğim patlıcam yemeğinden yedim. ( 1 patlıcanla yaptım domates bol baharat .. )
- 2 kaşık yoğurt
- 2 dilim light ekmek ( dilimi 39 kaloriymişş .. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?