Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Chikacım ..
İzin vermemiş küçük cadı ..
Sonra da aksilik işte olur öyle şeyler ..

Hoşbulduk canım sağol..
Tam cadı hemde ya.. Bütün gün kitliyo beni resmen illa hep onunla ilgilenim istiyo, wc'ye gidince bile o ağlarken yapıyorum ayıptır sölemesi :26:

Sen napıyosun?
Bugün de likit'likten solid'liğe terfi etmişsin galiba

sporuna bayıldım öncelikle.
Menün de gayet kaçamaksız ..

kokuna alışmıştır tabi bırakmıyor seni ..
Anne kokusu işte ..
İlgilen annesi, tadını çıkarın ne güzel ohh ..

Likitlikten terfi ettiğimi düşünüyorum ben de sayenizde Ama terfi ettiğim yeri anlayamadım kız solid ne bu sefer ne yapmışım.

Ooooo yakında kısır falan yapıp da yersiniz siz birlikte ortimuuu " ay benim oğlan da çok düşüncesiz" falan diye dert yanar sana

Ooooo yakında kısır falan yapıp da yersiniz siz birlikte ortimuuu " ay benim oğlan da çok düşüncesiz" falan diye dert yanar sana

Bunalıma böyle gireni de ilk defa görüyorum he "bunalımdayım hihihi" diye..
depresif turtiiiiiiii....

ayyyyy napim kuzumm aglayıp napcammmmm sorma yaa zaten fallarımda öyle çıkıyor ahahaha anamla anası tanısıyor ya oturup karsılıklı bizi konuscaklarmıs falan hadiiiiiiiiii len dedimm ama olur mu olur kısssssssmett

Bişe yapmadın kuzum ya, sıvı değil artık lakabın, seniiiii "katı" ilan ediyorummm

Fallar da bakılıyo yani onun içinn, oooo ateş bacayı sarmışşşş.. :103:
Ananla anası sizi konuşçakmış he vay vay vayyyy :132:

Bööle devam etçen.. süt müt falan içicen bugünkü gibi, 1er 2şer dilim de ekmek yedin miydi heterojen'e (nirvana'ya) ericeksin çekirge :130:

Tam gaz devam o zaman ..
Bugün sırf sizi düşünerek kalktım bir şeyler hazırladım yoksa geçiştirecektim yinee ..

İftar menümü yazmıştım daha önceden işte devamı ..

ara: 1 avuç leblebi

ara: 2 bardak ayran

sahur:

- 2 yumurtadan yağsız omlet
- 1 kk peynir
- 1 dilim kepekli ekmek

Ara:

sade kahve

3 litre suyumu da içtim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…