huhuuuuuukimse yok muuuuuuuuuuu???? masal olmayınca çok ıssız kalıyor burası....
evet cnm aynı şehirdeyiz biiz çok şükür yani şehirdeydikartık aynı evdeyiz biz görüşemiyoruz diye çok kavga ederdik yani ben çıkarırdım... (hemen hemen hergün görüştüğümüz halde hemde çaktırma...) sanada küfür gibi oldu bunlar hasretlik çekiyosyn şurda... ama herkesin farklı sorunları oluyor... bizde mesafe yoktu ama eşimin ailesiyle ilgili problemleri vardı maddi anlamda... neyseki atlattık artık...
maş kolların filan nasıl incelmiş süper olmuş... artık seninde takipçinim turtacım kaç yaşındayın bu arada...
darısı bize inş...
huhuuuuuukimse yok muuuuuuuuuuu???? masal olmayınca çok ıssız kalıyor burası....
ben variimevet masal olmayinca issiz burasi gercekten.. Kulaklari cinlasin da gelsin
hayirli olsun bilgisayarin canim:) iftar menum;
1 karniyarik
1/2 dilim ekmek
ve birazdan yuruyuse de gidebilirim..
Yediklerimi de yazayım ..
İftar:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
Badem-leblebi- kuru kayısı
2 litre civarında da su içtim.
Yarım saatte spor yaptım bugünn ..
cnm öyleydi valla... tam bende hatırlamıyorum ama galiba ben gece gündüz beraber olalım istiyordum... akşam olunca eve dönerken hüzün çöküyordu içime... ne aşkmışımHer gün görüşüp görüşemiyoruz diye problem mi çıkarıyordun?
Kendimi camdan atarım şimdi diyeceğim ama parmaklık var ..
Atlatmışsınız ne güzel tatlım.
Hemen geldim hemen.
Cennet gibi diye bir film izledim aşk filmi
Fırsatınız olursa tavsiye ederim çok güzeldii .
Çınladı çınladı geldim hemen ben de
İftar:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
Ayy canım nasıl karnıyarık istedi
Yıllarca yemedim patlıcanı hiç şimdi de patlıcan yemeklerini çok seviyorum 2 yıldan beri.
evet cnm aynı şehirdeyiz biiz çok şükür yani şehirdeydikartık aynı evdeyiz biz görüşemiyoruz diye çok kavga ederdik yani ben çıkarırdım... (hemen hemen hergün görüştüğümüz halde hemde çaktırma...) sanada küfür gibi oldu bunlar hasretlik çekiyosyn şurda... ama herkesin farklı sorunları oluyor... bizde mesafe yoktu ama eşimin ailesiyle ilgili problemleri vardı maddi anlamda... neyseki atlattık artık...
maş kolların filan nasıl incelmiş süper olmuş... artık seninde takipçinim turtacım kaç yaşındayın bu arada...
darısı bize inş...
hayirli olsun bilgisayarin canim:) iftar menum;
1 karniyarik
1/2 dilim ekmek
ve birazdan yuruyuse de gidebilirim..
tebrik ederim turta, masallah cok iyi kilo vermissinn:)
cnm öyleydi valla... tam bende hatırlamıyorum ama galiba ben gece gündüz beraber olalım istiyordum... akşam olunca eve dönerken hüzün çöküyordu içime... ne aşkmışım
beğenim cnm maş...
bende bayılırım patlıcana ama yaparken çok yağ çekiyor yaa....
afiyet olsun.. bademle leblebi birbirlerine çok terslermiş ya, biri metabolizmayı çalıştırıyo biri tam tersi.. ben hiç leblebi yemem o yüzdenbu arada patlıcanı çocukken ben de hiç sevmezdim ama şimdi patlıcanlı her yemeğe bayılıyorum
cnm öyleydi valla... tam bende hatırlamıyorum ama galiba ben gece gündüz beraber olalım istiyordum... akşam olunca eve dönerken hüzün çöküyordu içime... ne aşkmışım
beğenim cnm maş...
bende bayılırım patlıcana ama yaparken çok yağ çekiyor yaa....
Hadi ya leblebi metabolizmayı mı yavaşlatıyormuş?
Ben de tam diyet ürün diye biliyorum üstüne su da içince çok tok tutuyor.
Badem biraz yağlı ama yararlı yağlarmış ve badem tüketenler daha çok zayıflıyormuş.
Benim de tatlı isteğimi alıyor.
Ahh ahh ben de aynıyım ..
Kaç gün kaç saat hiç ayrılmasak da ayrılırken suratım asılır
Bir de şimdi mesafe çok olunca ayrılık fasıllarımızı göreceksin
Gelişti menülerim resmen ya ..
Ne yazık ki öyle ben de o yüzden genelde karnıyarık olarak değil de türlü gibi yiyorum ya da patlıcan salatasını çok severim.
evet canım maaalesef kabızlık yapar leblebi.. muz da öyle..
Bir de kabızlık mı yapıyor ?
Eyvah ben ne yapıyormuşum öyle ..
Çok yeme o zaman gözdecim ..
Yürüyüşün boşa gitmesin..
kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın dailk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda
Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491
valla ben öyle biliyorum canım.. hatta şimdi google'a sordum o da öyle dedi
yok kız yermiyim bugün ilk iltifatımı aldım zaten abimle annem incelmişsin dediler çok mutlu oldum valla moral oldu
İftar:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
Ayy canım nasıl karnıyarık istedi
Yıllarca yemedim patlıcanı hiç şimdi de patlıcan yemeklerini çok seviyorum 2 yıldan beri.
Teşekkür ediyorum artık dikkatli olurum o zaman ..
Ne güzl motivasyon işte, bu moralle uzak dur bak yemeklerden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?