afiyetcikler olsun cnmm
geçmiş olsun canım benimm rabbim şifa versinn
hadi bilgisayarın hayırlı olsun turtamm inşşş en yakın zamanda faaliyete geçirirsinnn
hehehee benim üstte alttaa pek fark yokkk belimm kalın benimm ya nefret ediyoreeeeetshirtün hayırlı olsun datlummm bu aradaaa spor salonu içinde tam gaz devammm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümletennnn inşşş
müthişşş bi değişimmmm süpersinnn canımmmazmine hayran kaldım haaaa
anammmm kız öle çok bi fazlalığın yokkiii guzum ya sadece basen kısmı galiba sanırsamm oda gitcekkk yavaştannn
teşekkür ederim cnm yakından pekde minnacık değil en az 10 kilo kadar ama halletçem inş...
saol cnm gece gece muzurluğıum tuttu...
teşekkür ederim cnm...
geçmiş olsun cnm zaten o sevgi varsa ortada her kavga toparlar kendini... eminim ama tabi bu kavgaların hayatı çekilmez hale getirmesine engel olmak lazım ... işte o zman ikinizde yeter artık böyle daha mutsuz oluyoruz diyebilirsiniz.... allah dedirtmesin... böyle durumlarda baktın alttan alan olmuyor sen alttan al hemen ... zaten o sakinleşince istediğini yaptırırsın gene... ben hep öyle yaparım...bunuda zaman içinde öğrendim tabi....
bu arada bende açık saçı daha çok sevdim ama burdaki kadara açık değil... güneşten aktı iyice renk aslında hürremin rengi gibiydi sarı oldu iyice... bayram öncesi boyatıcam gene...
kızlar gece gece aklıma muziplik geldi... bende size ben nasıl şişmanladım serisi yapıyım dedim... işte fotolar...
Eki Görüntüle 236634 Eki Görüntüle 236635 Eki Görüntüle 236636
ilk rsim ünivtedeyken... sene 2006 ben 63 kiloyum2. resim balayında 70 kiloyum geçen sene... 3. resim yeni kırmızılı olanım ve 76 kiloyum... nasıl iyi yağ tutumuşum demi...
şimdi biraz evimi toparlıycam oğlum uyumuşken.. sonra iftar iftardan sonra ütü yapıcam...
he birde unutmadan dünden bugüne 4 lt su içtim.. ve 50 dkk yürüyüş yaptım (iftrdan sonra)
umarım çok çok çok güzel bir gün olur hepimiz için:.. gelirim yine öpüldünüz
Teşekkür ederimmm ..
Küçükken herkesin en sevmediği sebzeydi şimdi en sevdiğimiz olmuş ..
Ohh hadi bakalım seni iyi bekliyorum cumaya ..
Ben galiba bu kabızlık sorunundan kilo veremiyorum.
günaydın kızlar ..
Uyumadım daha henüz 9da da dersim var az kestirsem mi gitmesem mi yoksa uyumasam mı bilemedim ..
teşekkür ederim cnm yakından pekde minnacık değil en az 10 kilo kadar ama halletçem inş...
saol cnm gece gece muzurluğıum tuttu...
teşekkür ederim cnm...
geçmiş olsun cnm zaten o sevgi varsa ortada her kavga toparlar kendini... eminim ama tabi bu kavgaların hayatı çekilmez hale getirmesine engel olmak lazım ... işte o zman ikinizde yeter artık böyle daha mutsuz oluyoruz diyebilirsiniz.... allah dedirtmesin... böyle durumlarda baktın alttan alan olmuyor sen alttan al hemen ... zaten o sakinleşince istediğini yaptırırsın gene... ben hep öyle yaparım...bunuda zaman içinde öğrendim tabi....
bu arada bende açık saçı daha çok sevdim ama burdaki kadara açık değil... güneşten aktı iyice renk aslında hürremin rengi gibiydi sarı oldu iyice... bayram öncesi boyatıcam gene...
gunaydın meleklerım...
ya kızlar bu resım olayını bı kaç gun once dıle getırmıştım.herkes bı resmını koysa en azından ..bu kadar samımı oldugumuz,herseyımımızı anlattıgımız ınsanları ınsan görmek ıstıyor.bellı b sure sonra sılerız de... ne dersınız herkes bı kaç resmını koysunmu
günaydınlar kızlar:79:
haftasonu her iki gün de misafirim vardı. ayakta durmaktan ayaklarım ağrıdı
yoğunluktan buraya da hiö uğrayamadım.
şimdi anneme geçiyorum, gelince okurum geçmişi inşallah.
kızlar ben geldim
6 yeşil zeytin
1 dilim yağsız beyaz peynir
2 domates
2 bardak şekersiz çay
3 dilim ekmek
1 bardak light süt
1 tatlı kaşığı çiko
bu sahur menüm kızlar
bence yine de çok hoş görünüyosun, çok da fazlalığın yok bence.. olanları da halledersin inşallah:) benim sahur menüm;
1 yk pekmez... bunu artık hergün yicem maalesef
1/4 kepek ekmeğine peynirli, salatalıklı, domatesli sandviç
yaa bi de birden fazla alıntı nasıl yapıyosunuz kızlar, ben telden de girsem pc'den de girsem yapamıyorum bi türlü
bol bol lifli şeyler ye canım
kızzz naptın sen gitme derse merse gitsen sanki kafanı verebiliceksin yat uyu
tünaydın kızlar nasılsınız?
regl olduğum için pattes günü yapıcam bugün
kızlarrr ölüyorum yorgunluktannn
bugün dükkanı boyadık boyayı ustalar bitirdiler ama sonrasıda bizi bitirdiiiiii nasıl bi boyama yarabbi o öyleee sanki duvarları deilde yerleri boyamışlarrgülsem mi ağlasam mııı bilemedim neyseki bittiiii bende bittimm karnımda ağrımaya başladı bi kaç güne kalmaz hasta da oluveririmmm
Hoşgeldinn ..
Zeytinle illgili bir ara bir şey konuşuluyordu tokipte sanki aylar önce tam hatırlayamadım ama fazla yememek lazımdı bir nedenden.
Neyneysecim sen hatırlar mısın ki?
menün de gayet iyi deryacım bir zeytin geldi aklıma.
Yan tarafta + işareti var ya alıntılayacağın mesajlarda ona tıkla sen sonunda cevapla de ..
Yiyorum yiyorum tık yok ..
Kaç gün oldu delireceğim artık.
Derse gitmeyeyim öğleden sonra giderim dedim 13teydi onda da uyuyamadım dön dur daha kötü oldu.
Doğal olarak allak bullağım bugünn ..
Patatesle reglin bir alakası var mı gözdecim yoksa 5 günde5 kiloya başlamak için mi?
Ohh bitmiş bak geçmiş olsun ..
Topikte herkes beraber regl oluyor anlaşılan ..
ilaç al istersen canım eczaneye gidip eğer çok rahatsızsan.
ben de aynen öyleyim dün muhabbet koyuydu arkadaşla 7de yattımuykumu alamadım o yüzden
5 gün diyeti canım ilk günüm patates günü
Gözdecim öyle bir gariplik var.
İlaç da denedim.
Bekunis.
İnternette baktım insanlar 1 tane kullanınca bütün bağırsakları boşalıyormuş.
Ben 2 tane kullandım ama çook az bir şekilde oldu başka da bir şey yok
çok ilginççç
kızlar nanbersınız bu aralar sızı b oşladım.
yarın basvurmadıgım bı ış görusmesıne cagrıldım.karıyer netten bulmuşlar cv mi.coca cola... napsam bılemedım.bebegım kuçuk ama fırma ıyı bı fırrma..durup duruken kafamı ksarıstırdılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?