Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin canımm 25 yaşındayım

saol canımm
yaşıtmışız...
evet zaten güzel yapan yağı çekmesi belki de gerçi anem karnıyarık yaparken patlıcanı hiç yağda kızartmıyo, fırında önce pişiriyo sonra karnını yarıyo falann diyete uygun yani
süpermiş o zman...
çok zordur eminim askere yollarken izinlere falan hatırlıyorum kendimden.... allah kavuştursun bi an önce ayrılmamacısına....
Bir de kabızlık mı yapıyor ?
Eyvah ben ne yapıyormuşum öyle ..

canım beyaz leblebi kabızlık çekmeyenler için günde bir avuç faydalı.. çünkü hem tok tutuyor... hemde mide suyunu alıyormuş... yani midesi kötü olanlara ( benim gibi) çok faydalı...

selam bebekler

yahu geldim eve bir girip geçmişi okuyayım dedim.. girdim geçmişi okudum.. beğendiğim mesajlara beğendim dedim ve alıntı yaptım hepsini birer birer.. ve konuya cevap ver dedim.. bir kaç mesajın alıntısına cevap yazdım.. diğerlerine de yazıyordum ki elektrik gitti.. laptop'un pili bozuluyor diye pili çıkarmıştık. elektrik gidince haliyle pc de kapandı.. ee ne oldu derya sinir küpü oldu.. aşağı inip mutfaktan bir mum aldı ve yaktı.. sonra yukarı çıktı elektrik kesilmeden önce hazırladığı kahveyi yudumlarken elektrik gelince o kadar mesaja baştan göz atıp nasıl alıntı yapıcam dedi kendi kendine ve tam düşünürken derken elektrik geldi.. ama ben kimseden alıntı yapmadım ne kadar uzattım dimi (iç sesim gibi konuşmuşum )

turtam: çok güzel olmuşsun maşallah sana.. çok beğendim seni oğluma alammı gıııı
ya kedican yada maviyesil ikisinden biri resim ekliyelim sizi merak ediyorum yazmıştı: benim resimlerim mevcuttu istersen yine eklemeye karar verirsek ekliyelim herkesler birbirini daha yakın tanısınlar
masal: kızzz menülerin gözlerimi yaşarttıı duygu dolu anlar yaşadım.. onların hepsini senin yediğine eminsin dimi özellikle o iki kaşıkla sınırlı kalan dondurman inansam mı bilemedim
chika: inş kısa zamanda net olayın düzelir canım...
neyneyse: kaptanım nasılsın canım okadar msj gezdim senin msjına rastlayamadım hiç
özlem: özlemcim nie böle sıkıntıya sokuyosun kendini.. ben yapamıycam ben edemiycem dedikçe iice saplantı oluyo bu kilo işi sende.. böyle giderse gerçekten kilo alıcaksın.. lütfen kendine gel ve rahat ol sıkma kendini bu kadar.. sen kararlı birisin.. bunuda atlatırsın eminim. lütfen sıkıldıkça buraya yaz birbirimize destek olalım canm benim sakın üzülme sıkma kendini

geri yaptığım alıntıları hatırlamıyorum

beni soracak olursanız ben iyiyim çok şükür hafta sonun çok güzel ve yorucu geçti. menülere gelince abartmadan yedim..
yarından itibaren düzenli menü paylaşımına devam edicem yine inş. kızlar... sizler nasılsınız..

Son düzenleme:
kızlar gece gece aklıma muziplik geldi... bende size ben nasıl şişmanladım serisi yapıyım dedim... işte fotolar...

ilk rsim ünivtedeyken... sene 2006 ben 63 kiloyum 2. resim balayında 70 kiloyum geçen sene... 3. resim yeni kırmızılı olanım ve 76 kiloyum... nasıl iyi yağ tutumuşum demi...

Son düzenleme:

saol deryacım hafta sonu iyi geldi topladım kendimi biraz... inş en yakın zamandada bi işe girerim istediğim gibide kafayı sıyırmadan kurtarırım kendimi.... şaka bi yana sahip olduklarımıza çok şükür...

canım mükemmel olmuşsun çok değişmişsin tebrik ederim seni

tşk ederim canıııııım

ayy sen benden de bedevi olmuşsun bu akşam kuzum. olabilir bak genç sevgili moda zaten

ayy gece gece iyi güldürdün beni delii yaww olsun bu halinle de çok şirinsin bence canumm

Son düzenleme:

inş ii bi iş bulrsun kafan dağılır hem.. evet cnm çok şükür.. bugün ne kadar ağladım o afrikada yaşayan insanlara size anlatamam.. her 6 dkk bir çocuk açlıktan ölüyormuş.. ve o insanlar aç iken oruç tutma çabasındalar.. bence de HALİMİZE BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN... Allah'ım kimseyi darda, açta açıkta bırakmasın.. çok zor çok zooorrr... Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...

evet cnm bahtsız bedevi :)) ex aşkından yanıt alamazsan oğlumu istemeye gelin
bende yatar kızlar herkeseeee iyi gecelerrrrr

ii geceler bidenem

bence hala çok datlu ve çekicisin şaka bi yana öle karamsar olucak bir durum yok ortada minnacık bi fazlalılığı halledersin sen.. ve çok tatlıı veee çok cicisin bi kereeee

canım sende sırıtmamış fazla kiloların tamam var fazlalıkların ama ne biliyim gözüme kötü gelmedi

Off Özlemcim off sorma bu gece neler yaşadık
Saka maka ayrılıyorduk bu sefer.
İkimizde özlemişiz dolmuşuz birden aynı anda patladık.
Kimse geri adım da atmadı, son anda atlattık ama nasıl bir atlatış ..
Sonra ama ben seni çok seviyorum ki moduna geçtikk

Yedim valla yedim hepsini ben kendim yalnız..
Dondurma konusunda da kendimle çok savaştım sorma ya ..
Kalanını ne yapacağım bakalım ..

Evet basen var ama öyle çok kötü durmuyor ki o da gidecek çok daha güzel olacak.
Daha önceden de söylemiştim ben çok beğeniyorum zaten seni ama kesinlikle açık renk saç daha güzel böyle nasıl anlatsam yumuşak bir hava veriyor oraya uygun sözcüğü bulamadım ama güzel bir şey ..

Anaaa turtimuu ne güzel incelmişsin kuzum ya? ilk resimde bulamadım seni? En soldaki demişsin ama hala bile şüpheliyim hangisisin diye hiçbirini benzetemedim diğer resimlerdeki turtaya maaşallahhhh

Bundan sonra senin fix menüden gidiyim bende, (dikişlerimden mekik yapamasam da) bende sopa + dumbell yapıcammmmm

Selamlar kızlarrrr...

Dün malum pazardı giremedim..
Şimdi de geçmişi okudum geldim..

Resimlerinizi görünce depreştim birden aldım resimlerime baktım.. 52 kilo olduğum zamanki resimlerimi gördüm de, bildiğin double'ım şuan yaw, içimden bi Eda çıkartmam lazım benim eski halime gelebilmem için.. ufff..

Turtanın resimmlerini görünce bnm de aklıma geldi pc'de resmim olsaydı en zayıf halimle, bende nasıl şişmanladım serisi yapıcaktım, baktım özlem de yapmış aynısını

Özlemcim bu arada evet kendince biraz fazlalığın olabilir ama öyle bunalımlara girecek bişey yok ki be canım? çok güzelsin resimlerde.. yavaş yavaş verirsin onları da, öyle sorun etme kendine..

günaydın kızlarr
1 fincan kahveyle güne başladım
işe gideceğim için öğle yemeğini de şimdi yiyeceğim:/

görüşmek üzeree

Selam kizlar.. Sahur menum;
1 dilim karpuz
1 kasarli tost (kepek ekmekli)
bir de dun gece yuruyus yaptik, onu yazamadim.. Neyse iyi pazarlar herkese..
afiyetcikler olsun cnmm
geçmiş olsun canım benimm rabbim şifa versinn
selllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorum ah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm
hadi bilgisayarın hayırlı olsun turtamm inşşş en yakın zamanda faaliyete geçirirsinnn
hehehee benim üstte alttaa pek fark yokkk belimm kalın benimm ya nefret ediyoreeeee tshirtün hayırlı olsun datlummm bu aradaaa spor salonu içinde tam gaz devammm
saol cnm inş. ve inş. bende alt tarafımın 38 beden oldugu günleri görürüm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümletennnn inşşş
müthişşş bi değişimmmm süpersinnn canımmm azmine hayran kaldım haaaa

anammmm kız öle çok bi fazlalığın yokkiii guzum ya sadece basen kısmı galiba sanırsamm oda gitcekkk yavaştannn

bence hala çok datlu ve çekicisin şaka bi yana öle karamsar olucak bir durum yok ortada minnacık bi fazlalılığı halledersin sen.. ve çok tatlıı veee çok cicisin bi kereeee
teşekkür ederim cnm yakından pekde minnacık değil en az 10 kilo kadar ama halletçem inş...
saol cnm gece gece muzurluğıum tuttu...
canım sende sırıtmamış fazla kiloların tamam var fazlalıkların ama ne biliyim gözüme kötü gelmedi
teşekkür ederim cnm...

geçmiş olsun cnm zaten o sevgi varsa ortada her kavga toparlar kendini... eminim ama tabi bu kavgaların hayatı çekilmez hale getirmesine engel olmak lazım ... işte o zman ikinizde yeter artık böyle daha mutsuz oluyoruz diyebilirsiniz.... allah dedirtmesin... böyle durumlarda baktın alttan alan olmuyor sen alttan al hemen ... zaten o sakinleşince istediğini yaptırırsın gene... ben hep öyle yaparım... bunuda zaman içinde öğrendim tabi....
bu arada bende açık saçı daha çok sevdim ama burdaki kadara açık değil... güneşten aktı iyice renk aslında hürremin rengi gibiydi sarı oldu iyice... bayram öncesi boyatıcam gene...

Son düzenleme:
gunaydın meleklerım...

ya kızlar bu resım olayını bı kaç gun once dıle getırmıştım.herkes bı resmını koysa en azından ..bu kadar samımı oldugumuz,herseyımımızı anlattıgımız ınsanları ınsan görmek ıstıyor.bellı b sure sonra sılerız de... ne dersınız herkes bı kaç resmını koysunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…