yaşıtmışız...Amin canımm25 yaşındayım
saol canımm
süpermiş o zman...evet zaten güzel yapan yağı çekmesi belki degerçi anem karnıyarık yaparken patlıcanı hiç yağda kızartmıyo, fırında önce pişiriyo sonra karnını yarıyo falann diyete uygun yani
çok zordur eminim askere yollarken izinlere falan hatırlıyorum kendimden.... allah kavuştursun bi an önce ayrılmamacısına....Hadi ya leblebi metabolizmayı mı yavaşlatıyormuş?
Ben de tam diyet ürün diye biliyorum üstüne su da içince çok tok tutuyor.
Badem biraz yağlı ama yararlı yağlarmış ve badem tüketenler daha çok zayıflıyormuş.
Benim de tatlı isteğimi alıyor.
Ahh ahh ben de aynıyım ..
Kaç gün kaç saat hiç ayrılmasak da ayrılırken suratım asılır
Bir de şimdi mesafe çok olunca ayrılık fasıllarımızı göreceksin
Gelişti menülerim resmen ya ..
Ne yazık ki öyle ben de o yüzden genelde karnıyarık olarak değil de türlü gibi yiyorum ya da patlıcan salatasını çok severim.
Bir de kabızlık mı yapıyor ?
Eyvah ben ne yapıyormuşum öyle ..
selam bebekler
yahu geldim eve bir girip geçmişi okuyayım dedim.. girdim geçmişi okudum.. beğendiğim mesajlara beğendim dedim ve alıntı yaptım hepsini birer birer..ve konuya cevap ver dedim.. bir kaç mesajın alıntısına cevap yazdım.. diğerlerine de yazıyordum ki elektrik gitti.. laptop'un pili bozuluyor diye pili çıkarmıştık. elektrik gidince haliyle pc de kapandı.. ee ne oldu derya sinir küpü oldu.. aşağı inip mutfaktan bir mum aldı ve yaktı.. sonra yukarı çıktı elektrik kesilmeden önce hazırladığı kahveyi yudumlarken elektrik gelince o kadar mesaja baştan göz atıp nasıl alıntı yapıcam dedi kendi kendine ve tam düşünürken derken elektrik geldi.. ama ben kimseden alıntı yapmadım ne kadar uzattım dimi (iç sesim gibi konuşmuşum )
turtam: çok güzel olmuşsun maşallah sana..çok beğendim seni oğluma alammı gıııı
ya kedican yada maviyesil ikisinden biri resim ekliyelim sizi merak ediyorum yazmıştı: benim resimlerim mevcuttu istersen yine eklemeye karar verirsek ekliyelim herkesler birbirini daha yakın tanısınlar
masal: kızzz menülerin gözlerimi yaşarttıı duygu dolu anlar yaşadım.. onların hepsini senin yediğine eminsin dimi özellikle o iki kaşıkla sınırlı kalan dondurman inansam mı bilemedim
chika: inş kısa zamanda net olayın düzelir canım...
neyneyse: kaptanım nasılsın canımokadar msj gezdim senin msjına rastlayamadım hiç
özlem: özlemcim nie böle sıkıntıya sokuyosun kendini.. ben yapamıycam ben edemiycem dedikçe iice saplantı oluyo bu kilo işi sende.. böyle giderse gerçekten kilo alıcaksın.. lütfen kendine gel ve rahat ol sıkma kendini bu kadar.. sen kararlı birisin.. bunuda atlatırsın eminim. lütfen sıkıldıkça buraya yaz birbirimize destek olalım canm benim sakın üzülme sıkma kendini
geri yaptığım alıntıları hatırlamıyorum
beni soracak olursanız ben iyiyim çok şükür hafta sonun çok güzel ve yorucu geçti. menülere gelince abartmadan yedim..
yarından itibaren düzenli menü paylaşımına devam edicem yine inş. kızlar... sizler nasılsınız..
canım mükemmel olmuşsun çok değişmişsin tebrik ederim seni
selam bebekler
yahu geldim eve bir girip geçmişi okuyayım dedim.. girdim geçmişi okudum.. beğendiğim mesajlara beğendim dedim ve alıntı yaptım hepsini birer birer..ve konuya cevap ver dedim.. bir kaç mesajın alıntısına cevap yazdım.. diğerlerine de yazıyordum ki elektrik gitti.. laptop'un pili bozuluyor diye pili çıkarmıştık. elektrik gidince haliyle pc de kapandı.. ee ne oldu derya sinir küpü oldu.. aşağı inip mutfaktan bir mum aldı ve yaktı.. sonra yukarı çıktı elektrik kesilmeden önce hazırladığı kahveyi yudumlarken elektrik gelince o kadar mesaja baştan göz atıp nasıl alıntı yapıcam dedi kendi kendine ve tam düşünürken derken elektrik geldi.. ama ben kimseden alıntı yapmadım ne kadar uzattım dimi (iç sesim gibi konuşmuşum )
ya kedican yada maviyesil ikisinden biri resim ekliyelim sizi merak ediyorum yazmıştı: benim resimlerim mevcuttu istersen yine eklemeye karar verirsek ekliyelim herkesler birbirini daha yakın tanısınlar
masal: kızzz menülerin gözlerimi yaşarttıı duygu dolu anlar yaşadım.. onların hepsini senin yediğine eminsin dimi özellikle o iki kaşıkla sınırlı kalan dondurman inansam mı bilemedim
neyneyse: kaptanım nasılsın canımokadar msj gezdim senin msjına rastlayamadım hiç
özlem: özlemcim nie böle sıkıntıya sokuyosun kendini.. ben yapamıycam ben edemiycem dedikçe iice saplantı oluyo bu kilo işi sende.. böyle giderse gerçekten kilo alıcaksın.. lütfen kendine gel ve rahat ol sıkma kendini bu kadar.. sen kararlı birisin.. bunuda atlatırsın eminim. lütfen sıkıldıkça buraya yaz birbirimize destek olalım canm benim sakın üzülme sıkma kendini
beni soracak olursanız ben iyiyim çok şükür hafta sonun çok güzel ve yorucu geçti. menülere gelince abartmadan yedim..
yarından itibaren düzenli menü paylaşımına devam edicem yine inş. kızlar... sizler nasılsınız..
kızlar gece gece aklıma muziplik geldi... bene size ben nasıl şişmanladım serisi yapıyım dedim... işte fotolar...Eki Görüntüle 236634 Eki Görüntüle 236635 Eki Görüntüle 236636
ilk rsim ünivtedeyken... sene 2006 ben 63 kiloyum2. resim balayında 70 kiloyum geçen sene... 3. resim yeni kırmızılı olanım ve 76 kiloyum... nasıl iyi yağ tutumuşum demi...
saol deryacım hafta sonu iyi geldi topladım kendimi biraz... inş en yakın zamandada bi işe girerim istediğim gibide kafayı sıyırmadan kurtarırım kendimi....şaka bi yana sahip olduklarımıza çok şükür...
tşk ederim canıııııım
ayy sen benden de bedevi olmuşsun bu akşam kuzum. olabilir bak genç sevgili moda zaten
ayy gece gece iyi güldürdün beni delii yaww olsun bu halinle de çok şirinsin bence canumm
bende yatar kızlar herkeseeee iyi gecelerrrrr
kızlar gece gece aklıma muziplik geldi... bende size ben nasıl şişmanladım serisi yapıyım dedim... işte fotolar...
Eki Görüntüle 236634 Eki Görüntüle 236635 Eki Görüntüle 236636
ilk rsim ünivtedeyken... sene 2006 ben 63 kiloyum2. resim balayında 70 kiloyum geçen sene... 3. resim yeni kırmızılı olanım ve 76 kiloyum... nasıl iyi yağ tutumuşum demi...
kızlar gece gece aklıma muziplik geldi... bende size ben nasıl şişmanladım serisi yapıyım dedim... işte fotolar...
süpersin
ben de bayılıyorum patlıcana
merak etme durcam söz
bi 5 gün oruç tutmıycağım için yarın 5 gün diyetine başlıyım bari bu gazla
yaşıtmışız...
süpermiş o zman...
çok zordur eminim askere yollarken izinlere falan hatırlıyorum kendimden.... allah kavuştursun bi an önce ayrılmamacısına....
canım beyaz leblebi kabızlık çekmeyenler için günde bir avuç faydalı.. çünkü hem tok tutuyor... hemde mide suyunu alıyormuş... yani midesi kötü olanlara ( benim gibi) çok faydalı...
selam bebekler
kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın dailk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda
Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491
afiyetcikler olsun cnmmSelam kizlar.. Sahur menum;
1 dilim karpuz
1 kasarli tost (kepek ekmekli)
bir de dun gece yuruyus yaptik, onu yazamadim.. Neyse iyi pazarlar herkese..
geçmiş olsun canım benimm rabbim şifa versinnselam bebeklerım
muthıs bır mıde agrısı ıle savasmaktayım hemde tarıf edılemez cınsten buyuk bı ıhtımal yarın doktora gıtmek ıstıyorum
sabah kahvaltı
1domates
peynırlı yumurta kızartma
azz bı pıde
bırde esım kaynar su ıle bal karıstırdı mıdeme ıyı gelsuın dıye bı bardakta o..
hadi bilgisayarın hayırlı olsun turtamm inşşş en yakın zamanda faaliyete geçirirsinnnselllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorumah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm
hehehee benim üstte alttaa pek fark yokkk belimm kalın benimm ya nefret ediyoreeeeeben biraz pisikletime bincem hava da esiyor gerçi ammaa olsun gelince pc olursa görüşürük inşşşşş. bir de regl oldum Allahtan hafta sonuna geldi ya birde dün t-shirt aldım inanmıcaksınız ama S bedennhayatımda ilk kez S beden kıyafet aldım ya ama tabi üstüm s oldu altım hala 40 42 arası o yüzden de spor salonuna yazılıyorum uccuz ve temiz ve bayanlara ayrı bir katı olan bir yer buldum baska türlü sıkılaşmıcak bu vücutt o kadar da bisiklete biniyorum ya bende anlamadım gitti illa cebimden para çıkacak yani
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümletennnn inşşşsaol cnm inş. ve inş. bende alt tarafımın 38 beden oldugu günleri görürüm
müthişşş bi değişimmmm süpersinnn canımmmkızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın dailk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda
Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491
teşekkür ederim cnm yakından pekde minnacık değil en az 10 kilo kadar ama halletçem inş...bence hala çok datlu ve çekicisinşaka bi yana öle karamsar olucak bir durum yok ortada minnacık bi fazlalılığı halledersin sen.. ve çok tatlıı veee çok cicisin bi kereeee
tşk ederim canıııııım
ayy sen benden de bedevi olmuşsun bu akşam kuzum. olabilir bak genç sevgili moda zaten
ayy gece gece iyi güldürdün beni delii yaww olsun bu halinle de çok şirinsin bence canumm
canım sende sırıtmamış fazla kiloların tamam var fazlalıkların ama ne biliyim gözüme kötü gelmedi
Off Özlemcim off sorma bu gece neler yaşadık
Saka maka ayrılıyorduk bu sefer.
İkimizde özlemişiz dolmuşuz birden aynı anda patladık.
Kimse geri adım da atmadı, son anda atlattık ama nasıl bir atlatış ..
Sonra ama ben seni çok seviyorum ki moduna geçtikk
Yedim valla yedim hepsini ben kendim yalnız..
Dondurma konusunda da kendimle çok savaştım sorma ya ..
Kalanını ne yapacağım bakalım ..
Evet basen var ama öyle çok kötü durmuyor ki o da gidecek çok daha güzel olacak.
Daha önceden de söylemiştim ben çok beğeniyorum zaten seni ama kesinlikle açık renk saç daha güzel böyle nasıl anlatsam yumuşak bir hava veriyor oraya uygun sözcüğü bulamadım ama güzel bir şey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?