Ne yedimm yazayım hemen ..
Sahurda 3 kaşık dondurma ( aklımı dondurmayla bozdum kendimi engelleyemiyorum bugün yememeye çalışacağım bakalım.)
İftarda :
2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek.
Çorba sanki biraz fazla oldu ama ..
Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim sahura kadar 3 olur diye tahmin ediyorum.
Leslie ile 2 mili yaptım bir de ..
Ama kilo veremiyorum hiç
Bu tuvalet sorunumu çözemeden de veremeyeceğim galiba.
Burası niye çok boş bugün?
Anaaa turtimuu ne güzel incelmişsin kuzum ya? ilk resimde bulamadım seni?En soldaki demişsin ama hala bile şüpheliyim hangisisin diye hiçbirini benzetemedim diğer resimlerdeki turtaya maaşallahhhh
Bundan sonra senin fix menüden gidiyim bende, (dikişlerimden mekik yapamasam da) bende sopa + dumbell yapıcammmmm
hadi bilgisayarın hayırlı olsun turtamm inşşş en yakın zamanda faaliyete geçirirsinnn
hehehee benim üstte alttaa pek fark yokkk belimm kalın benimm ya nefret ediyoreeeeetshirtün hayırlı olsun datlummm bu aradaaa spor salonu içinde tam gaz devammm
müthişşş bi değişimmmm süpersinnn canımmmazmine hayran kaldım haaaa
Gözdecim öyle bir gariplik var.
İlaç da denedim.
Bekunis.
İnternette baktım insanlar 1 tane kullanınca bütün bağırsakları boşalıyormuş.
Ben 2 tane kullandım ama çook az bir şekilde oldu başka da bir şey yok
mlNe yapacaksın Orada iş olarak ?
Çok küçük bebeğin daha tam seninle olması gereken zamanlar diye düşünüyorum ama ..
bence iftar menüsü gayet başarılı ve hiç de fazla değil
16 saat aç kalmış vücuda az bile
hem çorbadan bişey olmaz:)
benim öğle yemeğim: 2 haşlanmış yumurta, haşlanmış ıspanak,1 domates
akşam yemeğim: 200 gr yağsız kırmızı et ve salata
aralarda 2 bardak şekersiz çay vardı kızlar
sorma bulamazsın canum bir tane ben çıkmış benden resmen saol canım durmak yok yola devamm
teşkür ederim canımmmmmbol bol sopa çevir belin için benim de belim çok ince o yüzden yan yağlarından haddinden fazla gözükeordu durmadna sopa çevirdim hala da çeviriyorum
yeşil çay iççççsene canımm ben de çok etkili oluyor :44:
kızlar bugun kü menütoomm
sabah : yarım bardak yarım yağlı çilekli süt
kahvaltı : 1 tane peynirli domatesli sandvic
ara : 1 tane nescafenin yarım yağlı lifli bir kahvesi var ilk defa denedim ondan :44:
öğlen : az çorba + tavuk şiş + 2 kaşık bulgur pilavı + salata
ara : 1 adet capuccinooooooo
akşam : 1 dene sandviç gene az fındık
spor olarak da : 40 dk bisiklet + sopa + mekik
birazdan gene nescafe içicem sonra da yıkanıp yatıcam poff gene uyku yok bana uleyynn ama maaş günüm yaklaşıyor kutsal çileninnnnnn meyvesini alicam sonunda
ml
fınans sorumlusu dedıler..evet bende oyle dıyorum bebegım kucuk dıye ama bakalım ısteklı deılım aslına bakarsanız ıcımdende gecmıor deıl ınsallah olmaz dıye ama en azından ıcımde kalmasın da dıyorum
Ben de öyle düşündüm de bir kase mercimek çorbasını 386 kalori falan gösteriyordu bir sitede şimdi baktım bir kaç yere daha da 200 bile yok problem yok o zaman
Spora zamanın olmuyordur ama günün nasıl geçiyore hareketli mi?
Bir de ilk yazdığın menü ile şimdi arasında çok fark var.
Yeşil çayı denedim denedim işe yaramadı ama bir süredir içmemiştim şimdi tekrar içeyim.
Ben de öyle düşündüm de bir kase mercimek çorbasını 386 kalori falan gösteriyordu bir sitede şimdi baktım bir kaç yere daha da 200 bile yok problem yok o zaman
Spora zamanın olmuyordur ama günün nasıl geçiyore hareketli mi?
Bir de ilk yazdığın menü ile şimdi arasında çok fark var.
Yeşil çayı denedim denedim işe yaramadı ama bir süredir içmemiştim şimdi tekrar içeyim.
canim otururken bi yandan da karnina masaj yap o da ise yarayabilir.. Bi de aklina getirme fazla, dusunmmeye calis.. Benim iftar menum;
4 yk bulgur pilavi
1 kase salata
1/2 kase tarhana corbasi
canım isveç diyetine başladım o yüzden menüler bi anda değişti:)
cumaya kadar isveçciyim:)
spora zaman olmuyo cnm ya açıkcası hatta 2osinde ehliyet sınavım var ona bile çalışamıyorum,,
hayırlısı ne diyim,,
Menülerinin değişmesi bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum an itibariyle.
Çünkü ilk yazdığın menü tamamen yenilmemesi gerekenlerden oluşuyordu ..
hiç sorma ya hareketten mi acaba diye artık spor da yapıyorum.
Ne yedimm yazayım hemen ..
Sahurda 3 kaşık dondurma ( aklımı dondurmayla bozdum kendimi engelleyemiyorum bugün yememeye çalışacağım bakalım.)
İftarda :
2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek.
Çorba sanki biraz fazla oldu ama ..
Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim sahura kadar 3 olur diye tahmin ediyorum.
Leslie ile 2 mili yaptım bir de ..
Ama kilo veremiyorum hiç
Bu tuvalet sorunumu çözemeden de veremeyeceğim galiba.
Burası niye çok boş bugün?
O gazla isveç diyetine başlamaya karar verdim zaten,,
doktora gittin mi bu sorun için?
kayısı yedikten sonra üstüne su içmek falan denedin mi hani,,
anladığım kadarıyla bu yollar işe yaramamış ama:44:
kızlar bugunlük benden bu kadar
iyi gecelerr
olsun olsun çorba o bişi olmaz da sahur ne öyle dondurma??
bugün yediklerim:
haşlanmış patates,haşlanmış patates,haşlanmış patates
şimdi mideme değişik bişi girsin diye yeşil çay içtim yanında da limonlu form bisküvi
iyi geceler kızlar çok bi moralim bozuk geçmişi biraz okudum... resimleri beğenen arkadaşları teşekkür ederim alıntı yapamadım.... akşam akşam gene bi çalışmıyomussunnnnnn sinir bozucu diyoloğuyla karşılaştım... o sinirle eşimlede kavga ettim çok bi boşanasım var şuan....:84::44: kafayı sıyırdım iyice bu modların hepsini taşıyorum üzerimde.... bende bu topiğin melankoliği oldum iyice.... yarın okurum geçmişi ... maviyesilcim yerinde olsam işi hemen kabul eerim eğer bebeğine bakıcak insanın varsa.....öpüldünüz...
Sporuna hayranım.
O kadar güzel ve istikrarlı devam ediyorsun ki maşallah.
Tabiki senin, sizin için nasıl daha iyi olacaksa öyle düşün git bir görüş bakalım ne diyecekler.
Sonra karar verirsin.
iyi geceler kızlar çok bi moralim bozuk geçmişi biraz okudum... resimleri beğenen arkadaşları teşekkür ederim alıntı yapamadım.... akşam akşam gene bi çalışmıyomussunnnnnn sinir bozucu diyoloğuyla karşılaştım... o sinirle eşimlede kavga ettim çok bi boşanasım var şuan....:84::44: kafayı sıyırdım iyice bu modların hepsini taşıyorum üzerimde.... bende bu topiğin melankoliği oldum iyice.... yarın okurum geçmişi ... maviyesilcim yerinde olsam işi hemen kabul eerim eğer bebeğine bakıcak insanın varsa.....öpüldünüz...
selam kızlar!
günlerdir koşturmaktan gece gündüz çalışmaktan canım çıkmıştı!
doğru düzgün uğrayamadım buraya da...
bugünkü menümü yazıyorum hemmen
sabah limonlu su
klasik kahvaltı, 1 haşlanmış yumurta
gene çok gözüküyo ama değil...
öğlen
mercimek çorbası
ara
yağsız kremasız hazırlanmış frapuçino
bu sırada starbucks'da şeker pipet standında ürünlerin kalori ve besin değerlerini gösteren broşürler varmış sade filtre kahve 4 kaloriymiş
akşam
fırında yağsız tavuk patates
aralarda da birkaç çay
çayı şekersiz içemiyorum yalnız o konuda çok şikayetçiyim kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?