Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim deryacım ....

Afiyet olsun,milföyü çok severim hep çok kalorili zannederdim ama tanesi 100 kaloriymiş.
Yarın için bol şanslar dualarım seninle ..
teşkrler cnm.. ikinci sınavda başarılı geçti. kusr için pztesi yada salı arıycaz dediler..

ellerine sağlık cnm

Kızlar yarın 6 yılımız bitiyor 7. yıla giriyoruz eşimle.. evleneli yani..
şu şiir tadındaki yazıyı yazdım.. sözlerin hepsi bana aittir :)

okuyup değerlendirir misiniz :)

cok begendim canim.. Tebrik ediyorum, cocugunuzla beraber nice senelere insallah:) bu arada herkes sabah uyumus galiba, kimse yokk ben de 7de yattim ama abuk bi ruya gordugumden uyandim off simdi zaman hic gecmez ya annemle de aram bozuk:/ neyse sahur menum;
cok kucucuk bi parca sandvic
4 yk irmik helvasi,

iyi gunler herkesee:)

iyi günler herkese kızlar nasılsınız?

ben ne güzel kilo veriyorum derken dünden bugüne 1 kilo geri alıp yine 81 e çıktım moralimi bozdu tabi motivasyonum azaldı bir günde 1 kilo nasıl aldım hiç bilmiyorum şişlik falan mı var acaba

bence sisliktir.. 1 gunde 1 kilo almak icin dun 7000 kalorilik yemen gerekirdi 7000lik ne yemis olabilirsin bi kac gune duzelir, moralini bozma:)

slm kızlar gorumcemdeydım bı gece orda kaldık...

cok cesıt vardı delırcegımı sandım:))
ama salata agırlıklı beslendım tabıkı

bu aralar bosladım ama tekrar dduzene gırmem lazım

Kızlar öncelikle bilgisayarımda bir problem var yazamazsam ondandır .
şimdi okuyayım yazılanları.

Özlemcim bir türlü cevap yazamadım deli oldum bilgisayara.
Şöyle yakınlarda olsak ne güzel olurdu kapı komşusu falan :93:
Yazacaktım aslında ben mesaj sayımlarının yanına ama diğer sıfır olanları ben kaçırdıysam nedenleri varsa sırf seninkini yazmış olmayayım diye eklemedim.

teşkrler cnm.. ikinci sınavda başarılı geçti. kusr için pztesi yada salı arıycaz dediler..

ellerine sağlık cnm

Tebrik ederimm ..
Bugün çifte kutlama yapın siz en iyisi ..

İrmik helvası çok mu olmuş sanki?
Neden bozuk aranız hayırdır?

O kilo dalgalanmalarının nedenini bir türlü çözemedim Gözdecim ama mümkün değil 1 günde 1 kilo alman ..

Yediklerimi yazayım ..
Bugün oruç tutamadım midem yüzünden, ilaç alırım diye ..
Sabah :
- 2 salata
- 3 bardak ayran ( ne alaka ya keşke direk cacık yapsaymışım )

Öğleye doğru 1 fincan sek nescafe ( ne zamandan beri içmiyordum)

Sonra uyumuşum akşam oldu zaten ..

Akşam da naget yedim.
9 tanesinin kalorisi 216 kaloriymiş sizce doğru mudur?
Hoş normalinden küçüktü sanki boyutları ama ..
Yarın tutsam mı oruç tutmasam mı bilmiyorum ama tutmam büyük ihtimalle ilaçsız dayanamam gibi o yüzden artık yemeyeceğim ..

Sporumu yazmayı unuttum leslie ile 2 mil yaptım.
Bir anda acayip yorgun hissettim muhtemelen dün birden spora başlayıp 1.5-2 saat yapınca onun etkisi ..

Vee son 1 saat ...
1 saat sonra ay küçülen faza geçiyor sonra gitsin kilocuklarr ohh ..
Sanki kendi kendime konuşuyorum ama neyse
Özlem ne yaptı ki merak ettim ..

Kızlar bu arada 10. takım yeni açılmış.
Yani bir süredir yokmuş şimdi tekrar açılmış.
Ve kardeş takımları belirli değilmiş.
Fırsatınız olduğunda oraya da yazarsanız güzel olur.
Yeni açılan takımların oturması için ilk zamanlarda iyi oluyor diye düşünüyorum.

aynen ya hadi bişey yesem de alsam tamam da açtım yani dün öyle bişey de yemedim.

doğrudur diye düşünüyorum canım yağda kızartınca ağır oluyor onlar çünkü

ben de 4 mil yaptım bugün şuan yattım yatağa bi saat kıpırdamam artık yoruldum umarım ayın bu küçülen faza geçmesi şu kilolardaki dengesizlikleri alıp götürür..

bilmem.. Fazla mi olmus.. Ilk kez vicdanim sizlamamisti aslinda niyetim 3 kasikti ama 4 oldu.. Neyse napalim artik Annemle de oyle tartismistik ama duzeldik bile:) iftar menum; 1 dilim pizza, 1 bardak light cola.. Bugun 1 saat de bisiklet surdum 200 kalori :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…