slm kızlar...
dün masalla ne konuştuk ne yaptım bilseniz....
güya dersaneye gelemiyceğimi söylemeye gitmiştim... kabul ettim döndüm... neden derseniz herhangi bi sözleşme filan yapmıyolarmış yani deneyebilirim bi bağlayıcılığı olmuyck... bide sanırım vasıfsızlıktan çooooookkkk sıkıldım artık denemek istiyorum baktım çok yorucu olur dayanamam bırakırım... şu an tek sıkıntım eşimle aynı gün evde olamıycak olmamız... sanırım ilk bir ay dışına çünkü daha okullar açılmadığı için pazar günleri çalışılmıyor... ama okullar açılınca pzt. tatil olcak... tabi o zmana kadar ben dayanabilirsem.... yani kafam çok karışık... şimdide oturup ders çalışmam lasım yarın etüdüm olcak çünkü.... kızlar ben geçici bi süre izin almak istiyorum... yine gelirim tabiki müsait oldukça ama şu belirsizliklerim hallolana kadar listede olmasam daha iyi olcak... ne oranda paylaşım yapabileciğimi bilmiyorum.... bi hafta içinde belli olur tahminim...
bu arada deryacım geçmiş olsun hastaymıssın.... üşüttün mü yoksam...
herkese güzel pazarlar....
masal avatarına bayıldım.... beninmde içimde ondan var sanırım yani inşallah
Özlemcim hayırlı olsun işin ..
Sözleşme olmaması çok güzel ..
Dene bakalım bir memnun kalırsın belki, olmazsa da istediğin an bırakma şansın var sonuçta tamamen sana kalmış ..
Bu sıralarda zaten çalışmama konusunu aklına çok takıyordun en azından psikolojini rahatlatır ..
Çalışma saatlerin nasıl?
Ücret istediğin gibi mi?
Arada uğra ama habersiz bırakma bizi gelişmelerden.
Vardır diye umuyorum hepimizde
Önemli olan çıkartabilmekte ortaya, onu da çıkaracağız inşallah ..
canım şimdilik sabah 8.30 da orda olcam kaçta çıkçağımı bilmiyorum... okullar açılınca sabah öğrenci olmuyormuş 11 gibi gidebiliyormuşuz akşam 7.30 da çıkıyomuşuz... ücret asgari ücretten 150 az.... yani 500... ama bi çok dersanede hiç vermeden staj yaptırıyorlarmış diye duydum... sigorta vs tam yatçakmş... bu şekilde şimdilik... ne kadar devam ederim hiç bilmiyorum dediğin gibi sözleşme olmadığı için rahatım....
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bildirim yapamadımhastanın durumu hala belli deil hastaneye gittim cuma günü hepsi perişan çok üzüldüm ya rabbim şifa versin günlerdir uykusuzumm bugün uyudum 11e kadarrr şükür sonunda
bilmem.. Fazla mi olmus.. Ilk kez vicdanim sizlamamistiaslinda niyetim 3 kasikti ama 4 oldu.. Neyse napalim artik Annemle de oyle tartismistik ama duzeldik bile:) iftar menum; 1 dilim pizza, 1 bardak light cola.. Bugun 1 saat de bisiklet surdum 200 kalori :)
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bildirim yapamadımhastanın durumu hala belli deil hastaneye gittim cuma günü hepsi perişan çok üzüldüm ya rabbim şifa versin günlerdir uykusuzumm bugün uyudum 11e kadarrr şükür sonunda
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir ayağa kalkar hasta ..
genç miydi?
slm kızlar...
dün masalla ne konuştuk ne yaptım bilseniz....
güya dersaneye gelemiyceğimi söylemeye gitmiştim... kabul ettim döndüm... neden derseniz herhangi bi sözleşme filan yapmıyolarmış yani deneyebilirim bi bağlayıcılığı olmuyck... bide sanırım vasıfsızlıktan çooooookkkk sıkıldım artık denemek istiyorum baktım çok yorucu olur dayanamam bırakırım... şu an tek sıkıntım eşimle aynı gün evde olamıycak olmamız... sanırım ilk bir ay dışına çünkü daha okullar açılmadığı için pazar günleri çalışılmıyor... ama okullar açılınca pzt. tatil olcak... tabi o zmana kadar ben dayanabilirsem.... yani kafam çok karışık... şimdide oturup ders çalışmam lasım yarın etüdüm olcak çünkü.... kızlar ben geçici bi süre izin almak istiyorum... yine gelirim tabiki müsait oldukça ama şu belirsizliklerim hallolana kadar listede olmasam daha iyi olcak... ne oranda paylaşım yapabileciğimi bilmiyorum.... bi hafta içinde belli olur tahminim...
bu arada deryacım geçmiş olsun hastaymıssın.... üşüttün mü yoksam...
herkese güzel pazarlar....
evet cnm 1 sene içinde stajerliğik kalkıyor... adam bana seneyede burda olursan ondan sonraki sene anca parayı kaldırırsın dedi... artık sen tahmin et.... ama aynı olmuyordur heralde sonuçta stajerlik kalkmış olcak... bide bu kadar uzun vadeli düşünemiyorum nedense... ilk fırsatta kaççakmışım gibi bi his var içimdeBir de başka bir yere başlayacak olursan bunlar cv için tecrübe Özlemcim ..
Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın.
Peki burada devam edersen stajerliğin ne zaman kalkacak? O zaman ücret değişecek değil mi?
Allah şifasını versin cnm inş... nerde kime lasımsa hepsine....günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bildirim yapamadımhastanın durumu hala belli deil hastaneye gittim cuma günü hepsi perişan çok üzüldüm ya rabbim şifa versin günlerdir uykusuzumm bugün uyudum 11e kadarrr şükür sonunda
evet cnm haklısın...hayırlı olsun canım çalışmak her zaman için iyidir. hem hiç belli olmaz belki orda tanısacagın biri vasıtasıyla daha iyi bir yere geçersin vs vs. sonuçta sen illaki çalışmak zorunda olan maddi imkanı çook kötü olan biri değilsin baktın kafana yatmadı begenmedin çıkarsın ama en azından cvde boş oturmamış çalışmış görünürsün.
43 yaşında falandır çok kötü kaza yapmış ya 3 takla atmış araba
slm bebeklerım:)
sahurr menum
ayran corbası bı kase
bı tost
evet cnm 1 sene içinde stajerliğik kalkıyor... adam bana seneyede burda olursan ondan sonraki sene anca parayı kaldırırsın dedi... artık sen tahmin et.... ama aynı olmuyordur heralde sonuçta stajerlik kalkmış olcak... bide bu kadar uzun vadeli düşünemiyorum nedense... ilk fırsatta kaççakmışım gibi bi his var içimdehayırlısı... dediğim gibi sürekli pazar günlerini düşünüyorum... sevgilim evde ben dersanede babamın ayarlıcağı işten bi haber gelir belki....
bu arada eşimin arkadaşının eşi hazırlanıyordu kpss ye 90 almış... hemde küçük bebeği varken çalıştı... ah bende bir o puanı alabilseydim ah....
şimdide biyoloji çalışıyorum yarına biraz hazırlıklı olayım diye... bilmediğim çok şey var ya... inş dumur olmam...:18:
Allah şifasını versin cnm inş... nerde kime lasımsa hepsine....
evet cnm haklısın...
selam kızlar
iyi pazarlar herkese
ne var ne yok?
dün çok keyifsizdim hiç yazamadım buraya. sonra da misafir falan geldi...
günaydın kızlar bugün reglimin son günü sabah special k yedim ve şimdi leslie yapıcam çok hoşuma gitti bu lesli bugün hedefim 5 mil hepinizi öptüm
Hayırdır kedican ne oldu?
Şimdi iyi misin_?
Çok güzel cidden leslie ama ben 5 mil yapamıyorum ..
Bacaklarının ağrıdığını hissediyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?