doğrudur diye düşünüyorum canım yağda kızartınca ağır oluyor onlar çünkü
ıftar menum
bı kase ayran corbası
bıraz salata
bı çatal tavuk haslama
ben de 4 mil yaptım bugün şuan yattım yatağa bi saat kıpırdamam artık yoruldumumarım ayın bu küçülen faza geçmesi şu kilolardaki dengesizlikleri alıp götürür..
bilmem.. Fazla mi olmus.. Ilk kez vicdanim sizlamamistiaslinda niyetim 3 kasikti ama 4 oldu.. Neyse napalim artik Annemle de oyle tartismistik ama duzeldik bile:) iftar menum; 1 dilim pizza, 1 bardak light cola.. Bugun 1 saat de bisiklet surdum 200 kalori :)
Ayy 4 mili dün yapsam yapardım ama bugün mümkün değildi yapmam her yerim ağrıyor.
Düzelecek düzelecek bak gör sen ..
10 dakika sonra erimeye başladığımızı hissedeceğiz ..
Senin o 4 kaşık dediğim 400-500 kalori arasında olduğunu biliyor musun?
Ben başladım yine ..
1 dilim pizza gayet iyi ..
Kolayı da azalttın sanırım .
Ama asitli içecekler çok zararlı.
yaa ama o kadar katı olmamak lazım bencediyet dedigin biraz esnek olacak ki sıkılıp "eehh yeter bee" deyip yemeklere saldırmayalım bu arada 200 küsür kalori dogrudur ama yagsız hesaplanısı odur.. Yagsız da cok kuru, tadsız oluyo ama:/
Peki o zaman kızmıyorum size artık yiyin gari
Önceden olsa yağlı yapardım papatya ekmeğin arasına koyup domates peynir mayonez
ne yapıyormuşum ben öyle, şimdi hiç yağsız yaptım hafif kuru oluyor ama beğendim ben ekmeksiz falan yedim.
Büyük gelişme ..
çok beğendim menünü
Ben teflonda kızarttım zaten de çok gelmedi bana ben daha çoktur diyordum.
Afiyet olsunn ..
Şu ayran çorbasını yapamadım gitti ..
cidden buyuk gelismeama o oncedendi iste, burda hepimiz onceden yediklerimizi yazsak ne guleriz ya ben evde kendi cikolatami kendim yapiyodum puding gibi 1 kase falan yiyodum, icine biskuvi falan atiyodum.. Grissinilerin ustune kasar eritip yiyodum daha neler neler cok konusmamayim neyse dun dundur bugun bugundur
saol tatlım ama su ıcemedım
bence dene ıyı oluo ya
kızlar yeni geldim eve.. kaynanamlara gittik mecbur kaldık bi yerde.. sahura kadar ayakta olucam uğrarım yne ama çıkmam lazım şimdi oğlumda bi huysuzluk sormayın.. videoyude izletemedim daha
Ayy terslik mi oldu deryacım ben de ne güzel süpriz yapmışsın romantik dakikalar yaşıyorsunuzdur diyordum ..
ahh cnm benim evde iki tane bebek var napayım
kaynanam çağırınca hayır diyemedik.. iftarı orda açtık yediklerimi afedersiniz geri çıkardım mide bulantım fena vardı bişey dokundu sanırım..
sonra iftardan sonra az dinlenip çıktık eve yürüyerek geldik 50 dkk
oğlum yolda illa babaanneye gidelim diye tutturdueve gelene kadar ağladı naptıysam susturamadım. geri dönüp bırakıcaktım ama bu kezde annem diye ağlıyor.. neyse eve geldik eşime sevdiği tatlıyı yapmıştım zaten sabahtan. bi şekilde videoyu seyrettirdim tatlıyı da yedi öle güzel çok iyi geçti yani iki bebekte uyudu şimdi bende buraya geldim
eve gelince yediklerim:
-1 milföy
-1 maden suyu
şimdi bir fincan neskafe ve bitter çiko yiyiyorum.. sahurdada special k yiycem sadece.. 2 lt de su içtim..
Beğendi mi videoyu?
ne dedi deryacım?
Kız niye buraya geliyorsun kalsana eşinin yanında aaa özel gün
Miden nasıl şimdi düzeldi mi?
Nescafe ve bitter off mükemmel ikili ..
Ben teflonda kızarttım zaten de çok gelmedi bana ben daha çoktur diyordum.
Afiyet olsunn ..
Şu ayran çorbasını yapamadım gitti ..
Ayy 4 mili dün yapsam yapardım ama bugün mümkün değildi yapmam her yerim ağrıyor.
Düzelecek düzelecek bak gör sen ..
10 dakika sonra erimeye başladığımızı hissedeceğiz ..
saol tatlım ama su ıcemedım
bence dene ıyı oluo ya
Söylemiştin daha önce deryacım tekrar geçmiş olsun eşine, tabiki çok dikkatli olancnm ben belki bahsetmişimdir eşimin beyninde tümör vardı.. iki kere ağır ameliyat geçirdi. uykusuz kalamıyor tümör görme damarlarını etkilediği için.. erken yatıp erken kalkar.. birlikte güzel vakit geçirdik.. çok beğendişimdi o uyudu bende sahura kadar ayakta olduğum için pc de zaman öldüriyim dedim evet cnm muhteşem ikili
ben 5 kilo verdim bikaç saatte
sahur menüm:
-special k yağsız süt ile..
- bir bardak şekersiz çay..
ezana çok az kaldı su içiyorum şuan.. namaz kılıp yatıcam.. ksmaktan korkuyorum orucum bozulur die.. herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?