Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada sen yine uyumadın galiba....bu sefer bana yaradı çaktırmıyorum ... yoksa kızardım bilesin...

Şu an bu çalışmama konusundan dolayı çok streslisin aslında o yüzden cesaret edemiyorsun biraz da özlemcim ama farkında mısın aldığın puanın 75! hep çalışıp hem formasyon alırken yapmışsın bunu ..
Nasıl bir yoğunluk ..
Artırman gereken puan sadece 10 puan ve bunu sadece çalışmaya konsantre olarak yapacaksın.
İnan ben yazarken ben heyecanlandım ..

matematik dersi filan mı??? aslında matematiğim iyidir ama insanlarda biyoloji öğretmeninden matematik dersi almak istemez gibi geliyor....

Şöyle bir şey yapabilirsin matematik olursa lise değil de ilk öğretim matematik ve fen bilgi dersleri olabilir.
Bizim lisede bir öğretmen vardı biyoloji ..
Ama fen bilgisi özel dersi veriyordu ve öyle böyle değildi öğrenci sayısı.
Hani öğrenci bulma problemi olursa yelpazeyi genişletmek için dedim yoksa direk biyoloji de olabilir.
bu arada sen yine uyumadın galiba....bu sefer bana yaradı çaktırmıyorum ... yoksa kızardım bilesin...

Uyuyamadım
Ama denedim bu sefer sahurdan sonra yarım saat uyumuşum o sırada erkek arkadaşım aradı, yine karışık oalylar vardı onu anlatmak için.
Ondan sonra da tekrar uyku tutmadı.
oruçta tutmadım bugün midem ağrıyınca şimdi elimi bir şeylere atıp duruyorum ..

çok güzel konuşuyosun cnm ya içim aydınlanıyor... haklısın çok stresliyim...önümde 2 tane bayram var 2 sindede bütün akrabaları görcem... hepsi çalışmıyomusun diye sorcak bende ezik bi şekilde hayır diycem... soranlarda hep eşimin akrabası nedense... bizimkiler işle ilgili bişiy sormuyolar... evliliği filan soruyolar....

aslında olabilir nereye ilan vermem gerekir ki????
internette filan...
bu araa ben bir gün oruç tuttum o günden beri midem azcık boş kalsın koca bi taş oturuyor sanki neden anlamadım....

iş görüşmem de kilom yüzünden demediği kalmadı adamın....
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dedi annemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.

yazık ya bunu az önce okudum herkes mi dertli olur bu iş olayından ya nasıl üzüldüm gerçekten.....

Seni çok iyi anlıyorum.
Bazen hangi bölümde okuyorsun diye soruyorlar.
Söylüyorum ..
Aa öğretmenler de hiç atanamıyor kiii! diyorlar ona sinir oluyorum.
Tamam kolay bir şey değil ama neden moral bozuyorsunuz ki?
Anlatmak istediğim insanlar böyle.
İnsanlar birbirlerinin sıkıntılarından mutlu oluyor.
İlginç geliyor ama bir süre sonra alışıyorsun.
Merak ettiğim şey sana bunu soranlar ne yapıyor Özlemcim?
İçlerinden bir çoğu çalışmıyordun belki de ..
veya sen onlara bir baksan kimbilir söyleyecek neler bulursun ama o gözle bakmıyorsun değil mi?
O yüzden sen bu insanları takma.
Hatta sorunca hafif dalgaya alır bir şekilde dersanelerden o kadar teklif geliyor ama yok biraz keyfini çıkarıyorum evliliğin de hatta bence kursu da hiç söyleme ki üstünde baskı yapmasın ..
Yada bayrama kadar baya kilo ver konuşmalar tamamen onun üstüne kayar bak
Hatta o zaman da aa ne akdar zayıflamışsın ama diyeti bırakınca fazlasıyla alırsın derler ..
Neden çünkü çekemiyorlarr

aslında olabilir nereye ilan vermem gerekir ki????
internette filan...
bu araa ben bir gün oruç tuttum o günden beri midem azcık boş kalsın koca bi taş oturuyor sanki neden anlamadım....

Özel ders ilanı ver diye çıkınca baya bir site çıkıyor Özlemcim onların hepsine ver bence ki ihtimaller çoğalsın.
Bazen de özel ders almak istiyorum diye yazanlar oluyor onlara da bakarsan belki direk arayabileceğin öğrenciler olur.
Benim midem hep problemli ama yememeye alışıktı o yüzden tutuyordum ama bir süre ara mı versem bilemedim.

Ben de okudum onu ..
Karşısındaki adam adam değilmiş.
İnsanın aklındakilere bakılır önce sonra konuşmasına insan yaklaşımlarına ..
Orada sekreterlik için bir de bence gittiği yerdeki adamın düşünceleri biraz farklıymış ..
Bir de bence öğretmenlerde hafif balık eti hoş oluyor

diyosunnn o zaman hiç rejim yapmasak mı ne... yok yok kız sabah sabah moralimi düzelttim karar verememiştim ama sayende kararım netleşti... teşekkür ederim çok sana cnm... eğer uyumak istersen seni daha fazla tutmayayım...

Ben o zamana kadar tekrar alırım nasıl olsa
Ama yok ya bu sefer kaçamak yapa yapa da olsa aylar sürse de vereceğim.
Çok da takmayacağım zaten artık ..

Ne mutlu bana moralini düzeltmene biraz etkim olduysa ..
Eee hadi hayırlı olsun ama çalışmayı boşlamak sakın ama sakın yok ..
Bak gözüm hep üstünde artık.
Moral bozmak yok, ders çalışmak var ..
Seneye bu zamanlarda atama tercihlerini yapacaksınnnn ..
Yok Özlemcim uykum yok henüz artık sabah değil öğlen uyumaya başladım.

evet çok çalışmalıuyım bu sene... az önce gördüm 2012 kpss çalışanlar grubu var şimdiden başlamışlar konulara inanamadım.... bende katılıyım onlara.... şimddi bugün 2 işim var...
1. dersaneye gidip gelemyceğim söylenecek
2. kpss dersanesine kayıt yaptırılcak... 2010 da murata gitmiştim bu sene lidere yada yediiklime gideyim diyorum...

Bak onun da çok yararı olur.
O gruba mutlaka katılmalısın bence.
Aslında yapabilirsen Özlemcim sabahları erken kalkıp biraz spor yapsan, ders çalıştığın zamanlarada hem stres alıyor hem de yoğunlaşmanı sağlıyor çok rahatlatır sonra duşunu alıp güzelce çalışmaya başlasan .. Hem günün daha düzenli olur gece de geç yatmazsın eşin uyurken yatarsın sen de ..

Dersane konusunda net bilgim yok ama Murat'ın kaynaklarının baya iyi olduğunu biliyorum.
O zaman bugün senin kararların açısından çok güzel bir gün olacak ..
Tebrik ederim seni ..

cnm bende muratn kaynakları var aslında liderin ve ihtiyacın da var... bi çzlışçak biri eksik... internetten yorumları okudum liderden de yediiklimden de memnun herkes... artık hangisinin ders saati fazla hangisi ekonomik ona bakıcam...
deme hem yürüyüşte yaparsam hem zayıflarım hem üzerine bide sıkı çalışma benden mutlusu olmaz... yalnız evin telefonlarını falan çekmem gerekçek....

İnan senden mutlusu olmaz.
İnsan yapması gerekenleri yapınca nasıl mutlu oluyor nasıl rahatlıyor.
Dersane sabahtandır umarım erkenden gider gelirsin.
Gelince bir tekrar soru çözümü derken oo ..
Çok iyi gelecek bu sana ..

cnm dersaneye haftasonu yazılayım diyorum hafta içi yazılırsam h. sonuda eşim evde doğru düzgün çalışamam.... hem bu arada babamın işi olursa onada gidebilirim... hala ondan da haber yok ya bakalım.... hafta sonu full dersanede olurum hafta içide evde çalışırım... öyle mantklı geldi bana...

Anladım Özlemcim o da mantıklı ..
Dersaneler ne zaman başlıyor ki eylül gibi mi?

Anladım Özlemcim o da mantıklı ..
Dersaneler ne zaman başlıyor ki eylül gibi mi?

sanırım cnm beni çağırdıkları dersane pzt başlıyormuş yalnız inş gelemiycem diyince sorun olmaz... sana çok teşekkür ederim karar vermeme yarım ettiğin için..... gidip eşime kahvaltı hazırlayıp uyandırıyım onuda 10 gibi.... görüşürüz cnm çoooooooo saol gerçekten....

Ne demek Özlemcim.
Umarım hayatın için doğru kararı almışsındır ve çok mutlu olursun ..
Ne zaman istersen ben buradayım biliyorsun ..
Afiyet olsun ve tekrar bol şanss ..

Ben de mesaj sayımlarını ekleyeyim sonra spor yapıp uyuyayım ..

12.08.2011

eski_bir_masal 30
Neyneyse: 18
mcrgozde 15
dryrgp 14
kedican 10
elisya 5
maviyesil1999 1
elmaliturta 1
_ferdici_ 0
ozlemmtekinn 0
Chika 0

Ne demek Özlemcim.
Umarım hayatın için doğru kararı almışsındır ve çok mutlu olursun ..
Ne zaman istersen ben buradayım biliyorsun ..
Afiyet olsun ve tekrar bol şanss ..

teşekkür ederim masalcım hep burda ol zaten:) sensiz naparız sonra hatta normaldedde tanışmak isterdim seninle... bu arada mesaj syımı içinde eline sağlık dün kü mesajlarım 0 ama mazeretim vardı bizim ufaklık bizde kalmıştı... kaptiş görürse kızmasın... onu da özledim denk gelmedik bu ara... herkese güzel hafta sonları....:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…