Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepinizi iyi geceler kızlar nasılsınız?

sporuma ara verdim o arada da geliyim buraya dedim

sahurda yediklerim:
pirinç lapası (ödemi atsın diye yaptım ama zor yedim bitiremedim kızlar gerçekten çok kötü bi tadı vardı baharatlandırmama rağmen)
special k (pirinç lapasını yiyemeyince bunu yedim)

iftarda yediklerim:
2 kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
1 tabak türlü içinde yağ nerdeyse hiç yok fasülye,kabak,patlıcan,patates vardı içinde

nedense çok yemişim gibi hissettim bugün o yüzden 5 mil leslie yaptım şimdide 100 mekik çekicem

oyyyy tıhandım vallaha tıhandııımmmm (dilber hala avrupa yakası) :60:
ayy say say bitmediiiii birde maşallah takım büyüdükçe büyümüş :nazar:

17 ağustos mesaj sayımları... Hilal'cim vallahi bravo başka ne diyebilirim :nazar::65::65::65:

eski_bir_masal: 59 :65::65::65:
triptofan: 22 :65::65::65:
mutedeyyin: 19 :81::81::81:
puryan: 14 :66::66:
dryrgp: 12 :66::66:
neyneyse: 11 :66::66:

bugungunlerdenaralik: 9 :32::32:
ryhncngz: 9 :32::32:
kedican: 8 :32::32:
HerseyVatanIcin: 8 :32::32: (ayrılmıştı ama geri döndü)
elmaliturta: 7 :71::71:
Elisya: 7 :71::71:
mcrgozde: 5 :71::71:

maviyesil1999: 3 :47: :20:
_ferdici_: 1 :47: :20:
disakkarit: 1 :47: :20:

hamutran: (izinli)
puffycikcik: (izinli)
serena-: (sanırım diskalifiye oldu)
sakaleynmaster: (izinliydi sanırım) (mezun mu oldu yada :53:)
roseking35: (izinli)
chika: (izinli)
neslivicdan: 1(izinli ama yine de bizimle)
ozlemmtekinn: 2 (izinli diye hatırlıyordum, ama bir mesajında izne ayrılayım mı yazmış tam bir fikrim yok)

yanlışlık varsa kusura bakmayın ama oldukça dikkatli saydım :34:

deryacım eline sağlıkk. MAsalcım maşallah acaba masal kendi mesajını kendi mi saysa. o ayrı bir topik gibimmm :nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlar:79:
misafirleri gönderdim, yoruldum epey.. yine de misafirle güzel oluyor ramazan:97:
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. 1 makine bulaşık yıkanıyor. bitince 1 makine daha rahat çıkar gibi.
şimdilik iyi geceler herkese.

bende gönderdim misafirlerimi.çook güzel bi akşamdı çok eğlendik. tavla turnuvası yaptık. bizim ev güllüoğluna yakın karaköy güllüoğlu da tatlıda çok meşhur malum.gelen misafirler direk ordan alıyor geliyor. yediler baklavaları çıtır çıtır yaa.çok güzel görünüyordu ama şimdiye kadar yedimde noldu dedim ve yarın tartıyı da düşünerek yemedim. salata ve çok az hünkarbeğendi yiyerek çıkmış oldum. yayla çorbasında da çoka z tüm tencerede 2 kaşık un vardı bilmiyorumzararı olur mu ama onun dışında dukanıma sadık kaldımm şükür meyve de yemedim. dukan amca 1 ufacık hata bile bozar diyeti diyor ama neyse..ya ben nasıl bu hale geldim. iradesizim diye yedikten sonra ağlayan zırlayan bennn..kendime alkışşş...:64::64::64::64::81::81::81::81:

afiyet olsun canım..salata çorba biraz da et yesen kafi gelir hem de kalorini aşmamış olursun..bir de şu müsliyi her gün yiyormusun ve de ne faydasını görüyorsun ben de almayı düşünüyorum tasiye eder misin:56:

evet faydasını gördüm. gecen hafta 4 günde 1.2 kilo vermiştim. bu hafta hiç dikkat etmedim yediklerime saldım biraz. ama hergün yiyorum

selam kıslar iftar menümü yazayım
bir kepçe tarhana çorbası
2 ızgara çöp şiş tavuk
2 3 dilim karpuz

bi saat önce de 3 mil leslie

ve şimdi bir bardak dereotlu ayran:)

dere otlu ayran mı?merak ettim bende deneyceemm. menün çok güzel. proteini karbonhidratı yerinde.
sporda yapılmışş. ben bugün spor yapamadım maalesef ama belki birazdan yarım saat eliptik bisiklet yaparım.3 mil ne kadar sürüyor kaç dk.?

kötü bi amaçla söylemedim sadece çok kalabalık geldi kafam karışıyo okurken takip edemiyorum :53::31:

aynen bende takip etmekte zorlanıyorumm bide yeni olduğum için kim kimdi masal dışında kafamda tam oturmadı. en son beğenenleri tıklayıp ordan devam ediyorum ama alıntıda yaparsan baya sürüyor. ama olsun yaa neşeli ortam durgun ortamdan her zaman iyidir dimi?.kötü amaçla söylemediğini anladım canımm zaten.:29::29::29:

merabala takım iyice şenlenmiş bende geçmişi okuyamadım birikmiş oğlumu zor uyuttum sabah erken kalkıp lesli ablayla yürüyüş yapmayı planlıyorum
yarın kilo bldirimi yaparım inşallah
regl oldum bakalım şişlikle ne çıkacağım tartıda

menüm
az etli ekmek tarhana çorbası salata
çayı çok içtim galiba şekerli
suuuuuu

ben de hiç okuyamıyorum geçmişi.. 22sinde mesaj sayımı ben de kızlar noolur az yazın o gün:1::1::1:

tamam not aldım 22 sinde en az 50 mesaj yazılaa:9: kız madem öle ben o gün kendi yazdıklarımı kendim sayayım ya gerçekten tek tek saymak zor ama motivasyon açısından da süper bişey.

tamam not aldım 22 sinde en az 50 mesaj yazılaa:9: kız madem öle ben o gün kendi yazdıklarımı kendim sayayım ya gerçekten tek tek saymak zor ama motivasyon açısından da süper bişey.

evet yaa herkes kendi mesajını kendi saysın:1: şaka şaka ilk kez mesaj sayımı görevi verildi zaten bana, seve seve yapıcam artıık:)

iyi geceler kızlarr . ben sporumu yapıp yatayımm. sabah inşallah güzel haberlerle gelirimm.500 gr dan fazla verirsem 1 tane baklava ödül yiyebilir miyiimm??:17::17::17:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık deryacım kusura bakma ya işini baya zorlaştırmışım :1:
Takımda 2 takımlık kişi var maşallah kocaman olmuşuzz

yok cnm ya ne kusuru zevkle saydım :42: kocaman olduk evet :nazar:

masalcım naget ne? nagıt mı?
sabah mı?
10 tane mi?
sen mi?
oksijenle yeşil çayla beslenen hilal sabah kahvaltıda 10 tane nagıt mı yedi? :53:

çok orijinal bir yorum olmuş:60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:

Back
X