hanimlarrrrr
sanirim cumartesi ve daha oglen bileo lmadigindan herkes
esiyle
cocuguyla
ailesiyle ilgileniyor heralde
ben burda gurbet kusu olarak
ders calisiyorum :)
sen nerdesin canımm? ne çalışıyosun?
londra
:)
ogrenciyim
calisiyorum
filan filan
bugun ıftara mısafırlerım var..sımdıden baya yoruldumm..aksam nolurum bılmem:))
bugun kendımı odullendırmek ıstıorum kızlar ıznınızle:)) 2 haftada 3kılodan fazla kılo verdım..tatlıyı hakkettım.)
kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...
Ya onu bende duydum ama cesaret edemedim hormonların dengesini filan bozar dediler kaç kere doktora gittim ben bunun için ağrı kesici yazıyolar bakıyolar filan yok bişey evlenince geçer falan filan ama ona da inanmıyorum evlenip hala ağrı çekenleri de gördüm yani bence alakası yok ama hasta olmadan 2 3 gün önceden ağrı kesici alınca hafif geçiyor bazen ama her zaman aynı etkiyi göstermiyor ya sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor oluyor ki o günlerde ben de bir de mide bulantısı yapıyor çok fena amannn en dertli olduğum konuya değindinne çekiyoruz kadın milleti olarak varya bir de bize dayanıksız derler
Atlat ama alet ve teçhizatları eksik etme derim benn...Geçen ayın verdiği rahatlıktan olsa gerek hiç bir şeyim yok ..
Buscopan baya rahatlatırdı.
Adaçayı bulundururdum.
Böğürtlen çayı iyi gelirmiş.
Hele sıcak su torbası mükemmel ..
Şİmdi bu halde çıkamıyorum da dışarı aktara da gidemem ki ..
Ama bugünü atlatırsam rahatlarım diye düşünüyorum.
kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...
Aman valla kandırıyolar bizi geçmez bu ben biliyorum hiç geçecek gibi bir ağrı değil zaten canımı alıyo ya resmenevet evlenince geçemeynlerde var. bakınız ben.
Ooohh valla öğrencilik gibisi var mı yaaa ben de keşke dönsem o günlere bak aklıma geldi en güzel yıllarımdı üniversite yıllarım.londra
:)
ogrenciyim
calisiyorum
filan filan
eşimle anlaştığımız süre doldu ben çıkoruummm
kısmetse okul başlayınca aranızdayım..bu arada yeni nickim ysfmir..kilom şu an 60.2 ama bayram sonrası ne olur bilemiyorum..*sakaleynmaster izinli, mezun olmadı.
iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım
bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah
kandırılıyormuyuz ne
süpermiş...
bütün forum öyle galiba...ben dahil ve yazın hiççç çekilmiyor...
bugun hepimiz regliyz heralde =))))
ben de regliyim valla..yani oldum olucam o halerdeyim...
Afiyet oslunn ..kizlarrrrrrrrrrrrr
reglyim ben de..
ama hala olamadim olur mu size bilmiyorum da 2 gundur sisim valla bole igne batirsam pissssss diye sonucem sanki =) yuzum filan sisti resmen
allammmmmm
neyse simdi saat 9bucuk burda kahvaltimi ediyorum yogurt ve seftaliyle..2 de kuru kayisi
opuyorum herkesiiii
Kızlar cumartesi - pazar misafirlerim var.İftara alıyorum.O yüzden büyük bir ihtimalle aktif olamayacagım cok fazla... Şimdiden haber vereyimde sonra şutlanmayalım
Kaçtım, mukabelem var...
masalcım canım kalori sayımıyla bi süre sonra kilo verme durabiliyor.istersen şok diye tabir edilen bi diyetle patalka metabolizmanı.benim 3 haftadan fazla durmuştu vermem sonra dukana başladım tıkır tıkır indi.keşke 3 haftayı boşa geçirmeseydim önceden başlasaydım diyorum şimdi.yani taktik değiştirmek lazım durunca.
günaydın kızlar...
güne kötü başladım.. zaten uykusuz ve yorgundum sabah 5 de uyumuştum oğlum 8 de uyandırdı ishal olmuş yine.. eşim çıktı ilaç almaya gitti. ben bu çocuktan bişey anlamıyorum yahu içme suyu da veriyorum kışın hasta olmuyor yazın hep hastagözlerim kapanıyor valla.. neyse iyleşsinde uyku yine uyunulur.. gücüm yok mutfağı toplıyım Allah'ım güç versin bugünüm zor geçecek pek giremem akşama kadar haber vereyim dedim..
anaa nolouyo kızlarr takım kan ağlyo
hah sonunda olabildim kizlar ben de regl sistim sistim iki gundur basladi baslicak die die sonunda oldum..yine sac kurutma makinasiyla ayaklarimi isitiyorum bir klasik olarak :) ayaklarim donuo yaaa
kalorifer de yanmio yansa sole bi yaslicam ayaklarimi mis..
bu arada tarcin cayina devam ben :)
takim gezmelerde.. ya da iftar hazirliklarinda:)
nerdesiniz hanimlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimle anlaştığımız süre doldu ben çıkoruummm
benimde bugün iftara misafirlerim var
anlat bakalım sen neler yaptın yemeğe?
geçmiş olsun canım. kaç yaşında kuzucunn? muz yedirirdi annem o zamnarda.
gecmis olsun. bolbol su icsin. sivisiz kalmasin
Ayy ben aynı anda regl olan kadınların bir arada bulunmaması gerektiğini düşünürdüm ama savaş falan yok ortada
O olacağım modu da çok kötü ya .. 30. günde oldu 28de beklerken 2 gün sinir oldum ..
Afiyet oslunn ..
Kolay gelsin.
allah kabul etsin.
Şu reglde geçsin eğer hala böyle olursa bir şeyler yapayım artık yoksa sinir oldum iyice ..
Geçmiş olsun Deryacım umarım bir an önce iyi olursunuz.
eevett benide akşama misafirim var.
menü şöle
köfteli çorba
kırmızı biber közlenmiş zeytinyağına yatırılmış
paçanga sucuklu domatesli
taze yeşil fasulye
hasan paşa köftesi
pilav
salata
sahurda sadece sütle durduğum için biraz yutkunuyorum yazarekn.ben bunlardan sadece çorbayı salatayı ve köftenin püresiz kısmını yerim.
fasulyede yağlı dukan amca yağı yasakladı bize.
ya bu arada tatlım hazır değil henüz.
sütlü değişik bişey biliyomusunuz kızlar.napabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?