Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugun ıftara mısafırlerım var..sımdıden baya yoruldumm..aksam nolurum bılmem:))

bugun kendımı odullendırmek ıstıorum kızlar ıznınızle:)) 2 haftada 3kılodan fazla kılo verdım..tatlıyı hakkettım.)

benimde bugün iftara misafirlerim var
anlat bakalım sen neler yaptın yemeğe?

kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...

konuya pat diye gireyim dedim..ben eski sakaleyn yeni ysfmirim..
adet sancısı genç kızlıkta yataklara düşürürdü beni..ve felaket olurdum..ama sonra spora başaldım özellikle bel ve göbek kaslarını güçlendirci hareketler bende sonuç süper olmuştu..bir daha regl sancısı çekmedim..evlilikle alaksını bilemem ama içsel sorun yoksa psikoliji ve spor en büyük etkeni..

Atlat ama alet ve teçhizatları eksik etme derim benn...
kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...

evet evlenince geçemeynlerde var. bakınız ben.
Aman valla kandırıyolar bizi geçmez bu ben biliyorum hiç geçecek gibi bir ağrı değil zaten canımı alıyo ya resmen
londra
:)
ogrenciyim
calisiyorum
filan filan
Ooohh valla öğrencilik gibisi var mı yaaa ben de keşke dönsem o günlere bak aklıma geldi en güzel yıllarımdı üniversite yıllarım.
eşimle anlaştığımız süre doldu ben çıkoruummm

yaa ne bu erkekler ben de sevgilime yalandan işim var diyorum arıyo açıp buraya yazıyorum görse nasıl trip atar benle ilgilenmiyon diye nazlı sıkılıyorum napıyım

*sakaleynmaster izinli, mezun olmadı.
kısmetse okul başlayınca aranızdayım..bu arada yeni nickim ysfmir..kilom şu an 60.2 ama bayram sonrası ne olur bilemiyorum..:26:
iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım

bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah

tebrikler rabia senin adına çok ama çok sevindim..:13:

eevett benide akşama misafirim var.
menü şöle

köfteli çorba
kırmızı biber közlenmiş zeytinyağına yatırılmış
paçanga sucuklu domatesli
taze yeşil fasulye
hasan paşa köftesi
pilav
salata

sahurda sadece sütle durduğum için biraz yutkunuyorum yazarekn.ben bunlardan sadece çorbayı salatayı ve köftenin püresiz kısmını yerim.
fasulyede yağlı dukan amca yağı yasakladı bize.

ya bu arada tatlım hazır değil henüz.
sütlü değişik bişey biliyomusunuz kızlar.napabilirim?

kandırılıyormuyuz ne

süpermiş...

bütün forum öyle galiba...ben dahil ve yazın hiççç çekilmiyor...

Ayy ben aynı anda regl olan kadınların bir arada bulunmaması gerektiğini düşünürdüm ama savaş falan yok ortada

bugun hepimiz regliyz heralde =))))
ben de regliyim valla..yani oldum olucam o halerdeyim...

O olacağım modu da çok kötü ya .. 30. günde oldu 28de beklerken 2 gün sinir oldum ..

Afiyet oslunn ..

Kızlar cumartesi - pazar misafirlerim var.İftara alıyorum.O yüzden büyük bir ihtimalle aktif olamayacagım cok fazla... Şimdiden haber vereyimde sonra şutlanmayalım

Kaçtım, mukabelem var...

Kolay gelsin.
allah kabul etsin.

Şu reglde geçsin eğer hala böyle olursa bir şeyler yapayım artık yoksa sinir oldum iyice ..

Geçmiş olsun Deryacım umarım bir an önce iyi olursunuz.

anaa nolouyo kızlarr takım kan ağlyo

İlahi sen ..

Geçmiş olsun aramıza katılmış bulunmaktasın sıcak tutalım da geçsin şu ağrılar.
eşimle anlaştığımız süre doldu ben çıkoruummm

Çok yorgun ve uykusuzum :)))

Sİz neler yaptınız? Gülçin cim nasılsın?

Hilal senide görüyorum aşagılarda :))

benimde bugün iftara misafirlerim var
anlat bakalım sen neler yaptın yemeğe?

ezo gelın corbası
patateslı havuclu salata
bıber közlemeli gökkusagı salatası
kasrlı mantar fırında
rus salatası
cacık
pilav
dısardan pirzola,tavuk kanat , ve de kofte sıparıs ettım.mangald yapıp getırıolar ıyı oluo

yalancı profıterol

:)) profıterolu kendıme yaptım aslındaa:)

geçmiş olsun canım. kaç yaşında kuzucunn? muz yedirirdi annem o zamnarda.

gecmis olsun. bolbol su icsin. sivisiz kalmasin

teşkr ederim kızlar.. şimdi iyi gibi ilaçlarını içti muzunu sütünüde hüpletti.. şimdi uyudu biraz bende mutfağı toplıcam yemek yapmıcaz yemeğimiz var dünden kalan eşim yapma yeter o diyince bende içimden canıma minnet dedim :119::111::111:

kızlar birde düğünde ne giyicem ne alıcam karar veremedim.. ablamın düğününde giydiğim güzel bi elbisem vardı.. şimdi haliyle olmuyor ama üstüne ceket giyeceğim için koltuk altlarına parça ekletmeyi düşünüyorum göğüs kısmındn olmadı için fermuar kapanmıyor çünkü.. napsam bilemedim elbiselere baktım 150 liradan aşşağı değil bir daha giymiyeceğim bi elbiseyede okadar para vermek hiç istemiyorum.. günah yani.. napsam kiii iftardan sonra yine uğrarım mutfağımı toplayım.. grşrüz..

Ay bu kadar şeyi pişir ama yemeeee :84:
Ben de dün baya yutkundum dışarda löp löp su böreklerini filan yerken millet yemeyin be dedim bi ara annemlere filan da
Yap güllaç gitsin ya değişik işte sadece ramazan da yapıyo herkes daha ne olsun

Sayfa saçma bsapan bir şekilde açılıyor ondan tek tek cevap veremedim. DÜzelince tekrar okuyacağım.
Kızlar benim bir problemim var.
tartım geldi. Gayet hoş.
Her seferinde aynı sonucu da veriyor ama benim eski tartımla arasında dünya kadar fark var.
66 kilo civarı çıkıyorum.
Ne yapmalıyım bildirimlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…