selam kızlaaarrrrrnapıyosunuz nasıl geçiyor haftasonu.. ben sıkıntıdan patlıyorum daaa
Hele o light olanlar yok mu ..
İçinde aspartam var, kanser hücrelerin oluşması için elverişli bir ortam hazırlıyor.
Kilo olarak da etkisi var ama onu geçtim cidden zararlı ..
Onun yerine maden suyunun içine meyve suyu karıştırıp içsen ?
Eyvah eyvah
O zaman bu savaştan galip çıkman dileğiyle diyeyim, zor valla ..
Hele aynı ilde olmak ne zordur kimbilir ..
Muhtemelen hiç öyle bir derdim olmayacak
Ben de aynıyım ben de ..
Ama artık bu seneyi böyle geçirmeyi göze aldım ..
Canım bir şey istemiyor ki zaten ..
öyle mii.. kansere mi yol açıyor
tamam bu şişe bitsin söz almıcam...
bencede aynı ilde olmayın.. zor vallaramazandan beri hiç oturmadım nerdeyse
öyle mii.. kansere mi yol açıyor
tamam bu şişe bitsin söz almıcam...
bencede aynı ilde olmayın.. zor vallaramazandan beri hiç oturmadım nerdeyse
valla benim de canım bir şey istemiyor.. ama şikayet de ediyorum.. bi garipregl sancısı çekiyomuşsun geçmiş olsun canım.. doğum kontrolü soruşsun, ben 4 ay kullandım hem reglim düzene girdi hem de bırakalı 8-9 ay olacak hala sancı çekmiyorum:S sen de istersen bi doktoruna sor derim:S
Öyle tabi ..
Gencecik bir annesin kendine çok dikkat etmen lazım senin ki ..
Unutma bak son şişe bu ..
Hem evde içilmezse ufaklık da alışmaz.
Ben Yaklaşık 15 yaşıma kadar asitli içecek hiç tüketmemişim.
Şİmdi de ayda yılda bir canım isterse 1 bardak belki ..
İstesek de olamayız da benim şikayetim olacağını zannetmem, herkesten uzak olalım hiç başka sorunlarla uğraşmayalım.
Yılda da 15 günümüz olur işte ..
Ben diyet olayına başladıgımdan beri içmiyordum taki ramazan baslayana kadar... soguk soguk sofrada tatlı yememek için kola içiyorum işte.. tamam söz son şişe
Gerçekten mi?
Hangisini kullandın?
Kİlo aldırdı mı?
diana35 kullandım beni.. yok kilo almadım, ama göğsüme ağrı giriyordu bazen, yan etkilerinden biri de oymuş.. ama çok şiddetli bi ağrı değildi.. sitede de kullanan genç kızlar var, görmüştüm bi kez başlığı.. ara istersen bi göz at, kimde nasıl yan etki yapmış, ama o başlıkta kilo aldığını söyleyen de vardı, almadım diyen de:S
Yasmini araştırmıştım ben bir ara baya ..
En son doktora gittiğimde yan etkilerinden dolayı istememiştim ama şimdi vazgeçmiş bulunuyorum.
Onu da okudum bazıları kilo vermiş bazıları da kilo almış bakalım ben de deneyeyim diyorum ama ..
BU bir kaç günde başlamam gerekli sanırım.
reglin ilk günü başlanıyor diye biliyorum ben, ama öğrenirsin:)
Aaa çok teşekkür ederim.
Ama çok moral bozuyor 5 kilo fark olur mu hiç ya
Direk yazayım mı o zaman özel mesaj olarak?
Peki bu hafta için 5 kilo almış gözükmeyeceğim değil Mİ?
olur canım olurr. biz şu salak bimden helath max diye yağı vs ölçen bi atrtı almıştık 5-6 kilo az tartıyormş meğerse. başka yerde de ratılmıyorum tabi. düğünden bi gelldim tartıyı aldık işte yeni bi atrtıldım 68 filan aman diyorum ne güzel düğün telaşından zayıflamışım. zaten birazda bişe yememiştim düğün sırasında vs. sonra başka tartıda tartıldım kkii gerçekelr ortaya çıktı maalesef.tabi aylar sürdü benim uyanmam evlenmein verdiği şımarıklıklada 10 kilo aldım. sonra yeni tartı aldım ve kaptana söyledim düzelttiler. ama keşke öbür tartı doğru olsa diye çok dua etmiştim.
Ayy herkesin mi başına geldi aynı şey
Off ben hep olduğumdan zayıf zannetmişim kendimi.
Kiloda veremiyorum daha da fazlaymışş ..
Ben de ilk 5 gün başlanabileceğini ama ilk gün başlanmazsa o ay için koruma olmayacağını okumuştum.
Ama bu ağrımı hafifletmesini engellemez heralde değil mi?
Bilemedim şimdi olmazsa bir dahaki ayı beklerim artık ..
senin eski tartı mı bozukmuş, yeni aldığın mı bozuk:S
ağrı için engellemez de, günleri var ya o ilacın hergün bi tane, bi daha regl olana kadar, regl olunca bırakıyosun falan.. karışık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?