günaydın kızlar:80:
kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...
kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...
kandırılıyormuyuz neGünaydın Özlemcimm ..
Bence sürekli içimizde bir umut olsun diye bir sonraki basamakta olacak diyorlar ..
süpermiş...
ada cayiiiiiiiiiiiii cok iyi gelir hep banaaa..
ayy ben de regliyim
Selam fıstıklar
Ben menülere pek yorum yapamıyorum anlamadığım için.Herkese baktım genel olarak menüler iyi gibi geldi bana pek anlamıyorum bu işten
ben bişeyler sormak istiyorum spora taktımda bu aralar
*Şimdi yürüyüşü illa tempolumu yapmak lazım yavaş yürüsek olmazmı? hızlı yürüyünce göğüsüme sancı giriyor?
*1 saaat yürüdükten sonra şu parktaki spor aletlerinden ne kadar yapayım?
*Birde zumbaya merak saldım zumba powerındenedım ılk kez bugun 20 dk dayanabildim :O iyimidir 20 dk yav ne kadar yapmak lazım?
He birde kilo bildirimi yapmadım ben 2 haftda 1 tartılabiliyorum diyetisyende evde tartı yok maalesef :S
Birde kilo verenleri ve almayanları tebrik ediyorum
neyse çenem düştü gene ama özlemişim napim
kaptanımada öpçük atıyorum onuda çok özledim
Dün ne güzel uyumuştum bugün uyandım tekrar da uyuyamadım.
Mesajları okudum ama cevap veremedim ..
Acayip bir üşengeçlik halindeyim.
Reglden olayı bir şimişlik ve de ağrı da cabası ..
Yeni gelenler olmuş ben tanışmadım kimseylen.
Merahaba ben takımın kaçağı.Deli manyak birşeyim.Gidip gidip geliyorum ama asla kopamıyorum takımdan
Adım dila 14 yaşındayım.
KK yı çok seviyorum
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
hıııı sen şimdi bana yetişecen haftaya 74 olacan yani öle mi. bende armut toplamaycam herlade.bende uzaklaşacam senden ki yetişeme bana. yok yaa ben yavaş veriririm sne beni sollar geçersin bacımm.
iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım
bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah
-güncelleme-
Bayram haftasında mesaj sayımı yapmayalım diyorum kızlar. Bayram sonrasını ekledim:
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
29 ağustos : maviyesil1999
5 eylül – 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül – 8 eylül : eski bir masal
9 eylül – 10 eylül : triptofan
12 eylül – 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
Ama kaç haftadır böyleyim Rabiacım ..
Bilmiyorum belki görüyorsundur menülerimi ..
Dikkat ediyorum spor da yapıyorum niye anlamadım gitti ..
Ama bu haftada regl diye teselli ediyorum kendimi.
Haftaya hiç bir şey kalmayacak.
Sınavım da beklediğim gibi değildi ne yazık ki .
Son hafta derse girmemiştim.
Çok bir şey sormaz oradan final ya eşit dağılım olur diye notları falan da almamıştım.
40 puanlık soru sormuş orası gümledi.
Bir de modern fizik olunca.
Onun haricini yaptım dersi de geçerim ama ben biraz ortalamamı yükseltsin istiyordum.
Ama kaç haftadır böyleyim Rabiacım ..
Bilmiyorum belki görüyorsundur menülerimi ..
Dikkat ediyorum spor da yapıyorum niye anlamadım gitti ..
Ama bu haftada regl diye teselli ediyorum kendimi.
Haftaya hiç bir şey kalmayacak.
Sınavım da beklediğim gibi değildi ne yazık ki .
Son hafta derse girmemiştim.
Çok bir şey sormaz oradan final ya eşit dağılım olur diye notları falan da almamıştım.
40 puanlık soru sormuş orası gümledi.
Bir de modern fizik olunca.
Onun haricini yaptım dersi de geçerim ama ben biraz ortalamamı yükseltsin istiyordum.
Bu arada günaydınlar herkese....
Bugün bir ben ezik gibi akşama kadar çalışıyorum sanırım
Dün akşam da yemeğe davetliydik hem de dışarı ama az yedim valla;
1 kase çorba, 2 tane köfte, minicik bir dilim börekbu da yeni porsiyon şekli minicik...
Sahur;
1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,peynir,biber yedim 1 lt su
Ya onu bende duydum ama cesaret edemedim hormonların dengesini filan bozar dediler kaç kere doktora gittim ben bunun için ağrı kesici yazıyolar bakıyolar filan yok bişey evlenince geçer falan filan ama ona da inanmıyorum evlenip hala ağrı çekenleri de gördüm yani bence alakası yok ama hasta olmadan 2 3 gün önceden ağrı kesici alınca hafif geçiyor bazen ama her zaman aynı etkiyi göstermiyor ya sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor oluyor ki o günlerde ben de bir de mide bulantısı yapıyor çok fena amannn en dertli olduğum konuya değindinne çekiyoruz kadın milleti olarak varya bir de bize dayanıksız derler
ada cayiiiiiiiiiiiii cok iyi gelir hep banaaa..
ayy ben de regliyim
günaydın kızlar...
güne kötü başladım.. zaten uykusuz ve yorgundum sabah 5 de uyumuştum oğlum 8 de uyandırdı ishal olmuş yine.. eşim çıktı ilaç almaya gitti. ben bu çocuktan bişey anlamıyorum yahu içme suyu da veriyorum kışın hasta olmuyor yazın hep hastagözlerim kapanıyor valla.. neyse iyleşsinde uyku yine uyunulur.. gücüm yok mutfağı toplıyım Allah'ım güç versin bugünüm zor geçecek pek giremem akşama kadar haber vereyim dedim..
günaydın kızlar...
güne kötü başladım.. zaten uykusuz ve yorgundum sabah 5 de uyumuştum oğlum 8 de uyandırdı ishal olmuş yine.. eşim çıktı ilaç almaya gitti. ben bu çocuktan bişey anlamıyorum yahu içme suyu da veriyorum kışın hasta olmuyor yazın hep hastagözlerim kapanıyor valla.. neyse iyleşsinde uyku yine uyunulur.. gücüm yok mutfağı toplıyım Allah'ım güç versin bugünüm zor geçecek pek giremem akşama kadar haber vereyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?