Sayfa saçma bsapan bir şekilde açılıyor ondan tek tek cevap veremedim. DÜzelince tekrar okuyacağım.
Kızlar benim bir problemim var.
tartım geldi. Gayet hoş.
Her seferinde aynı sonucu da veriyor ama benim eski tartımla arasında dünya kadar fark var.
66 kilo civarı çıkıyorum.
Ne yapmalıyım bildirimlerde.
eline sağlık o zaman canım valla canım çekti
insanın bişeyi canı çekince rüyasına giriyo galiba ben de rüyamda sigara içiyodum
hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?
iftarım:
bir tabak köfteli türlü (taze fasülye,patlıcan,kabak,patates,köfte hepsini attım pişirdim)
1 dilim kepek ekmek
birazdan yeşil çayımı içerim light bisküvimle
2 lt. de su içiyorum
spor henüz hiç yapamadım şimdi 5 mil leslie ve 100 mekik çekmeyi planlıyorum
Selam fıstıklarrr
İyi akşamlar kimsecikler yokk,
bende benim ufaklık gelmeden girdim şimdi o gelirse bana fırsatını vermez bilgisayarın çünkü.
Ay çok yorulmuşum eve geldim bir de yemek yaptım annem yapamamış bugün dışardaydı,
Sonrada yedim yemeğimi rahatladım,
1 kase çorba, 3-4 kaşık fırında sebzeli tavuk yaptım onu yedim yağsız,
3-4 bardak su
1 türk kahvesi içtik şimdide annemle kalktım size yazdım gelirler şimdi tatlılar ben kaçar gece fırsat bulduğum da gelcem yine
afiyet olsun.. sporunda çok güzel
kızlar bende biraz spor neyin yapicam gelip menümü paylaşırım ii gecelerrr
iyi geceler kizlar
umarim keyifler yerindedir...
tripcim sana gecen gün yesil cayla ilgili soruna cevap yazmistim, sonradna takip edemedim, okumus muydun?
nasilsin, nasil gidiyor dukan?
hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?
meleklerım su an ıtıbarı ıle mısafırlerım gıttı:)) 1 porsıyon profıterol yedım :)
kizlaaar
off cok agrim oldu yaaaa regl(
fecii
zor gecti baya bi de kaloriferler calismadi ne bilim usudum filan
sicaklar basti bisiler oldu simdi de yaticam
dogru duzgun ders calisamadim agrilardan kivranmaktan
yarin guzel bi gun olsun
herkese sevgilerrr
hiç iyi etmemişsin
sağol canımm
sen neler yapıyosun canım spor? aynı sporlardan sıkılıyorum biraz değişiklik yapayım diyorum ben de
canım ben twist ip atlama mekik.. msj aleti ile karna ve arka bacaklara titreşimli masaj falan yapıyorum.. uzanıp kalça bacak hareketleri yapıyorum ama bugün yapamadım.. sadece 45-50 dkk yürüyebildim..
geldim geçenlerde ama bulamadım cevabını. her bardak için 1 tatlı kaşığı yeşilçay koydum aacı geldi ama aalışrım sanırm artık.dukanda ramazanın elverdiği ölçüde gidiyor yarım yamalak maalesef bu davetler....
sağlık problemlerim yüzünden oruç tutamayacağım artık üniversite açılana kadar 5 günde 5 kiloya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?