Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kizlar
umarim keyifler yerindedir...

tripcim sana gecen gün yesil cayla ilgili soruna cevap yazmistim, sonradna takip edemedim, okumus muydun?
nasilsin, nasil gidiyor dukan?

slm kızlarrr :79:

ayyhh cnm çok zor bir durum geçen benim tartıda 3-4 kg fazla gösteriyordu ya o geldi aklıma.. sen en kısa zamanda sabah aç karnına git bir eczanede tartıl.. ozaman anlarsın neyin ne olduğu..

eline sağlık o zaman canım valla canım çekti

insanın bişeyi canı çekince rüyasına giriyo galiba ben de rüyamda sigara içiyodum

hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?

Bölüm olarak bir fikrim yok cnm ama hayırlı olsun..

afiyet olsun.. sporunda çok güzel

afiyet olsun cnmm

iyi geceler kizlar
umarim keyifler yerindedir...

tripcim sana gecen gün yesil cayla ilgili soruna cevap yazmistim, sonradna takip edemedim, okumus muydun?
nasilsin, nasil gidiyor dukan?

geldim geçenlerde ama bulamadım cevabını. her bardak için 1 tatlı kaşığı yeşilçay koydum aacı geldi ama aalışrım sanırm artık.dukanda ramazanın elverdiği ölçüde gidiyor yarım yamalak maalesef bu davetler....

kizlaaar
off cok agrim oldu yaaaa regl (
fecii
zor gecti baya bi de kaloriferler calismadi ne bilim usudum filan
sicaklar basti bisiler oldu simdi de yaticam
dogru duzgun ders calisamadim agrilardan kivranmaktan

yarin guzel bi gun olsun
herkese sevgilerrr

sahur
2 bardak yağsız süt

iftar

1 kase çorba
2 köfte
yeşilfasulye 2 kaşık
1 dilim güllaç

şimdide yeşilçay içicem. suyumu tamamlamadım.sahura kadar tamamlarım spor yapamadım ama onuda sahura kadar en az 20 dk yaparım inş...

iftar menüm:

* 1 kuru kayısı ve su

* 1 kase ezogelin çorbası,
* 1 dilim ekmek

ara: bol su ve 2 kuru kayısı

45 yürüyüş...

oğlumda ishal durdu kusma başladı demin uyuttum.. evi temizledim anca her yer batık durumdaydı çamaşır makinesini çalıştırdım geldim.. bel inceltme ve mekik hareketleri yapıcaktım ama yapamadım.. birazda karnıma msj uygulayacaktım.. ama yarın yaparım inşallah..

şimdi bir fincan neskafe içiyorum.. iki kare bitter ile..

sahur menüm:

* 1 kase special k light süt ile...

Son düzenleme:
sağol canımm

sen neler yapıyosun canım spor? aynı sporlardan sıkılıyorum biraz değişiklik yapayım diyorum ben de

canım ben twist ip atlama mekik.. msj aleti ile karna ve arka bacaklara titreşimli masaj falan yapıyorum.. uzanıp kalça bacak hareketleri yapıyorum ama bugün yapamadım.. sadece 45-50 dkk yürüyebildim..

canim tam kaynar suda yapma, suyunu kaynat 10 dakka bekle... yaklasik 80 derece oluyor o zaman suyun derecesi, buda yesil cay icin ideal
ve 2 dakkadan fazlada demleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…