Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık Gözde ..

Ben menünde sorun teşkil edecek bir şey göremedim.
Evde değilken bile dengeleyebilmen de çok güzel.

Eski tartım bozuk sanırım.
Bunda her tartıldığımda da aynı çıkıyorum ..

başka bir tartı bulursun onda bir tartıl bakalım, belki yeni aldığının ayarı falan bozuktur..
bu arada msj sayacağım tarihi kaydetmişim de, şimdi bir şey fark ettim ona bakarken

17 ağustos - 18 ağustos : dryrgp
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
29 ağustos : maviyesil1999

21 ağustos yok ortadaben 21 22'yi sayıcam sanırım, 23 24 ferdicinin olacak, 25 26 özlemin, 27 28 maviyesilin, ama 28 agustos da yok listedee.. benim kafam karıştı kızlar 21 ağustos ve 28 ağustos nerdeee o günler mesaj sayılmayacak mı ecabaaağğğ:111:

Muhtemelen bu doğrudur diye tahmin ediyorum ama yine bir fırsat bulduğumda başka bir yerde de tartılılırım.

Pazar günleri mesaj sayımı olmuyor.

Eline sağlık Gözde ..

Ben menünde sorun teşkil edecek bir şey göremedim.
Evde değilken bile dengeleyebilmen de çok güzel.

sağol hilalcim
poğaça ve beyaz ekmek yedim sahurda hiç istemezdim valla bi de ucundan ay çöreği kopardım tek lokmalık huzursuz oldum ister istemez bi de kola var gazlı bişey içmemeye çalışıyorum yeşil çay yerine kola içtim garibime gitti

Kolayı yapmayın etmeyin içmeyin ..
Çok zararlı gözdecim ama onun haricinden bir şey olmaz.
arada olur öyle alışkanlık dışı şeyler ..

hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?

Selam fıstıklarrr
İyi akşamlar kimsecikler yokk,
bende benim ufaklık gelmeden girdim şimdi o gelirse bana fırsatını vermez bilgisayarın çünkü.
Ay çok yorulmuşum eve geldim bir de yemek yaptım annem yapamamış bugün dışardaydı,
Sonrada yedim yemeğimi rahatladım,
1 kase çorba, 3-4 kaşık fırında sebzeli tavuk yaptım onu yedim yağsız,
3-4 bardak su
1 türk kahvesi içtik şimdide annemle kalktım size yazdım gelirler şimdi tatlılar ben kaçar gece fırsat bulduğum da gelcem yine

iftarım:
bir tabak köfteli türlü (taze fasülye,patlıcan,kabak,patates,köfte hepsini attım pişirdim)
1 dilim kepek ekmek

birazdan yeşil çayımı içerim light bisküvimle

2 lt. de su içiyorum

spor henüz hiç yapamadım şimdi 5 mil leslie ve 100 mekik çekmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…