- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
iyi geceler kızlar:79:
bir misafir gününü daha, çok şükür, atlatmış bulunuyoruz.
ramazan da artık bize elveda diyor. zaman ne çabuk geçiyor..:97:
Teşekkür ederim tatlım.Eki Görüntüle 244137
Tebrik ederim Neyneysecimm ..
Maşallah sana ..
Senin senen bu sene, çok mutlu oldum okuyunca ..
Canım, olmazsa dersi tekrar alırsın. Hayırlısı böyleymiş demek ki..Ama kaç haftadır böyleyim Rabiacım ..
Bilmiyorum belki görüyorsundur menülerimi ..
Dikkat ediyorum spor da yapıyorum niye anlamadım gitti ..
Ama bu haftada regl diye teselli ediyorum kendimi.
Haftaya hiç bir şey kalmayacak.
Sınavım da beklediğim gibi değildi ne yazık ki .
Son hafta derse girmemiştim.
Çok bir şey sormaz oradan final ya eşit dağılım olur diye notları falan da almamıştım.
40 puanlık soru sormuş orası gümledi.
Bir de modern fizik olunca.
Onun haricini yaptım dersi de geçerim ama ben biraz ortalamamı yükseltsin istiyordum.
Teşekkür ederimhemşire ve ilahiyatçımız mı var şimdiialıntı yapamadım geçmişe dönmem lazım çünkü, üşeniyorum ama tebrik ediyorum disakkarit ve neysene'yi.. başka üni'li olan varsa onlara da hayırlı olsuun:) sahur menüm;
3 yk patates püresi
1 grissini..
Herkese iyi sabahlaar:)
al benden de o kadar. Çok zevkli oluyor akşam oturması, sohbet etmesi ama gündüz boyuna koşturuyorum. Ayaklarım ağrıyor resmen.neyneyse tamam canım iznim için
haklısın misafrlrim hiç bitmiyo güzel misafir ağırlamak ama çok yoruluyorum
Teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun.Tebrik ederimc anım.. Allah ayrdımcın olsun inş.
Evet güzel bi yöntem.Ogün müsait gibi görünüyorum.seve seve yaparım.
geç kaldım ama oğluşuna çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyicedir inşallah.günaydın kızlar...
güne kötü başladım.. zaten uykusuz ve yorgundum sabah 5 de uyumuştum oğlum 8 de uyandırdı ishal olmuş yine.. eşim çıktı ilaç almaya gitti. ben bu çocuktan bişey anlamıyorum yahu içme suyu da veriyorum kışın hasta olmuyor yazın hep hastagözlerim kapanıyor valla.. neyse iyleşsinde uyku yine uyunulur.. gücüm yok mutfağı toplıyım Allah'ım güç versin bugünüm zor geçecek pek giremem akşama kadar haber vereyim dedim..
Hoş geldin deryacım.konuya pat diye gireyim dedim..ben eski sakaleyn yeni ysfmirim..
adet sancısı genç kızlıkta yataklara düşürürdü beni..ve felaket olurdum..ama sonra spora başaldım özellikle bel ve göbek kaslarını güçlendirci hareketler bende sonuç süper olmuştu..bir daha regl sancısı çekmedim..evlilikle alaksını bilemem ama içsel sorun yoksa psikoliji ve spor en büyük etkeni..
teşekkür ederim canım..kısmetse okul başlayınca aranızdayım..bu arada yeni nickim ysfmir..kilom şu an 60.2 ama bayram sonrası ne olur bilemiyorum..:26:
tebrikler rabia senin adına çok ama çok sevindim..:13:
Bence yeni elbise almana gerek yok. Zaten bu günler senin bu kilodaki son günlerin canım. İlerde daha zayıf olacağın için bir seferlik bir elbise almış olursun. Ablanın düğününde giydiğin elbisei terzi halleder.teşkr ederim kızlar.. şimdi iyi gibi ilaçlarını içti muzunu sütünüde hüpletti.. şimdi uyudu biraz bende mutfağı toplıcam yemek yapmıcaz yemeğimiz var dünden kalan eşim yapma yeter o diyince bende içimden canıma minnet dedim :119::111::111:
kızlar birde düğünde ne giyicem ne alıcam karar veremedim.. ablamın düğününde giydiğim güzel bi elbisem vardı.. şimdi haliyle olmuyor ama üstüne ceket giyeceğim için koltuk altlarına parça ekletmeyi düşünüyorum göğüs kısmındn olmadı için fermuar kapanmıyor çünkü.. napsam bilemedim elbiselere baktım 150 liradan aşşağı değil bir daha giymiyeceğim bi elbiseyede okadar para vermek hiç istemiyorum.. günah yani.. napsam kiiiiftardan sonra yine uğrarım mutfağımı toplayım.. grşrüz..
Tam olarak ne kadar artı çıkıyorsun?Sayfa saçma bsapan bir şekilde açılıyor ondan tek tek cevap veremedim. DÜzelince tekrar okuyacağım.
Kızlar benim bir problemim var.
tartım geldi. Gayet hoş.
Her seferinde aynı sonucu da veriyor ama benim eski tartımla arasında dünya kadar fark var.
66 kilo civarı çıkıyorum.
Ne yapmalıyım bildirimlerde.
teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun.
geç kaldım ama oğluşuna çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyicedir inşallah.
Bence yeni elbise almana gerek yok. Zaten bu günler senin bu kilodaki son günlerin canım. İlerde daha zayıf olacağın için bir seferlik bir elbise almış olursun. Ablanın düğününde giydiğin elbisei terzi halleder.
Eline sağlık canım.19.08.2011 Mesaj Sayımı
ozlemmtekinn: 5
HerseyVatanIcin: 4
Elisya: 3
puryan: 3
kedican: 2
_ferdici_: 2
elmaliturta: 1
mcrgozde: 1(izin almıştım )
bugungunlerdenaralik: 0(deneme süresinde sanırım)
hamutran: izinli
roseking33: izinli
chika: izinli
Eksiklik yada yanlışlık varsa söyleyin düzelteyim
Hilal olayı aydınlatmış:)başka bir tartı bulursun onda bir tartıl bakalım, belki yeni aldığının ayarı falan bozuktur..
bu arada msj sayacağım tarihi kaydetmişim de, şimdi bir şey fark ettim ona bakarken
17 ağustos - 18 ağustos : dryrgp
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
29 ağustos : maviyesil1999
21 ağustos yok ortadaben 21 22'yi sayıcam sanırım, 23 24 ferdicinin olacak, 25 26 özlemin, 27 28 maviyesilin, ama 28 agustos da yok listedee.. benim kafam karıştı kızlar 21 ağustos ve 28 ağustos nerdeee o günler mesaj sayılmayacak mı ecabaaağğğ:111:
hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim.hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?
Aa çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin.beyin damarlarımda tıkanıklık başlamış ilaç içmeye başladım
Tabii ki de yapabilirsin. Spor yapıyorsun, düzenli besleniyorsun.. kilo verebilmek için bütün şartlar uygun.Herkese kocaman günaydın.Sporun mutluluk hormonu salgıladığı sanırım çok doğru 40 dk eliptik yaptım. Süper hissediorumm. . Ne güzel bir pazarr...açtım radyoyu şkır şıır şarkılarr...bu hafta 10. kilomu görmek istiyorum. Yapabilir miyim acabaa?:44::44::44: Kızlar bu hafta tüm tüyoları,püf noktaları alayımm yaa varsa çaylar vs.
Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim canımHa bu arada mutluluumun spor dışında bi nedeni de bize bölee sahip çıkan bi kaptanımızın oluşudurr..neyneyse süpersin canımm çok duygulandım takımını anne şefkatiyle kucaklamışsın. Bizle alay edenlere en güzel cevap sakinliğimizdir.. .motivasyonumuzdur. Inşallah ben inanıyorum 13. Takımda sölenenleri haketmediğini bu haftalık böle olduğunu gösterecektir. Neden mi bahsediyorumm.. Bakınız:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
Çok şükür canım, daima hareketliyiz.Günaydın Neyneysecimm ..
Kolay gelsin, iyi eğlenceler ..
Artık pazarları da hareketli sanki burası ..
Rica ederim canım, teşekküre bence gerek bile yok.Misafirlerim bugünde var.. Dünde vardı, çok girememdim.Muhtemelen bugünde öyle olacak...
Neyneyseciğime hareketinden dolayı teşekkür ediyorum..
ay canım ya kıyamam. Regl senin bütün sinirlerini bozmuş. Geçicek inşallah birkaç gün sonra.kizlar selam...
sikintilarimi sirayla yazicam
1- reglyim nedense cok agrili gecio atesim fln cikti
2- sismanim..e zaten biliyoruz.
3- dogru duzgun ders calisamadim 2-3 gundur sinirlerim bozuluooo
offff
napcoam ya
hormonlar hormonlar hormonlar..bogurtlen
elma cayi
ada cayi
denendi
balli su icildi
baska onerisi olan varsa regl icin? cekinmeyin...
regl tamam da beni bazen cok gicik bir ruh haline sokuyor kizlar ya
1- kendimi asiri derecede cirkin hissediorum
2- icimde baya bi sikinti oluo
3- aglama hissi gelyio sirekliii
neyse allah saglik versin geri kalan hersey hallolur..
İlahi ya çok hoşsun, annene deneme süresindeyim dediğin yer çok hoşuma gittiİyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım
GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım
Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi
Gelelim menüme :
Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su
İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum
Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...
olur herhalde... bugün at biraz.. iyice ilerlemeden.. yarında erkenden git doktora.. yoksa valla hiç halin kalmaz
geçmiş olsun şimdidenn
Acayip uykum geldi ama burda durup sohbet etmke istiyorum. Zaten kimsede kalmamış..çıkayım bari..
kayra idi değil mi ismi? inşallah hep iyi olur.çok şükür iyi cnm şimdi.. teşkr ederim..
bencede cnm öyle düşündüm.. bakalım annem gelsinde o anlar terzi işlerinden eski mesleği nede olsahalledicem artık bayramdan sonra.. bir günlük işi var zaten..
ben iyiyim çok şükür. epey yorgunum ama takıldım foruma, çıkamadım:)Kızlar nasılsınız napıyosunuz.. umarım herkes iyidir
çok şükür iyi cnm şimdi.. teşkr ederim..
bencede cnm öyle düşündüm.. bakalım annem gelsinde o anlar terzi işlerinden eski mesleği nede olsahalledicem artık bayramdan sonra.. bir günlük işi var zaten..
Kızlar nasılsınız napıyosunuz.. umarım herkes iyidir
Eline sağlık canım.
Bir sıkıntı görmedim. Notlarım aynı..
Aa çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım
GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım
Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi
Gelelim menüme :
Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su
İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum
Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...
Eline sağlık canım.20.08.2011 Mesaj Sayımı
maviyesil1999: 4
kedican: 4
ozlemmtekinn: 3
_ferdici_: 2
neslivicdan: 1 (sanırım izinli)
disakkarit: 0
HerseyVatanIcin: 0
puryan: 0
elmaliturta: 0
bugungunlerdenaralik: 0(deneme süresinde sanırım)
Kızlar yanlışım yada eksiğim varsa söyleyin
Gözün aydın canım. Yaz dönemini bitirdin sanırım çocuklarla, ne kadar güzel. Biz de çocukken bitince program yapardık, çok eğlenceli olurdu. Hala da unutamam, benim için güzel bir yeri var. sizinki de güzel olur inşallah.Misafirlerim gitti çok şükür....
Yarında kursum bitiyor.Son hatim programlarını yapacagız cocukların.Artık daha rahat olacagım inş.
2 gün spor yapamadım ama bayagı koşturdumTabi spor sayılmaz yinede
Yarında itibaren sahura kadar yatmayacagım. Geceyi spor + ders ile geçirmeyi düşünüyorum.Sonrada sahurumu yapıp bi yataraım 12 ye kadar
Ah canım ya, ılık bir duş alabilecek durumda mısın?kızlar ya çok halsizim midem bulandı bütün gün ateşim var sanki ne yesem yada ne yapsam kendime gelirim
Derken hala yatamadın sanırım:)Kızlar ben yatmaya gidiyorum.Malum yarın erken kalkacagım program için...
2 günlük yorgunlugun ardından, azıcık kafa dinleyeyim :))
Bu haftayı da kendine ayırma fikri çok güzel.iyi geceler canım... evet ramazan bittii, bitecek
Benimde 2 gündür misafirlerim vardı. bu haftayıda kendime ayrımak istiyorum :))
arkadaslarımla dısarı falan cıkmak istiyorum nasip kısmet olursa...
kayra idi değil mi ismi? inşallah hep iyi olur.
halledilir canım elbise işleri. belki hafif modeli bile değiştirebilirsiniz. elbise tam nasıl bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum. ama sen zaten 42 beden mi giyiyordun? yani bedenin gayet iyi. inşallah güzel olur.
ben iyiyim çok şükür. epey yorgunum ama takıldım foruma, çıkamadım:)
sen nasılsın?
aa oğlun hasta mı deryacım? çok geçmiş olsun
ben iyiyim sen nasılsın?
Gözün aydın canım. Yaz dönemini bitirdin sanırım çocuklarla, ne kadar güzel. Biz de çocukken bitince program yapardık, çok eğlenceli olurdu. Hala da unutamam, benim için güzel bir yeri var. sizinki de güzel olur inşallah.
Derken hala yatamadın sanırım:)
Bu haftayı da kendine ayırma fikri çok güzel.
Biz de annemle mukabele yapıyorduk ama ben regl olunca yarım kaldı. Bu hafta regl biter bitmez motor takmış gibi kuran okumamız gerekiyorinşallah başarabiliriz.
elbisenin işi bitince bir fotosunu eklersin artık deryacım, bu kadar konuştuk ama:)evet cnm kayra :)) çok teşkr ederm..
üst bedenim 40-42 alt 44 elbisede 44 oluyor.. elbise 42 bedenişte alttan oldu öle pot durmadı ama üstü nedense fermuar tam kapanmadı.. straplez olduğu için üstüne ceket giycem onun için koltuk altlarına minik kumaşlar ekletiyim dedim..
bende iim çok şükür...
çok ayıp olacak diye yani sırfYa kızlar ben yarın yani bugüniftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım ) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?