Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar:79:
bir misafir gününü daha, çok şükür, atlatmış bulunuyoruz.
ramazan da artık bize elveda diyor. zaman ne çabuk geçiyor..:97:

iyi geceler canım... evet ramazan bittii, bitecek

Benimde 2 gündür misafirlerim vardı. bu haftayıda kendime ayrımak istiyorum :))

arkadaslarımla dısarı falan cıkmak istiyorum nasip kısmet olursa
...

Acayip uykum geldi ama burda durup sohbet etmke istiyorum. Zaten kimsede kalmamış.. çıkayım bari..

Eki Görüntüle 244137
Tebrik ederim Neyneysecimm ..
Maşallah sana ..
Senin senen bu sene, çok mutlu oldum okuyunca ..
Teşekkür ederim tatlım.
Tamamlayabilir miyim bilmiyorum. Arapça hazırlığı bitirebilirsem, yıllardır istediğim Arapçayı öğrenme yolunda ilk adımı atmış olacağım. Şimdilik hedefim bu. İnşallah okulu da bitirebilirim.

Canım, olmazsa dersi tekrar alırsın. Hayırlısı böyleymiş demek ki..

Teşekkür ederim

neyneyse tamam canım iznim için
haklısın misafrlrim hiç bitmiyo güzel misafir ağırlamak ama çok yoruluyorum
al benden de o kadar. Çok zevkli oluyor akşam oturması, sohbet etmesi ama gündüz boyuna koşturuyorum. Ayaklarım ağrıyor resmen.

Tebrik ederimc anım.. Allah ayrdımcın olsun inş.

Evet güzel bi yöntem.Ogün müsait gibi görünüyorum.seve seve yaparım.
Teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun.

geç kaldım ama oğluşuna çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyicedir inşallah.

Hoş geldin deryacım.
Nick değiştirmişsin, hayırlı olsun.

kısmetse okul başlayınca aranızdayım..bu arada yeni nickim ysfmir..kilom şu an 60.2 ama bayram sonrası ne olur bilemiyorum..:26:

tebrikler rabia senin adına çok ama çok sevindim..:13:
teşekkür ederim canım..
Okulların açılmasına az kaldı. İnşallah hayırlısıyla aramıza dönersin.

Bence yeni elbise almana gerek yok. Zaten bu günler senin bu kilodaki son günlerin canım. İlerde daha zayıf olacağın için bir seferlik bir elbise almış olursun. Ablanın düğününde giydiğin elbisei terzi halleder.

Tam olarak ne kadar artı çıkıyorsun?
Püsküüt paylaşım alınada net bilgi istemiş.

geç kaldım ama oğluşuna çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyicedir inşallah.

çok şükür iyi cnm şimdi.. teşkr ederim..

bencede cnm öyle düşündüm.. bakalım annem gelsinde o anlar terzi işlerinden eski mesleği nede olsa halledicem artık bayramdan sonra.. bir günlük işi var zaten..

Eline sağlık canım.
Bir sıkıntı görmedim. Notlarım aynı..

Hilal olayı aydınlatmış:)

hayırlı akşamlarr kızlarrrr
açık öğretim yerel yönetimler kazandım inş hayırlı olurrr bu konu için düşüncesi olan var mı?
hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim.

beyin damarlarımda tıkanıklık başlamış ilaç içmeye başladım
Aa çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin.

Tabii ki de yapabilirsin. Spor yapıyorsun, düzenli besleniyorsun.. kilo verebilmek için bütün şartlar uygun.

Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim canım

Günaydın Neyneysecimm ..
Kolay gelsin, iyi eğlenceler ..
Artık pazarları da hareketli sanki burası ..
Çok şükür canım, daima hareketliyiz.

Misafirlerim bugünde var.. Dünde vardı, çok girememdim.Muhtemelen bugünde öyle olacak...

Neyneyseciğime hareketinden dolayı teşekkür ediyorum..
Rica ederim canım, teşekküre bence gerek bile yok.

kizlar selam...
sikintilarimi sirayla yazicam

1- reglyim nedense cok agrili gecio atesim fln cikti
2- sismanim..e zaten biliyoruz.
3- dogru duzgun ders calisamadim 2-3 gundur sinirlerim bozuluooo

offff
napcoam ya
ay canım ya kıyamam. Regl senin bütün sinirlerini bozmuş. Geçicek inşallah birkaç gün sonra.

hormonlar hormonlar hormonlar..

İlahi ya çok hoşsun, annene deneme süresindeyim dediğin yer çok hoşuma gitti

kayra idi değil mi ismi? inşallah hep iyi olur.
halledilir canım elbise işleri. belki hafif modeli bile değiştirebilirsiniz. elbise tam nasıl bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum. ama sen zaten 42 beden mi giyiyordun? yani bedenin gayet iyi. inşallah güzel olur.

Kızlar nasılsınız napıyosunuz.. umarım herkes iyidir
ben iyiyim çok şükür. epey yorgunum ama takıldım foruma, çıkamadım:)
sen nasılsın?

:ilahi kız annen demedimi ne saçmalıyon ne denemesi ne haftası.benim annem olsa beni deeme tahtası gibi kullanır bi terlik fırlatırdı gezmede de bilgisayar aradığım için. sevmez bilgisayarın başına geçtimmi kaldırmak için çabalardı.tatlıya hayır demen süperde akşamın hep karbonhidrat. varsa keşke et de yeseydin azıcıck. protein dost bize.

Eline sağlık canım.
bugüngünlerdenaralık’ın evde internet yokmuş.
Puryan ve disakkarit de ilginç olmuş.

Gözün aydın canım. Yaz dönemini bitirdin sanırım çocuklarla, ne kadar güzel. Biz de çocukken bitince program yapardık, çok eğlenceli olurdu. Hala da unutamam, benim için güzel bir yeri var. sizinki de güzel olur inşallah.

kızlar ya çok halsizim midem bulandı bütün gün ateşim var sanki ne yesem yada ne yapsam kendime gelirim
Ah canım ya, ılık bir duş alabilecek durumda mısın?
Eğer uyuyabiliyorsan uyku çok iyi gelir ama sanırım uyku tutmuyor..

Kızlar ben yatmaya gidiyorum.Malum yarın erken kalkacagım program için...

2 günlük yorgunlugun ardından, azıcık kafa dinleyeyim :))
Derken hala yatamadın sanırım:)

iyi geceler canım... evet ramazan bittii, bitecek

Benimde 2 gündür misafirlerim vardı. bu haftayıda kendime ayrımak istiyorum :))

arkadaslarımla dısarı falan cıkmak istiyorum nasip kısmet olursa
...
Bu haftayı da kendine ayırma fikri çok güzel.
Biz de annemle mukabele yapıyorduk ama ben regl olunca yarım kaldı. Bu hafta regl biter bitmez motor takmış gibi kuran okumamız gerekiyor inşallah başarabiliriz.

evet cnm kayra :)) çok teşkr ederm..

üst bedenim 40-42 alt 44 elbisede 44 oluyor.. elbise 42 beden işte alttan oldu öle pot durmadı ama üstü nedense fermuar tam kapanmadı.. straplez olduğu için üstüne ceket giycem onun için koltuk altlarına minik kumaşlar ekletiyim dedim..

bende iim çok şükür...
aa oğlun hasta mı deryacım? çok geçmiş olsun

ben iyiyim sen nasılsın?

evet cnm hastaydı teşkr ederim.. şimdi iyi çok şükür
Allah iilik versin cnm.. bende iim çok şükür :82:

Ya kızlar ben yarın yani bugün iftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım ) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:

Bizim çocuklar 4 ilahi okuayacaklar, 1 sure , 1 tanede piyes canlandıracaklar. Güzel olacak inş..

Hala yatamadım gerçekten topik çekiyor beni

Eğer hatimi yetiştiremezseniz ben size okurum... hemencecik :))

elbisenin işi bitince bir fotosunu eklersin artık deryacım, bu kadar konuştuk ama:)

çok ayıp olacak diye yani sırf
pide değil de, daha önce arkadaşlar, lahmacunun bol yeşillikle yenebileceğini belirtmişlerdi. 1 tanecik ama tabi:) lahmacunun hamuru ince olduğu için sanırım, yememizde fazla sakınca olmuyor. pide yiyeceksen de bir tam değil ama yarım yesen olur gibi gibi.. bol yeşilliği unutma. yeşillikler hem sindirimi kolaylaştırır hem de metabolizmanı hızlandırır, çabuk yakmana yardım eder. özellikle maydanoz çok faydalı.

Mesajlarıma cevap yazarsanız ( ki pide olayına yazacagınızı düşünüyorum ) sahurda okurum artık.. bu sefer kesin çıktım...

İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…