Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim çocuklar 4 ilahi okuayacaklar, 1 sure , 1 tanede piyes canlandıracaklar. Güzel olacak inş..

Hala yatamadım gerçekten topik çekiyor beni

Eğer hatimi yetiştiremezseniz ben size okurum... hemencecik :))
canım benim, teşekkür ederim. 20. cüzün yarısında kaldık. oğlum eğer huysuzluk çıkarmazsa 2 cüz okuyabilirz 1 günde. eğer yetiştiremezsek yine konuşuruz, inşallah.

biraz yatsaydın, dinlenirsin. sabah işin varmış...:97:

birşey soramk istiyorum ben 1 haftadır yürüyüş yapıyorum
birde göbek ertime hareketleri.
ne kadarda etki eder
birde yürüyüş sıkılaşmamı sağlarmı
daha bu yaştan sarkmak istemiyorum

kızlar köydeyim nt yok ancak şehre inince oluyor.Oda çok sık değil.kusura bakmayın pek giremiyorum :86:

demiştim cvp yazarsanız diye

Ya bilmiyorumki lahmacun mu pide mi.. önce corba olacak zaten.. sonra çiğköfte var, pide var tatlı var .. :18:
var oğlu var... yarım yerim artık... yarın ki yemek sınavından galip çıkarsam , her sınavı gecerim

Kovuldum resmen

Şaka diyorum tabi.. tamam yetiştiremezseniz ben okurum.. :))

1 haftada hemen etkisini görmen zor. özellikle sıkılaşma uzun süre ister.
ben, yaklaşık 3 yıl spor için aile yaşam merkezine devam ettim. ilk yıl çok ciddiye almadım. beslenmeme de dikkat etmedim ama kilom sabit kaldı.
2. yıl ciddiye aldım ve bu yılla 3. yıla oluyor. benim kalça bölgemde oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca spor yaparsan beslenmeni dramatik bir şekilde kısmadan kilo verirsin. bu da senin yaşın için çok önemli. gelişim çağındasın çünkü.
sbs sonucun ne oldu, bu arada?

evet uyku tutmaz beni bu saatlerde o kadar hilsiz olmama rağmen sahura kadar uyuyamam hiç
duş iyi bi fikir aslında giriyim iki dakika sağol kaptancım
rica ederim canım. inşallah seni bir nebze canlandırır.:97:

* çorba olur.
* çiğköfte olmasın bence.
* pide yarım, lahmacun ise 1 adet
* bol salata olur.
* tatlıyı hemen yemeğin üstüne yemesen daha iyi. biraz hareket edip bu yediklerini yaktıktan sonra küçük bir porsiyon olabilir. avucun kadar güllaç yiyebilirsin.

Kovuldum resmen

Şaka diyorum tabi.. tamam yetiştiremezseniz ben okurum.. :))
kovarım resmen, hadi bakayım

mutlaka ekleyip fikirlerinizi almak istiyorum canlarım.. en son boydan 96-97 kg luk halimi gördünüz.. şimdi 90 ım bakalım düğüne kadar 1 kaç kilo daha verebilirim
ooo oo, benim tanıdığım derya kaç 1 kilolar verir o düğüne kadar:81:

iki haftada sıkılaşmaya başladığını hissedersin:)

3 yıl mı :O bravo valla 3 yıl bırakmadan yapmışsın.ben artık hayatım boyunca sürekli yürüyüş yapmayı planlıyorum fırsatım oldukça her gğn.Artık 1 yıla skılaşma etki eder diye düşünüyorum belim tam tamina 81 cm birazcık incelsemde hiç fena olmaz.Birde karın eritme hareketeri yapıyorum bakalım ne olacağım.
sbs pek iyi değil.pertevniyal anadolu lisesini kazandım maalesed başka okul istiyordum olmadı.
Ee kaptancığım sen neler yptın konuşmayalı? valla özledim muhabeti yaa

selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr

sende hoşgeldim kuzum... nasılsın?

kovarım resmen, hadi bakayım

ooo oo, benim tanıdığım derya kaç 1 kilolar verir o düğüne kadar:81:

aman efendim naptınızz teveccünüzz beni şımartıyorsunuz teşkr ederim cnm inşallah vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…