canım benim, teşekkür ederim. 20. cüzün yarısında kaldık. oğlum eğer huysuzluk çıkarmazsa 2 cüz okuyabilirz 1 günde. eğer yetiştiremezsek yine konuşuruz, inşallah.Bizim çocuklar 4 ilahi okuayacaklar, 1 sure , 1 tanede piyes canlandıracaklar. Güzel olacak inş..
Hala yatamadım gerçektentopik çekiyor beni
Eğer hatimi yetiştiremezseniz ben size okurum... hemencecik :))
Ah canım ya, ılık bir duş alabilecek durumda mısın?
Eğer uyuyabiliyorsan uyku çok iyi gelir ama sanırım uyku tutmuyor..
çok ayıp olacak diye yani sırf
pide değil de, daha önce arkadaşlar, lahmacunun bol yeşillikle yenebileceğini belirtmişlerdi. 1 tanecik ama tabi:) lahmacunun hamuru ince olduğu için sanırım, yememizde fazla sakınca olmuyor. pide yiyeceksen de bir tam değil ama yarım yesen olur gibi gibi.. bol yeşilliği unutma. yeşillikler hem sindirimi kolaylaştırır hem de metabolizmanı hızlandırır, çabuk yakmana yardım eder. özellikle maydanoz çok faydalı.
pide olayına değinmeyi hiçbirimiz ihmal etmeyizMesajlarıma cevap yazarsanız ( ki pide olayına yazacagınızı düşünüyorum) sahurda okurum artık.. bu sefer kesin çıktım...
İyi geceler...
canım benim, teşekkür ederim. 20. cüzün yarısında kaldık. oğlum eğer huysuzluk çıkarmazsa 2 cüz okuyabilirz 1 günde. eğer yetiştiremezsek yine konuşuruz, inşallah.
biraz yatsaydın, dinlenirsin. sabah işin varmış...:97:
elbisenin işi bitince bir fotosunu eklersin artık deryacım, bu kadar konuştuk ama:)
1 haftada hemen etkisini görmen zor. özellikle sıkılaşma uzun süre ister.birşey soramk istiyorum ben 1 haftadır yürüyüş yapıyorum
birde göbek ertime hareketleri.
ne kadarda etki eder
birde yürüyüş sıkılaşmamı sağlarmı
daha bu yaştan sarkmak istemiyorum
kızlar köydeyim nt yok ancak şehre inince oluyor.Oda çok sık değil.kusura bakmayın pek giremiyorum :86:
rica ederim canım. inşallah seni bir nebze canlandırır.:97:evet uyku tutmaz beni bu saatlerde o kadar hilsiz olmama rağmen sahura kadar uyuyamam hiç
duş iyi bi fikir aslında giriyim iki dakika sağol kaptancım
* çorba olur.demiştim cvp yazarsanız diye
Ya bilmiyorumki lahmacun mu pide mi.. önce corba olacak zaten.. sonra çiğköfte var, pide var tatlı var .. :18:
var oğlu var... yarım yerim artık... yarın ki yemek sınavından galip çıkarsam , her sınavı gecerim
kovarım resmen, hadi bakayımKovuldum resmen
Şaka diyorum tabi.. tamam yetiştiremezseniz ben okurum.. :))
ooo oo, benim tanıdığım derya kaç 1 kilolar verir o düğüne kadar:81:mutlaka ekleyip fikirlerinizi almak istiyorum canlarım.. en son boydan 96-97 kg luk halimi gördünüz.. şimdi 90 ım bakalım düğüne kadar 1 kaç kilo daha verebilirim
birşey soramk istiyorum ben 1 haftadır yürüyüş yapıyorum
birde göbek ertime hareketleri.
ne kadarda etki eder
birde yürüyüş sıkılaşmamı sağlarmı
daha bu yaştan sarkmak istemiyorum
kızlar köydeyim nt yok ancak şehre inince oluyor.Oda çok sık değil.kusura bakmayın pek giremiyorum :86:
aa hain turta aramızdaselamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
1 haftada hemen etkisini görmen zor. özellikle sıkılaşma uzun süre ister.
ben, yaklaşık 3 yıl spor için aile yaşam merkezine devam ettim. ilk yıl çok ciddiye almadım. beslenmeme de dikkat etmedim ama kilom sabit kaldı.
2. yıl ciddiye aldım ve bu yılla 3. yıla oluyor. benim kalça bölgemde oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca spor yaparsan beslenmeni dramatik bir şekilde kısmadan kilo verirsin. bu da senin yaşın için çok önemli. gelişim çağındasın çünkü.
sbs sonucun ne oldu, bu arada?
rica ederim canım. inşallah seni bir nebze canlandırır.:97:
* çorba olur.
* çiğköfte olmasın bence.
* pide yarım, lahmacun ise 1 adet
* bol salata olur.
* tatlıyı hemen yemeğin üstüne yemesen daha iyi. biraz hareket edip bu yediklerini yaktıktan sonra küçük bir porsiyon olabilir. avucun kadar güllaç yiyebilirsin.
selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
kovarım resmen, hadi bakayım
ooo oo, benim tanıdığım derya kaç 1 kilolar verir o düğüne kadar:81:
aa hain turta aramızda
artık bir bilgisayarın var değil mi?
bundan sonra seni daha çok görecek miyiz?
,hoşgeldin turtiiiselamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
sende hoşgeldim kuzum... nasılsın?
aman efendim naptınızz teveccünüzz beni şımartıyorsunuzteşkr ederim cnm inşallah vericem..
Yeni kiloma bakın yaa off
65 bari olsam bu hafta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?