Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

allah şifa versin canım sağol önerilerin için de evet ilaç kadar önemli kafaya bişey takmamak

Sabah:
- C vitamini takviyesi
- Yarım saat koşu
- Leslie ile 1 mil

( 08.00 )
- 1 salata
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 1 bardak ayran
( 11.15 )
- Çilekli kefir
(13.15)
- Ton balıklı salata
(15.00)
- Leslie ile 5 mil
(17.00)
- Miktarını tarif edemediğim ama çok olmayan tavuk
- 2 kaşık yoğurt

Gün boyu 3 yeşil çay ..​

süperr menünü de çok beğendim sporunu da 5 mil çok iyi olmuş afiyet olsun hilalcim

sabah bayağı bir geç kalktığım için öğle yemeğimde patates günü dolayısıyla haşlanmış patates yedim ama soya sosuyla karıştırıp yedim çok güzel oluyo tadı
şimdi su içiyorum ve spor yapmayı düşünüyorum birazdan 5 mil yapsam iyi olacak

Afiyet olsunn ..
Bir şey soracağım ne zamandan beri yapıyorsun leslieyi ..
Belli bir süre sonra etkisi azalmaya başlıyor diyor ya değiştirmek lazım mı sporu acaba?
1 hafta her gün yapayım 5 mili sonrasında değiştireyim diyorum ama bakalım ..

selamlar

gülçin naber bacım
misafirliğe geleyim dedim
birde bişey sorucam sana sen kullanmıştın galiba
ben dün müsli ve yulaf kepeği aldım ..müsli için 21 gün programı varsı sanırım nasıl yemem gerekiyo

dün sahurda 3 4 kaşık müsli ve yarım bardak light sütle yedim baya lezzetli bişeymiş

canım hoşgeldiinn.. yulaf kepeğini dukanda kullanıyoruz günde 2 kaşık 1 sabah 1 akşam kabızlığa çook iyi geliyo.müsliyi ben noral öle kullanıyodum ama onun bi programı var ben yapmadım ama nev81 yapmıştı.ona sorabilirsin. baya da incelmişti. yada burda mütedeyyin var oda nevden alıp yapmıştı ama misafiri gelecekti şimdi burda yok ama gelince ona sölerim kopyalar. ebnde sana yazarım olur mu? canım benimm:89::89::89:sende hedefine az kalmış.67 misin şu anda valla süpersinn. artık bidaha 80 lere bitek bu sebepten çıkarsınnn inşallah

Son düzenleme:

hoşbulduk yavrim
bende nasipse bayramdan sonra dukana başliyim diyorum kuzum ama kendime güvenemiyorum yaaa
bu günde 2 kaşık yoğurt veya sütel tüketiliyor değilmi birde öğünlerdemi yeniyo :26:
valla çok iyi olur müsliyi yapmak istiyorum :)
evet canım az kaldı ilk hedef 60 dı 57 ye çektim
şimdi hedefe yaklaştıkça 55 çekmeyi düşünüyorum

inşlhhh canım o zaman bile çıkmak istemiyorum artık

bizim topiğe resimlerimi koydum az önce gel bak bakam eski yeni hallerime :98:

kızlar herkese hayırlı iftarlaar.. bende hazırlanıym süsleneyim çıkayımm.hala bi yer bulamadık gidecek ayy balık kültürümde hiç yok kebapçı daha cazip geliyo şu an..ama balıkda çok faydalı omega filan falan ...neyse ben kendi meleğimle ve şeytanımla konuşur hangisi beni ikna ederse ona göre davranırım.

İyi eğlenceler Gülçinnn ..
Balık yerseniz daha romantik bir yerler bulursunuz bence
Balık yiyin balık ..

tamam canım sen yine uğramütedeyyin gelince,o detaylı anlatır ne yapmış ne kadar evrmiş kilo oalrak.kız sen kolay kolay resim paylaşmazdın noldi. kaçırmamak lazım bunu..hemencik bakem dur.

aa ben bilmiyodum etkisinin azaldığını azalıyomuymuş gerçekten
valla canım ben hergün düzenli yapmıyorum iki üç gündür 5 mil yapıyorum önceden 4 yapıyordum bazen vaktim olmuyodu 2 falan yapıyodum düzenli değilim yani
etkisi azalıyosa bi hafta 5 mil yapıp bi hafta başka bi spora geçmeli öyle mantıklı olur

bence de balık yiyin afiyet olsun

Bir kaç yerde okudum öyle olduğunu ama leslie de rahat yapılıyor ..
Sıkmıyor da pek ama madem biraz daha devam edeyim de sonra slim in 6 yaparım ..

slm kızlar nasılsınız dün giremedim yeğenim bizde kaldı yine malum o varken bilgisayarı açamıyorum... bugünde pikniğe gittik hep beraber bunlarıda yattığım yerden yazıyorum... biraz toplanırsam geçmişe bakıcm... herkese iyi akşamlar....

herkes iftarda sanıyorum
menümü yazayım

sabah, limonlu su
kahvaltı: yarım domates, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çay

ara: 2 ceviz, 3 badem, 1 tatlı kaşığı bal

öğlen: 2 enginar

akşam: 1 enginar, 125gr yağsız yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…