Aspirini hap gibi içiyorsun Gözdecim.
Kan sıvıltıyor o da pıhtılaşmayı önlüyor.
Babam iyi şimdi de ilaçlarını düzenli kullanıyor, sigarayı bırakt, zayıflamaya çalışıyor ..
Daha iyi olacak umarım.
Ama aman stresten uzak dur çok tetikliyor.
Sabah:
- C vitamini takviyesi
- Yarım saat koşu
- Leslie ile 1 mil
( 08.00 )
- 1 salata
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 1 bardak ayran
( 11.15 )
- Çilekli kefir
(13.15)
- Ton balıklı salata
(15.00)
- Leslie ile 5 mil
(17.00)
- Miktarını tarif edemediğim ama çok olmayan tavuk
- 2 kaşık yoğurt
Gün boyu 3 yeşil çay ..
süperr menünü de çok beğendim sporunu da 5 mil çok iyi olmuş afiyet olsun hilalcim
sabah bayağı bir geç kalktığım için öğle yemeğimde patates günü dolayısıyla haşlanmış patates yedim ama soya sosuyla karıştırıp yedim çok güzel oluyo tadı
şimdi su içiyorum ve spor yapmayı düşünüyorum birazdan 5 mil yapsam iyi olacak
selamlar
gülçin naber bacım
misafirliğe geleyim dedim
birde bişey sorucam sana sen kullanmıştın galiba
ben dün müsli ve yulaf kepeği aldım ..müsli için 21 gün programı varsı sanırım nasıl yemem gerekiyo
dün sahurda 3 4 kaşık müsli ve yarım bardak light sütle yedim baya lezzetli bişeymiş
canım hoşgeldiinn..yulaf kepeğini dukanda kullanıyoruz günde 2 kaşık 1 sabah 1 akşam kabızlığa çook iyi geliyo.müsliyi ben noral öle kullanıyodum ama onun bi programı var ben yapmadım ama nev81 yapmıştı.ona sorabilirsin. baya da incelmişti. yada burda mütedeyyin var oda nevden alıp yapmıştı ama misafiri gelecekti şimdi burda yok ama gelince ona sölerim kopyalar. ebnde sana yazarım olur mu? canım benimm:89::89::89:sende hedefine az kalmış.67 misin şu anda valla süpersinn. artık bidaha 80 lere bitek bu sebepten çıkarsınnn inşallah
kızlar herkese hayırlı iftarlaar.. bende hazırlanıym süsleneyim çıkayımm.hala bi yer bulamadık gidecek ayy balık kültürümde hiç yok kebapçı daha cazip geliyo şu an..ama balıkda çok faydalı omega filan falan ...neyse ben kendi meleğimle ve şeytanımla konuşur hangisi beni ikna ederse ona göre davranırım.
hoşbulduk yavrim
bende nasipse bayramdan sonra dukana başliyim diyorum kuzum ama kendime güvenemiyorum yaaa
bu günde 2 kaşık yoğurt veya sütel tüketiliyor değilmi birde öğünlerdemi yeniyo :26:
valla çok iyi olur müsliyi yapmak istiyorum :)
evet canım az kaldı ilk hedef 60 dı 57 ye çektim
şimdi hedefe yaklaştıkça 55 çekmeyi düşünüyorum
inşlhhh canım o zaman bile çıkmak istemiyorum artık
bizim topiğe resimlerimi koydum az önce gel bak bakam eski yeni hallerime :98:
Afiyet olsunn ..
Bir şey soracağım ne zamandan beri yapıyorsun leslieyi ..
Belli bir süre sonra etkisi azalmaya başlıyor diyor ya değiştirmek lazım mı sporu acaba?
1 hafta her gün yapayım 5 mili sonrasında değiştireyim diyorum ama bakalım ..
kızlar herkese hayırlı iftarlaar.. bende hazırlanıym süsleneyim çıkayımm.hala bi yer bulamadık gidecek ayy balık kültürümde hiç yok kebapçı daha cazip geliyo şu an..ama balıkda çok faydalı omega filan falan ...neyse ben kendi meleğimle ve şeytanımla konuşur hangisi beni ikna ederse ona göre davranırım.
aa ben bilmiyodum etkisinin azaldığını azalıyomuymuş gerçekten
valla canım ben hergün düzenli yapmıyorum iki üç gündür 5 mil yapıyorum önceden 4 yapıyordum bazen vaktim olmuyodu 2 falan yapıyodum düzenli değilim yani
etkisi azalıyosa bi hafta 5 mil yapıp bi hafta başka bi spora geçmeli öyle mantıklı olur
Bir kaç yerde okudum öyle olduğunu ama leslie de rahat yapılıyor ..
Sıkmıyor da pek ama madem biraz daha devam edeyim de sonra slim in 6 yaparım ..
o nasıl bişey hilal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?