Sabah:
- C vitamini takviyesi
- Yarım saat koşu
- Leslie ile 1 mil
( 08.00 )
- 1 salata
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 1 bardak ayran
( 11.15 )
- Çilekli kefir
(13.15)
- Ton balıklı salata
(15.00)
- Leslie ile 5 mil
(17.00)
- Miktarını tarif edemediğim ama çok olmayan tavuk
- 2 kaşık yoğurt
Gün boyu 3 yeşil çay ..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım
GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım
Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi
Gelelim menüme :
Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su
İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum
Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...
İndirdim ama aslında tam olarak izlemedim ama alt bölgeyi daha çok çalıştıran bir spormuş ve ciddi incelmeler olduğunu okumuştum bir yerde.
10 günde 2 cm gibi bir rakam görmüştüm ..
selam kızlarr... iftar menüm 1 kase cacık... şu an çok açım bu sebeptenne yesem ki şöyle az kalorili ama bayağı da bi doyurucu olan
canım saat daha da geç olmadan şöyle bol lifli bişeyler ye böyle olmaz kabak varsa kabak rendele yağsız kavur onu naneyle falan
meyve yemeye karar verdim, aslında canım tuzlu çekiyodu:/ bu arada eline sağlık liste için
teşekkürler canımm darısı senin başına
meyve de acıktırır amane zaman yatıcaksın bilmiyorum ama meyveyle acıkıyorum ben sen bilirsin yinede canım
yine en erken 5-6 gibi yatarım canım, sahura kadar beni idare eder meyve ya.. keşke akşam doğru dürüst doyursaymışım karnımı:s
canım sen bencil bi insan olsan kaptanlığı bırakıpta gelmezdin buralara. Nede olsa kaptanlığın bi havası var dimiya ben hiiiç istenmediği halde takımını bırakmayan kaptanlar gördüm sen asıl öle olsan bencil olurdun. Daha öncedde dediğim gibi herkes seni tanıyor ve takımın için neler yaptığını biliyor. Bu yüzden geçmişe takılma ileriye bak. Biz artık burdayız ve burdanda mezun olacaz şubatta.
selamlar
gülçin naber bacım
misafirliğe geleyim dedim
birde bişey sorucam sana sen kullanmıştın galiba
ben dün müsli ve yulaf kepeği aldım ..müsli için 21 gün programı varsı sanırım nasıl yemem gerekiyo
dün sahurda 3 4 kaşık müsli ve yarım bardak light sütle yedim baya lezzetli bişeymiş
20.08.2011 Mesaj Sayımı
eski_bir_masal: 43
mcrgozde: 20
triptofan: 15
mutedeyyin: 14
dryrgp: 10
Elisya: 10
puffycikcik: 10(izinli)
Hulk: 10(deneme süresinde)
maviyesil1999: 4
kedican: 4
ozlemmtekinn: 3
_ferdici_: 2
neslivicdan: 1 (sanırım izinli)
disakkarit: 0
HerseyVatanIcin: 0
puryan: 0
elmaliturta: 0
bugungunlerdenaralik: 0(deneme süresinde sanırım)
hamutran: izinli
roseking33: izinli
chika: izinli
Kızlar yanlışım yada eksiğim varsa söyleyin
kızlar ya çok halsizim midem bulandı bütün gün ateşim var sanki ne yesem yada ne yapsam kendime gelirim
2 güne hastalanacaksın kesinBence şimdiden bir soguk algınlıgı hapı ve agrı kesici at, sonrada gir battaniyenin altına iyice terlet kendini.. Yarında ilerlemeden doktora git..
Eşimde aynı senin gibiydi.Şimdi biraz daha iyi...
of yagripin olur mu acaba? ilaç bulamıyorum bakkaldan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?