Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masallah hılal guzel spor yapmıssın

meraba kızlarrr nasılsnızz günboyu dışardaydım yoruldum alışveriş falan yaptım yoruldumm şu ramazan bitsin hayırlısıyla oy oyyyy midemm çok kötü yaa gün boyu yanıyoo şişlik oluyooo

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?

Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım

GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım

Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi

Gelelim menüme :

Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su

İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum

Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...

sağol canım
iftarda iyi dayanmışsın

selam kızlarr... iftar menüm 1 kase cacık... şu an çok açım bu sebepten ne yesem ki şöyle az kalorili ama bayağı da bi doyurucu olan

20.08.2011 Mesaj Sayımı

eski_bir_masal: 43

mcrgozde: 20

triptofan: 15

mutedeyyin: 14

dryrgp: 10

Elisya: 10

puffycikcik: 10 (izinli)

Hulk: 10 (deneme süresinde)

maviyesil1999: 4

kedican: 4

ozlemmtekinn: 3

_ferdici_: 2

neslivicdan: 1 (sanırım izinli)

disakkarit: 0

HerseyVatanIcin: 0

puryan: 0

elmaliturta: 0

bugungunlerdenaralik: 0 (deneme süresinde sanırım)

hamutran: izinli

roseking33: izinli

chika: izinli

Kızlar yanlışım yada eksiğim varsa söyleyin

teşekkürler canımm darısı senin başına
meyve de acıktırır ama ne zaman yatıcaksın bilmiyorum ama meyveyle acıkıyorum ben sen bilirsin yinede canım

yine en erken 5-6 gibi yatarım canım, sahura kadar beni idare eder meyve ya.. keşke akşam doğru dürüst doyursaymışım karnımı:s

Desteğin için sağol gülçinim... dayanagımsın

Sahur:

500 ml. limonlu ılık su
2 silme yemek kaşıgı müsli + 100 ml. süt
1 dilim kepekli ekmek
Kahvaltılık ( protein ağırlıklı , abartmadan )

İftar:

500 ml. limonlu ılık su
2 silme yemek kaşıgı müsli + 100 ml. süt
1 dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
1 kase cacık veya yoğurt
1 küçük tabak et yada sebze yemeği ( az yağlı )

1 saat sonra:

Koca bir tabak meyve

3 lt. su + 20 dk. yürüyüş.Tatlıya , abur cubura dikkat et.

Kaydetmiştim, yapıştırdım.Buyur canım :))

Trip hep benden bir adım öndesin

Misafirlerim gitti çok şükür....

Yarında kursum bitiyor.Son hatim programlarını yapacagız cocukların.Artık daha rahat olacagım inş.

2 gün spor yapamadım ama bayagı koşturdum Tabi spor sayılmaz yinede

Yarında itibaren sahura kadar yatmayacagım. Geceyi spor + ders ile geçirmeyi düşünüyorum.Sonrada sahurumu yapıp bi yataraım 12 ye kadar

kızlar ya çok halsizim midem bulandı bütün gün ateşim var sanki ne yesem yada ne yapsam kendime gelirim

2 güne hastalanacaksın kesin Bence şimdiden bir soguk algınlıgı hapı ve agrı kesici at, sonrada gir battaniyenin altına iyice terlet kendini.. Yarında ilerlemeden doktora git..

Eşimde aynı senin gibiydi.Şimdi biraz daha iyi...

Kızlar ben yatmaya gidiyorum.Malum yarın erken kalkacagım program için...

2 günlük yorgunlugun ardından, azıcık kafa dinleyeyim :))

iyi geceler kızlar:79:
bir misafir gününü daha, çok şükür, atlatmış bulunuyoruz.
ramazan da artık bize elveda diyor. zaman ne çabuk geçiyor..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…