- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
oruç tutmuyormusun? birde iki saatte bir yersen daha tok olursun, herseye saldırmazsın.Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama kendin gözden gecir menülerini.. nerde hata yaptıgnı bul canım..
aa nolmuş?
niye böyle bi değişiklik yapıyoruz ki? ne farkedicek?:44:
oruç tutamıyorum malesef, ramazanın ilk haftası tutmaya çalıştım ama kan şekerim düşüyor.
bir de anaokulunda çalıştığım için tepemde 20 çocukla cinnet geçiriyorum!
Allah tutanlarınkini kabul etsin, tutamayanı affetsin işallah
bişeye saldırdığım yok aslında, 2 saatte bir yemeye çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyo.
çok kontrollüyüm aslında ama bu aralar böyle oldu biraz, toparlarım birkaç güne
ya ben yanlış anlamışım canım msj sayımı olayını..dün gece 00.00-00.00 arası mesajları saydım. aslında bi çok arkadaş da böyle yapmış bilmeden. daha kolay olduğunu düşündük oylamaya sunduk. öyle iştesen oy kullanmamışsın daha amaaa yetmez ama EVET diyorum
Evetttt,29 Ekimde Ankara 2 çıtır görecek ama daha benim 10 kilom varrrrr 70'e,inşallah verebilirim 2 ayda.Gülocum bu arada 29 ekim perşembeye geliyormuş,biz bunu 31 ekim cumartesiye çekelim ne dersinkız biz nev81 le 29 ekimde ankarada buluşacaz inşaallah Rabbim izin verirse. o zmaana 70 i hedefliyoruz tabi bayram düğünler vs de yapamama ihtimalime karşın anca veririrm gibi geliyor.senle de kilolarımız yakın var mısın iddiaya?
yani benim için bişey farketmicek ama siz bilirsiniz "evet" olsun o zaman...
22 Ağustos Mesaj Sayımları
eski_bir_masal: 48
mutedeyyin: 18
dryrgp: 14
hulk: 14
ozlemmtekinn: 11
triptofan: 11
maviyesil1999: 10
elisya: 10
elmaliturta: 10
mcrgozde: 10
herseyvatanicin: 8
bugungunlerdenaralik: 6
_ferdici_: 5
disakkarit: 2
neslivicdan: 1
ysfmir: 1
puffycikcik: 0
puryan: 0
kedican: 0
hamutran: 0
roseking33: 0
chika: 0
kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm
yoo sen de mesaj sayarken hangisi kolayına geliyorsa ona göre oy ver bence:)
çok güzelBugünüm ..
Sabah:
-C vitamini takviyesi
( 09.15)
- 2 yumurtadan yağsız omlet
- 1 bardak ayran
( 13.30 )
- Et dürüm
-Ayran
(15.00)
-Leslie ile 3 mil
(17.00 )
- 1 kaşık Yoğurt
- 1 Elma
canım, hemen geçmez zaten. ılık su ve msaja devam et. maden suyu da iyi gelir. 1-2 gün dinlenmelisin. ağrıların hafifleyince spora devam. iyi bilirim o ağrıyı ben..Ilık suyu ve masajı denedim.
Biraz önce de kas gevşetici aldım ama maden suyum yok ne yazık ki bunlar geçirmezse artık yarın maden suyu alırım şimdi bu halimle yürümek çok zor geldi.
Ayy çok güzel ya Rabiacım umarım istediğin gibi olur şu okul işi.
Eşin ne diyor memnun mu durumdan?
Sadece annesi olsa iyi de bir de teyzeleriyle çok samimiler ve evler çok yakın onlar da olursa heralde düşer bayılırım ben.
Bu arada ben de bugün annemin ağzını aradım ve ataman olmadan kimse gelemez istemeye bu eve dedi
Kaldım öyle ..
Nasıl ikna olacak bilmiyorum.
aa semine yaw, seni ne zaman aramızda görebileceğiz:97:selam kızlarr nasılsınızzz bugün hiç uğrayamadım ölüyorum yorgunluktan acıktımm ve susadımm gün boyu bankalarla müşterilerle toptancılarla cebelleşip durdummm bi çek için saatlerce uğraştım deli oldum ya millet ne kadar sorumsuzzzzz
çok güzel, ne kadar hafif bir beslenme olmuş.kaç zamandır girmeye girmeey şifremi unutmuşum kalorisepetinin
ama dünki aşağı yukaru böyleydi bak altalta hesapladı.
2011-08-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yulaf Kepeği 0.1 BARDAK 23.1
[3] Tavuk But (derisiz) 200 GRAM 256
[4] pınar light süt 10 100 ml 350
[5] SEK light yoğurt 3 100gr 144.3
Toplam : 853.4 kal
eline sağlık elisyacığım.ben sunayım o zaman oylamayaa
kızlar bu bir ankettir ve katılmak zorunludur
mesajları ilk günaydın mesajından ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar mı sayalım.. 00.00'dan 00.00a kadar mı sayalım.. ben bilmediğim için dün ikinci seçenekteki gibi saymışım, bugün karar verirsek ona göre sayarım
çok güzeliftar menüm;
1 kase tarhana çorbası
1 haşlanmış patates (biraz tuz ekledim sadece)
1 bardak şekersiz limonata (7 kalori falan)
hahah sen bir kaybolursan seni bulamayız zatenkızlar ben mesaj sayma işini hiç anlamadım valla.Ben hiç saymasam olur mu*
İFTARIM
[1] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 2 DİLİM 244
[5] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5
[6] Gözleme 0.7 ADET 264.6
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
Toplam : 742.4 kal.
evet, bu da mantıklı bir sebep. oy çokluğuna göre bakalım..ben hayır diyorum.
sebebi ise gün boyu buraya uğrayamayıp gece biraz kendime vakit ayırabildiğimde buraya girip sohbet ediyorum 12den sonra eski sistem daha uygun bence.
bu da mantıklı.0 dan sıfıra olursa daha net olur sanırım.
süpersiniz yaw, ne kadar güzel bir spor ekibiSpor daha yapmadım ama gece yapıcam.Köyde 15 kişilik grup var 30-50 yaş arası annem ve anneannemin arkadaşlarından oluşan birde ben yanlarında grubun köççük çocuuu olaraktan yürüyüş ve bilimüm spor hareketleri yapıyorum
Valla 50lik teyzeler bana taş çıkarıyorlar.1 saat yürüyüş+egzersiz+mekik bugünkü planımız
melek'cim listeyi editlemen iyi olmuş. böyle daha anlaşılır.Oylamaya sunan: ELİSYA
Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..
kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)
(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
kilo verme duru bazen. bir de sen pek spor yapmıyorsun, ondan da yavaşlar.selam kızlar
dün bütün gün elektrikler kesilmişti hiç gelemedim
"elektrik kesilmişti ödevimi yapamadım öğretmeniim" gibi oldu
ne var ne yok?
menücüğüm şööyle
sabah: limonlu su
kahvaltı&öğle yemeği: domates, 3 zeytin, 1 yumurta, 2kk peynir, ekmek niyetine fırında yağsız pişmiş 2 muska böreği, şekersiz meyve suyu
dimes'in şekersiz ve tatlandırıcısız meyve suyu çıkmış gördünüz mü?
akşam: salçalı makarna, 4 köfte, 1 kase yağsız yoğurt
çok iyi gitmiyorum bu aralar
ara ara tartılıyorum kilom pek değişmiyor, yarım kilo aşağı yarım kilo yukarı oynuyor
sanki kilo koruma dönemi gibi oldu ama pek korunucak durumda değil tabi...
neyse naber?
canım, bir netliğe kavuşturmamız lazım. bazı arkadaşlar öyle sayıyor, bazıları böyle sayıyor. tek bir sistem olmalı. bu sayımlara göre yeni arkadaşlar katılıyor aramıza ve yine bu sayımlara göre bazı arkadaşlarımızı bu hafta izinli sayacağız. net bir rakam almazsam yanlış karar vermiş olurum.aa nolmuş?
niye böyle bi değişiklik yapıyoruz ki? ne farkedicek?:44:
Neyse kızlar benden bugünlük bu kadar... erken yatayım bugün... ama ders calıs spor yap derken yine saat 1 2 yi bulur... görüşürüz iyi akşamlar...
kızlar ben yatıorum ıyı geeceler bu cocuk benı çok yoruyor ,uyuyayım barı:)
oruç tutamıyorum malesef, ramazanın ilk haftası tutmaya çalıştım ama kan şekerim düşüyor.
bir de anaokulunda çalıştığım için tepemde 20 çocukla cinnet geçiriyorum!
Allah tutanlarınkini kabul etsin, tutamayanı affetsin işallah
bişeye saldırdığım yok aslında, 2 saatte bir yemeye çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyo.
çok kontrollüyüm aslında ama bu aralar böyle oldu biraz, toparlarım birkaç güne
yetmez ama evet haya ben yanlış anlamışım canım msj sayımı olayını..dün gece 00.00-00.00 arası mesajları saydım. aslında bi çok arkadaş da böyle yapmış bilmeden. daha kolay olduğunu düşündük oylamaya sunduk. öyle iştesen oy kullanmamışsın daha amaaa yetmez ama EVET diyorum
ay ne kadar hoşsunuz buluşmalar falanEvetttt,29 Ekimde Ankara 2 çıtır görecek ama daha benim 10 kilom varrrrr 70'e,inşallah verebilirim 2 ayda.Gülocum bu arada 29 ekim perşembeye geliyormuş,biz bunu 31 ekim cumartesiye çekelim ne dersin
güzel güzelde tempolu yürüyorlar bende arkada köpekler var diye onlara yetişmek zorunda kalıyorum valla ter içinde kalıyorumçok güzel
canım, hemen geçmez zaten. ılık su ve msaja devam et. maden suyu da iyi gelir. 1-2 gün dinlenmelisin. ağrıların hafifleyince spora devam. iyi bilirim o ağrıyı ben..
annen fena halde posta koymuş. sen de hemen istemeden girme. ben sana ne dedim? tanışma falan diye konuya gireceksin. önce bir ısınsınlar. erkek arkadaşını biraz tanısınlar. sonra konuya gireceksin şekerim.
aa semine yaw, seni ne zaman aramızda görebileceğiz:97:
çok güzel, ne kadar hafif bir beslenme olmuş.
eline sağlık elisyacığım.
katılmak zorunlu tabi ama sadece listemizdeki arkadaşlar katılabilir. ben birazdan listeyi kimlerin oy kullanabileceğine göre güncelleyeceğim.
çok güzel
hahah sen bir kaybolursan seni bulamayız zaten
evet, bu da mantıklı bir sebep. oy çokluğuna göre bakalım..
bu da mantıklı.
süpersiniz yaw, ne kadar güzel bir spor ekibi
gidicem cnm en kısa zamanda inş.. çoook teşkr ederimbence kesinlikle bir diyetisyene gidip yağ ölçümü yaptırmalısın. bana öyle geliyor ki vücudunda yağ yüzden azdır ve çok az bir işin var kilo veröe anlamında. kaslı olmak gayet iyi bir şey, maşallah.
bmi aralıkları internette var, oradan bakabilirsin belki. tartının bir kitapçığı varsa o da seni yönlendiri aslında ama bence bir defalık da olsa bir diyetisyen görüşü al. sana oldukça olumlu şeyler söyleyecek gibi geliyor bana.
şımar kız şımar, sen bunu hakettin çoktan
hanımlar, bu oylamaya sadece listedeki arkadaşlar katılabilir. izinliler ve deneme süresindekiler değil. o sebepten kimlerin oy kullanabileceği kısmını düzenliyorum.
Oylamaya sunan: ELİSYA
Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..
eski_bir_masal: EVET
elisya: EVET
mutedeyyin: EVET
dryrgp: EVET
ozlemmtekinn:
triptofan: EVET
maviyesil1999: EVET
elmaliturta:
mcrgozde: HAYIR
_ferdici_:
kedican:
(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?