Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))
belli ki canın pek istemiyor. hoş aslında 25 dk falan. çok kısa.

kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?

bencede canum ir gün falan ara ver demekki agrıyan bölgelerini iyice çalıştırdı o zaman süper yani

mesele onu evde yakalamak zaten adam yerinde durmuyorki ben de twitterdan takipliyorum dün ehliyetine el konulmuş iyi olmuş sitenin içinde bile otobanda gibi hızlı gidiyor aykırı dana

inş. görürsün canımm bu azimle devam ederrsen eminim görürsün 64üde

Haftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?

zaman ne hızlı geçiyor artık yaaaaaa kıyamet alemeti valla

Son düzenleme:
canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))
belli ki canın pek istemiyor. hoş aslında 25 dk falan. çok kısa.

evet öyle aslında kısa ve eğlenceli.Sahura kadar yaparım herhalde bakalım.Sarkmak istemiyorum sımsıkı olayım istiyorum.Çünkü diyetten önce etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşamaya başladım

hanımlar, bu oylamaya sadece listedeki arkadaşlar katılabilir. izinliler ve deneme süresindekiler değil. o sebepten kimlerin oy kullanabileceği kısmını düzenliyorum.

Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: EVET

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta:

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_:

kedican:

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)

kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?
Ben değil de kardeşim kullanmıştı bir ara. öyle bir kilo alımı olmadı diye hatırlıyorum ama vitaminler genelde iştah açar. iştahını dizginleyebilirsen sorun yoktur bence.

mesele onu evde yakalamak zaten adam yerinde durmuyorki ben de twitterdan takipliyorum dün ehliyetine el konulmuş iyi olmuş sitenin içinde bile otobanda gibi hızlı gidiyor aykırı dana
bence bu çocuk pek hayırlı değil yaw, ne demek ehliyeti alınmış?

evet öyle aslında kısa ve eğlenceli.Sahura kadar yaparım herhalde bakalım.Sarkmak istemiyorum sımsıkı olayım istiyorum.Çünkü diyetten önce etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşamaya başladım
evet, gevşeme maalesef oluyor. ne kadar spor yapsan o kadar iyi.

canumm bence gayet hoş durmuş ama bir iki kilo daha gitse süper olacak ama korseyi deneyebilirsin sıkılmam dersen.

güldürdün kız beni eeee napçam bayramda misafirlikte habire ayakta mı durcam...

o zaman canım hiç kasma kendini ya hafif dökümlü bir elbise al onu giy artık 2 ay sonra da bunu hava ata ata giyersin

neslüüüüüüüüüüüü bacum nerdesin sen moreeeee

yurtdışına yakın gittik ya turtam, almanyaya gitmiştim hani
turta sildi bizi iyice

hayırlı olsun canım. spor salonu gibisi yok. düzenli git, sonucu al. denklem basit.

olur mu öyle şey kaptişim aşktan aşktan ama yok ya artık çalışmaktan iki dk önce söylenen şeyi unutur oldum o kadar doluyorki beynim

cok hızlı kullanıyor arabayı durmadan ceza giyiyordu kesin gene dünde aynı şey olunca cezalarda malum pek bilmem gerçi trafik olayını ama almışlardır ehliyetini :44::44:

Bu sefer hiç bırakmadan devame tmek istiyorum kızlar yani kaçaklık yapmak istemiyorum gene
Hadi bakalım inş. burdayım artık
inşallah canım
bu sefer de okulunun başlamasına az kaldı

evet eczacı da iştah açar dedi o sorun değil tutarım kendimi inş da kilo aldırmazsa iyi:26:
tutarsın canım iştahını, bir şey olmaz da b12 mi eksik çıktı sende?
halsizliğinin sebebi odur belki.

olur mu öyle şey kaptişim aşktan aşktan ama yok ya artık çalışmaktan iki dk önce söylenen şeyi unutur oldum o kadar doluyorki beynim

ah ah turtam güzelim kaldı mı iş hayatının altında:97:
Allah kolaylık versin canım.

naparsınız beya kızçeler
iyidir be canım. yorgunum ama forumdan vazgeçemedim

cok hızlı kullanıyor arabayı durmadan ceza giyiyordu kesin gene dünde aynı şey olunca cezalarda malum pek bilmem gerçi trafik olayını ama almışlardır ehliyetini :44::44:
cıks bu çocuk hoşuma gitmedi benim. öyle hız tutkusu falan neyim. biz turtamızı veremeyiz buna:96:

ayyy eyi olmanıza sevındım be yaaaa duşündum düşündum sizi ne kaa sevdiğimi anladım.. ne kaa güzel ne kaa güzell

teşekkur ederim turtam

duygular karşılıklı valla ben de seni ne kaa sevdiği anlatamam takımımdaki herkesi seviyorum yeaa, aşka geldiim cidden kızlar orucumu açmadan hep size de dua ediyorum valla, hepimiz istediğimiz kiloya ulaşalım diyoruumm.. Allah'ım kabul ett.. AMİN deyin

ayyyyyyy ferdicim beybimm aynı dertten muzadaripiiiiiiiizz. insanlarla ugrasmak zor vesselam.

bende hayır diyorum kızlar çünkü az önce bir arkadaşımızın mesajında söyledigi gibi nickini unuttum bende çalıştıgım sonrada spor vs gittigim için ancak akşam 11 30 dan sonra falan girebiliyorum bu durumda da benim msj sayım bölünüyor ben o gün eski sisteme göre 15 msj yazdıysam yeni sistemle atıyorum 5 olarak görünecek benim ve benim durumumda olan arkadasların msj sayısı düşmüş oluyor.. mantıklı değil bence sonucta biz keyfimizden gelmemezlik yapmıyoruz vakit bulamadıgımızdan gelip yazamıyoruz :S öyle yani.

Son düzenleme:
bu arada ben de bugun kü menütomu yazıp çıkmam lazım hemen uyumam lazım canlarum

sabah : 2 adet kepekli galeta + peynir
ara : fındık
öğlen : az çorba + tavuk şiş + 2 kaşık bulgur pilavı + az yogurt
ara :3ü 1 arada nescafe + az fındık
akşam : 1 adet kaşarlı simütt
az karpuzz
1 bardak yeşil çay

spor olarak da 1,5 saat fitness canlarum
çok öptüm sizi görüşürükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…