canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))güzel güzelde tempolu yürüyorlar bende arkada köpekler var diye onlara yetişmek zorunda kalıyorum valla ter içinde kalıyorum
yürüyüş yaptım birde mekik çektim
zumba yapmak istiyorum sabahtan beri ama üşeniyorum napcam ben böyle yaaa
bende yok canım.HİLALCİM şu slim in 6 nin link ini bana da atabilir misin ben bulamadım?
yada link i olan biri atabilir mi?
Tartım da o rakamı görmek bir şoka uğrattı zaten Özlemcim ..
Üstüne genel olarak takımla ilgili kilo veremiyorlar diye konuşmalar çok olmuş ona kızdım
2.5 yılın gazı mı diyeyim yoksa dün artık tanış annemlerle 1-2 aya geldiğimde diyen sevdiceğim ve o zamana kadar zayıflamış olmam gerektiğini hatırlayan ben ..
İyi yapmışsın, tabrik ettim özlemcim etmeyin kavga zaten ya ..
Ne dedi sen öyle deyince ?
Ayy
Ben çok korkuyorum ondan kendim gibi bir kızım olsa çok zorlanırım çook ..
9 gün müymüş ramazan bayramıı?
Ee kurbana saklasaydılar ya bana tatil olmadı şimdi ..
Ama o ilkiydi ki ..
İlki bile bu hale getirdi bir kaç gün geçsin tekrar deneyeceğim ama şimdi bacağıım çok acıyor.
İnsan karşısındakini kendisi gibi bilirmiş değil mi
Sus çaktırmayalım bari turtacımm
Ahh şu aşk her şekilde romantik ya ..
bence sen güzel bir tatlı yap, sonra götür ..
Hatta gözetle annesi babası yokken götür kapıyı o açsın.
Buyurun beraber yiyelim falan desin
Harika yapmışsınn ..
Hadi bakalım görelim seni turtaa ..
:26::26::26: Nedense öyle hayal edivermişim kusura bakma ya ..
C vitamini kilo verdirmenin aksine yağ yakımı için işe yarıyor.
Slim in 6 leslie'nin değil ..
Bunu başka bir hatun yaptırıyor.
slim in 6 indir yazdığında ilk siteden indiriliyor fakat üyeliik istiyor.
Okudum kızlar hepsini sonunda ..
Benim de keyfim gayet yerinde, gece de çok güzeldi ..
Ve bir güzel haber daha bugün tartı da 65i gördümm ..
Tam 65 ayy nasıl mutlu oldum ..
Bu hafta beni motive eden şeylere çok teşekkür ederim ..
Biraz daha gayret edeyim de cuma 64ü göreyim istiyorum ..
İnsan oğlu doyumsuz işte ..
Haftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?
canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))
belli ki canın pek istemiyor. hoş aslında 25 dk falan. çok kısa.
Ben değil de kardeşim kullanmıştı bir ara. öyle bir kilo alımı olmadı diye hatırlıyorum ama vitaminler genelde iştah açar. iştahını dizginleyebilirsen sorun yoktur bence.kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?
bence bu çocuk pek hayırlı değil yaw, ne demek ehliyeti alınmış?mesele onu evde yakalamak zaten adam yerinde durmuyorki ben de twitterdan takipliyorum dün ehliyetine el konulmuş iyi olmuş sitenin içinde bile otobanda gibi hızlı gidiyor aykırı dana
evet, gevşeme maalesef oluyor. ne kadar spor yapsan o kadar iyi.evet öyle aslında kısa ve eğlenceli.Sahura kadar yaparım herhalde bakalım.Sarkmak istemiyorum sımsıkı olayım istiyorum.Çünkü diyetten önce etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşamaya başladım
bende yok canım.
hilal şimdi erkek arkadaşıyla telefondadırmesajını gördüğünde cevaplar eminim.
Ben değil de kardeşim kullanmıştı bir ara. öyle bir kilo alımı olmadı diye hatırlıyorum ama vitaminler genelde iştah açar. iştahını dizginleyebilirsen sorun yoktur bence.
Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....
güldürdün kız beni eeee napçam bayramda misafirlikte habire ayakta mı durcam...
ya benim rahatsız olduğum konu bazı insanlaar var akrabalardan yani geçen sene akraba olduklarımdanbilmem anladın mı... sürekli kilo muhabbetti aldın mı verdin mi ay eteğin şöyle durmuş v.s elbisen dar gibi densin istemiyorum... kesin bi muhabbet olur çok yedin bu ara galiba falan hiç çekemem....
merabalar umarım herkes iyidir
ben iyiyim şimdi leliyi yapcağım 5 mil
özlem elbse çok yakışmış canım
bende bayrama kıyafet almak istemiyorum alış verişlerden sonra moralim bozuluyor çünküüü
sudem 34 1. takımda dukan yapan tatlı arkadaşım şarkı bestelemiş bize.
ama nilin söylediği şekilde mırıldanılacak
bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....
yurtdışına yakın gittik ya turtam, almanyaya gitmiştim hani
turta sildi bizi iyice
hayırlı olsun canım. spor salonu gibisi yok. düzenli git, sonucu al. denklem basit.
Ben değil de kardeşim kullanmıştı bir ara. öyle bir kilo alımı olmadı diye hatırlıyorum ama vitaminler genelde iştah açar. iştahını dizginleyebilirsen sorun yoktur bence.
bence bu çocuk pek hayırlı değil yaw, ne demek ehliyeti alınmış?
evet, gevşeme maalesef oluyor. ne kadar spor yapsan o kadar iyi.
naparsınız beya kızçeler
naparsınız beya kızçeler
nabalım beyaa aylak aylak oturuyoz, sen naparsın
iiidir beya sen naparsın kızanımmresimlerini güüürdümm cok huus olmussun tepprik ederimm
inşallah canımBu sefer hiç bırakmadan devame tmek istiyorum kızlar yani kaçaklık yapmak istemiyorum gene
Hadi bakalım inş. burdayım artık
tutarsın canım iştahını, bir şey olmaz da b12 mi eksik çıktı sende?evet eczacı da iştah açar dedi o sorun değil tutarım kendimi inş da kilo aldırmazsa iyi:26:
olur mu öyle şey kaptişim aşktan aşktan ama yok ya artık çalışmaktan iki dk önce söylenen şeyi unutur oldum o kadar doluyorki beynim
iyidir be canım. yorgunum ama forumdan vazgeçemedimnaparsınız beya kızçeler
cıks bu çocuk hoşuma gitmedi benim. öyle hız tutkusu falan neyim. biz turtamızı veremeyiz buna:96:cok hızlı kullanıyor arabayı durmadan ceza giyiyordu kesin gene dünde aynı şey olunca cezalarda malum pek bilmem gerçi trafik olayını ama almışlardır ehliyetini :44::44:
ayyy eyi olmanıza sevındım be yaaaa duşündum düşündum sizi ne kaa sevdiğimi anladım.. ne kaa güzel ne kaa güzell
teşekkur ederim turtam
selam kızlarr nasılsınızzz bugün hiç uğrayamadım ölüyorum yorgunluktan acıktımm ve susadımm gün boyu bankalarla müşterilerle toptancılarla cebelleşip durdummm bi çek için saatlerce uğraştım deli oldum ya millet ne kadar sorumsuzzzzz
Oylamaya sunan: ELİSYA
Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..
eski_bir_masal: EVET
elisya: EVET
mutedeyyin: EVET
dryrgp:
hulk:
ozlemmtekinn:
triptofan: EVET
maviyesil1999: EVET
elmaliturta:
mcrgozde: HAYIR
herseyvatanicin:
bugungunlerdenaralik:
_ferdici_:
disakkarit:
neslivicdan:
ysfmir:
puffycikcik:
puryan:
kedican:
hamutran:
chika:
kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)
(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?