deliricem yaaa......:84: grubun eskileri bilir yaklaşık 2 ay önce buzdolabım bozulmuştu ve sıcaklarda 1 hafta dolapsız kalmıştım.... yine bozuk kafayı yicem sabah olsada arayıp bi güzel bağırasım var kendilerine... elimden gelse dolabı kafalarına atıcammmm... bide en iyi markkalardan biri güya.... ikinci kez kışa hazırlık yapmıştım onlarda gitti ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldım kılo bıldırımı yapmaya..
63.2 ıdım...yınne 63.2 cıktım..gramı gramına:)) bu hafta hıç veremedımm.ama takıp edıorum bı hafta veremesem dıger hafta yaklasık 2 kılo bırden verıorum..bayrama kdr bı kılo daha verebılsem ıyı olcek:)
bu arada bızım araba tamırdde..esım bugun araba kıralayacak.halledebılırse bu gece yolcuyuz ınş
Haftalar sonra kilo verdim çok mutluyumm
Çizelgeni değiştirsene canım yaa...En keyifli kısmı işin
Gunaydin canlarumm kilom 63.3
ama ben hala 42 beden giyiyorum bedenim düşmedi offfff
sıklaşmaya ihtiyacım var
görünüştede çok kilolu değilim zaten ama beden yüksek
canım, ben diskalifiye etmeyi hiç istemiyorum. sevmediğim bir şeydir. burda bu kadar muhabbet ediyoruz, birbirimizin hayatına bir şekilde dahil oluyoruz.
cuma günlerini biliyorsun, telaşlı bir gün oluyor. geçen hafta da bildirimle ilgili sıkıntı yaşamıştık.
zor bir dönem geçirmene istinaden seni diskalifye etmeyeceğim. izine ayıralım madem ki..
Bal kaymaaaak nickini yesinlerr seninoruc oruc nasil canim cekti simdi alacaksin pideyi sicak sicak arasina bal kaymak ahahahahahahah hayal etmesi bile guzel
özlemciim yeni nickin hayırlı olsun.. sana uğur getirsin bol bol kilocuklar ver
turta karnımı acıktırıysun hain turta
şşşşştttt kız sus... galeyana getircen halkı....
Ben de tiramisu veya mantı diye mi nickimi değiştirsem ki
saol cnmözlemciim yeni nickin hayırlı olsun.. sana uğur getirsin bol bol kilocuklar ver
turta karnımı acıktırıysun hain turta
senin nickin çok güzel amaaa....Ben de tiramisu veya mantı diye mi nickimi değiştirsem ki
herkesin kandili mübarek olsun kızlar ..
saol cnm
senin nickin çok güzel amaaa....
seninde cnm... kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun....
buzdolabı tamircileri hala gelmedi deli etçekler beni yaaa.... bide gelip te sizin voltajlar oynuyordur demiyolar mı.....
Kızlar çok yorgunum... Mukabelem bitti bugün... Cemaatim nasıl ağladı ayrılıyoruz diye
Alışverişe cıktım.Et, süt, bitkiçayı, müsli falan aldım. Bugünü et günü ilan ettim. İftarda midemiz bayram edicek
Azıcık dinlenip, saç düzleştirici ve maa almaya gidicem. Dün sormuştum.Fakir'in maşa ve düzleştiricisi kampanyadaymış. ikisi 40 lira... Bence uygun sizce nasıl?
Birde şu ızgara tavalarından alıcam.Ne zamandır alacaktım. Hazır para elime geçmişken alayım..
Kızkardeşm de doğum yapacak ona bebek arabası alacagım.Bakayım fiyatlara :))
Kardeşlerimede algidanın dondurmalı pastasından alıcam :)) eve gelip ütü yapıcam sonra yemek falan...
ay ne cok yapacak seyim varmış.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?