Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun özlemcim.. çok zor bir durum heleki onca şeyin heba olması ... ne diyebilirim

kilo almama na sevindim.. hayırlı yolculuklar cnm....
Haftalar sonra kilo verdim çok mutluyumm

tebrikler kuzum..

anlayışın için çok teşekkür ederim kaptancım! ahoy!
haftaya cuma bomba gibi gelicem söz!

Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."
(Tirmizi, Daavat, 12)

Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller,Hayırlı Ömürler,Hayırlı Ölümler.. ♥

(ölüm de nerden çıktı demeyin; Allah Ölümün de hayırlısını nasip etsin biz aciz kullarına)

buzdolabı tamircileri hala gelmedi deli etçekler beni yaaa.... bide gelip te sizin voltajlar oynuyordur demiyolar mı.....

Ayyy mesajlara alinti yaptim amma telden girdigim icin olmadi sanirsam

Deryacum birde bana sor burasi rus dolu pis kafirler hepsinin elinde dondurma gecip duruyolar kariimdada bakkal var kapinin onunde meyveler cipsler falan acliktan oiluyorummm uleeeen

Kızlar çok yorgunum... Mukabelem bitti bugün... Cemaatim nasıl ağladı ayrılıyoruz diye

Alışverişe cıktım.Et, süt, bitkiçayı, müsli falan aldım. Bugünü et günü ilan ettim. İftarda midemiz bayram edicek

Azıcık dinlenip, saç düzleştirici ve maa almaya gidicem. Dün sormuştum.Fakir'in maşa ve düzleştiricisi kampanyadaymış. ikisi 40 lira... Bence uygun sizce nasıl?

Birde şu ızgara tavalarından alıcam.Ne zamandır alacaktım. Hazır para elime geçmişken alayım..

Kızkardeşm de doğum yapacak ona bebek arabası alacagım.Bakayım fiyatlara :))

Kardeşlerimede algidanın dondurmalı pastasından alıcam :)) eve gelip ütü yapıcam sonra yemek falan...

ay ne cok yapacak seyim varmış.. :))

Son düzenleme:

Bayaa iyi fiyata almissin allh kolaylik versin baya hareketli gecicek iste spor niiyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…