Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bizim evde tartı yok kilo bildirimi yapmadım.Listede değilim bu yüzden rahatım biraz ama kilomu öğrneince söylerim
Birde bayramdaki o canım tatlılardan nasıl korunucaz yardım edin böhü
kilo verenleri ve almayanlarıda tebrik ederim

kızlar resmen sabrımı deniyolar ya.. az önce buzdolabı servisi geldi ağrıza büyük size daha önce gelen servisin gelmesi lazım biz yaparsak parasını alamayız dedi gitti ben nerden biliyim bana daha önce hangi servisin geldiğini ben yine aynı yeri arayıp çağırdım... böyle saçmalık olmaz yaaa....

nasıl yani iyice saçmalamışlar bence
İyi yapmışsın canım aramakla düzelir inş. sorunun

Tatil de yok ki doğru dürüst pazartesi burdayım,
Bayram bitiminde Cuma,Cumartesi de burdayım 3 günnnn sadece o da bayram zaten bişi anlamam kii

Canım bak bir işin var çalışıyorsun bir de işinin olmadığını düşün.
Bunu tercih etmezsin değil mi?
O yüzden sıkma hiç canını.

Bayramda verdiğimiz kilolar boşa mı gidecek ne olacak şimdi bunları yesem diye düşünüp yemeyeceksin ..
Benim kızmalarımı da düşünebilir isteyen arkadaşlar

yok artık... bu ne sorumsuzluk ya şaka gibi...... insan resmen afallyaıp kalıyor

valla senden gelicek azarlarıda unutmamak lazım:82:
Zor olacak bu bayram of anam

Anlatsaydın aradığında Özlemcim böyle oldu diye.
Bir de bayram üstü tam haklısın kızmakla valla ..

hiçbişeyim yok aslında durup dururken oldu sözlümü özledim galiba

Ahh be canım hepimizde aynı dert anlıyorum valla.
Bugün özledim diyorum ama anlatamadım bile hissettiğimi öyle berbat bir his ama şurada çok az bir zamanınız kaldı keşke bizim de öyle olsa ..
Bu arada söz falan bilmiyordum benn ..
Nasıl söyledin evdekilere?

hilalcim sizinde zamanınız su gibi akıp geçer inşallahh!

çok uzun süredir birlikteyiz zaten babam abim falan biliyolardı tanıştırdım onları aslında babamın sözden haberi bile yoktu tanışma gününe yüzükle gelmiş benimki tanıştıklarından sonra yüzüğü geçirdi elime babamdan izin istedi öye resmi bi söz değil aslında yani yüzük taktık sadece haberi olarak

Çok büyük bir yükü atmışsınız üstünüzden ne güzel gözdecim.
Hayal bile edemiyorum babama söylemeyi
Tatilde gelme şansı falna yok mu?

Çok büyük bir yükü atmışsınız üstünüzden ne güzel gözdecim.
Hayal bile edemiyorum babama söylemeyi
Tatilde gelme şansı falna yok mu?

evet cidden çok büyük bir yük.. annen çıtlatsın ucundan benim babamın öğrendiği günü hatrladım bak şimdi

canım bi kere geldi görüştük tekrar gelicek inşallah kısmetse ama zaten ben 15 güne gidiyorum hatta daha da az

ayy almamı diyorsun :26: felixinde vardı 30 lira.. ama bu maşayla beraber 40 lira oldugu için alayım dedim...
başka kullanan varmı fakirin düzleştiricisini?

üff almasam mı?

bana bak ve şükret haline bol bol
15 gün diyorsun off be ne güzel şey 15 gün sonra görüşebilmek.
Önümüzde 11 ay var sadece batıya gelmesi için sonra nerede olacağı belli değil ama haftada veya 2 haftada bir görüşmeye şükredeceğim inan ..

Ne demişti baban ilk gün ?

üzülme hilalcim sayılı gün çabuk geçer diycem ama gerçekten de çabuk geçmiyor.. ne desem boş. ama geriye dönüp baktığında vay be geçti diyosun. inşallah hemen geçer

annem söylemişti babama benim haberim bile yoktu annme çok kızmıştım niye söyledin diye babam annem bana bişeyler söyledi doğrumu demişti ben de anlamamıştım sonra söylemişti böyle böyleymiş bende hıı evet baba:44::44::44: demiştim sonra baba nutukları işte klasik

Geçecek geçecek diye sabretmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak ..
Ayy ne güzel söyleyivermiş bitmiş.
Babam da biliyor da çaktırmıyor hatta bir kez bizi görmüş ama çaktırmamış annem söylüyor.
Ama iş ciddeye binerse bilemiyorum.

Kızlar etap 1. si olmuşuz.
Herkesi çok tebrik ederim.
Bu hafta hiç kilo alan da yok ..
Geçen haftadan sonraki motivasyonumuz görülür derece de ..

Kızlar etap 1. si olmuşuz.
Herkesi çok tebrik ederim.
Bu hafta hiç kilo alan da yok ..
Geçen haftadan sonraki motivasyonumuz görülür derece de ..

Bende geçen haftaki gibi, aa biz 1. olmuşuz yaşasııın diyip çocukluk yapmayacagım.Dediğin gibi gecen haftadan sonra, hersey ortada zaten... Maşallah takımıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…